Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Doma !!

olyan jó ilyen hírekre kelni !! Laurával mi is gratulálunk az érkezésedhez !!

Kedves Melba és Doma-Apa !
köszönjük a tájékoztatást, és nagyon sok boldogságot kívánunk a várva-várt kisfiatokhoz !! szépséges nagyon és gyönyörű paraméterekkel született !!

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Kata, én érdemben nem merek hozzászólni, de elmondom, h. én mit tennék.

mivel én iszonyat parás vagyok, és ha a 37.héten lennék, biztos felhívnám az orvosom, és rákérdeznék minden "rendellenes" és bennem is kétséget okozó jelenségre.
én egyszer extra CTG-re rohantam szombaton a Jánosba a szülőszobára, mert úgy ítéltem meg, h. Laura nem mocorog eleget. szerencsére túllihegtem a dolgot, minden okés volt - de legalább megnyugodtam.
szóval én letojnám, h. szombat van, ha vmit nem normálnak ítélnék meg, megcsörgetném a dokit.

de ez csak az én véleményem !

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Szia Kata! :D

Röviden, mert szedik szét a lakást...
a barna lehet a nyákdugó, és ha az, attól sem kell megijedni, ha nincs fájás. Van akinek nulla fájással elmegy a nyákdugó, és 1 hétre rá szül. Ha a fájások utalnak rá, akkor esetleg lehet mérni, ? rendszeres.
Akkor kell SOS bemenni a kórházba, ha a magzatvíz folyik el, mert az esélyt ad az esetleges fertőzésekre: "kinyilik az ajtó".

"hasfájás", amint leírtad, lehet, h a méhszájad fáj, és Liza valóban készülődik. Lehet, h sokat ülsz, és a gravitáció nyomja lefelé. Ezért szokták mondani, h aki veszélyeztetet terhes, csak feküdjön, min. szögbnen emelheti csak meg a párnát, ill ágyát is.

remélem nem voltam kavarc, de már rohannom kell a hangokból ítélve

ja még annyit, írtam neked, megkaptad?
mazsolák
 
 

 
 

Kép
Kép


Kép

KépKép
logi
 
 


Kata, valószínűleg lazulgat a nyákdugó, picit elkezdtél tágulni, készülődik Lizus.
Azért beszélj a dokiddal, de szerintem amig nem folydogál a m.víz nincs gond. Ha folyik, akkor sincs, de akkor irány a kórház!
vigyázz magatokra, puszi, Zsóka

KépKép
logi
 
 


GRATULÁLUNK A CSALÁDNAK!!!
MEGSZÜLETETT DOMINIK!!!!!!

ÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Kedves Melba, Mr. Melba és Dominik!

Gratulálok, és jó egészséget kívánok! Várjuk a szüléstörténetet!!! :)


Kata:
A nyákdugó akár 1-2 héttel szülés előtt is távozhat. Nyugodtan hívd fel az orvost szerintem is, de ha nincs fájás, nincs magzatvíz, és nem élénkpiros a vér, akkor nincs nagy baj!

Üdv. M.
mircike
 
 


SZIASZTOK!


köszi MINDENKINEK!!, a reggeli akció után egész nap nem volt több, meg nem is fájt a hasam sem -- nem is ültem hanem félig feküdtem szinte egész nap...

aztán most este épp az előbbi pisilésnél megint iyen barnás vmi volt....

szóval holnap felhívom a dokim, ha reggel megint így alakul - bár gondolom láttatlanban úgysem tud ő sem mást mondani mint hogy ha nincs semmi más akkor majd szerdán találkozunk :roll: :roll:
de tényleg fő a békesség....

akkor volt még ugyanez az "élmény" amikor megvizsgálta múltkoriban a méhszájat - na utána ugyanilyen volt egész nap de arra felhívta a figyelmem h előfordulhat...
szóval én is arra tippelek hogy nyílunk kifelé szépen lassan... :roll: :shock: :? :D

jó éjt mindenkinek!!!!!



ja, Edus nem kaptam semmit :cry:
lmkata
 
 


Sziasztok!


