Új privát üzeneted érkezett!

Móni,
örülj neki hogy ilyen stabil, az Utro teszi, dehát ezért szeded! :)
Cocám,
én még senkit nem láttam verset költeni a negatív tesztje fölött! Le a kalappal! De én még mindig tudom amit tudok... ne tesztelj holnap, várj holnaputánig, akkor már biztos + lesz!!!

Én ma megyek és csináltatok az itteni exnődokimmal egy rákszűrést mert kell a lombikhoz a tavalyi meg lassan lejár, és ciklus 3. napján (ami nem tudom mikor lesz) kell mennem jelentkezni meg megbeszélni meg papírokat leadni Pécsre, addigra ez is kész kéne hogy legyen. El is megy a délelöttöm ezzel :?
Vendég

Hello!
rohanasban vagyok...de ezt nezzetek :shock: :
Kép
vakond
vakond

Jó reggelt!

Teszteljen már valaki! :lol: Szeretnék mielőbb egy pozitívat látni :wink:

Az enyim ilyen, a ferti még nem tette be a pé-t.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi:
Annyira tetszett ahogy leirtad azt, ami mar nem tetszett annyira. A hod viszont tenyleg meg nem esett le, tehat igazad van, meg nincs is miert elkeseredni.

Vakond:
Alakulgat az a gorbe. Jokor ugrott meg :wink:

Afi:
Ne is gondolkozzal annyit a gyomortukrozesen: egy baratnomnek mar tobb mint 10 volt. O mindig azt mondja, attol fugg ki csinalja. :?

Tobbieknek is szurkolok ezerrel!

Na es itt az enyem. Pentekig mar tukon ulok, de nagyon bizakodom.
Kép

baratodildi

Vakond ez nagyon-nagyon-nagyon babás görbe! :) Mikor is teszteltsz????

Zöldi még nincs semmi veszve! :)

Moncsika, neked is lassacsakán majd eljön a tesztelés ideje! Amúgy az ényém is azthiszem a 25 naptól nyil egyenes volt, 36,9-en. Ha neked így marad, az már nagyon király!

Enikő, csak maradjön így! :)

Áfi, hajrá a dokira! :)

Kép
elizabeth25

Bocsanat hogy megint felteszem!Kaptam 5nap VIP-et(ha jol ertettem :oops: )Ez reggel meg nem volt ott!Erdekes dolgokat jelolt be a Ferty :? :?:

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Athizunk hol van ma?????

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, ha ilyen szép marad a hőd, vasárnap leszel a 12 DPO-n, reggel lehet egy teszt! )

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Azt hiszem, hogy a gépünk elkapta tőlünk a vírust, mert alig akar működni.

Szóval röviden: drukk, és hajrá!

És íme a görbécském:

Kép

Bocs, hogy csak ennyi! Már azt hittem, nem is hiányzom! :roll:
Vendég

SZiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa Athiz!

Jó a görbicsek, csak maradjon is fent! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!!!

Coca, hát amikor az optimizmust meg a jókedvet osztották odafent, te tuti vagy 10x sorbaálltál :lol: :lol: és nem sajnálták tőled :lol:
Hajráááááááááááááááá+++++++++++++++++++++++++

Athizom: Alakulsz mint pupos gyerek a prés alatt :lol:

Ancsa: A fehér T betű a tesztelést jelenti??? Elég koránra tette... nem? :roll: Amúgy sztem szuperjó a görbéd :)

Ildi. A Tiéd is jó :)

Violám itthon van nem vittem bölcsibe mert nagyon köhögött éjjel :( A korai fejlesztőbe se tudom vinni délután!
Megyek megebédeltetem mert éhenhal :lol: aztán leteszem szunyálni és jövök :)

Pusssz Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Még mindig szépek a görbék! :)

Ancsa! A múltkor én is kaptam 5 nap VIP-tagságot, és tök jókat találtam: például össze tudott másolni a görbéket egyetlen grafikonba, és így egész jól összehasonlíthatod őket. Meg egy halom grafiont is csinál a ferti, nem beszélve a jelzésekről.

Mikor tesztelsz? :wink: Megcsinálod holnapután?

