Új privát üzeneted érkezett!

Tonti, sajnálom, hogy szerinted nem peteérésed volt.
Jelenleg az én peteérésemről sem vagyok meggyőződve, hogy volt vagy csak lesz, ilyen még nem volt! Nálam mindig annyira egyértelműen csinálta eddig.
Rate nagyon édes volt, ahogy a lábát rágcsizta! Most is meg tudja csinálni? :D

Anyapoc, a te babusaid is gyönyörűek most és akkor is! Nagyon cuki képek! Én is szeretném már copfozgatni a kislányomat! :(

És a mai linkem:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 761.83.jpg

Látjátok az LH tesztet? Tehát elvileg most lesz pé-m. Vagy kettő van ebben a ciklusban? Szóval nem értem! :roll:
Vendég

Athiz: szerintem egyertelmuen most van pe-d!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, mikor most? Ezt most komolyan kérdezem. Ma, vagy tegnap, vagy holnap lesz? Azért feltehetnéd ide a görbuszodat, még akkor is, ha nincs ovulációd! :wink:
Vendég

Tonti, tök jó lehet az a munka, én is úgy mennék, főleg, hogy még nálatok tuti jó idő van! :wink:
Egyébként miért nem lehetett peteérésed? Én ha jól emlékszem, akkor a 17. napodra azért benyomnám a piros csíkot! :D

Az inszem nem tudod, hogy mi? Kb. az, amikor nem a pároddal fekszel le, hogy belédhelyezze cuccosát, hanem a doki teszi ugyanezt, persze csakis műszerrel! :lol: Ha érted mire célzok.
Szóval a párod spermáit feljuttatják a méhedbe, így nincs annyi akadálypálya előttük, és megvan az esély, hogy könnyebben randiznak a petécskével! :lol:
Vendég

Tonti!
Ez egész jó fizu!!! :lol:
És Athiz egész jól leírta. Az inszemnél a spermákat kis tuningolás után egy kis katéter segítségével feljuttatják a méhbe. Nem kell megijedni, az egész fájdalmatlan, olyan mint egy rákszűrés. Míg a lombiknál leszívják az érett petesejteket, és lombikban termékenyítik meg, majd ha megfelelően osztódnak, 2-3 nap múlva a babakezdeményeket ültetik vissza. Mind a leszívás, mind a beültetés altatásban történik, míg az inszem nem.

moni

Bocs Móni, hogy leírtam, persze ahogy te írtad, sokkal szakszerűbb!
:lol: :lol:
Vendég

Athiz: szerintem MA van!!! Ugyhogy en mint a filmekben hazahivnam apat a munkahelyerol hogy: apa ido van! :lol:
Ime az en iszonyatosan csunya gorbem: :shock:
Kép
Na de sebaj jobb igy, kerdeztem apat hogy miert nem orulne annak ha most osszejonne es azt valaszolta hogy nem az hogy nem orulne hanem ha a doki 2-3 honap szunetet mondott akkor tartsuk be es igaza van csak hat a noi sziv meg a hulye turelmetlensegem! :wink: Aztan meg mondta ha most terhes lennek es mennenk vissza az orvoshoz az meg letolna minket hogy hat mondtam hgy varjanak apa azt mondana hogy: Doktor ur en 3 honap alatt haromszor teherbeejtem a felesegemet. :lol: Ugy kellett rohognom ahogy ezt eloadta! :mrgreen:

Igen, itt meg nagyon jo ido van, par napja kezdett el lehulni reggelre de delben meg mindig 30 fok folott van, mar eleg uncsi! :lol: Azert decemberben mar en is fagyoskodni fogok.

Amugy nagyon orulok neki, kicsit kimozdulok itthonrol es mozgok is mert el vagyok tunyulva.

Moni: mar ertem, akkor most aztan egesz biztosan baba lakik a pocidban! :D
Szerintem annyira rohelyes hogy anyum 3 muszakban feleannyit keres otthon mint en itt 4 oraban. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Athiz: Mikor er haza Apa? Nehogy keso legyen!

