Új privát üzeneted érkezett!

Latimi
Küldtem :)

Tvera
A tojást főzni kell, a túró nem tudom, hogy mivel tudnád összekeverni, de rád bízom. Kávé cukor és tejszin nélkül bármennyi fogyasztható.

Kép
tviky

Tviky!

Köszi! Már ki is nyomtattam. Ez egy nagyon jó diéta. Nincs túlbonyolítva, és olcsó is.

Timi
latimi

Ggabszi!
Örülök! Remélem, ízleni is fog!!! :D

Tviky!
Nekem is elküldöd? ibimami@citromail.hu

Sajna, lebetegedtem! Torkom nagyon fáj, köhögök és az orrom is bedugult. Nem olyan vészes, csak kellemetlen! Voltam dokinál, egyből beutalt még gyorsan mammográfiára, csontsűrűségmérésre, endokrinra...Egy füst alatt mindent!

Holnap megyünk 15hós oltásra! Ezek a legszörnyűbb napok!

Puszi

Kép
kajla

Tviky:
A túrós napon ha összekeverem az ubival és a paradicsommal az gáz?Bocsi ha hülyeségeket nem szoktam fogyókúrázni :oops: !
Fűszerezni lehet?

Kajla:
Jobbulást!
tvera

Tviky:
Bocsi ha hülyeségeket KÉRDEZEK nem szoktam fogyókórázni :oops: !

Kimaradt egy szó!

Tiszta hülye vagyok ma!

Katasztrofális állapotokat sikerült a konyhában előidéznem!Zoli(a párom) ki fog nyírni mert mindent otthagytam képtelen voltam elpakolni,nem tudtam sírjak vagy nevessek!Paradicsomlevest csinálok és 3 lábast koszoltam vele össze,az elsőben odakapattam a rántást a másodikban kicsit csomós maradt így egy harmadikba leszűrtem.Így kezdődött!Ezután ki akartam venni a szárított petrezselymet és elötte volt a bors amit lelöktem és jutott belőle mindenhova,a kenyérpirítótól a földig bezárólag!Így leírva tök vicces!Most itt röhögök rajta!Még az a szerencse hogy a rizs nem szóródott szét!Káosz van a konyhában!!!!!!!!
tvera

Tviky, légy szíves, nekem is küld át: csatalo@torzsasztal.hu
bár még soha nem sikerült 14 óránál hosszabb ideig fogyóznom :D
pláne, hogy egyik program sem írja elő az esti söröcskémet :P
mera

küldd
mera

Sziasztok!

Kajla!Gyógyulj meg hamar!A holnapi napot remélem könnyen átvészelitek majd.

Latimi!Te is 7 lombikot végigcsináltál?Nagyon erős vagy lelkileg ha ezt végigküzdötted!

Tvera!Hogy vagy testileg,lelkileg?Mikortól mész majd dolgozni?

Úgy tűnik végre szerdán mehetünk a vsz anyával a hivatalba,onnan már csak az ő jóindulatukon múlik ,hogy mikor hozhatjuk haza a kisfiúnkat.Annyira boldog vagyok,mert érzem most már minden rendben lesz!!! :D :D :D
Nagyon gyönyörű a kicsi,nem tudok betelni vele.
Azt akarom,hogy itt ébresztgessen már végre bennünket éjszakánként!!! :lol:

Aandika
aandika

Tviky!
Én is kérhetem a fogyókúrát? Ma megleptem magam egy farmerszoknyával, ami igen passzentos. Azt mondták az eladók, hogy fog tágulni, de ha nem eléggé akkor ez lesz a project ruha. (cél a fogyáshoz :twisted: :twisted: ) zalatnai.renata@citromail.hu
Köszi!
steiff

Aandika:

Testileg fogjuk rá jól,bár nem tudnék még 12 órát végig dolgozni!Lelkileg?Sokat segít hogy van ez a fórum!