Melba
Szeretnénk gratulálni Dominikhoz, aranyos bébi! Remélem több képben is gyönyörködhetünk, ha már otthon lesztek!

Köszönöm az érdeklődést, jó tudni, hogy nem felejtettetek el!
Jól vagyunk, Roland kb 1,6 kg, a 4D képen tiszta Apja. Én sajnos nem tudom feltenni a képet, de majd megkérem Apát!
Megvettük a babakocsit! Nehéz dolog volt! Használtan 60 eFt-ért Neonato típus. Mózes és hordozó is van hozzá, sportrész esernyőre csukható, még nincs egy éves, ezért valamelyik szombaton garanciálisan átnézik! Minden alkatrésze tökéletes, az egyik rúdról kopott meg a festék, de azt állítólag kb 2e Ft-ért kicserélik! Szerintünk jó vásár volt. Ja, és ott is Rolandnak hívják a kisfiút, ezen jót mosolyogtunk!
A babaszoba festése megtörtént, ha teljesen kész lesz, arról is rakunk képet! Most még mindent sürgébe megszeretnénk csinálni, ami a pénctárcánkból telik.
A vérnyomásom magas volt csütörtökön a Védőnőnél, a lábam is vizesedik, de nincs semmi panaszom. Hétfő reggel a Védőnőnél kell kezdenem vérnyomás és súlymérés lesz. Remélem minden O.K. Nem szeretnék semmilyen komplikációt. Kedden megyünk a Dévaihoz, kiváncsi vagyok mit fog szólni, mert 4 kg híztam 3 hét alatt, csak azt nem tudom mitől!?!?!?! A baj az, hogy sok volt a súlyfelesleg a terhesség kezdetén, de a fogantatás pillanata óta összesen 6 kg híztam, szerintem az nem is olyan vészes, ahhoz képest, hogy a lombik elkezdésétől a fogantatásig kb 15 (ha jól emlékszem mert már tavaly nyáron egyszer leküzdöttem az előző 20 kg, így a pontos egységekre már nem emlékszem).

Bocsi, hogy ilyen hosszasan tárgyaltam a súlyom!

Eda - nagyon félek az altatástól, és mindentől ami bénulással vagy bármi ilyesmivel járhat! A petesejt nyerésekor sem kértem altatást, mert inkább a fájdalom mint bármi más. Sajna nagyon félős vagyok, értelmetlen dolgoktól is tudok félni. Már gondolkodtam rajta, hogy hogy fogom megvigasztalni Rolandot mikor rosszat álmodik, vagy csak butaság jár a fejében, miközben Nekem majd 25 évesen is hülyeségek forognak benne. A rémálmok meg sokáig természetes velejárói voltak az életemnek. Érdekes, a terhesség alatt szinte nem álmodtam, csak a Babával és eddig mindig jót!!!!


Mindenkinek puszi!

Kép
übi
 
 


Milyen sok dolog történt utóbbi bejelentkezésem óta.............

MELBA NAGYON GRATULÁLOK NAGYON SZÉP KIS ÉDES DOMI BABA
majd írj, hogy mi volt meg, hogy hogy volt.

Látom Liza baba is készülődik ezerrel..................nagyon jó dolgok ezek azt gondolom. Ki fog még mostanában szülni ? Októberben és novembnerben ?

Mi jól vagyunk csak nagyon fáradtak persze megint dolgozunk na mindegy és még a festés sincs otthon kész tegnap éjjel már bőgtem mert elegem van, hogy mindene át ekll lépkedni és minden tiszta kosz meg por emg ilyenek, de egyszer talán ennek is vége lesz.

mégegyszer DOMI anyukának és apukának szívből gratulálunk....

Kép
kki
 
 


Sziasztok!

