Új privát üzeneted érkezett!

Szerika!

1 hónapot mondott a doki, így november elseje körül kell mennem. Előtte meg a védőnőhöz. Te voltál már védőnőnél? Én tegnap voltam nála először, teljesen szimpinek tűnik.
Amúgy nem hívtam fel az orvost..egy telefonszámot tudok, ami a magánrendelőjéé. Egyébként meg eléggé arrogáns egy pasi, főleg ha magánrendelése van és akkor hívják. Nem vagyok oda a dokimért, de van UH-ja és ezért mindent elnézek neki. :)

Te mikor mész legközelebb dokihoz?

Ceniko!

Szerintem a Ferty jól jelölte be a pé-det.

Tontica!

Köszi és üdv itt is!

Athiz!

A pasik érzékenyebbek a betegségekre..de télleg lehet, hogy kifárasztottad :lol: Nálunk a férjem viselkedik úgy, mintha ő lenne terhes :D Mindenestre jobbulást kívánok a férjednek!

Vakond!

Mintha Áfonya azt írta volna, hogy lapar közben is átfecskendezéssel nézték a petevezeték átjárhatóságát. De majd jön Áfi és elmondja, hogy volt.

Áfonyaa!

Én is várom a pszichológusnál történtekről a beszámolót.

..
Na lassan mennem kell a háziorvoshoz..irány a város másik vége.

Kép
babancs

Vakondka, már miért ne lehetnél babás? Furi görbuszokból is lettek már babák, és fordítva. Tegnap pl. láttam a fertyn olyan görbét, amilyet mindig is szerettem volna! Nagyon szép volt, és mégsem volt babás! :shock: Szóval nyugi, és bármi lehet! :D

Babancs, hát apám is anyám helyett volt rosszul állítólag, amikor anyu terhes volt! Anyu onnan sejtette, hogy babát vár! :shock: :lol:
A jókívánságot köszi, átadom a páromnak! :wink:
Vendég

Szerika, de volt ilyen émelygésesed, ha igen mikortól? Nekem akkor kezdődött, három napja, mikor betöltöttem a hat hetet!

Áfi, gyere már a beszámolóval!!!!!

Kép
elizabeth25

Babancs,
Nekem okt. 30. körül kell visszamennem. Akkora kérek is majd időpontot a dokihoz. És majd akkor kapok instrukciókat a védőnőt illetően is, hogy hova menjek stb... Addig meg csak várok és várok és várok...

Eliza, igen volt émelygésem, hányingerem, de szerencsére mindig minden bent maradt :) Nekem is kábé 6 hetes koromban kezdődhetett és 7 hetes koromig tartott. Te Eliza, mit csinálsz otthon egész nap? Nem unatkozol? Bár, amilyennek írtad a m.helyed, így sokkal jobb, ha otthon vagy.
Én ebben az évben fogok még dolgozni (direkt írtam, hogy fogok, merthogy annyira nem szeretnék, de muszáj), de aztán januártól (már alig várom!) otthon leszek én is.

Olyan jó csajok, hogy annyi mindenkiért lehet itt izgulni, mert mindannyian esélyesek vagytok Babóra a görbétek alapján! :D
szerika

Athiz: Neked mikor volt PÉ???????

Sztem is jó helyre jelölt most a Ferty :wink: Csak tegnap még eggyel előbbre tette a vonalat, ma tette a jó helyre :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, szerintem 15. napon éjszaka, a program (ha majd holnap bejelöli), akkor a 16. napra fogja betenni! Feltéve, ha nem csökken a hőm, mert akkor nem lesz beírt peteérés! :( De nagyon reménykedem! :D
Vendég

Sziasztok,

Hát sajna vége az örömnek, az elmúlt két nap volt életem legszebb, és legborzalmasabb napja egyben. Elkezdtem iszonytaosan vérezni, és görcsölni, ezért bementünk a sürgősségire. Vettek vért, vizeletet, UH-ztak kívül, belül.
A lényeg ha voltam is, már nem vagyok terhes, ez biztos. Minden rendben velem, de baba már nincs, vagy nem is volt soha....