Még nem tudom mikor megyek dolgozni ez a dokitól is függ mit mond a gyógyszerre használ e a hőhullámokra!Ráadásul nem sok kedvem van visszamenni mert nem úgy álltak hozzám mint az emberileg és barátilag elvárható lett volna!
Ha minden jól megy akkor okt végén nov elején megyek dolgozni.Addig meg ezerrel lustálkodok!Meg utazgatunk hétvégeken!Ha visszamegyek melózni egy daragig nem fogunk tudni,mert jön a hajtás a munkahelyemen.Készülünk a karácsonyra!
tvera

Tviky! Nekem is elküldöd a 15 napos diétát? Előre is köszi! :)

Kajla! Jobbulást! :P

Moncsi3! Remélem azóta jobban vagy! :wink:
Kép

Kép
vivi1

Kavicska! Tudod hol leszek hétvégén? Nagylókon! :wink:

Tirza hol vagy? Hiányzol!!!

Mindenkit puszilok!

Kép
vivi1

Itt vagyok, csak nagyon pörögnek nálunk az események. Még olvasok vissza, mert hétvégén elmentünk 3 napra pihenni, mondanom sem kell, csak még jobban elfáradtam. Előtte csütörtökön meg megszületett az unokahúgim, úgyhogy most már nagyon boldog nagynéni vagyok! Ott lehettem, amikor először fürdették, mérték, rendbe rakták, nagyon csodálatos volt, nem is lehet szavakba önteni, végig bőgtem az egészet, de az öcsém még nálam is jobban zokogott, amikor meglátta először a lányát.
Csodaszép kisbaba, 56 cm, 3450 g.
Ma megyünk takarítani hozzájuk, mert holnap hozzák haza, már nagyon várom, szabit vettem ki, közben a munkahelyemen dolgozom gőzerővel, szóval majd fogok jelentkezni.

Kép
tirza

Még gyorsan egy kép: ilyen pelustortát csináltam Annácskának
Kép

Kép
tirza

Kajla, ízlik!!! Köszi még egyszer!
Milyen rendes a háziorvosotok...a miénk nem utal engem soha, sehova. Igaz, csak nagyritkán vagyok beteg!

Tirza, tessék babázni! Készülj a saját kicsidra és edzzél rendesen! :lol:

Mera, tök jó, hogy írsz. A szerelőbácsi+a sör= ez már több, mint lump magatartás!! :lol: :lol:
Kiscsikóról rég írtál. Már olyan nagy lány!

Kép
Kép
ggabszi

kicsidra=kicsidre

Ez a topic gonoszkodik, úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akinek elsőre nem sikerült!

Kép
Kép
ggabszi

Tirza, ez a torta nagyon cuki :P Üdv az új családtagnak és sok boldogságot kívánok Neki :!: :P Kép

Tviky! Köszi a diétát, nekem szimpi! :wink:

Kép
vivi1

Aandika!

Nem volt leányálom ez a hét lombik. Sajna baba nem lett belőle.
Elkeserítő egy helyzet. Ha okosabbak lettünk volna, jobban tájékoztatnák az embereket, már rég beálltunk volna a sorba az Egyesületnél. Ugye mindig utólag okos az ember.
Most már csak nagyon sok türelemre lenne szükségem. Vhogy úgy tűnik, mintha a várkozási idő a végetelnségig húzódna.
persze, hogy teljesen feldobódjak, körülöttem, mindenki áldott állapotban van.

na meg persze lökik a hülye kérdéseket: nem szeretitek a gyerekeket? Már így is öregek vagytok, nekifoghatnátok a családalapításnak, stb...

Timi
latimi

Latimi!

