Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lányok és kispapák!

Zsókucinak üzenem, hogy kitartást.
Ne keseredjen el, ha benntartják akkor legalább jó kezekben lesz és vigyáznak Rá meg a babócákra is. Nagyon sok puszi Neki, és mi is nagyon hiányoljuk őt!

Kriszti!
Már az új helyen vagy?

Sok puszi mindenkinek!
lanett

Hát igen, Zeke tényleg morózus de én azért látom az árző szívet is benne. :D
Férjem már ki is váltotta a Deca-t, úgyhogy a küldetés teljesítve.
Lányok, Én még nagyon kezdő vagyok..Nektek is ennyire durván le akar szakadni a pocitok és a cicitek is fáj? Mert nekem nagyon!
Olyan jó lenne már 1 nappal idősebbnek lenni!! Nagyon izgulok!
vicuska1977

Sziasztok :D , én új vagyok még ezen a fórumon, de a lombiktémában sajnos nem. most készülök a 4 TB-s lombikra és most azért jelentkeztem be HOzzátok, hogy megosszam Veletek amit most hallottam. A kolléganőm ma hívta fel Zeke doktort az eredménye miatt (sajnos nem sikerült) és Ő mondta neki, hogy húzzon bele, mert úgy tudja, hogy januártól mindnekinek 1 azaz egy lehetőséget finanszíroz a TB...... már hallottam én is kósza híreket erről, de most csak azért írom le ezt, mert Zeke doktor mondta, tehát nem valami pletykaféle. Megáll az eszem... hogy merik ezt meglépni? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
fülemüle

Fülemüle és Többiek!

Ez az 1 lombik azért durva nagyon. Nem lehet, hogy valamit félreértettél. Az én utolsó infóm az volt, hogy az eddigi 5-öt csökkentik 3-ra. Én 1-ről nem hallottam. Háát ha tényleg így van, akkor kevés ember lesz a BMC-ben jövőre. :(
Vendég

Vicus,
örülök, hogy megoldódott a probléma.
Nagyon sokat gondolok rád, bírd még ki holnapig a kellemetlen érzéseket.
Ügyes legyél ám holnap.

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Én is a 3 lehetőségről hallottam!

Figyeljetek Lányok, szerintem kár még ezen idegeskednünk ,hogy valójában mi is lesz januárban.
Amit eldöntöttek az úgyis úgy lesz, amúgy szerintem nem sokáig fogg ez a megszorítás így lenni, mert nagyon jól tudják, hogy szükség van a picurkákra.

Én nagyon bízom, hogy nem tolnak ki velünk mégjobban , éppen elég szembesülnünk a problémáinkkal.
Ne idegeskedjetek ,mert az egyikünknek sem használ.
Csak pozitívan és meglátjátok mindenre lesz megoldás!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Lányok, én is fültanuja voltam egy Zeke telefonnak és ott is azt mondta valakinek, hogy húzzanak bele idén, mert jövőre csak 1 lombik lesz támogatott...úgyhogy nem tudom de nem bírom elhinni, hogy ezt meglépik!
vicuska1977

Sziasztok!
Nekem csak most van időm benézni, de én tudtam volna segíteni...Nekem ugyanis 2 ampulla megmaradt, bár én elég messze vagyok (Vagy lehet nem is oylan messze....)
Úgyhogy nekem otthon van a hűtöben, és várja a gazdáját!
Az egész dobozzal már annyi a baj, hogy ugyanannyi áron nem mindig sikerül eladni, és most ha jól tudom a 28 db-os valami 43 ezer...
De ha gondolod Vicuska, 8 után ma otthon leszek, és nagyon szivesen ingyen odaadom....
Vendég

Na, most látom, félreolvastam...Akkor jó, ha már megoldódott a szuriprobléma(én azt olvastam egy receptet tesz ki, a szuriról, azt már nem láttam, hogy 1 ampullás) :oops: :oops:

Lanett, sajnos még nem az új helyen vagyok, ez a szemét főnökön men engedett el...Sőt, ma azt is megkaptam, vagyis kaptuk, hogy aki elment eddig betegállományba, és aki ezután megy el, azt elbocsájtják, mihelyst visszajön....Na, ez a szemétség...
Én is ma akkorát estem az ágyba, a beteg rám, könyékkel a hasamba, a betegre meg a kolleganő, hogy azt hittem elsírom magam...De engem nem is nagyon érdekel, ha el is akarnak bocsájtani, nagyon elegem van már...Lehet az utolsó hetet én is betegállományban fogom eltölteni! :cry: :cry:
iwiw-en visszajeleztem, téged láttalak aznap, mikor annyira kerestelek....Tuti biztos! :lol:
Vendég

Sziasztok!

kriszti, te látom képben vagy árakkal.
Egy buta kérdés (merthogy tudod mi még nagyon az elején,és izé meg bigyó :oops: szóval, ha Szűcs doki azt mondta, hogy vigyek,ha megyek majd a 21.napomon,50 e forintot, mert Decapeptyl (ha jól emlékszem) kell majd, akkor az azt jelenti, h ott kell fizetnem érte, vagy azt, hogy ad receptet,amit még aznap ki kell váltanom,és kell rá a pénz? most már nagyon kiváncsi vagyok :roll: bocsánat, ha tényleg hülyeséget kérdeztem....

numato
numato

Numato,
Nem ott kell fizetni, hanem kiírja a receptet, és mész és kiváltod...Én a Szt. János patikájában váltottam ki, ott nagyobb az esélye, hogy lesz...(bár nekem akkor még, mikor kezdtem, csak 38 ezer volt, de sajnos feljebb ment az ára)
Képben vagyok, mert én is utánanéztem, ha kezdenénk novemberben, mennyire számítsak...Aztán jött az új meló, így elnapoltuk/elhónapoltuk a babatémát....Hátha spontán! :lol:
Vendég

sziasztok
hát most jól megijedtem,ha januártól csak egyet támogatnak,akkor nekem az már fizetös lenne,igaz van még 6 fagyibabám,de ha ez igaz akkor még idén megcsináltatok még egy leszivást.mi van ha a fagyi nem sikerül?jövöre fizessek ki 800000ft-ot.ez botrány.

Zsokuci
én is szoritok neked ezerrel hogy ne kelljen sokáig szenvedned ez miatt.jobbulást neked!!!!!!!!

Kriszti
légysz ird át Lukrécia korát :D :D :D ,mert holnap van a szülinapja és öregedett egy évet :lol: ja és csalni akart a korával de mondtam neki hogy ezt nem engedhetem...
puszi a drága Lukréciának is :P

mindenkinek megy a drukk akinek kell. sziasztok

bibar

Hello Lányok!

Hát én is beparáztam, hogy egyet támogatnak. De én meg úgy hallottam hogy egyel kevesebbet mint most tehát 4-et. Ha ezt meglépik ennek k***a nagy visszhangja lesz mind a médiában, mind közvéleményben, és ha kell én leszek az első aki elmegy tüntetni!
Hihetetlen egy görény egy banda, de azért ez nagyon nagy szemétség lenne! :twisted: :twisted: :twisted:

Lukrécia!
Nagyon boldog szülinapot Neked! (így előre is)

Kriszti!
Hát nem semmi főnököd van! Kábé olyan jó fej mint az enyém... :?
Én is jól megnéztelek, majd egyszer biztos összefutunk.

Lyutka!
Tényleg az összefutásról jut eszembe, nem is meséltem amikor volt a beültetés, akkor kerestelek, de pont akkor voltál HSG-n, aztán meg én mentem be a biológushoz és amikor kijöttem akkor mondták hogy már kinn vagy a váróban, de már nem találtalak.
lanett

Sziasztok Lányok,

En meg nagyon uj vagyok ugy a honlapon mint a kozpontban. Egy hete voltam a Koncz dokinal es elegge kiborulva jottem el tole :( , nagyon megkoszonnem ha valaki tudna rola irni nekem par szot.

En meg nagyon a kivizsgalasok elejen tartok, de mar most keves erot erzek magamban.

Koszi elore is

Sviszter
sviszter

Sziasztok!

Üdvözlök minden újonnan regisztráltat a fórumon!

Estrella! Köszi a hasznos infókat, egyre gyanúsabb a dolog...