Nagy a bánat idefele

pussz Mindekinek
purc

Jaj Purc, nem mondod? Atyaég! Borzalmasan sajnálom, habár ezt nem lehet szavakba önteni! Gondolom, mennyire bánatos vagy!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Purc bakker :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Rettenetesen sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry:
És most is vérzel? Fájsz is ( a lelkeden túl) ???????
Nem is tudok mit mondani :( :cry: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Purc!
Ezt nem hiszem eeeeeeeeeeel!
Nem is tudom mit mondjak!
Nagyon nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
sonjus

ajjajj, purc, ez borzasztó...akkor ez egy bio-kémiai terhesség volt, megtermékenyült, de nem ágyazódott be. ezért nem szabad túl korán tesztelni...
remélem hamar rendbejössz, nagyon sajnálom, ami történt, ez olyan kegyetlen dolog....simogatom a fejedet az éteren keresztül....
vakond
vakond

Purc!

Nagyon sajnálom!!!!
Szerintem mondjuk nyugodtan lehet nagyon korán is tesztelni, csak pont az ilyen esetek miatt nem szabad, hogy nagyon beleéljük magunkat a dologba..

Jobbulást kívánok Neked! És remélem hamar jön a következő problémamentes terhességed. Azt mondják a női szervezetnek készülnie kell a terhességre. Ez néha vetéléssel történik..

Szerika!

Úgy tudom a 12. hétig meg kell lennie a védőnőnél való megjelenésnek+a laborvizsgálatoknak. Nekem már a terhességi kiskönyvemmel kell mennem legközelebb.
Most jöttem haza a háziorvostól, és felvetette a veszélyeztetett terhesség gondolatát. Ugye pajzsmirigy gondjaim vannak, és meg kell kérdeznem holnap az endokrinológust, mi a véleménye. Mondjuk én szívesen dolgozok. Bár ha itthon is kell maradnom, februárban még vár rám egy igen kemény vizsga..meg hát annyira nem is kímélem magam (pl. vezetek stb.)

Holnap reggel megyek a központi terhesgondozóba. Vizeletet kell vinni, meg vért fognak csapolni tőlem. :evil: Aztán meg megyek a pajzsmirigy-ambulanciára. Még jó hogy táppénzen vagyok. :lol:

Kép
babancs

hááát, athiz, én nem hiszem ezt a furi görbusz aztán baba dolgot, legalábbis biztosan nem velem esne meg ez se...sajnos emlekszem rá pontosan, hogy ahhoz nagyobb hő kellene és igazándiból a fertyn is rákerestem az enyémhez hasonlóakra és bizony azok nem babásak :cry: de bárcsak rámcáfolna egy lurkó...persze, lehet hogy az is haladás már, ha pé-sem van...de lassan telik az idő...

vakond
vakond

Purc :cry: :cry: :cry:
Nem jutok szohoz. Nagyon sajnalom. :( :( :( :cry: :cry: :cry:

baratodildi

Purc! Nagyon sajnálom, ilyenkor nehéz szavakat találni és bármit is mondani! :cry: Nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat!!!!!!

Szerika, hát van mit! Tanulok, olvasok rengeteget, pihenek, sétálok a jó levegőn, amikor csak tudok....barátnőzök.....intézem a háztartás ügyes - bajos dolgait és még sorolhatnám. Nem unatkozom! :)

Kép
elizabeth25

Purc,
borzasztóan sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
Legközelebb biztosan sikerül! (A lányom elött 3 hónappal nekem is volt ám egy ilyen. 2003 januárjában elvetéltem egy 5 hetes babót, de áprilisban már meg is fogant a lányom!) Nemsokára jön a te babád is!
Vakond,
ha volt laparod, utána biztosan folyt belőled kékeszöldes élénk színű cucc. Na az volt a kontrasztanyag amit átnyomtak a petevezetékeiden, laparnál is így nézik.