Athiz! Csak bejön már, most olyan jónak tűnik a görbéd!

Enikő! Ez a CP jelzésű sor mit jelent?
Viola hogyhogy jár bölcsibe? Valamiért én azt hittem, hogy otthon vagytok.

Ildi! Tiéd is jó, szóval péntek? :wink:

Zöldi! Te pedig holnap? :wink:

Vakond! A tiéd aztán érdekes tényleg :shock:

Moni! Nekem nem zavaró, hogy egyenes a görbéd, hisz szépen fenn van! :wink:

Lányok, valaki a napokban székrekedés miatt érdeklődött. Örömmel jelentem, hogy a Gravidának az Elevittel ellentétben nincsen ilyen mellékhatása, legalábbis eddig és legalábbis nálam. Elkezdtem a múlt héten, mert a doktor tanácsolta, hogy valamit szedjek. És ebben van jód is, ami az Elevitben nincs.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! Tiszta hülye vagyok, én félreértettem az egészet, te most akkor ma teszteltél... De szerintem is korán, ez még nem jelent semmit. És nagggyon tetszik a hozzáállásod! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: A CP a Cervix Position azaz a méhszáj elhelyezkedése :lol:

Mi a korai fejlesztő javaslatára járunk bölcsibe, mert Viola lassabb érésű a társainál avagy megkésett pszihomotoros fejlődésű, és ezért integrált bölcsődei ellátást javasoltak neki. A komplex gyógypedagógiai fejlesztést a Korai Fejlesztő központban kapjuk :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok,

Coca szép a görbe, és kircsi volt a költemény, benned egy költő veszett el a képzőművész mellett. CSüt-ön szerintem eggyel több csikod lesz majd.

Moni, nagyon jó ez a görbe, szerintem, hogy ugyannyi a hőd, az a jó... Legalább nem ugrál minden fele.

Athiz, hát ez a görbe eddig tökéletes, egy szavad sem lehet rá.

Ildinek is király Ancsának is, komolyan nem tudom rosszat mondani

Komolyan csajok mindenkinek tök jó a görbéje, hajrá, hajrá, mennek a drukkok ezerrel. Csak így tovább

A végén ebben a hónapban meg lesz a focicsapat.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam annyit, hogy megvagyok, 1 hét múlva nődoki, még be kell jelentkeznem, majd beszámolok, hogy itt hogy zajlik egy vizsgálat, ha nem bánjátok
Már én is komolyan kíváncsi vagyok, hogy mennek itt a dolgok. Az Uram nagyon aranyos volt, komolyan ilyennek még nem láttam... :roll:
purc

Purc!
Sz.tem én még nem is fejeztem ki együttérzésem veled! Bocsi... :oops: Őszinte együttérzésem!

moni

Sziasztok!

Most estére megjavult a net, de én még meglehetősen xarul vagyok, úgyhogy csak annyi, hogy pusszantás, és köszönöm, aki ékesszólásával hozzám intézte kedves szavait, többek között a görbémet illetően.

:D
Vendég

Ja, még csak annyit, hogy nagyon szépek a görbék, drukkolok, és a tesztesélyeseknek óriási szurok! Hajrá csajok! :wink:
Vendég

Nemrégiben hazamásztam,
ám de fáradt nem vagyok,
hamarjában nekilátok,
s mindent jól elolvasok.

Előre csak annyit mondok,
Miki nyergel Finnhonban,
kitekerem én a nyakát
ha ideér titokban!!!

Kép
zölddisznó

Édes drága Mazsolám,
Nem szeretném látni,
S ha Miklós bácsi meglátogat,
Virgáccsal kell várni!
:wink:
Vendég

Ha gonosz a Mikulás,
gólyát kerget Afrikáig,
jobban tenné pedig ő
ha nem jönnne most jó sokáig.

Kép
zölddisznó

BRÁVÓÓÓÓ (taps taps taps) :lol: :D :P :lol:
Nagyon jók vagytok lányok!
Vendég

Ejhaaaaaaaaaaaaa, ez nagyon jó volt. Most itt szakadok a röhögéstől, köszi ezt nektek..... :lol:
purc

Athiz, Zöldi, csúcsok vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már megint három napig nem voltam itthon, de most már újra becsatlakozom. Végig elolvastam mindent.