Lanett! Nem tudom, hogy kerülhettük el egymást! 11 után végeztem a HSG-n, aztán utánna megkérdeztem, hogy merre lehetsz - szerintem a biológusnál voltál éppen :-)))). Utánna pedig 10-15 percenként rohangáltam a 1. emeletről (Wiegandt doktor úr rendelőjétől) le a földszintre, hogy találkozzunk. Ráadásul elfeledkeztek rólam, úgyhogy 1/2 3-kor hívott csak be, miután jeleztem az asszisztensnek, hogy nem túl jó ennyit ülni egy ilyen vizsgálat után... Hogy érzed magad? Fáj még a pocid????

Üdv: Lyutka
lyutka

Sviszter,
üdvözöllek itt nálunk.
Miért borultál ki?
Mi a problémád?
Kérdezz nyugodtan bárki szívesen segít neked.
Addi is ne szomorkodj!

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia Sviszter!

Üdv minálunk!
Az én dokim is Konc, én nagyon jó szakembernek tartom és hatalmas szíve van. Sajnos ez egy hosszú folyamat, elhiszem hogy el vagy keseredve, ha rádzúdított mindent, de fel a fejjel, gyere és mesélj, és mi megpróbálunk segíteni amiben csak tudunk.

Lyutka!
Ja hogy Te az emeleti váróba voltál? Akkor én kereshettelek a földszinten :lol:
Ja és azt mondta a főnővér hogy majd szólt Neked hogy hol fekszem :?
Hát sajna már megint fájdogál :?
lanett

Sziasztok!

Lanett!
Én a fiatal "nemtúlkedves" recepciós leánytól érdeklődtem utánnad, de nem volt túl segítőkész... :cry: Lehet, hogy rámenősebbnek kellett volna lennem... na mindegy, majd legközelebb, amikor mondjuk te mész kontrollra a babó(k)val, én pedig megyek beültetésre :D

Üdv: Lyutka
lyutka

Zsókuci!!
Szorítok!!!!!

Drága Bibarkám,
Hát oly kedves tőled,hogy ezt a kedves gesztust megtetted,nekem már nem kell ezzel bajlódnom... :wink: :wink:

Hát igen,KRISZTIKE,légyszi írj át 31-re,holnap lesz a szülim.És hogy ezt méltó módon megünnepeljem,reggel a Zekénél kezdem a napot 8) Holnap nagy valószínűséggel kiderül,kezdhetjük-e a stimut a hét végén.Hát izgi. :roll: :roll: :roll:

Lanett,
köszi a szüli-jókívánságokat,ari vagy.Kérlek a hasfájás miatt ne aggódj,egy csomó példát tudok arra,hogy görcs volt és közben meg ott volt a baba.Emlékezz,Zsókuci is már mindent érzett,aztán tessék... :D NAGYON DRUKKOLOK NEKED!!

Sviszter!
Nem tudom mit mondhatott a Koncz,én őt nem ismerem,de ne add fel ilyen hamar,gyűjts újra erőt és menj vissza,látod,bármi lehet januártól,most turbóra kell kapcsolni....

Holnap ha nem felejtem el,megkérdezem Zekét erről a dologról.

SZÉP ÁLMOKAT MINDENKINEK!!!

Kép
lukrécia

Helló Mindenkinek,

Itthon vagyok! :D
El sem hiszem, hogy végre itthon lehetek, főleg a tegnap esti ijesztés után, hogy lehet, hogy 2-3 hét… Szóval baromi boldog vagyok, hogy újra az én kis megszokott környezetemben lehetek! :D:D