Nem semmi a kitartásod a hét lombikkal. Meg persze a szervezeted sem, hogy ezt mind bírta. Igen sajna, ha az ember előre tudta volna. Hamarabb beállt volna a sorba, és már a családosok soraiba lenne. A várakozási idő tényleg nagyon lassan telik, de telik, ami azért vigasztaló, és itt nem kudarc a vége, hanem a boldogság.
Az ismerősökkel meg próbálj ne törödni. Engem is mindig szekálnak. Vannak emberek, akikkel nem szívesen osztom meg az életem történetét, szomszédok, távolabbi munkatársak. Ők azért jócskán mondogatják, hogy benne vagytok a korban. Meg miért nem akartok babát időszerű lenne, egyre nehezebb lesz stb. Van amikor kellően ki is bukok rajta. De megpróbálok erőt venni és nem foglalkozni velük.Próbáld meg te is ezt tenni. Amúgy én is csak azt látom mindenki állapotos, de sajna a közeli rokonságban senki, hogy egy kicsit babázhatnék. Habár lehet, hogy rossz lenne, mert utána sokat bőgnék. Szóval én is hullámzó kedély állapotban vagyok, mint mindenki.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu!

A családban már csak nekem nincs gyerekem. Az unokatesóimnak is vannak gyerekeik.

A szervezetem már sajna jelezte, hogy nem kéne többet próbálkozni.

Igyekszem pozítívan látni a dolgokat, de sajna nagyon nehéz. Még szerencse, hogy itt tényleg látom az út végét.

Timi
latimi

Sziasztok!

Lányok van valami a levegőben!Mindenki letört és depressziós!Én sem, érzem jól magam.Vissza olvastam az endós fórumra ahol eddig voltam,és egy nagyon régi tag írt ma, hogy terhes!

Megint csak a kérdések jönnek:
Miért én?
Miért ilyen fiatalon?
Mit vétettem hogy ezen kellett átesnem?

Ne haragudjatok hogy ilyen negatív vagyok!
Nem is írok többet úgysem látom a betűket :(
tvera

Sziasztok!

Tvera!Ez most természetes,hogy így érzed magad,hiszen neked egyik napról a másikra kell feldolgoznod,hogy kész nincs tovább,vér szerinti gyermeked soha nem lehet és a várandósság élménye is kimarad az életedből.
Ezt mind nagyon nehéz csak úgy elfogadni,hiszen nemrég még a lombikban gondolkodtál.
A "termékenységedet" meg kell gyászolnod!!!De hidd el győztesen fogsz kikerülni a csatából amit önmagaddal vagy kénytelen megvívni!!! :) Jusson majd eszedbe amit most mondok:úgy fogod majd érezni mikor már nálatok lesz a gyermeketek egy ideje,hogy 100 lombikos babáért sem cserélnéd el és el tudod majd fogadni a sorstól,hogy ennek így kellett történnie!!!

Tirza!Gratulálok kedves nagynéni!

Latimi!Emberfeletti a küzdelem amit végigcsináltál!!!Nem csodálkozom,hogy már türelmetlen vagy,hogy mikor tarthatod a karjaidban a kisbabádat!Kitartás!!!
Azt hiszem most itt a fórumon mindannyian érezzük,hogy neked nagyon nagy szükséged van most ránk,hogy természetesen és örömmel tudd elfogadni a tényt,hogy neked majd az örökbefogadott kisbabád jelenti majd a boldogságot.
Azt szeretném kérdezni,hogyan értetted,hogy a szervezeted már jelezte,hogy le kell állni a lombikkal?

Nagyzsu!Szerintem végigkellett járnunk az utunkat,hogy eljuthassunk addig az elhatározásig,hogy örökbe szeretnénk fogadni egy kisbabát.Az ember a végsőkig küzd,hogyha a lombiknak csak egy kevéske esélye is van!!!

Holnap megyünk du kettőre a vsz anyával a hivatalba.
Nagyon félek :? :? :? !!!
Drukkoljatok légyszives!

Aandika
aandika

Aandika!

Drukkolunk, hogy minden rendben legyen holnap! Akkor lehet, hogy már babával fogtok hazatérni?

Tirza!

Nagyon tuti a torta!
steiff

Aandika!

Köszi!

Tényleg lehet vmi a levegőben mert a barátnőm is depi!13 napja volt az első inszeme és én vidítottam fel,mert még nem tudja sikerült e vagy sem.Kicsit ingerült és türelmetlen a drágám.Én meg mindíg jól felrázom hogy neki még van esélye szülni!