KépKép
KépKép
tontica

SZiasztok! :)

Megjártam az UH-t, eddig minden tuti! :) Egy tüszőm (14x18) szépen növöget, mnhy-m is OK! :D Vasárnap szúrnom kell egy Ovitrelle-t, és ha vmelyik fagyibaba hajlandó lesz magához térni, akkor péntek 13-án transzfer! :D

Móni,
lombiknál se altatnak beültihez! :wink:
U.az a művelet, mint az inszemnél, csak más jön a csőből! :lol:

Puszi és drukk Mindnekinek! :)
angel37

Tonti, sajna csak jó későeste lesz alkalmunk, hogy összebujizzunk apucival, ha egyátalán megtesszük, és nem alszunk be! De reménykedem! :lol:

Bocsi, de szerintem az nem röhelyes, hogy anyukád ilyen keveset keres! Inkább felháborító! Annak viszont örülni kell, hogy te ilyen kevés melóval ilyen sokat kaszálsz! :D
Vendég

Helló Csajok!

Angel jujj de jó :) nagyon szurkolok :)

Tontica értehtő hogy türelmetlen vagy :) de kitartás

Voltam a dokinál a sebem miatt, azt mondta hogy nagyon szép :shock:
Szerintem annyira nem de ő ért hozzá. Folyik belőle a lé, de már nem fáj legalább. A bőrpír meg azért van mert ugye belül is van egy seb és annak is meg kell gyógyulnia. Szóval csak fertőtlenítgetni kell folyamatosan.
kokusz

Kókusz, akkor kezeld szépen a sebedet, és hamar meggyógyul majd! És utána remélhetőleg jó sokáig nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznod, inkább mondjuk a pelenkázással. :D
Vendég

Sziasztok!

Angel!
Nagyon örülök,hogy ilyen jó híreid vannak :D

Moni!
Nagyon drukkolok,hogy összejöjjön.Mikor fogsz tesztelni?

Kokusz!
Sajnálom,hogy problémáid vannak a sebbel.Remélem minél előbb rendbe jön.

Tontica!
Ez a rendőrségi ügy nem semmi.Egy ingyen hazaút persze tényleg nem lenne rossz :)
Örülök,hogy lesz munkád.legalább eltereli kicsit a gondolataidat,és hamarabb fog telni az idő.Párod :D :D
Rate édi a képen.

Anyapoc!
Nagyon jók a képek.Mindkét gyerkőcöd tünemény :D
Melyik outletbe akartok menni?.Mi Pesten voltunk egybe,de az nem volt nagy eresztés.
Nekem elvileg mindegy,hogy délelött,vagy délután.Mikor neked jobb :)

Athiz!
Azért inkább ne aludjatok ma.lehet,hogy az LH teszt téved :D
Köszönöm a gratut.a 28.héthez :D

Zsazsóka!
Nálad mi újság?

KépKép
takido

Sziasztok!

Bocsi,de ma én is suliban voltam,holnap is ott csücsülök,így még gyprsan lefekvés előtt beugrottam :)!

Tontica

Nagyon jó a kép Rateról!Jobb,mint a mienk,nálunk mindegyik olyan elmosódott,asszem többet nem megyek ide :lol: !
Könyv:először is kéne a Te címed ,ahova küldjem.A postán majd megkérdezem,hogy mennyibe kerül a feladás,aztán akkor megbeszéljük az utalást.Majd adok devizaszlszámot,akkor talán nem kell érte sokat fizetni... :roll:
Hát érdekes a görbéd,meg kell mondjam,de szt ilyen esetben még ez is normális.Lehet,hogy ez a ciklusod nem lesz tökéletes,de izgalomra semmi ok .D!Igen,ezért nem értelek!De sebaj,majd megszokom :wink:!

Athiz

A PÉ szt most van,vagyis szt vagy 14 vagy 15. napon....A PÉ nem a leeséskor van,hanem amikor felmegy a hő.Vagyis ezért jelez később az LH teszt,mert hát a hrmonoknak van egy kis átfutási ideje :).És tuti,hogy hamarosan copfozgatsz egy kiscsajt :wink:...vagy egy srácot :shock:
Amúgy nekem is új a dolog,pláne ,amikor anno a terhesség elején azt mondta pár ismerősöm,hogy tuti fiam lesz,mert én "fiús anyuka " vagyok.Na akkor emgfogadtam,már csak azért is lányt szülök :D:D:D!

Angel

Szuper :).Drukk megy :).

Kokusz

Szuper neked is :).Jó,ha levedzik,mert ez azt jelenti,hogy tud távozni kifelé a trutyi :).

Moni

Ez eddig szuper görbe :).És tessék nekünk kedves szavakat írni! :)

Takido

Mi Parndorfban voltunk Ausztriában,ez a határ mellett van 10km-rel.Kb 150 üzlet van és jobbnál jobbak,nem olyan gagyik,mint a pestiben.Ott volt a párom is,és azt mondta,semmi érteljmeset nem látott.Itt meg eltötlöttünk közel 3 órát és nem bírtuk végigjárni :D!
No,az időpont attól függ,hogy mindkét gyerekemet akarod látni,vagy csak a kisebbiket :D:D:D!
Elvileg szerda-csüt-péntek du jó...Neked? :)

Na lépek,mert holnap koránkelés :?!