Nos, nem is tudom hol kezdjem. Vasárnap dél körül mentünk a Jánosba, mert már nagyon nem voltam jól, és pechemre, vagy mázlimra :D, pont akkor találkoztam szembe az ügyeletes dokival, amikor 2 emelet megmászása után éppen a tüdőmet készültem kiköpni, merthogy úgy kifulladtam. Egyből UH, vérvétel, infúzió - de mondta, hogy ha bármi van, akkor azt majd a BMC-ben fogják megcsinálni. Hétfőn reggel át is kellett mennem, Wiegandt dokinál UH, aztán újra vérvétel, 2 liter infúzió - aztán W. dokihoz vissza az eredményekért. Na akkor azt láttam, hogy drága dokim a mappámmal a kezében megy levelé… para indult, mert sejtettem, hogy Konc tanárúrral egyezet a hogyantovábbról… aztán visszajött, nemsokára szólítottak is, és hát közölte a hírt, hogy le kell csapolni…:( Na, akkor elbőgtem magam, hogy úristem, mi vár rám… próbáltak nyugtatni, kevés sikerrel :), és hát Zozónak sem sikerült. Na akkor megint le, Erzsikéhez - és várakozás… Na, aztán mondták, hogy menjek, én következem… Hááát… ami a legrosszabb, és tényleg szinte az egyetlen rossz az egészben az a szúrás. Na az tényleg nem kellemes, sőt… :( De maga a folyamat nem volt vészes, beszélgettünk közben, és nagyon aranyos volt a doki is és mindenki más is :) Végül 2,9 litert szívtak le, és mehettem vissza a nőgyógyi osztályra. Na ott a nővérke jól beparáztatott - ezt írta tegnap Kriszti is -, hogy általában akik ilyen állapotban mennek be mint én, hogy ennyire sűrű a vérük, ilyen sokat szívnak le, és ráadásul még túlsúlyosak is, legalább 2, de sokszor 3 hetet is bentmaradnak :(:(:( Na, akkor gondolhatjátok mennyire elkeseredtem. Kb. 1 órán keresztül egyfolytában csak sírtam és sírtam. Vígasztalhatatlan voltam. Aztán kb. 1 óra zokogás után meggyőztem magam, hogy ezt majd úgyis a drága Wiegandt doki dönti el, és ha jók az eredmények, miért kellene bent maradni, ha meg nem jó, akkor hát legyen… Úgyhogy ma reggel újra UH - van még folyadék, sőt kicsit termelődött is, mondta is, hogy elképzelhető, hogy lesz még csapolás… meglátjuk, hogy sikerül-e megúsznom. Aztán mentem a szokásos kört: vérvétel, infúzió. Ja és előtte még kérdeztem Tőle, hogy mikor mehetek haza, erre azt mondta, hogy talán hétvégére, én meg megkérdeztem, hogy azt nem lehetne-e, hogy naponta bejárok? Mondta, hogy de :D:D Na, ennek a hírnek nagyon megörültem. :D És az utolsó decik folytak le az infúzión, amikor lejött hozzám a drága Wiegandt doki, és mondta, hogy mehetek, csütörtökön vár újra reggel. :):):) Mérni kell a bevitt/leadott folyadékot, és persze sok fehérje és folyadék.
Szóval ez az én történetem. Remélem azért, hogy nem kell újra csapolni, de főleg, hogy befeküdnöm nem kell… Nem volt túl jó élmény.
A héten nem dolgozom, rájöttem nem ér semmi annyit, mint az egészségem, hiszen én tőlem függ/-nek a Kicsibogyó/-k is, így nem lehetek önző. Eszem a fehérjét, sokat pihizek - most ébredtem 3 óra alvás után :D

Drága Kriszti és Chesti,
Nagyon köszönöm, hogy sokszor hívtatok, és hogy közvetítettétek a helyzetet a többieknek. Nagyon jól esett a törődés!!! :D

Kismoni, Lucia,
Nektek is köszi az sms-t illetve a hívást! :D

Lanett,
Ezermillió babatapi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Millió puszi mindenkinek, nagyon jól esett, hogy aggódtatok értem, annyira édesek vagytok!!! Köszönöm!

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol:
Örülök, hogy jobban vagy és főleg, hogy nem kellett bent maradnod olyan sokáig, az szar lehet.

Jobbulást Kivánok Neked!
Vigyázz a babá(k)ra!

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Eloszor is koszi a fogadtatast :) . Nehany hozzaszolasaitokat elovastam, de be kell vallanom van nehany dolog amit meg nem igazan ertek (kifejezesek, roviditesek stb.), de majd belejovok. Igy egy ket temahoz nem is tudok hozzaszolni.
Ami a legfontosabb hogy GRATULALOK mindenkinek akinek mar sikerult illetve jo uton halad......