Iza, kitartás, tényleg vége lesz egyszer a mocsoknak!!
Mi is túl vagyunk pár alkalmon amikor azt hittem végre vége, aztán mégsem - asztalosok csak nagy nehezen 3 hónap késéssel most a héten szerdán fejezték be végleg a melót !!! szal kiborít a kosz engem is de már úgysem tudok vele mit kezdeni (jobban mondva el vagyok tiltva a takarítástól kedvesem által... :wink: ) takarítónénink aki szokott segíteni meg kórházba került a gyomrával... szal marad a kosz, de majd anyuék jönnek amíg kórházban vagyunk és rendbe tesznek minket :roll:
olyan szar érzés, én nagyon gyűlölöm amikor nem tudok magam megcsinálni vmit - szeretem pikkpakk elvégezni amit kell - de hát főleg mostanság hogy barnázunk, meg fájdogálunk ha sokat állok/ülök inkább nem reszkírozok... :roll:

Másik topikban olastam hogy Melbának hajnali egykor ment el a magzatvíz és 12:20-kor született Doma... :roll: de majd bizti elmeséli a részleteket ha már lesz egy kis szussz :wink:

Dokit végül nem hívom még, minden okés (kopp-kopp-kopp) holnap úgyis mindenképp beszélünk....

ma szigorú pihi van, ágyban fekvés, onnan netezés :wink:
mert azért tegnap sokat is autókáztunk....

ha minden menetrend szerint halad, akkor már csak 3-at alszom itthon, egyet a kórházban és meg lesz a kisbabánk !!! :shock: :lol: :lol: 8)
tök jó !!! :wink:

pusszok :)
lmkata
 
 


Kata - ez olyan izgi! Pár nap, és értetek izgulunk! Aztán kérd meg ám Apát, hogy írjon, mint Doma Papa! Itt fogunk drukkolni! :mrgreen:

Melba - ami lemaradt a nagy örömben, és gratulációban, hogy nagyonszép kisfiatok született! Bár nem tudom, császár, vagy sima szülés "eredménye-e", de olyan nyugodt Doma arca, abszolut nem viselte meg a szülés! :mrgreen:
mazsolák
 
 


halihó!

Edus, asszem inkább tesómat kérem meg, van egy érzésem (ismerem apát.... :wink: :wink: ) hogy így legalább bizti fognak írni :wink:

azért jó érzés hogy magától is készülődik a kisasszony, így legalább azért jut egy kis izgalom :shock:
tegnap éjjel is alig aludtam, egyfolytában néztem h magzatvíz nem folyt e el...... ez az új mániám, hogy mi van ha elfolyik és nem veszem észere......
fájt is a fejem délelőtt, gyógyszert is be kellett vennem- aztán du. szerencsére sikerült 2 órát alukálni
meg ma egész nap ágyban voltam szinte.... azért már húzzuk ki csütörtökig! nem?
lmkata
 
 


jajj akartam kérdezni RENI ! hogy Niki mikor is született?
már 37. hetet betöltötted vagy még nem???
csak mert valahogy így állhatunk most mi is... :roll:
lmkata
 
 


Sziasztok!

Kki!
Azért tessék pihenni is!!!
Nehogy túl hajtsd magad a melóval!
A rumli meg majd szép lassan eltűnik (igaz nem magától :? )de utólag csak pár napnak fog tűnni, hogy ilyen rumlis korszakotok is volt.

Übi!
Nagyon jó vételnek tűnik ez a babakocsi, ügyesek vagytok!
Remélem minden rendben lesz a vérnyomásoddal, meg a vizesedéseddel.
Anno szegény barátnőm vizesedett úgy be az utolsó heteiben, hogy cipőt sem tudott hordani. :? Szerencsére én ezt a részét megúsztam.
A 6 kg hízás me igazán semmi, így amiatt ne izgulj!

Kata!
Most Ti vagytok a soronkövetkező drukk-alanyok! :lol:
Milyen gyorsan megy az idő :shock: !
Melbával kapcsolatban már megnyugodtam, hogy Doma egészséges, s minden rendben velük, valószínű ezért van, hogy most állandóan Ti jártok a fejemben, főleg a nyákdugós történeteid után. :lol:
Ha előbb is indul el Liza mint csütörtök, akkor sem lesz semmi gond!
A kilenc hónap alatt kialakult anyai ösztön meg úgyis bekerget a kórházba időben, ha valami gubancot érzel.
A fejleményeket meg majd kérjük az ügyeletes "Kata-helyettestől", s előre is köszönjük neki!


