Sziasztok,
most jutottam csak géphez,még nem is olvastam vissza.
Szóval a pszichonéninél...
Nagyon aranyos fiatal csajszi volt,bevallom az elején kicsit féltem is hogy vajon van -e elég tapasztalata,de kellemesen csalódtam.
Először kérdezett néhány dolgot azután hagyta,hogy csak meséljek,meséljek,meséljek...
RÖVIDEN:
Arra jutottunk,hogy a Maya összekötheti az első kutyusunk(Ferkó) elvesztését,azzal amikor én kórházban voltam a Maxi születésekor.És úgy élte meg ,hogy engem is elveszített/elveszíthet.Azt hitte akkor szegény,hogy nem jövök vissza,és ez akkor olyan tarumát okozott neki,amit a mai napig nem dolgozott fel,és azért fél,ha otthagyom bárhol,mert azt hiszi,hogy nem jövök majd vissza,mint a kutyus.Állítólag egy szeretett vki ill.vmi elvesztése ,olyan mély tarumát okozhat egy gyereknek,hogy szó szerint gyászolja.Viszont elmondani nem tudja.
Még a játszótéren sem mehetek el tőle 2 m-nél tovább,mert sírva keres,ha nem lát.
Engem a Maxi születése miatt büntet
,annak ellenére,hogy őt nagyon szereti,és most már nagyon jól elvannak egymással
Persze vannak nehéz napok,durvulások,sikítás-visítás,de valahogy mindig rajtam csattan az ostor.
Kezdődik reggel,és folytatódik amikor elhozom az oviból.Ha viszem a Maxit akkor az a baj,ha nem akkor az.Ha korán megyek érte az a baj,ha később akkor az
Ezzel még kezdeni kell valamit,de hétfőn együtt megyünk a nénihez-már mondtam neki ,kíváncsi leszek mit fog mondani Ő.Nagyon izgulok,borzasztóan félek,hogy milyen bizonyítványt állít ki rólam a gyerek,alig alszom éjjel.
Még valami...
A mesék,amiket néz-Kis hableány,Hamupipőke,Hófehérke...stb.
Rávetíti a családra a mesefigurákat,vagyis ő a hercegnő,apa a királyfi,én meg a gonosz boszi vagyok. Jó nem?
Most emiatt is főhet a fejem!
Viszont NEM VAGYOK ROSSZ ANYA,és NEM AZ ÉN HIBÁM,HOGY EZ TÖRTÉNT!!!!
Ezt a csajszi mondta,mert elmondtam,hogy máshol hogyan tettek tönkre lelkileg anyukákat,akiknek azt mondták,hogy ők a hibásak.
Nagyon megnyugtatott akkor,de most már a hétfő miatt izgulok, nagyon.
Most ennyi sikerült,mindenkinek jó hétvégét!
puszi,Szilva