Nagyon drukkolok nektek hogy minden rendben legyen!!
Majd dobj ide pár sort mi volt!
tvera

Steiff!Sajnos holnap még biztosan nem jövünk a babával haza,mert előbb határozatot hoznak majd,de sebaj már végre látom,hogy érdemes volt küzdenem és annál fantasztikusabb lesz mikor hazahozhatjuk a kis Danikánkat!

Tvera!A barátnőd még szinte "szűz" a meddősségi kezelések terén.Első inszem...hol van az már?Szegényke,remélem hamar sikerrel jár majd.
Írtad,hogy azzal rázod fel őt,hogy neki még van esélye szülni,neked pedig még van esélyed boldog anyukának lenni és hidd el ez a lényeg,mert a várandósság és a szülés is akkor nyeri el értelmét,ha már megszületett az egészséges csöppség.
Tudod mit nézzük a pozitív oldalát:nincsenek terhességi csíkok,nincsen dagadt boka,nincsen szextilalom terhesség alatt illetve szülés után. :lol: :lol: :lol:
Muszáj kicsit viccesre venni...,de persze tudom nagyon fáj... :cry:
Puszi:Andi

Aandika
aandika

Aandika!

Drukkolunk neked nagyon holnap, hogy minél hamarabb túl legyél az egészen.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Tvera, jók a kérdéseid... de nincs rá válasz.
Persze át kell gondolnod, mi a jobb: ilyen fiatalon szembesülni a visszafordíthatatlan ténnyel, és időben elindulni egy másik úton - aminek a végén biztosan vár valaki.... vagy élni éveket/évtizedeket hiú remények között, és mondjuk tizenév múlva szembesülni ugyanazzal a ténnyel - s akkor elindulni azon az úton, amire még fiatalon (anyaságra fiatalon) ráléphettél volna...
Gondold csak át. Én abban a biztos tudatban beszélek, hogy végigcsináltam majd 20 évet a semmiért, s most már tudom, mekkora tévedés volt! :cry:
(Apa szokta mondani, hogy ha előbb kezdtük volna, Kiscsikó nem lenne a miénk, ezért kellett így történnie :)
mera

Sziasztok!Jó reggelt!

Aandika!
Nem tudom benézel e még mielött mentek,nagyon szorítok minden rendben legyen a hivatalban!

Ma már jobban érzem magam,úgy látszik hullámozni fog a kedélyállapotom!Hol jobb, hol meg nem.
Köszi a bíztató szavakat,a párom is ezeket mondja.Arról nem is beszélve tudom hogy sokan hiába esnek teherbe bármikor elveszthetik a magzatukat vagy ne adja az ég beteg babájuk születik!
Mosolyogtam a dagadt bokás,terhességi csíkos,szextilalmas bátorításodon :lol: !

Mera!
Te miért nem alszol éjjel 2-kor? :D
Amúgy igazad lehet,mert tényleg fiatal vagyok(bár ha szülhetnék már nem ez lenne a véleményem)így megpróbálom másképp nézni a dolgokat!Én még két-három év mulva sem leszek idős ahhoz hogy babánk legyen,addig meg kitomboljuk magunkat :lol: !
Jól értettem?Ti 20 évig próbálkoztatok babával?
Kitartásod tengernyi lehetett!

Már nagyon várjuk a jövő hétvégét!Remélem a párom nem fog kiakadni a sok babától!Van egy olyan érzésem ő nehezebben dolgozza fel a történteket,pedig neki van már egy nagy fia aki 12 éves!
tvera

Mera!Bizony igazad van,egyetértek minden szavaddal!!!
Nálatok ennek így kellett történnie,hogy Kiscsikó hozzátok kerülhessen!
Nekem személy szerint könnyebb így elfogadnom,hogy az örökbefogadás a megoldás,hogy előtte végigküzdöttem jó pár évet,Tverát viszont sokkolta a hirtelen jött és megmásíthatatlan valóság,éppen ezért nehéz nagyon neki!