Puszi a pocakokra is!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Übi - szerintem se aggódj a súlyod miatt. Nem sok, amit eddig felszedtél, ha meg továbbra is zavar majd utána is le tudod adni. De ez a súlytöbblet még teljesen belefér. :wink:

A babakocsival szerintem is tök jól jártatok! nagyon ügyik vagytok! :lol:

A vérnyomásom nekem mindig alacsony volt, így ehhez nem tudok érdemben szólni. Zsiguval én is vizesedtem, de annyira vészes nem volt. Zsombornál ittam a málnalevél teát, talán attól vagy talán nem attól, de nála csak a szülés előtti 1-2 napban vizesedtam: kezem, szám telt fel. :?

Mennek a drukkok, hogy minden okés legyen!!! :lol: :lol:

Iza - örülök, hogy te is hírt adtál Magatokról! Gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek! :roll: :P

Minden Pocakos vigyázzon magára! Pusza! :D
mazsolák
 
 


Kata, már csak 3 nap maximum! nagyon izgi !!
bőrönddel és minden egyébbel készen álltok amúgy??

Melbáék is gondolom lassan mehetnek haza, talán már holnap? remélem hamar géphez tud jutni, és szüléstörténetet írni, meg még képeket felrakni, mert nagyon kíváncsi vagyok !

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


ja Kata, akartam még kérdezni, h. sikerült beszélni a dokiddal nyákdugóügyileg? (szép magyarosan...)

Marcsi

KépKép
alon
 
 


húúúúúúúúúúú Kata gondolok ám rád!!!!!!!!
ne félj, minden ok lesz!!
drukk drukk!!!!!
addig is jelentjezz be szorgosan h tudjuk egybe v már Lizával???
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkra van energiám... Niki tiszta nyűg már 4 napja...

Kata!
Niki pont betöltötte a 37. hetet amikor született.


Kicsit megkésve, de nagyon sok boldogságot kívánok Dominikhoz a szüleinek!!!!!

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


itt vagyunk ragyogunk :wink:
sziasztok!


ma beszéltem dokibával és azt mondta hogy ha nincs semmi más "panasz" vérzés, görcs, magzatvíz folyás, magzatmozgás problema szóval semmi ilyesmi akkor úgy gondolja emiatt nem kell aggódni, lehet a méhszáj vizsgálat miatt is (bár az kedden volt ez meg szombaton kezdett :roll: ) meg tágulgatok...


Alon - táska ! hááát az az igazság, hogy a fele a dolgoknak be van pakolva, csak megtelt a táska :roll:
és a másik két kis kupac amit összekészítettem még külön hever a lakásban...
de holnap délután összepakolok ! délelőtt még nagyiméknál leszek, kedvesem dolgozik :cry: majd délben tud csak eljönni, utána jövünk haza készülődni :roll:

szerdán 13:00-ra megyünk, késő délután derül ki hányadikok vagyunk a sorban csütörtökön.

remélem nem fog fájni a fejem az epidurál miatt !!!!!!! most ez a soron levő parám.... :?
tudom, nem szabad felemelni x ideig és akkor rendben lesz... de akkor is... :evil:

Köszönjük a drukkokat, tök jó hogy vagytok :oops: :wink: :lol:

PUsssssszok, de holnap még jövök mielőtt nem leszek egy kis időre... :roll:
de aztán már babócával !!! Yessssssss
lmkata
 
 


Sziasztok!

Kata - ne aggódj minden OK lesz. Fejfájás meg nem lesz és kész. Én is féltem tőle,mert nagyon fejfájós vagyok, de nem volt semmi. Mozgatás - hát eleinte semmit sem akaródzik mozgatni... de amint odahozzák Neked Liza babát már semmi más nem számít!

Aludj még ezen a két éjjelen egy jót, mert után minden megváltozik és az naaagyon jó lesz!

