Purc,
borzasztóan sajnálom!!!
Legközelebb biztosan sikerül! (A lányom elött 3 hónappal nekem is volt ám egy ilyen. 2003 januárjában elvetéltem egy 5 hetes babót, de áprilisban már meg is fogant a lányom!) Nemsokára jön a te babád is!
Vakond,
ha volt laparod, utána biztosan folyt belőled kékeszöldes élénk színű cucc. Na az volt a kontrasztanyag amit átnyomtak a petevezetékeiden, laparnál is így nézik.
Most értünk csak haza mert nem csak a pszichomókusnál voltunk, hanem gasztrodokinál is, a szentem rögtön be is akart fektetni, majdnem kiröhögtem, alapos orvos... na de sorjában.
A pszichomókus meglepően kedves volt, a gyerekkorunkról kérdezgetett meg a megismerkedésünkről, röviden el kellett mesélni az életünket. Meg persze a miért akarunk örökbebabát, főleg ilyen fiatalon (esküszöm mintha 19 lennék!) meg az örökbefogadás további menetéről beszélgettünk, igazán nem lehet okom panaszra, kiderült hogy nagyon távolról még rokonok is vagyunk
(az én nagypapám testvérének a lánya neki valami unkoatestvére vagy ilyesmi...) hát hiába na, kicsi megye ez, itt egy ritka vezetéknévből sokminden kiderülhet. Szóval még jövő héten egy találkozás vele, nevelési tanácsokat kapunk, és részéről végeztünk. Még ebben a hónapban meglesz a környezettanulmány is, meg a tanfolyam is, szinte minden, utána csak ülni kell és várni a határozatot.
Aztán bementünk gasztrodokihoz, kár volt, mikor mondtam hogy biztosan nem fektet be egy kivizsgálás miatt, kiírt vagy fél tucat vizsgálatot, csütörtök gyomortükrözés (tudja valaki az milyen???) meg valami fújós H2 vizsgálat, pénteken egy másik fújós vizsgálat, november végén meg vastagbél tükrözés, azt tudom milyen, hát előre közöltem hogy bódítást kérek!!! (És miért is kell mindez, túlérzékenyek a beleim, szinte állandó a hasmenésem meg bélgörcsök, de a doki is mondta hogy valószínűleg nem szervi a baj hanem funkcionális, tehát egészséges csak mégsem úgy működik ahogy kell.)