Tvera!Itt köztünk hamar kigyógyulsz majd a depiből,ami most természetes,hogy rádtört.Nagyon erős vagy,hogy alig voltál túl a műtéteden és máris megoldást keresve csatlakoztál ide hozzánk.
Majd ha rendet teremtettél magadban irány a telefon és időpontkérés a Tegyesz-hez :) !

Aandika
aandika

Aandika!

Egyszerre írtunk! :lol: :lol:
tvera

Aandika!

A rengeteg hormontól (dupla mennyiségű Gonal F, a másik szuri nevét elfelejtettem) totál felborult a hormonháztartásom. Az elején még minden rendben volt (vérkép). Az emésztésem már nem a régi. A hasam hirtelen felfújódik, mintah megettem volna 2 kiló káposztát. Akkor még a mellkasom is fáj. persze meg sem tudok mozdulni. használati utasításként azt kaptam, bírjam ki férfiasan. Majd egyszer rendbe jön. A koleszterin szintem a lombik előtt 4,8 volt. Aztán 6, 5 lett. A cukorszintem is megemelkedett.

Nálnuk nem szokott téma lenni, hogy kinél van a "hiba". de amikor beszólnak, hogy nem tudok gyereket szülni, milyen béna vagyok, na akkor majd szétdurran a fejem. Ráadásul ezek a dolgok nem miattam történnek. vagy a nagyon okosak szokták mondani, nemnagy dolog hétszer felfeküdni a műtőasztalra. A petefészekátfújásról már nem is beszélek.

A doki szerint olyan, mint egy menstruációs görcs. Ezt mondja egy pasi. Rászólt az asszisztens , hogy ne beszéljen hülyeségeket, ő sem feküdne ide, hiszen besz...-ig fáj.
Sztori az van bőven.

Hirtelen ennyi.

Természetesen ezerrel drukkolunk. :)

Hamarosan ideér a gondozónk a tegyesztől (kötelező féléves látogatás).

Elnézést a sok siránkozásért.

Timi
latimi

Latimi!De igen nagy dolog 7x felfeküdni a műtőasztalra!!!
Miképp zajlik a gondozói látogatás?

Lányok!Rettentően félek mindjárt indulunk,ezen a mai napon múlik sok minden,hiába van ismerősünk a hivatalba (kolléganője a mi ügyintézőnknek).Drukkoljatok!Ha hazaértünk írok majd!

Aandika
aandika

Aandika!

Megkérdezi, történt-e vmi az elmúlt félév alatt? Kitöltünk egy csomó papírt. Megkérdezi, hányadikok vagyunk az Egyesületnél.
Olyan semmitmondó beszélgetés.

Timi
latimi

Sziasztok :oops:

Nem tüntem el, csak minden nap van valami program.
Hol jönnek hozzánk, hol mi megyünk valahova.
Igyekszem visszaolvasni és jönni, de lehet, hogy csak pénteken sikerül.
Már nagyon várjuk a szombatot!!!!!!!!! És Titeket!!!!

Üdv Süni Kép
renóca

Sziasztok!
Sokadszorra gondolom, hogy jobb volt már az elején tudni, hogy nincs esélyünk lombikkal sem! Én nem bírtam volna ki ennyi szenvedést, mi ti néhányan! Elveszíteni babát, ez valami iszonyú érzés lehet! Minden elismerésem és tiszteletem a tiétek!

Kép
kajla

Henci!
Ha olvasol: márcsak 4és 1/2nap! próbálj aludni, amíg lehet!

Aandika!
remélem, minden jól sikerült!

Mera!
20év? Az nem semmi, gondolom, mindent megpróbáltatok, hogy bírtad ki?

Tvera!
Depi ellen:
Kép
Ja! Még hozzá tenném:nincs visszér, ülve alvás nagy pocival, több számmal nagyobb melltartó...

Reni!
Olyan jó lesz nektek, csináljatok sok képet, hogy mindenkit megnézhessünk, mennyit változott! Anyukák lefogytak :lol: , gyerkőcök megnőttek...

Kép
kajla

Kajla!