Lanett, ez azt hiszem azert segitseg hogy valakitol azt hallom hogy nagy szive van. Lehet az en viselkedesemben, vagy a hozzaallasomban volt a hiba?! Kicsit nyersnek tunt. Mar a konzultacion kiborithattam, mert mar akkor azt mondta hogy ha nem tetszik akkor inkabb mar most bucsuzzunk el egymastol, csak azert mert megkerdeztem miert kell petevezetek atjarhatosagit csinalni ha mar ketszer teherbe estem. Aztan jott az UH, ahol elejtett egy ket szot a PCO-rol en meg rakerdeztem, hogy akkor ennek mik a kovetkezmenyei stb. A vege az lett hogy elbogtem magam, aminek nem orultem en sem de neki sem sikerult semmi kezdeni a helyzettel. AMugy en is azert mentem hozza, mert azt hallottam hogy jo szakember es meg is bizok benne, de en eleg lelkis vagyok es ezek szerint nem is tul eros. Bevallom nagyon megijedtem a PCO-tol is es a ram varo vizsgalatoktol is.

Roviden az en tortenetem annyi: Volt ket terhessegem, ami konnyen osszejott, de sajnos hamar vege is lett. (8-9 het). Mind a ketto elhalas volt, minden kulonosebb jel nelkul. Amit eddig tudok kicsit magas a prolactin szintem, van peteeresem (ezert sem ertem hogy lehetnek PCOs). A mensim viszont eleg zavaros. Elvileg 28 napra jon meg, de elotte 6-7 napig barnazom. Az a baj hogy meggyozodesem hogy a hormonjaimmal van valami gigszer es ezert nem akarom/merem magam mindenfele vizsgalatoknak alavetni.
Roviden ennyit rolam!
Koszi mindenkinek a biztatast.
Amugy mar most is kicsit jobb hogy kiirtam magambol :)

Udv mindenkinek
Sviszter
sviszter

Zsókuci!!!!
Nagyon örülök, hogy már otthon vagy!!!!!!Vigyázz nagyon magatokra!!!!!!

LUKRÉCIA!
Kép

Sviszter!
Üdv köztünk! Én személy szerint nem ismerem Koncz tanárurat, míg az én kedves dokim szabin volt, addig UH-zott meg 2 X, de nagyon kedves, közlékeny volt.....Lehet csak rossz napja volt!Biztos nagyon sokat dolgoznak, és ezek a megszorítások is biztos kihatnak kedélyállapotukra!
Vendég

Sziasztok!

Voltam a háziorvosnál és kaptam Meglucon nevű (metformin tartalmú) gyógyszert, mostantól ezt szedem a PCOS-ra, majd később jelentkezem, hogy milyen, most még nem tudok nyilatkozni róla.

Zsókuci:
Üdv. jó hogy újra itt vagy.
Vendég

Kriszti, koszi. Lehet tenyleg csak rossz napja volt.

Estrella, nalad mibol allapitottak meg hogy PCOS vagy?
Koszi
Sviszter
sviszter

Drága Lucia!

Küldtem neked egy emailt (háromszor is) de nem tudom miért nem volt címzett, egyszerűen kitörlődött a címed, és így gondolom nem is kaptad meg a levelet a képekkel. Ha esetleg van másik emailcímed várom szeretettel.

Csajok!

Pár embert (akinek tudtam a nevét) felvettem az iwiwen, szóval ha hirtelen valaki nem tudja ki vagyok, az én vagyok. :D
Vendég

Sviszter:
Egyszerűen azt mondta a doki, hogy PCOS...én sem értem.
Valószínűleg túlstimuláltak az inszemek alatt, meg hát magas a prolaktinom, meg hát a mensim is össze-vissza érkezik. Gondolom ezek úgy összesen erre utalhatnak.
www.pcos.hu
Vendég

Sviszter!
írtam privit!