Purc nagyon sajnálom.

Most ha nem haragszotok csak Áfinak irok, holnap irok majd mindenkinek.

Áfi, apának kb.3 hete csináltak gyomortükrözést bódításban és semmire nem emlékszik. Én bent voltam vele, mert kötelező egy családtagnak bemenni (magán doki csinálta).

Beadták neki a bódítót, kérdezgették, hogy érez-e valamit, a doki gyors bevezette a csövet és tényleg nem tartott 4-5 percnél tovább a dolog. Az a lényeg, hogy ne nyelj, ezt bódításban egyébként nem tudom hogyan értel el az orvos, de a párom nem nyelt. Én mindent néztem a monitoron és sajnos csúnya gyomorfekélyeket láttunk, úgyhogy a párom azóta is bogyókat szed. Szóval ne izgulj.

A végbéltükrözésről meg nekem van tapasztalatom. A doki nem adott beöntést, hanem egész nap bélmosó folyadékot kellett innom. Két és fél litert sikerült. Ez teljesen kitisztít és ugyanez a doki csinálta, szintén bódításban és az égadta világon semmire nem emlékszem. Remélem neked sem lesznek kellemetlen élményeid, csak meg akartalak nyugtatni, hogy nem vész :)

Puszi nektek.

Holnap jövök.

Kedves Zöldi drága
a mikulás ma nagyon kába,
azt vette a fejébe
nem jön feléd egy évre.
Tiszta szívből kívánom, hogy
holnap valóra váljon egy álom.

Millió puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

A gólya viszont lerobbant,
szerelőjét várja,
Helyette ment Mikulás,
Ám de nem találta.
Mert a gólya ravasz volt,
S Repülőre szállva
Visszaindul még ma éjjel
Babanet országba! :D
Vendég

Szerika, nekem már csak a 3.hónapos UH-ra kell mennem és addig meg kell látogatni a védőnénit. Most próbálok beférkőzni a pénteki napra.

Babancs, múltkor még kérdezted:
nekem a doki elevitet irt, de folsavat és magneB6-ot szedek 2x1-et, a barátnőmnek is azt irta az orvosa.

Remelem jól vagytok.
Puszi

Kép
melcsi6

Csajszikák! Gratula a reggeli görbékhez. Alakulgatnak itt a dolgok szépen úgy látom :)

Athiz, Zöldi nagyon jók vagytok! :D :D :D

Melcsi, örülök hogy jól vagy :) velem is minden oké. Remélem, hogy szépen fejlődgetünk itten bent. A rosszulléteket elvitte a cica, így normalizálódott a közérzet :)
Nem rossz neked, hogy majd csak olyan későn kell menned uh-ra? Én ezt a három hetet is alig bírom kivárni. Legszívesebben minden héten mennék nézegetni :)

Megy a szurok mindenkinek (valakinél már igazán megragadhatna)
++++++++++++++++
szerika

Hmmm :lol:

Lerobbant???? Akkor már nem tud repülni??? :lol: Mennyen vonattal.......

Gólya lejött Szegedre, -nagyon remélem-,
De postafordultával Pestre visszaküldöm :wink:
Eléri még ma a 20:20-as IC-ét,
Helyjeggyel robog majd Coca hozzád ismét :lol:

De ha nem megy összekötjük csőrünk :evil:
És belőle jó nagy adag Gólyalevest főzünk :lol:
Kinevezünk helyére egy élterős Verebet
Mely meghozza mindenkinek + teszteket :lol:

ceniko
Szeged

Köszönjük Erika!
Örülök, hogy jól vagytok! Én is úgy voltam Szilivel, hogy a legszívesebben egy állandó UH-ot kötöttem volna a pocakomra, hogy mindig lássam, éppen mit csinál, hogy jól van-e. De amikor a SOTE II-n fetrengtem a bevérzéssel, akkor ott mondta az UH-os csajszi, hogy nem szabad sűrűn UH-ozni, mert azért az is ártalmas lehet! Az biztos, hogy a fiam nagyon utálta, amikor UH-ozták! :roll:

Kedves lánykák, olyan rossz, mert teljesen olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, pedig az még nagyon odébb lenne! :?
Vendég

Juj, mi ez az irodalmi est itt? :lol:

Kép
babancs

Ezeket a versikéket szerintem át kéne másolni a másik topicba is, csakhogy megmaradjon az utókornak! :lol:
Vendég

Enikő,
verebet??? Megfőzni a gólyát levesnek??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Könnyesre röhögtem magam! Ekkora poént!!! :D

Csak a gólya ne olvassa,
ijedtében elinal,
hálisten analfabéta,
s célba ér az ebihal!
Vendég

Erika,
10 hetesen kellene visszamennem, de akkor szabizik a doki es azt mondta, akkor ne menjek a 11 heten, hanem csinaljuk meg az UH-t egybol a 12.heten.Pedig ez neki pénzkiesés, de azt mondta ez így logikus.
Most próbálok a 6 hetes UHra gondolni :) :) Bar ott csak egy fekete pacát láttam, meg egy pulzáló kis valamit. Az volt a kis drágám :D

Zöldi mit váltasz ki emberekből :) :)

Jó éjt mindenkinek.

Kép
melcsi6

Hiába neveltem nagyra szép petémet
méhem mélyén a farkincás már megint eltévedt.
Veszek neki legközelebb egy térképet, hátha
találkoznak, s lát egy csodát a méhnyálkahártya.

Nem vagyok bánatos, bár padlón már a hőm,
örömöm oka, hogy most lész esküvőm!
Szerelmetes párom már a jövő héten,
mint drága hites uram pajzánkodik vélem.

Aztán előbb utóbb az lesz ám a vége,
gömbölyödik coca, növekedik méhe.
Felteszem a görbém többek intelmére,
lányok, figyeljetek, na ezt így nem kéne!!!

Kép
zölddisznó

Kép
Kép

Kép
zölddisznó

Kedves Drága Coca!
Hőd leesése egy nagyon rossz tréfa!
Csak meg akar viccelni az élet,
De 8 hónap múlva fogod majd a Csemetédet! :wink:
szerika

Azt hiszem így kora reggel nem tudnám a gondolataimat versbe önteni, de Ti nagyon kis kedveseket írtatok :)

Coca drága ne add fel, szerintem itt még nincs veszve semmi!

Az én görbém: :?:

Kép

Na még is egy szösszenet! :)

Szeretném, ha a hőtök az egekbe szállna
Szeretném, ha mindenki babázhatna nyárra!
Kívánom, hogy teljesüljön mindenkinek álma,
Zavarjátok Mikibá't mihamarabb Svájcba :shock:

Az álmá-ra a Svájc rímelt, bocsi!
Remélem küzülünk nem lakik ott senki! :lol:
sonjus

Sziasztok!

Zoldd!

Egyutt erzek veled! :(
(azert en meg drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++)

Most mar en is beteg vagyok! :( Kép

Kép
Kép
ancsa81

Szirom!

Sok boldog nevnapot a kisfiadnak! :D
Te!Nem egy napon szulettek a csemeteink???? :shock: :?
(csak egy ev kulonbseggel) :D

Kép
Kép
ancsa81

Idejövök reggel s mit látok?
Már korán verseket találok.
És egy rossz hírt. De ne búsulj Coca,
Lesz mindünknek babás karácsonya!

Én ma reggelre pirkadóra
alig ütött hetet a toronyóra
ömlő vérre ébredtem, iszonyú sokra,
lehet hogy mégis tud olvasni a gólya...
Vendég

...és internet hozzáférése is van! :shock: :D
Vendég

Szerintem már kínomban kacagok itt, jobbra-balra,
de nagyon jó kis versikék születnek! :lol:

Ez a Mikibá meg egy k.csög!

A hőgörbém az agyamra megy!

Kicsit mintha ingerült lennék, nem?

Most én, olyan undok kismalac formát öltöttem és egy válaszom van arra, hogy várjak türelmesen, hogy NEM VÁROK!
sonjus

A gólya meg netezik egész nap, ahelyett, hogy babákat szállítana házhoz!
Mingyááááá kirúzsozom magam, oszt egy lábra állok!
Már csak repülni kéne megtanulni!
Dolgoznék én helyette is!
Kinek vihetek bébit?
sonjus

Sziasztok!

