Sziasztok!
Bocsi,de ma én is suliban voltam,holnap is ott csücsülök,így még gyprsan lefekvés előtt beugrottam
!
Tontica
Nagyon jó a kép Rateról!Jobb,mint a mienk,nálunk mindegyik olyan elmosódott,asszem többet nem megyek ide
!
Könyv:először is kéne a Te címed ,ahova küldjem.A postán majd megkérdezem,hogy mennyibe kerül a feladás,aztán akkor megbeszéljük az utalást.Majd adok devizaszlszámot,akkor talán nem kell érte sokat fizetni...
Hát érdekes a görbéd,meg kell mondjam,de szt ilyen esetben még ez is normális.Lehet,hogy ez a ciklusod nem lesz tökéletes,de izgalomra semmi ok .D!Igen,ezért nem értelek!De sebaj,majd megszokom
!
Athiz
A PÉ szt most van,vagyis szt vagy 14 vagy 15. napon....A PÉ nem a leeséskor van,hanem amikor felmegy a hő.Vagyis ezért jelez később az LH teszt,mert hát a hrmonoknak van egy kis átfutási ideje
.És tuti,hogy hamarosan copfozgatsz egy kiscsajt
...vagy egy srácot
Amúgy nekem is új a dolog,pláne ,amikor anno a terhesség elején azt mondta pár ismerősöm,hogy tuti fiam lesz,mert én "fiús anyuka " vagyok.Na akkor emgfogadtam,már csak azért is lányt szülök
:D:D!
Angel
Szuper
.Drukk megy
.
Kokusz
Szuper neked is
.Jó,ha levedzik,mert ez azt jelenti,hogy tud távozni kifelé a trutyi
.
Moni
Ez eddig szuper görbe
.És tessék nekünk kedves szavakat írni!
Takido
Mi Parndorfban voltunk Ausztriában,ez a határ mellett van 10km-rel.Kb 150 üzlet van és jobbnál jobbak,nem olyan gagyik,mint a pestiben.Ott volt a párom is,és azt mondta,semmi érteljmeset nem látott.Itt meg eltötlöttünk közel 3 órát és nem bírtuk végigjárni
!
No,az időpont attól függ,hogy mindkét gyerekemet akarod látni,vagy csak a kisebbiket
:D:D!
Elvileg szerda-csüt-péntek du jó...Neked?
Na lépek,mert holnap koránkelés
!
Ja,és köszönöm midnenkinek a dícsérő szavakat a csemetéimmel kapcsolatban
!