Athiz, Zöldi, csúcsok vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már megint három napig nem voltam itthon, de most már újra becsatlakozom. Végig elolvastam mindent.
Purc nagyon sajnálom.
Most ha nem haragszotok csak Áfinak irok, holnap irok majd mindenkinek.
Áfi, apának kb.3 hete csináltak gyomortükrözést bódításban és semmire nem emlékszik. Én bent voltam vele, mert kötelező egy családtagnak bemenni (magán doki csinálta).
Beadták neki a bódítót, kérdezgették, hogy érez-e valamit, a doki gyors bevezette a csövet és tényleg nem tartott 4-5 percnél tovább a dolog. Az a lényeg, hogy ne nyelj, ezt bódításban egyébként nem tudom hogyan értel el az orvos, de a párom nem nyelt. Én mindent néztem a monitoron és sajnos csúnya gyomorfekélyeket láttunk, úgyhogy a párom azóta is bogyókat szed. Szóval ne izgulj.
A végbéltükrözésről meg nekem van tapasztalatom. A doki nem adott beöntést, hanem egész nap bélmosó folyadékot kellett innom. Két és fél litert sikerült. Ez teljesen kitisztít és ugyanez a doki csinálta, szintén bódításban és az égadta világon semmire nem emlékszem. Remélem neked sem lesznek kellemetlen élményeid, csak meg akartalak nyugtatni, hogy nem vész
Puszi nektek.
Holnap jövök.
Kedves Zöldi drága
a mikulás ma nagyon kába,
azt vette a fejébe
nem jön feléd egy évre.
Tiszta szívből kívánom, hogy
holnap valóra váljon egy álom.
Millió puszi
Melcsi