Most értünk csak haza mert nem csak a pszichomókusnál voltunk, hanem gasztrodokinál is, a szentem rögtön be is akart fektetni, majdnem kiröhögtem, alapos orvos... na de sorjában.
A pszichomókus meglepően kedves volt, a gyerekkorunkról kérdezgetett meg a megismerkedésünkről, röviden el kellett mesélni az életünket. Meg persze a miért akarunk örökbebabát, főleg ilyen fiatalon (esküszöm mintha 19 lennék!) meg az örökbefogadás további menetéről beszélgettünk, igazán nem lehet okom panaszra, kiderült hogy nagyon távolról még rokonok is vagyunk :D (az én nagypapám testvérének a lánya neki valami unkoatestvére vagy ilyesmi...) hát hiába na, kicsi megye ez, itt egy ritka vezetéknévből sokminden kiderülhet. Szóval még jövő héten egy találkozás vele, nevelési tanácsokat kapunk, és részéről végeztünk. Még ebben a hónapban meglesz a környezettanulmány is, meg a tanfolyam is, szinte minden, utána csak ülni kell és várni a határozatot.
Aztán bementünk gasztrodokihoz, kár volt, mikor mondtam hogy biztosan nem fektet be egy kivizsgálás miatt, kiírt vagy fél tucat vizsgálatot, csütörtök gyomortükrözés (tudja valaki az milyen???) meg valami fújós H2 vizsgálat, pénteken egy másik fújós vizsgálat, november végén meg vastagbél tükrözés, azt tudom milyen, hát előre közöltem hogy bódítást kérek!!! (És miért is kell mindez, túlérzékenyek a beleim, szinte állandó a hasmenésem meg bélgörcsök, de a doki is mondta hogy valószínűleg nem szervi a baj hanem funkcionális, tehát egészséges csak mégsem úgy működik ahogy kell.)
Vendég

Áfonya,
belőlem nem folyt semmi, főleg nem kékeszöld...arra emlékeznék.akkor most honnan tudja??? :shock: :cry:
vakond

Áfonyaa!

Gyomortükrözés? Ijj..én csak tipelek, hogy le kell nyelni egy vékony csövet, a végén apró tükörrel :lol: , de mivel nem tudom, nem is rémisztgetlek.

Kép
babancs

Áfonya, hát tényleg kicsi a világ! Örülök, hogy minden jól ment! Viszont cseppet sem irigyellek a vizsgálatok miatt! A gyomortükrözés tényleg olyan, hogy egy csövet dugnak le a torkodon, előtte való délutántól már nem lehet enni. Kibírható, de nem kellemes. Hála Istennek, nekem nem volt ilyen, de a páromnak már igen. Hát sok sikert és türelmet! :wink:
Vendég

Afi:
Latom nalad nagy lepesben haladnak a dolgok. Ugyes vagy, hogy a betegseged ellenere ennyi mindent egy napon elinteztel. :lol: Szerintem is jo alapos a dokid, nem bizza a veletlenre, de mindenkeppen jo hir, amit eddig mondott, nem?

baratodildi

Sziasztok LÁnyok!

Jó régen jártam erre, de közbe azért rátok pillantottam :lol:

Először is: Purc, nagyon sajnálom :-( Remélem hamarosan jobban leszel.

Áfonya: látom zajlik az élet, haladnak a dolgok szépen előre örökbebaba ügyben.

Zöldi, Moni: nagggyon jól néztek ki görbeileg :-)

Itt a görbém( talán most van/volt pé????)
Kép

Athiz: Te mikor mész vérvételre? Gondolom neked is 3. és 24. nap körül kell? Én tegnap voltam a dokinál, adott beutalót, és azt mondta, a két vérvételnek nem kell 1 ciklusba esnie, úgyhogy jövő pénteken irány a vérvétel!