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Reni köszi!

csak hogy megnyugtassam aggodalmaskodó ismerőseimet Niki példájával hogy micsoda gyönyörűség volt már születésekor is. :lol:
Mert Liza így 37+6-kor születik majd és vannak akik : "jujjjj 2 héttel előbb?? és most mi lesz? és koraszülött? és nem baj?? és stbstbstb" --- ezt a részét nagyon unom ......... :x
lmkata
 
 


Panni !! 1000 köszi :wink: :lol:
én is naaagyon fejfájós vagyok amúgy....
lmkata
 
 


MELBA!!

NAgyon gratulálok kisfiatokhoz! Jó egészéget és nyugodt éjszakákat kívánok!!!

Aztán majd ha lesz időd kíváncsiak vagyunk a részletekre!!

Klári
ganti
 
 


KATA : gondolom már visszafelé számolod a az órákat és perceket tök jó neked már a finisben vagy...Nekem egyébként azt tanácsolták, hogy mielőtt bemegyek szülni igyak meg egy kis whiskyt vagy valami alkoholt kicsit el lazuljak, lehet, hogy ez hülyeség nem tudom.....
Egyébként hogy vagy ? nagyon izguslz vagy inkább most másra próbálasz meg koncentrálni meg most mégegyszer gondolom átnéztél mindent meg van - e vagy már azon is túl vagy ?

Melba : mi lehet velük ? Domi baba biztos jól van, reméljük nem sokára jeletkezik

kki

Kép
kki
 
 


[color=red]kki nehogy igyál alkoholt! ha műteni kell az nagyon de nagyon veszélyes!!!![/color]
császár előtt tilos!!!!!!!!!!!!!
meg egyébként is! tilos alkoholt inni mert komplikáció esetén gáz lehet!!
kerekpocak
 
 


Kedves Kismamapajtások!

Nagyon szépen köszönjük a sok jókívánságot és gratulációt!
Ma hazatért a család, mindenki jól van. Csak éppen Doma annyira cicimániás (ami persze minden férfiember számára természetes dolog), hogy Melba még nem jutott gépközelbe. Amint lesz egy szusszanásnyi ideje részletesebben is elmeséli a történetet.

Mindenkinek a legjobbakat,
Doma Apu

Kép

KépKép
melba
 
 


édes kicsi fiú!!!
kerekpocak
 
 


Kata!

Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen!!!!


És csatlakozom Pannihoz, pihizzél amennyit csak tudsz!


Doma nagyon édes kis manócska!!!!

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


sziasztok!

DOMABABA gyönyörű kis kerekfejű manócska, látszik hogy jól élt odabent is :wink:
Sok pussz Melba neked ha majd olvasod már eme sorokat, akkor meg én nem leszek már itt gépközelben, de egyszer néhány héten belül csak találkozunk még itt ... :wink:

Iza,
ez az alkohol tényleg sztem csak vicc akart lenni, gondolj bele ha kapsz nyugtatót vagy akármi adódik tényleg gyógyszer mellett nem szabad :?
ha repülőre ülsz és izgulsz akkor nagyon jó tanács, de szüléshez nem épp a legideálisabb :roll: :wink:

Amúgy annyira le kell csekkolnom mindent hogy meg van e hogy még be sem pakoltam :oops:
neki akartam kezdeni de beraktam egy mosást meg rendet raktam itthon és jól elfáradtam, most meg inkább gondoltam benézek még hozzátok! :wink:
Szóval pakolás még hátra van, de ahogy emlékszem egyszer már átgondoltam a dolgokat és mindenem meg van.
Ha nem akkor még délelőtt pótolhatjuk... :wink:

Izgulás,
érdekes, mert ez ami bennem van inkább olyan kíváncsiság érzés.
Kíváncsi vagyok hogy mi történik ha becsekkoltam a bőröndömmel :lol: , milyen szobába kerülök, fel kell e venni egyből a hálóinget :? , kikkel leszek egy szobában?, mennyire leszek megszeppenve, meddig marad ott kedvesem, milyen gyorsan telik majd az idő, fogok e izgulni ott már akkor?, hogy fogok éjjel aludni?, hogy fogok 4-szer kimenni pisilni?, messze lesz e a wc, reggel mikor kezdünk?, hogy fog történni ez az egész?, és ezután persze a csaszi egész menete egy nagy kérdés ??? :shock: :roll: :) illetve LIZA baba úgy mindenestül :) meg milyen érzés lesz őt megszagolni meg ilyenek ..... :roll:

ha nagyon belegondolok a dolgokba (ami max egyszer fordul elő egy nap, elalvás előtt) akkor kicsit összerándul a gyomrom, tehát érzek izgulást is de alapvetően azt hiszem nyugodt vagyok. Valahogy úgy érzem...