Ja,és köszönöm midnenkinek a dícsérő szavakat a csemetéimmel kapcsolatban :D!

anyapoc

Sziasztok!

Angel!
Mivel még nem volt lombikom, így nem tudhattam, de így gondoltam! Írásodon jót mosolyogtam!! :lol: :lol:

Ezt nézzétek meg:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160204664.84.jpg
Vélemények?
Sztem menishez korai, beágyazódáshoz túl nagy, második pé-t meg kizártnak tartom....

moni

Tonti!
Miből gondolod, hogy baba lakik a pocimban???? Nem lombikom volt. Azért köszi adrukkot!

És mindenkinek köszönöm!!!!

Mindenkinek küldöm!
[color=red]Kedves szavak, kedves szavak kedves szavak kedves szavakkedves szavak.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/color]

moni

Jo napot!

Megint hetvege van! Latszik, nem ir senki! :cry:

Moni azert gondolom hogy babas vagy mert minden eselyed megvan ra!!! Es mert szep gondolat! :D
Szerintem beagyazodas de majd meglatjuk.

Anyapoc:
Kuldok majd privit.

Fiam elaludt a heveron mikozben Andrea Bocellit hallgattunk :lol: ezentul mindig ezt fogunk. :D

Athiz: lattam a homeros topikban a gorbedet, ezek szerint megsem most volt pe-d? De furi! Azert most minden nap ... tudod!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, mi most jöttünk haza, anyuéknál szülinapoztunk duplán is. Ma még megpróbálom apucimat leteperni, hátha. De szerintem is furi a mostani görbuszom!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Hallali!

Hát én is linkelnék:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 520.38.jpg

Részvétnyilvánítási szándékát erre a távirati címre várom: ...
:lol: :twisted:

Tonti, ha már úgyis hőmérőzöl újra, és egy picit át is lestél, nem lenne kedved oda is írni és feltenni a hőgörbét?

Anyapoc, valami friss pletyó? :mrgreen:

Puszi mindenkinek
Vendég

Jo reggelt!

Moni: ez a gorbe nekem nagyon tetszik, szerintem nagyon szep! :D En nagyon kivancsi vagyok ugyhogy csak linkkelj minden nap!!!

Athiz: de en csak abben a ciklusban merem a homet ahogy megjon bogyot kell szednem mert uram nem tur ellentmondast, sajna nem lehet meggyozni, nem akar az ovszerrol meg hallani sem! :evil:
Meg attol felek hogy fajna amikor latnam hogy mindenki pozitivat tesztel en meg ... :cry:
A Te gorbed erdekesen alakul, ki tudja lehet hogy most fog folmenni, azert pihizzetek egy napot mert nem fogjatok birni szusszal. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni babakocsi ügyben.
Amit kinéztem az a Peg Pérego Venezia, és a Graco travel sytem Qutro(ha jól írom).
Akiknek ilyen típusú babakocsijaik vannak, szeretném kikérni a véleményüket róluk, ill. a tapsztalataitokat, mert nem igazán tudok választani.Nagyjából ugyanazt tudja mind a kettő, de árban nagy különbségek vannak.Nem tudom, melyik mennyire strapabíró, melyik kerül hamarabb szervízbe.A Graconról hallottam annyit, hogy a kerekei a gyenge pontja.
Segítségeteket előre is köszönöm!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

[i]Sziasztok!

Pankaa!
En csak annyi tanacsot tudnek adni neked,hogy ha sokat fogtok setalni akkor jo lenne ha ket iranybol tolhato lenne!A Graco nem ilyen a masikat meg nem ismerem!

Kép
Kép
ancsa81

OKR!!!!!!!!!!!
HOL VAGY???????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Tonti, kedves tőled, hogy aggódsz értünk, azért nem vagyunk annyira öregek, hogy ne bírjuk az iramot, habár szerintem holnaptól már azért pihizünk! :lol:
Hát én is volt, hogy képtelen voltam írni a topicocba, biztosan emlékszel, mert éreztem, hogy nekem nem sikerül megint, mások meg jöttek a pozitív tesztekkel, édes babás tickerekkel, stb.
És olyankor gratuláltam ugyan, megpróbáltam örülni mások örömének, de közben gyűlöltem magamat és azt, hogy én mindig kimaradok a jó dolgokból.
Na mindegy, ha úgysem akarsz a másik topicba írni! Én azért nem hiszem, hogy fogigátlóznám magamat, pláne, ha szeretnék utána babát.