Többiek: mennek a drukkok, rengeteg szuper görbét láttam, ne feledjétek, teljesíteni kell a 4 kismami/hónap normát, ami szeptembertől él!!!! :lol:

Csáó!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Igen lányok, szándékosan pörgettem fel az életem, így nem gondolok arra hogy mi történt velem, és úgy érzem tudok tenni addig is valamit amíg várnom kell a lombikra/öribabára... ügyintézek, kivizsgáltatom magam, főiskolára járok, futóedzésbe fogtam (ami azon melegében fel is lett függesztve a torokgyíkom miatt, de folytatom!) csak ajánlani tudom mindenkinek aki lelki bánatra panaszkodik: keressen elfoglaltságot, mondjuk vizsgáltassa ki magát! :roll:

Vakond,
belőled nem folyt már-már világító kékeszöldes lé lapar után? :shock: akkor nem tudom hogy néztek nálad átjárhatóságot, de biztos néztek ha tudják mi a helyzet...
Ildi,
a hír jó, csak nincs információértéke, én előre megmondtam hogy IBS lesz ez... de legalább olcsón fogom kapni az Enterobenét (ugyanaz mint az Imodium).
Babancska,
utánaolvastam, tényleg az :( Lidokain a torokba oszt mehet a cső lefele... de állítólag 3-5 perc. Csak megmaradok...
Vendég

Áfi: nagyon igazad van ebben: "csak ajánlani tudom mindenkinek aki lelki bánatra panaszkodik: keressen elfoglaltságot, mondjuk vizsgáltassa ki magát!"
Egész eddig idegebeteg voltam, hogy nem jött össze a baba.
Aztán én is nekiindultam a kivizsgálásoknak, és rögtön megnyugodtam. Most már várom a vizsgálatokat, az eredményeket, nagyon jó érzés, elmúlt a görcs :D Biztos lesz majd idő, hogy neki leszek keseredve, de most jól érzem magam :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
ennek örülök :)
Igazából célozgattam ám valakinek ezzel a mondattal aki régóta húzza a dolgot, de ha olvassa úgyis érteni fogja :wink: És persze remélem hogy megfogadja, és tényleg elkocog végre dokihoz! :P
Vendég

Sziasztok!

Purc!
Nagyon-nagyon sajnalom! :cry:

Afi!
Nekem a parom is meg anyukam is volt mar nem egyszer gyomortukrozesen!
Nem lesz kellemes az biztos!!!!!Viszont sajnos ez is orvos fuggo!
Ahol eloszor volt anyukam olyanok voltak mint az allatok!Kint vartam ot a vizsgalo elott es sirtam mert hallottam hogy hogy szenvedtetik!Viszont ahol utana volt,azt mondta hogy szinte alig erezte!
Sok sikert kivanok a vizsgalatokhoz is meg az oribaba intezesehez is!!!

Kép
Kép
ancsa81

Kire gondoltal???Mert nekem tobb jeloltem is lenne!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, természetesen rám gondolt! Persze nem nagyon értem, hogy nekem ugyan személy szerint miért is nem ír.
Na de sebaj! Értem a célzást, és mivel már végre van beutalóm, fel is használom. De nem most, mert egyrészt, még korai, másrészt meg én is lebetegedtem, csakúgy, mint Szilárd fiam. Szóval beteg családocska lettünk.

Na sziasztok!
Vendég

Athiz!
Nem a 3.cn-on kell majd menned csapolasra???
Jobbulast a kis csaladnak!!!

Kép
Kép
ancsa81

Megjöttem, sziasztok, olvasok, vacsizom!

Kép
zölddisznó

A dokim azt firkantotta a papírosra, hogy a 3. és a 21. napon kell majd mennem.
Vendég

Zoldd!
SZIA!!!! :D
Hogy vagy?????
Jo etvagyat!!!!

Athiz!
Addig meg ugy is meggyogyulsz!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok. Tudna nekem valaki itt segíteni?
szedit25

Sziasztok. Tudna nekem valaki itt segíteni?
szedit25

Szia Szedit!
?????

Kép
Kép
ancsa81

Athiz,
azért nem címeztem mert gondoltam úgyis érteni fogod. (Meg az nem is hangzott volna ilyen jól :roll: )
Sajnálom hogy te is lebetegedtél, gyógyulj meg!
Vendég

Sziasztok, tényleg aranyosak vagytok. Az biztos, hogy most nem fogok hőmérőzni, nem azért mert nem hiszek ebben a módszerben, hanem azért mert nagyon magamra koncentráltam, és ez lehet nem volt jó.