na ezek vannak most bennem :) amúgy nem rég jöttünk haza, ma még a nagyiméknál voltam és isteni volt, mert reggeli, majd tízórai után kis alvás (megfogadva Panni tanácsát :wink: ) majd ebéd, és megint pihi..... szóval mondtam is nekik hogy többet talán nem is lesz ilyenfajta jó dolgom !!!! :lol:

még lehet h benézek majd....

sok pussssssssz
lmkata
 
 


Kedves Doma Apu!

Köszönjük a fotót! :D Nagyon szép kisfiatok van, és látszik, hogy van, és szeret is enni/inni a finom anyatejcsiből! :P Olyan aranyos kis pufi arca van, illetve jól látom, h mintha a kis kezecskéi ki lennének ázva? Annyira kis nyugodt arca van, milyen édesen szunyokál! :D

Kata! Neked nagyon nagyon sok megahiperdrukkok, nagyon sokat gondolunk Rád, és hidd el minden OK lesz, hiszen Te magad is annyira így állsz hozzá, akkor miért is lenne bármi... :lol:
Ja és amit írtál a "szagról", annyira igaz! Emlékszem Zsigunak annyira jellegzetes szaga volt :oops: :wink: , nem is lehet leírni. De olyan érdekes, mert Zsombornál már nem emlékszem erre a sajátos szagra. 8) (Tudom, h nem a legszebb szó, de itt tényleg nem lehet illatról beszélni :oops: )

Iza - a lányok jó dolgot írtak! Főleg Zsófi, hiszen nálam is minden rendesen kezdődött, aztán felmerült a műtő..., olyan szomjas voltam, és még a vizet is alig engedték meginni, csak miután már letisztázodott, h nem lesz szükség a műtőre. Meg amiről a lányok írtak..., ki tudja milyen anyagokra/gyógyszerekre lesz szükség a szülésed során, és azok milyen reakcióba léphetnek az alkohollal... :? :oops: :roll:
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a válaszokat. Megpróbáltam a képet feltenni, de nagy a felbontása (gondolom), mert azt írja ki, 600*600 képet lehet feltenni.

KKI
A kosz ismerős. Sajnos Nálunk a Párom is rátesz egy lapáttal, mert hisztisebb mint én. Minden porszemtől égnek áll a haja. Ráadásként panelban lakunk, és van egy kutyánk, aki mindenbe belelép válogatás nélkül. A baba szobája lassan kész, még egy réteg festék, mert valami miatt egy-két helyen átüt. Utána berendezzük, majd a fürdőben kicseréljük a kádat. Azért mindent most, és egyszerre, mert nem szeretnénk semmit felújítani amíg Roland kicsi. A nagyszülőkhöz meg nem szívesen adom napokig, ha valami nem lenne kész. Lehet náluk eleget, ha visszamegyek dolgozni kb. 2-3 év múlva.

Imkata
Kitartás, nincs sok hátra, izgulunk értetek. Remélem szép szülési történetet hallhatunk nemsokára.

Tegnap voltunk az Orvosnál, minden rendben. A súlyom miatt nem kell aggódnom, Ő is azt mondta, de figyeljek, mert ilyenkor hajlamos az ember elhagyni magát. A vizesedésre sótlan étrendet és sok husit ajánl. Relatív éheztetem a gyereket, mert nem kap elég fehérjét, miközben a kalória meg megvan.

Mindenkinek szép napot!

Pusza

Kép
übi
 
 


Sziasztok!