Na pussz
Vendég

Ja igen, Tonti, miért sírt szegény pici fiad a képen? :( Olyan aranyos!
Vendég

Sziasztok!

Helyzetjelentés:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160374763.66.jpg

Tonti!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 763.66.jpgár tegnap akartam írni, de kiment a fejemből, hogy olyan aranyos Rate a képen!!! Ja és én semmiképp nem kezdenék el gyogyit szedni!!!!

moni

Hali!

Ejnye, hát hol vannak már az emberkék innen? Eléggé uncsi, hogy csak magunkban kell beszélgetni! :roll:

Mindenki beteg vagy dolgozik?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9682.8.jpg

Cupp
Vendég

Sziasztok!

Moni!
Szerintem rendben van a görbéd,kíváncsian várom a folytatást.

Athiz!
Eddig mindig tankönyvi görbéid voltak,lehet,hogy pont az lesz a nyerő,hogy most más :D Ha rendszeresen aktívak voltatok Apával,akkor biztos meglesz az eredménye.

Tontica!
Azért még próbálj beszélni Apával a gyógyszerről.
Nagyon édi a fiad :D

Anyapoc!
Szerdán 15.45-ig,csütörtökön 16.45-ig érek rá,mert utána kismamatorna,meg szülőszoba látogatás lesz :)
És lenne még egy kérdésem priviben.

Panka!
Sajna ehhez nem tudok hozzászólni.

KépKép
takido

Üdv! :)

Takido, Anyapoc, köszi! :D :D

Kokusz,
eszembe jutott vmi a sebedről!
Volt hasonlóm, igaz nem lapartól, hanem szívódrén helye, és nagyon sokáig csúnya volt, marha nehezen múlt el (állandóan lejött a teteje), de orvosilag rendben volt!

Mást sajna nem lehet vele tenni, csak fertőtlenítgetni, és várni :?

Móni,
ne is legyen lombikod! :wink: Hátha ebben a hónapban a szórakozás mellett erről is tesz a természet! :D

A görbédről sajnos nem tudok véleményt mondani, nem engedi a gép megnézni! :(

Athiz,
sajnos a tiedet sem :( De DRUKK az van! :)

Tonti,
édes a kép! :)

Magamról:
benyomtam tegnap a repiszurit, feszít a hasam balodalt, és várom a pénteket :oops:
angel37

Takido, köszönöm! Remélem, jól vagytok!

Angel, köszi a drukkot! Sikeres repedést! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tonti

Olyan aranyos a kisfiad :)

Angel

Köszi szépen, a megnyugtatást. A hétvégén már nagyon szép lett a sebem, nem is levedzik szépen be van száradva. És már nem is fáj :) Szerintem pár nap múlva leesik róla a var és alig fog látszani.

Takido

Neked is közeleg szépen a jeles nap :)

Rólam még annyit, hogy nem tudom hol tartok a ciklusban és marhára idegesít. Mérem a hőmet de eddig semmi említésre méltó nem látszik rajta szerintem ... :(
kokusz

Kokusz :)
na, ha azt nem piszkálod le a tetejéről, akkor jó úton haladsz! :)

Nem tudom mit műveltem annak idején, de vmi mindig beleakadt és letépte :roll:

Miért nem lehet most számolni a napokat az utolsó vérzéstől? :? A műtét belezavar?

Athiz,
meglesz! Bár semmi nem múlik rajta! :)
angel37

Angel

Próbálom nem piszkálni, de rohadtul viszket :shock:
Persze onnan számolom, mármint az utolsó mensitől. De mivel leszedtek mindent a petefészkemről így valószínűleg azt a tüszőt is ami esetleg megrepedt volna. Szóval ma van a 26. napom de nemtom mivan mert ovuláció még tutira nem volt .... legalábbis a hőm alapján.
kokusz

Bizony néha nem egyszerű, békénhagyni! :roll: :D

Esetleg tegyél rá lazán gézt, úgy tud levegőzni, és nincs kéznél...

Aha :? Akkor talán a műtéttől kell számolni?
angel37

Vagy inkább ne... most így belegondoltam, lehet, hogy nálam mindig a géz akadt bele :shock:
angel37

Angel! :wink:
Tényleg, péntek 13.! Hozzon nagy-nagy szerencsét! Drukk!!!!