Ceni, igen vérzek, fájok, mintha keményen megjött volna... gondolom, most tisztulok.

Nehéz ez az egész, de majd legközelebb. Majd óvatosabban tesztelünk a párommal, és óvatosabban kiabáljuk szét a nagyvilágnak. Mert ugye most jön a magyarázkodás, hogy hát mi történt, és ezt uuuuuuuutálom. Legközelebb, majd óvatosabban örülünk. Jó kis kemény tanulópénz volt ez most nekünk. :cry:
purc

Purc,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (ilyenkor nem lehet okosakat mondani) de az biztos, hogy teljesen letaglózott, ami veled történt.

Nagyon nehéz ügy ez, hogy mikor kiabálod el a dolgot és mikor nem. Van akinek a 12 hét után valamikor megy el a babája, amikor már elvileg meg kellene, hogy maradjon és akkor már kénytelen elmondani a környezetének és aztán mégsem lesz belőle baba...

Sok kitartást kívánok Purc, légy nagyon erős!

Ugye jönni fogsz és írni fogsz, hallunk rólad?
szerika

Purc,
nagyon sajnálom, főleg, hogy nagyon beleélted magad... :( :( Jobbulást kívánok!
Tüki
tükörfény

Sziasztok lányok!
Újból bepofázok.
Coca, köszi a választ, sajnos nem értem a testem hogyan müködik...
Ma reggel is és este is csak egy vonal volt a teszten. :x Ez mit jelenthet? Már ovuláltam volna? :? még korai lenne. A múlt ciklusban a 16 cd-re jelölt a F.F. :shock:
A hőm is leesett 1 tízedet.... Lécci, lányok, valaki jósólja meg, mi ez???
Régóta olvaslak, ezerrel mennek titokban a drukkok, Athiznak mondom: bízakodj, bízakodj, a remény hal meg utoljára 8) 8) 8)
Mindenkinek boldog zebrásodást kívánok!
Tüki
tükörfény

Tüki, nagyon kedves tőled, és köszönöm.
Mivel nem tudom, hogy hányadik napnál tartasz, de mivel azt írtad, hogy még korai lenne a peteérés, valószínűleg még csak most lesz! Persze nem tuti ám, mert nem olyan bizti, hogy minden ciklusban ugyanakkor van ovulációd! Meg persze az is sokat mondana, ha látnánk mondjuk a hőgörbédet.
Sokan mondják, hogy ha 2 naponta van szex, abból baj nem lehet, viszont sok az esély, hogy eltaláljátok az időpontot, és babás lehetsz. Mindenesetre holnap is tesztelj, és meglátod.
Nálam is volt, hogy 1 napig halovány 2 csík volt, aztán totálra eltűnt, és csak az igazi peteéréskor lett újra erősebben pozitív a teszt!

Remélem, segítettem!
Vendég

Sziasztok!

Purc! Borzalmasan sajnálom, nem is tudok mit mondani! :cry:

Áfonya! Örülök, hogy végülis elég jól ment a pszichoemberke.

Gyomortkürözés: nekem volt 16 évesen. Nem akarlak megijeszteni, de jobb ha készülsz lelkiekben, mert nem egyszerű. Lehet, hogy azóta már nem pont úgy csinálják, de nem egyszerűen ledugták azt a vacak csövet, hanem le kellett nyelni a végén a bunkócskával együtt, és hát öklendezik tőle az ember, mert valahogy sosincs vége a nyelésnek a hosszú cső miatt. Mintha egy hosszú tészta lenne, vagy nem is tudom, hogy mondjam. És utána fájt a torkom elég sokáig.

Athiz! Jobbulást az uradnak!