Húúú Kata! Mindjárt indultok. Most mit írjak? Először minden OK lesz. Kiváncsiskodó kérdéseidre pár gondolat: hát az idő nekem elég gyorsan telt, mert mindíg jött valaki, vagy menni kellett valahova - doki, nővér, vizsgálat, CTG, papírmunka (hú az nagyon sok...). Aztán eljött az este és én jó aludtam volna, mert jó az alvókám stresszes helyzetek előtt (pl. vizsgák stb.), csak a szobatársam 11-ig dumált telefonon, és ráadásul náthás volt és én féltem, hogy az utolsó nap elkapok valamit. Ezenkívül az ígéret ellenére nem jött a nővér, hogy megmondja hányra menjek a szülőszobára (1/2 8-ra volt megbeszélve a kezdés, de előtte még kb. 1 óra az előkészítés (átöltözés, infúzió lecsepegés). Mivel amúgy is korán kelő vagyok (5-kor keltünk, ha dolgozni mentem), 5-kor felébredtem, lezuhanyoztam, hajat mostam és épp leültem az ágyam szélére, amikor jött a szülésznő, hogy akkor tán menjünk... szóval így kezdődött...

És a vége...az hogy Lizát a karodban tarthatod!

és a kettő között...arra meg alig emlékszel majd, mert a kis arca fog előtted lebegni, meg a gondolat, hogy a férjed már a karjában tarthatja...

Sok puszi és sokat gondolok Rátok!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


KEDVES KATA!
NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK, BIZTOS MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!
MILLIÓ PUSZI NEKTEK!
HAJRÁ HAJRÁ LIZABABA ÉS ANYUJA!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
logi
 
 


Kata : nagyon izgulunk érted épp este mondtam páromnak, hogy újabb baba születik. Amint tudsz jelentkezz és minden biztos, hogy OKÉ lesz.

Melba : nagyon gyönyörű Domi baba. Tényleg olyan mintha a kis keze szét lenne ázva. Milyen furi, hogy ez kis emberke lakott a pocidban!!!!!!!!!!!!!

Alkohol : köszönöm mindenki jó tanácsát, de mondom ezt in csak hallottam, de egyébként tök igazatok van....

Kép
kki
 
 


Sziasztok kedves kismamik és anyukák :)

eljött a napunk, még gyorsan beköszönök neketek, aztán pakolás, fürdés, hajmosás stbstbstb --- majd indulás.

Hihetetlen hogy alig néhány óra és én is majd tudok már képet mutatni nektek a mi kisbabánkról!!
Ez az egész dolog tényleg egy nagy, fantasztikusan jól kitalált és összerakott CSODA! -- mármint terhesség meg szülés meg minden így egyben..........

Hányszor elképzeltem már ezt a napot, meg főleg a holnapot, de bizti teljesen más lesz átélni :wink:

Köszönök minden bíztató szót és "ránk-gondolást", ezek fognak eszembe jutni amikor majd kell ! És tök jó :wink:

Tesóm azt mondta ír majd.....

Pussszok a következő, remélem nem túl távoli viszontlátásig/olvasásig :lol:

Kata és Liza
lmkata
 
 


Tudod Kata! amiket eddig is írtunk drukkhegyek!!!!!!!!!!!! :lol: És várjuk a tesód jelentkezését, meg az első képet, amint lehetősége lesz írni/felrakni az első fotót Lizababáról!!! 8) Gondolok Rátok sokat!!! Úgy legyen minden, ahogyan Te, ill. Ti szeretnétek! :D
mazsolák
 
 


Kata, ezt már valszeg nem olvasod, de nagyon gondolok rád és Lizára, összes ujjam-kezem-lábam keresztben értetek ma is meg holnap is !
és nagyon várjuk a tesód bejelentkezését ! remélem jól kiképezted, hogy kell használni a fórumot... ! :wink:

és hajrá-hajrá.. minden okés lesz !!

puszi
Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Melba és Doma Apu !!
köszönjük a tájékoztatást.. tök jó, h. már otthon a család !!
Dominik gyönyörű szép kislegény.. !!



Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Kki: alkohol :lol: :lol: :lol:
ez aranyos volt szerintem..
én elég vizuális típus vagyok (bár téged még nem láttalak személyesen), de azért én még elképzeltem, h. némi túlzással, de bedülöngélsz a szülőszobára.. :lol:
de ahogy gondolom te is sejtetted, meg ahogy a lányok is írták ez nem túl jó ötlet.. (sajna)..


A.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


ez tényleg milyen vicces dalolva megy a kismama szülni :D
LÁNYOK !!!!!! egy kis segítség kellene.
Tgyásra lehet menni szülés előtt négy héttel ( ha jól olvastam ) ez pénzben többet jelent mint a táppénz ?
Ki tud erről valamit bár próbáltam ennek utána olvasni ? jaé s közben lehet a táppénzt is kérni ?

Kép
kki
 
 


ez tényleg milyen vicces dalolva megy a kismama szülni :D
LÁNYOK !!!!!! egy kis segítség kellene.
Tgyásra lehet menni szülés előtt négy héttel ( ha jól olvastam ) ez pénzben többet jelent mint a táppénz ?
Ki tud erről valamit bár próbáltam ennek utána olvasni ? jaé s közben lehet a táppénzt is kérni ?

Kép
kki
 
 


Sziasztok!

Kata, így ismeretlenül is drukkolok!

KKI: a tgyás ugyanannyi mint a táppénz, ezért sztem nem érdemes a szülés előtt igénybe venni, csak a szülés napjától, addig meg táppénz. Így később kapsz gyedet vagy gyest ami meg ugye lényegesen kevesebb, de így legalább azt a négy hete "megspórolod".

Klári
ganti
 
 


Kki: vagy tgyás vagy táppénz. Egyszerre csak egy jogcímen lehetsz otthon :)
De akkor jársz a legjobban, ha a szülés napjáig vagy szabin és táppénzen, és a szülés napjától pedig Tgyáson. A tgyás általában sokkal magasabb, mint a gyed, mivel a tgyás az átlagfizetésed.

M.
mircike
 
 


Akkor már ketten mondtuk ugyanazt :) (Bocs nem frissítettem.)
M.
mircike
 
 


nagy nagy drukk KATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


hajrá LIZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Az alkoholhoz van egy történetem!
Bent feküdtem már a túlhordásunk miatt, amikor az egyik ctg alkalmával az egyik szülésznővel dumcsiztunk, míg a görbéinket kuksiztuk. Ő mesélte:
Az otthon szülés jött szóba. Egy otthon szülésnek indult ikres kismama érkezett hozzájuk apucival enyhén iluminált állapotban, mert nekik azt mondták, hogy az alkohol ellazít, s köszönik szépen, de ők nem is kérnek semmilyen gyógyszert, ha lehet, akkor ők tovább iszogatnának, majd annak meg lesz a hatása. Gyógyszert nem is mertek volna a kismaminak adni az alkohol miatt. Amikor már nagyon szenvedett a kismami, s felajánlották a segítségüket, akkor kikérték maguknak, hogy ők háborítatlanul akarnak szülni, hagyják őket békén. Amikor figyelmeztették őket, hogy gond lesz a babákkal, ha így folytatják, valami olyasmi volt a válasz, hogy tudunk mi még másik gyerekeket is csinálni, ha "ezek" most nem úgy jönnek ki, ahogy kellene neki. A kedves kis család a végén taxiba ült az éjszaka közepén a vajúdó asszonykával, s elmentek egy másik kórházat keresni. Jó mi?
Ezzel a történettel nem az otthonszülést akartam minősíteni, hiszen nekem is nagy álmom volt, de nem mertem megtenni. Többeket ismerek, akik otthon szültek, s eszük ágában sem jutna kórházban szülni. Nekem nagy biztonságot adott a kórházi körülmény. Főleg így, hogy a végén csaszisok lettünk. Mondjuk erre meg már megkaptam, hogy ha otthon szültél volna, akkor biztos nem alakult volna így, s nem kellett volna császár. Hát nem tudom.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


KATA ÉS LIZABABA - MA VAN A NAGY NAP!!!!! :D

Várjuka a híreket! a képeket! :D DRUKK - és gondolathegyek!!!!!!!!!!!! :D
mazsolák
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?