Lányok, én megyek aludni, hulla vagyok, és sajnos holnap is mennem kell, és csütörtökön is...Még utoljára a maradék erőmet is kiszívják ezek a vámpírok! :lol: :lol:
De ma voltam főorvosi letoláson, de majd holnap több időm lesz, párom éjjeles, és este mesélek!Nem hatott mega dolog, már csak 17 nap, de abból 11 -et még dolgoznom kell.... :cry:

Nagyon kellemes jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Vendég

Lukrécia

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci,
nagyon örülök, hogy már otthon vagy.
Megértem milyen érzésed lehetett a kórházban. Én júliusban éltem átazt az érést, hogy nem akarok bent maradni, mikor kiderült az altatásból felébredve, hogy nem tudták megoldani aműtétemet laparaszcópiával és laparatómia lett azaz felvágtáka hasam, és ezért 1 hetet kellett bent maradnom a kórházban ott a Szent Jánosban . Mivel vidéki vagyok nem tudtak a hozzámtartozóim jönni hozzám. Én is nagyon el voltam kenődve.
Vigyázz nagyon magadra( magatokra) szerintem most ti vagytok a fontosak nem a munka.
Jó egészséget!!!!!!!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt Csajok!

Mondtam, hogy tegnap reggel foghúzással kezdtem a napot??? Király élmény volt!!! :)

Kedvesem és a királylány jól vannak. Voltunk UH, és minden rendben!!!! Gyönyörű lábacskáit kinyújtva mutogatta!!!!

Kedvesem ma 31 éves!!! Imádom!!!!!

:)
mot

Sziasztok!

Mot papa,
Mindig olyan jó olvasni, hogy milyen szépeket írsz a Te kis Királylányodról és a Kedvesedről. Édesek voltatok együtt a talin is nagyon!
Boldog Születésnapot kívánok Neki és persze Lukréciának is!!!

Kép

Kismoni
kismoni

Lukrécia: Boldog Születésnapot Kívánok!

Sviszter
sviszter

Lukrécia:)

Boldog születésnapot!!!! :)
mot

Drága Lukrécia, és Motné Kriszti :D:

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,

örülök, hogy újra itthon lehetsz, még ha be kell mászkálnod is, azért egészen más így,nem? :wink: vigyázz magara,magatokra :!:

Lukrécia, és Motné Kriszti, Isten éltessen Titeket, sok boldog születésnapot kívánok

sviszter, üdvözöllek :wink:

kriszti, köszönöm a választ

numato
numato

Sziasztok!
Ma korábban végeztem, és gyorsan bekukkantok....Aztán megyek, és ellazulok eg y kád forró vízben! :)

Motné! :lol:

Kép (persze a táncoló manus Mot papa!) :lol:
Puszi nektek, és a kis királylánynak!!!!

Zsókuci,
remélelem ma még jobban vagy!!!!!!Sokat gondolok rád, és a babára!Kívánok 8.5 hónap egészséget, örömet!!!!!!!
Vendég

Drága Lukréciám!
látod nem is olyan rossz egy évet öregedni ha ennyien gondolnak rád!Bár szóban mondtam már,de igy is boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!

Motné Krisztinek is boldog szülinapot kivánok!!!!!!!

Zsókuci
örülök hogy itthon vagy,sajnáltalak nagyon amikor olvastam a történteket. de a lényeg megvan,a babo,azt hiszem én is bevállalnék egy ilyet ha ezen mulna a bébi :D

üdv az újaknak!

Kriszti
kitartás,akkor már nincs sok hátra a melóhelyen,aztán már csak jobb lehet!

bibar

Sziasztok,

köszönöm az érdeklődéseteket, igen, egész jól vagyok, bár még koránt sem az igazi. Próbálok nagyon sokat inni és sok-sok fehérjét enni, de az a gond, hogy nem igazán van étvágyam. Reggelire egy zsemlét nem bírtam megenni... Azóta meg még nem ettem, bár tudom, hogy kellene...

Numato,
persze, inkább - ha kell -, naponta bejárok, csak ne kelljen befeküdnöm, remélem, holnap ilyen szóba sem kerül...

Kriszti drága,

köszönöm, javulgatok, bár szerintem termelem megint pociba a folyadékot, de mondjuk ezt tegnap Wiegandt doki is megerősítette. Holnapra kérek milliónyi drukkot, hogy ne kelljen megint leszívni, és hogy ne kelljen bent maradnom.

Bibar,
az a vicc, hogy anno, amikor Chesti ugyanezeken ment keresztül én is ugyanezt írtam neki... :D :lol: Vigyázz, mert neked is bejön - bár az már jót is bőven jelent :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok és Mot papa!