Én voltam ma uh-n, megvolt a tüszőrepedés, de a doktor valószínűsíti, hogy nem találtuk el. Aranyos volt, de azt mondja, jobb lett volna a vasárnap, mint a hétfő. Mondjuk vasárnap éjjel fájt irtóra a pocim. De ha egyszer melózott életem párja :cry:
Most nem tudom, hogy reménykedjek-e, mert én azért a görbe alapján mernék reménykedni. Azért ez így vacak két hét lesz :( Szerintetek?

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

remélem nem baj, ha irogatok azért így görbe nélkül is...
Nem tudom hogy otthon hogy megy, mert ilyen tapasztalatom nem volt, de képzeljétek itt egyből azt mondták, hogy a nődoki hormonvizsgálattal kezd majd, hogy minden rendben van-e. ennek mondjuk kicsit örülök, mert ha esetleg valami mégsem stimmelne, egyből tudjuk remélem orvosolni.

Szirom,

Az orvos biztos tudja a dolgát, de nekem a hétfő marhára gyanús pé szempontjából, én bizakodó lennék a helyedben. :wink:
purc

Ne viccelj Purc! Én sem hőmérőzök, de a társaságot nem bírom itthagyni. Maradj csak!
Vendég

Jó a reggel!

Coca tesztel...
...de csak egy jel! :cry:
Fel a fejjel!

Fáj a hasam,
de hőm még magas.
Nagyon bújik
a kispasas!

Kép

Holnap aztán előbújj ám,
legyen nekem is egy zebrám!
:lol:

Pusszantok én mindenkit!
(de most hót komolyan)
Amilyennek szeretnéd,
legyen napod olyan!!!

Kép
zölddisznó

Jobb reggelt!

Hat Zoldd!Az en napom mar nem lesz olyan amilyen szeretnem! :(
Nagyon biztam benne hogy pozitivat fogsz tesztelni!!! :cry:
De ahogy te is irtad FEL A FEJJEL!!!!!

Kép
A mai ertek nem biztos hogy annyi amennyi!Nem aludtam valami jol!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!
Zöldi én nagyon drukkolok!
Pozitív lesz az a teszt, csak lehet kicsit húzza az idegeidet!

Tudom, hogy türelmetlen egy nőszemély vagyok, de ez a görbe csak nem akar úgy alakulni, ahogy én az elképzelem!
Ma reggel úgy ébredtem, hogy már mérni sincs kedvem :(
Szúrka-piszkál, hol itt hol ott, aztán meg sehol egy hőemelkedés!

Kép
sonjus

Nem vagyok az a kiborulós-letargiás-szuicid alkat, no para Csajok! :D

Ancs!
Te mikor dugod a csíkot a pisidbe? Tudom, még korai, de mikorra tervezed?

Lányok, lányok, ébresztőőőőő!

Húzzatok bele, mert ennyi a havi előirányzat, emlékeztek?! :lol:
Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Coca: látom, hű vagy Magadhoz, ismét sugárzik Belőled az optimizmus :D Azért hadd erősítsem én is: van egy ismerősöm, megvolt az első lombikja, 3-at ültettek vissza. Tesztje: negatív, de a vérében lórugásnyi volt a HCG szint!!!!

Ancsa: nagyon jó a hőd!!!

Sonjus: a Tied is alakul, szerintem most fog felmászni!! Bocs, de megelőztelek, az enyém ma 36,8 volt, és tegnap volt egy pozitív LH tesztem (először életemben eltaláltam, mikor kell csinálni!! :lol:

Görbe:
Kép

Mindenkinek további szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!
Előzgess nyugodtan! :)
Neked legalább mutatott valamit az a nyavalyás teszt!
Én még sosem láttam ezeken semmit, csak a nagy negatívot!
sonjus

Coca!
Ezt az optimizmust hol lehet beszerezni??? EZ IGEN!!! :lol: :lol: :lol:
1ébként veled álmodtam, és azt, hogy az első teszted neg., a második poz. lett! És amikor itt olvasom az eredményt elmosolyodtam magam...

Az én görbém, ami egyenes:
Kép

Szerintetek ez normális? Vagy az Utro miatt ilyen stabil? Mondjuk nem bánnám, ha 36.9-en állna ilyen stabilan, de nekem az alaphőm 36.4.

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?