Kokusz!
Neked mielőbbi felépülést és jó híreket kívánok!

Tontica!
Hazaért apa időben? :wink:

Én várom a mensit. Utána kezdem a Closty-t. És nagyon bízom az inszemben!

Moni!
Te hogy vagy?
zsazsóka73

Angel :) nem rakok rá semmit .... az tuti nem akad bele :) Hogy honnan számoljak arról lila gőzöm sincsen .... :roll: ha a műtéttől számolom akkor ma van a 13. nap .... de a hőm összevissza van, tegnap 36,6 ma 36,8 .... ááááááááááá

Zsazsóka

Köszi szépen :) Szurkolok :)
kokusz

Zsazsó :D

Szurkolok miklósbácsidnak - néha ugye örülünk neki! :lol:

Az inszem lesz a nyerő! :wink:

Kokusz,

sajnos várni kell :?

De várj csak, mi gond a 36.6 után 36.8-cal? Ez jó, főleg ha előtte alacsony volt! :)
angel37

Angel feldobom a másik topikra a görbét .... nézd meg :) szerintem egy nagy nulla :) de hátha igazad lesz :)
kokusz

kokusz

Na most meg tudtam nézni!
Hááát, ha holnap feljebb megy... :wink:
angel37

Jo reggelt!

Tenyleg nagy a pangas!

Moni: Meg mindig tartom hogy nagyon szupi az egyenesed! :lol: Most aztan komolyan nagyon izgulok Erted!

Athiz: Detto! Nagyon, nagyon szurkolok Erted!!! Ne add fol!!! Talaltal dokit? Meg nem tetted fel a gorbedet!
Latom a homeroson van egy uj babas, Te is az leszel nemsokara meglatod!!!
Nem sir a fiam a kepen hanem durcizik mert eppen menni keszultunk valahova es mar nagyon menni akart en meg fenykepezni. :lol:

Azt hiszem talan kezdek helyrejonni hormonilag mert mar 3 napja ugyanazt az erteket merem.
Kép

Kokusz: korulbelul Te is ugy haladsz mint en :wink: es :cry: de elobb-utobb csak helyrejovunk! :lol:

Angyal: akkor csak repedezzel! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Köszönöm Tonti, reméljük! Szerintem is, szépül a görbécskéd! Még mindig amondó vagyok, hogy ne kezdd el szedni a bogyót! :wink:
A görbémet feltehetném, de inkább majd holnap lesz mérvadó, talán már lesz piros csík rajta! :D
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Majdcsak helyre jövünk :) előbb utóbb. Remélem :)

Tegnap este bevettem az első adag metforminomat, és hálistennek nem volt semmi bajom tőle :)
kokusz

Sziasztok!

Tontica
Térítik az utiköltséget,de a bíróságon kell kérned,a tárgyalás után.Ha a rendőrségre kell menni,akkor aki kihallgat ,annak kell mondani,de meg is kérdezik.
Tuti biztos a dolog,szerény személyem uis ,ha dolgozik hetente jár ilyen helyekre. :?

Kokusz
Tegyél rá rivanolt!Vényköteles,de sztem neked sikerül beszerezni.Vagy ha határon túl jártok,pár "fillér",és recept sem kell hozzá.
Én ezzel kenegetem a pattikat is újabban,de égésre is kiváló.Úgy hűsít,hogy hihetetlen.

Angyal
Nagyon drukkolok a 13-hoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzon szerencsét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyapoc
Te is jól eltűntél!Gondolom strapa van otthon!
Kitartás,és várunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa
Vagyok,és folyton olvasok,de annyira depis vagyok,meg állandóan parázom,hogy inkább hallgatok.
A férjemet is kiborítottam már vele! :oops:

Voltam dokinál.Megvolt a rákszűrés,és nemsokára 12 hetes UH!Várom is meg nem is.Tusjátok para-para-para.Öregszem! :roll:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Látom Okr előmerészkedtél a csigaházból te is.

Íme a görbuszom. Szerintetek ez normális?
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160545000.65.jpg

moni

Üdv :)

Kriszta,
köszi :)
Gratula, látom ma vagy 10 hetes és 1 napos! :) Két hét múlva UH! Egy kis para kell is :wink: , de nem lesz ott semmi gond! :)

Móni,
normális hát :) Volt ott az az esés (amire majd biztos vki mondja, hogy beágyzódási), de fent van a hőd, lehet ebből még bármi! :wink:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?