Lukrécia és Motné Kriszti!
Nagyon nagyon boldog szülinapot Nektek
!

Zsókuci!
De örülök, hogy otthon vagy!
Vigyázz magatokra nagyon!

Sviszter!
Biztos rossz napját fogtad ki Koncnak, de én eddig csak jót tudok mondani Róla.
A csaladinet.hu kezdőlapján van egy két részes tájékoztató a PCOSről ahol nagyon részletesen leírnak mindent.
Szerintem a dokik hozzá vannak szokva, hogy ha adott szituba elszakad a cérna.
Erről eszembe jutott hogy anno én Arnold dokit akasztottam ki még a Schöpf Méreiben, én pedig pont ellenkezőleg, úgy kiokosítottam és bediagnosztizáltam magam az internetről PCOS-re, hogy azt tanácsolta szakadjak le a netről és mert velem semmi gond nincs.
Szóval hidd le az a leírás tényleg nagyon részletes, és sokmindenre rájössz belőle.

Kriszti szegénykém!
Kitartás, aztán majd mesélj este!

Sok puszi
lanett

Lyutka drága!

Most esett le mit írtál, hogy én megyek kontrollra Te meg beültetésre!
Az Isten szóljon belőled! :lol:
lanett

Mot Mami és Lukrécia!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
Vendég

Sziasztok! Én is sok boldogságot kívánok a szülinaposoknak!!!
süni76

...és a többieknek is :D Csak úgy...
süni76

Na, sziasztok!
Húúú, lányok, egész délutánomat a konyhában töltöttem...Egy rakás pizzát csináltam!Minidg jó előre elkészítem, lefagyasztom, és ha nincs kedvem főzni, vagy gyors kaját akarunk enni, csak kiveszem, bedobom a sütőbe, és 20 perc alatt kész van...Most, hogy ennyit dolgoztam, teljesen kiürült a fagyónk, és mivel ma délután szabad voltam, így sütögettem. Az eredmény 8 szép nagy pizza, mindenféle finomsággal megpakolva! :lol:
Holnap meló, aztán pénteken jön a többi kaja pótlása... :lol:

Mot,
nem is írtam, de Te tényleg HŐS vagy!!!! :lol: :lol:

Lanett,
már csak 2 nap!!Atya ég!Újabb kismamink lesz!!!!!! :wink:
Amit mesélni akartam, csak röviden írom le, bár lehet nem sikerül,mert én is fáradt vagyok, és nem akarlak benneteket untatni!:
Kezdődött ott, hogy már nem csak a nővéri feladatokat kellett ellátnunk, hanem a főnővér helyettes helyett is kell dolgoznunk.Mindig ő vette át az ebédet, ellenőrízte, és kiosztotta...Észrevétlenül a mi feladatunk lett, és 3 hete utasításba is adták, hogy nekünk kell csinálni...Lenyeltük, megcsináltuk!(nem MSZP-s beszólás akart lenni! :lol: )
Következő lépés, hogy nekünk kellett ellenőrízni, hogy mit hozzon fel a raktárból(addig ő körbejárt, és megnézte miből van hiány, és azt hozta föl, hisz idejéből bőven kitelt)...Még ezt is lenyeltük, megcsináltuk!
Jött a következő lépés, hogy 1 éjszakást fizetnek 42 betegre...Nagy nehezen, de lenyeltük,csináljuk...
Majd a következő lépés, hogy a gyógyszerprogramot,(hogy ki milyen gysz-t kap, mikor, mennyit), amit szintén neki kellene csinálni, azt is nekünk kell...Mondván, mi ráérünk erre is.Még nehezen, de belefért az időnkbe, de a betegre nem maradt már a végére időnk, hogy normálisan el legyen látva,(Fürdetés, lélekápolás, 3 X kaja, 3 X gysz osztás,és a valódi cél, a REHABILITÁLÁS!) mert az adminisztráció sokkal fontosabb, mit kapott a beteg, hisz arra fiizet az OEP...Rengeteg papírmunkánk van!Többek között ezért is kaptunk, mert a beteg nem volt megelégedve az ellátás szinvonalával, és hazament...Tényleg csak a legszükségesebb dolgokat csináltuk meg, de másra már nem volt erőnk, és időnk!
És itt jön, amit már nem vagyunk hajlandóak lenyelni! :twisted:
Kiadták utasításba, hogy a kedves főnővér helyett nekünk kell a szennyes ruhát megszámolni, (sajnos nem tud számolni, mert szerinte 6X8=56!!!Ezt komolyan mondom!!!!), ugyanis 3 számjegyű hiány keletkezett az utóbbi 1 évben...Ja, és ő kijelentette, nehogy elgondoljuk, hogy ő fogja számolni!!!MInden reggel lement azzal az ürüggyel a szennyestárolóba, hogy számol, és mégis hiány lett!Hogy csinálta???Nem tudom!
Most ott tartunk, hogy nekünk kell számolni, és a hiányt ki kell fizetni, az osztályon dolgozóknak!Nevetséges!Ő a gazdasági nővér, ő a felelős!!!Ja és nem elég megszámolni, még alá is kell írni egy papírt, hogy igen, leszámoltam, ennyi, és ennyi lett....De nincs az én megszámolt zsákomon semmi jel, hogy azt én csináltam, és sajnos másért nem tudok felelősséget vállalni, hogy jól számolt. És ezzel mindenki így van!
No, ezt én megtagadtam, és még rajtam kívül 4 ember, és fegyelmivel fenyegetnek. A többieket a nővérszobában "fenyegették" meg, én pedig "szobára" lettem hívva...Nem hatott meg!Valamint azt mondta a főorvos nő, hogy aki most elment 3 ember betegállományba, és aki ezután el mer menni, azonnali hatállyal felbontják a szerződését....(persze miután visszajött, mert addig nem lehet!)
Na, úgy látom, iszonyatos mennyiséget írtam, pedig nem akartalak untatni benneteket!Csak annyira bosszant, hogy már nem is embereknek néznek bennünket, arról nem is beszélve, hogy heti 60 órát kell dolgozni, pedig 40 a kötelező, és + 8 órára kötelezhetnek...De most toljak a kolleganőmmel ki, (pont akik melettem álltak, mikor a babaügy kirobbant), hogy nem megyek be, és egyedül fürdet, etet, öltöztet, és felügyel 42 betegre???
Én már nagyon vároma végét, még 16 nap, és 10 műszak!!!! :lol:
Ezután sem vagyok hajlandó aláírni semmit!!!

Bocsi mindenkitől, de legalább kiírtam magamból, mert párom mindig azt mondja, jöjjek el, de ha eljövök, lehet nem vesz át a sűrgősségi, ugyanis pont azon az egy emberen múlik minden, akia főnővér legjobb barátnője, akivel összejárnak(ő az ápolási igazgatónő!) :wink:
Vendég

Sziasztok!

Koszi Lanett, ezt jo volt hallani, most mar en is batrabb leszek meg hat van tobb mint egy honapom hogy osszeszedjem magam aztan johet majd a kovetkezo vizsgalat, addig vervetelek eredmenyvaras konzultacio :? Ajaj

Ha valakinek van kedve megirna nekem mi az a folyadek leszivas miert van? Mitol termelodik? Olvastam en is Zsokuci a tortenetedet es nagyon sajnaltalak, de remelem most mar minden rendben lesz.

Udv mindenkinek
Sviszter
sviszter

na, szóval, ez a 22-es csapdája!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek, megyek is gyorsan alszom, kis idő alatt sokat, mert mindjárt 5 óra...

Puszi mindenkinek, és további szép estét!
Vendég

Kriszti, ez iszonyat, nem csodalom hogy kiakadtal. Iszonyat hogy hol tart az egeszsegugy ebben az orszagban. Meg hoyg mit meg nem engedhetnek maguknak az emberek. Remelem azert sikerult lenyugodnod igy hogy kiirtad magadbol!
Udv.
Sviszter
sviszter

Kriszti, ez iszonyat, nem csodalom hogy kiakadtal. Iszonyat hogy hol tart az egeszsegugy ebben az orszagban. Meg hoyg mit meg nem engedhetnek maguknak az emberek. Remelem azert sikerult lenyugodnod igy hogy kiirtad magadbol!
Udv.
Sviszter
sviszter

Udv.
Sviszter
sviszter

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?