Sziasztok Lányok!
Látom, egy kicsit feléledt a topic. És én is itt vagyok teljes harci díszben
Monyóka!
Örülök, hogy jól vagy, és hogy elfoglalod magad a belső építészettel. Jó is az!
Bogárka!
Drukkolok, hogy a mensi ne várasson sokáig magára. Jó is lenne, ha már mehetnél a dokihoz, és ha újból lehetne próbálkozni. Még mindig sokat kertészkedsz, vagy azért már leszüreteltetek mindent? Vigyázz nagyon magadra.
Junkó!
Ez már igen!! Szépen beindultak a dolgok. Hátha kibírja a tüszőcskéd keddig. Mekkora volt, amikor megkukkolta a doki? A méret sokat elárul. De jó is lenne, ha már most lehetne kezdeni valamit. De nem kell ahhoz stimulálni? Vagy megpróbálnátok előbb 1 petével? Én mindenesetre nagyon drukkolok, hogy minél előbb a te pocidban is ott kuksoljon egy picike kis emberke.
Brill!
Tök jó volt tegnap! Marsall pont olyan egyéniség, amilyennek a soraidon keresztül megismertem. Nagy fazon! Ki sem nézné az ember, hogy egy ilyen méretes kutyus is tud igy lelkesedni.
Jucmuc!
Mennek a drukkok, hogy a fiúk erőre kapjanak, és betúrbósítsák magukat. Sosem felejtem, Évi77 mindig mondta nekem, hogy nem kell nekem inszem. Hát ugyanezt tudom én is neked mondani, mert a 30% helyetti 20%-ból még simán lehet babó. A közepes eredmény még mindig sok lehetőséget rejt magában, csak kicsit tovább tart a célba érés. Szerintem jó ötlet a további spontán próbálkozás még pár hónapig. Nekünk ha most nem jön össze, és a Kaáliban azt mondják, hogy nincs semmi konkrét bajunk a közepes spermán kívül, akkor mi biztos januárig még várunk. Mennek továbbra is drukkok.
Pankaa!
Gratula a babakocsihoz. Nem tudnál képet rakni róla? A kerekei nagyon érdekelnek.
Nárcisz!
Én is hallottam már erről a C vitamin túladagolásról terhesség alatt. Akkor ezek szerint jobb betartani. Én Cetebe-t szedek, amiből csak 500 mg-os létezik. Akkor szerinted ezt hagyjam abba, és keressek 100 mg-ost? Létezik egyáltalán ilyen kiszerelés? Én inkább azért szedem, hogy védett legyek a bacik ellen. 100 mg is megvéd?
Örülök, hogy itt vagy. Sajnálom, hogy ennyire elfoglalt lettél. Mivel foglalod le ennyire megad? Vigyázz nagyon magadra és a lányokra. Hogy bírod a mozgást?
Cs.Heni!
Semmi gond, szerintem minden rendben, és kedden is ugyanolyan jó lesz az UH. Nekem még mindig szokott fájni a hasam egyenletes fájdalommal, és tegnap megnyugtatott a doki, hogy minden a legnagyobb rendben. Milyen volt a kirándulás? Gyönyörű időt fogtatok ki.
Virág!
Sajnálom a gerincsérvet + műtétet, de így legalább meggyógyulsz és lehet nyugodtan tovább próbálkozni. Szerintem ezért nem akart jönni az a baba. A babák tudják, hogy nekik mikor a legjobb. A férjeddel kapcsolatos tapasztalataidnak pedig kifejezetten örülök. Olyan jó ilyeneket hallani!
Annácska!
Sajnálom ezt a nyűgös időszakot. Most már hamarosan kibujik Petike fogacskája, és hátha utána már nyugisabb lesz. Az unokatesóm kisfia is lükvercben kezdett el előszőr mászni. Annyira tetszett neki, hogy elég későn fordított a menetirányon
Annamari hogy van? Nagyon várta már a sulit. Még mindig így érez? Szeret suliba járni? Szép család vagytok!
Ja, végül egy másik dokit választottam, aki a Szabolcs utcaiban dolgozik. Mérlegeltem, és fontos számomra a távolság, mivel Vácdukáról egyáltalán nem lesz mindegy, hogy a végén hova kell bejárni. Azért nagyon köszi a segítséget.
Faul!
Üdv itt!! Sajnálom ami veled történt. Nagyon nehéz lehetett, de tök jó, hogy pozitívan nézel a jövőbe. Ez már több mint fél siker, ez maga a siker. Mielőbbi babásodást, és ha úgy érzed, hogy itt a helyed közöttünk gyere és társalogj velünk, kapcsolódj be, mert itt jó társaságra találsz. Sokat lehet tanulni egymás tapasztalataiból.
Zsúka?????????????
Rolly?????????????
Lányok! Szollít a kötelesség, sok a munka. Mennem kell, de előtte még gyorsan egy kép az én kis Manócskámról. Doki azt mondta, hogy minden rendben. Tehát most egy kis időre megnyugodtam.
Itt a sztárfotó:
Puszó!