Szuperek ezek a versikék! Nagyon tetszenek, de jobban örültem volna, ha boldogságversikék lennének.

Csajok ilyen szomorúságban fel sem merem tenni a görbémet!!!
Vége az egyenes krszakának, és úgy döntött, hogy nem lefele billen, hanem még felfele! :lol: Aminek persze nagyon örülök, mert nekem a 11. dpo-n leszokott esni, és iszonyatos fejfájásra szoktam ébredni! Most e kellemetlen tünetek egyike sem következett be. Így reménykedhetek tovább. Pocakomat érzem, néha szurkál, sőt ama reggeli hancúrnál nagyon, így más formáját fogjuk űzni. Nem merem elhinni, hogy talán sikerülhet, ez a két év olyan hosszú idő! Meg főleg hogy csapott be már agörbém, igaz nem volt a 7. dpo környékén ekkora leesés benn.

Íme a mai helyzet:
Kép

És íme a görbéim átlagai:
Kép
AMelyik olyan magasan van (kék), akkor volt a 22. dpo-n egy pozitív tesztem, halvány, de pozitív.

moni

Jó reggelt!

Coca!

Nagyon drukkoltam Neked, de ne keseredj. Ez a görbe már igen szép volt. Hamarosan babás leszel!

Moni!

Akinek a hője a 10. DPO után felfelé tendál, az igen jó jel! Az enyém is ilyen volt :lol:

Kép
babancs

Csak bekukk...

Móni, Móni, Móniiii! Yessss!

PussZ mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt csajok!

Bogimat elvittem az oviba, mentek úszni :)
Viola itthon maradt és mire hazaértem mit látok? Alszik apája mellett a nagyágyon! Nem beteg áááááááááááááá :( ! Az én alvásbjkottos csajom szunyál akkor amikor nem kéne :lol:

Coca: Sztem amíg nem jön meg nem kell elkámpicsorodni :wink: Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid??

Moni: Húúúúúúúú lazannya, alakulamolekula :lol:

Szép napot:)

ceniko
Szeged

Szép jó napot!

Nagyont tutik a versek, és örülök, hogy be lettek másolva a másik topicba! :D

Móni, szerintem hihetsz a szemeidnek, ez gyönyörű görbe! Kívánom, hogy most végre szerencsével járj!

Zöldi, sajnálom a hőesést, pedig annyira tuti görbusz volt. De talán még várjunk picit, hiszen még nem jött meg neked, nem?

Szirom, boldog Miksa napot babádnak!

Sonja, mi ez az idegi állapot? Tőled szokatlan. :shock: Nem lesz semmi baj ezzel a görbusszal szerintem. Most indult felfelé!

Ancsa, holnap ha szépen fenn marad a görbuszod, akkor tesztelsz?
Drukk hozzá!

Bocs, ha nem írtam mindenkihez!

Íme a görbuszom:

Kép

Pusszantás
Vendég

A görbém simán elmehetne vonalzónak :lol: Ez már nem is görbe, ez már nem is tudom mi :lol:

Kép

ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Meg sem próbálok beszállni a verselésbe :wink: Pihent agyú népség :lol:

Zöldi! Irtóra sajnálom, pedig olyan szép volt, és most meg megy lefelé... De azért amíg nem jött meg, addig nem adjuk föl, ugye? :wink:
És esküvő, de jó is az :lol: Nekünk tavaly volt, korábban valahogy nem értünk rá :wink:

Ancsa! Köszönjük szépen a köszöntést!
Hát ha szökőévféle vagy ilyemi nem zavar be, akkor a vonalzók alapján egy napon születtek a srácok :wink: Október 18. Talált? :wink:

Móni! Nekem ez tecc! Nagyon-nagyon drukkolok!

Enikő! Értem, köszi. Csak tudatlan voltam...

Athiz! Neked is nagyon köszi!

Itt meg az én görbém. Nekem ilyenkor már valahogy sokkal magsabban szokott lenni, 37 körül. A fene se érti ezt:

Kép

Bocsi, kicsit picike lett!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?