A több számmal nagyobb melltartó azért jöhetne! :lol: :lol: :lol:

Azt a párom is nagyon értékelné! :oops:
tvera

Sziasztok!
Én végigcsináltam ugye a szülést is, meg az örökbefogadást is. Volt vetélésem és majd meghaltam lélekben a veszteségbe. Olyan furcsa, képzeljétek mintha nem is lettem volna terhes, semmi kézzelfogható emlékem nem maradt róla, mintha csak fantom baba lett volna. Szerettem volna uh képet kérni, de amikor olyan vizsgálóban voltam, ahol tudtak képet csinálni nem látszott a baba, amikor látszott nem tudtak képet csinálni, nem hallottam szívhangot sem , mintha nem is lett volna. A vetélés után az orvosok minősíthetetlenül viselkedtek, mintha nem is történt volna semmi rossz (Még most is ráz a hideg, ha rágondolok).Ráadásul a korházban az összes orvosi papíromat is elvették. Nyilván jobb így, mint egy sérült babával,de azért mégis meghalt a gyermekem , és ezen már semmi sem változtathat. A terhességem Rolival emiatt végig szorongással teli volt, rettenetesen féltem, hogy őt is elveszítem. Mániákusan minden momentumában mást és máshogy akartam csinálni,mint az első alkalommal. (Másik orvoshoz, védőnőhöz jártam ,máskor mondtuk el a terhességet a munkahelyen, meg a családban stb.) Az örökbefogadás ehhez képest sétagalopp volt : elterveztük , megkaptuk a papírt, látogattuk és hazahoztuk. Remélhetőleg most sem lesz másképp, már a férjem is kezd lázba jönni, azt mondta úgy érzi, hogy most tényleg jönni fog a hugi. Ez nagy szó, mivel idáig abszolút visszafogott volt a témában.
Mondjuk ő azért is izgul, mivel a készülő foci csapatra való tekintettel le kell cserélni a kocsinkat egy kisbuszra, vagy valamire amiben elférünk. Na és a kocsicsere igazán férfiembernek való elfoglaltság! :twisted:
A plusz kilók mostanra mentek le, a melleim viszont már biztos nem lesznek a régiek :cry: . A szülés sem volt egy leányálom, vagyis inkább a császár utáni egy hét, amikor úgy tudtam csak ágybakerülni, hogy eldőltem az ágyon, mint egy darab fa. Ráadásul ferdén vágták szét a hasam, ami miatt most olyan furán buggyozódik a hájam a pocakomon. :oops: A szoptatásról meg ne is beszéljünk, rémálom!! Akkorra jöttem bele, mikor elment a tejem, Roli fél éves korában.
Persze más a kapcsolatom a nagyokkal, mint Rolival de ez csak az életkornak tudható be. Hiszen minden gyermekünket máshogy és másért szeretünk (és mégis ugyanúgy), mindegy milyen úton került hozzánk. Tudom , hogy ez a kis hugival sem lesz másként.
Úgyhogy lányok aggodalomra semmi ok, mindenki anyuka lesz csak valaki így, valaki meg úgy. De a vége a baba és ez a LÉNYEG!!! :lol: :lol:
steiff

Steiff!Kívánom,hogy mielőbb megérkezzen a várva várt kishugi!!! :D

Kajla!Én megtapasztalhattam a várandósságot a 3. lombikomnál(20. hétig) soha el nem felejthető boldogság járt át!Aztán mikor elveszítettem a kicsiket... :cry: :cry: :cry: azt hittem belepusztulok!
Örökre a szívemben maradnak...és örökké fájni fog! :cry: :cry: :cry:

Nagy hírekkel jöttünk ám:holnap ha minden igaz hazahozhatjuk a kisfiunkat,nem merem elhinni!

Aandika
aandika

Aandika!

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és hazavihessétek a kisfiatokat. :)

Timi
latimi

Aandika!

Ez nagyon jó hír!Ezerrel megy a drukk!!!!!!
tvera

Aandika!

De jó! De jó! Látod csak egy napot tévedtem! :lol: :lol:
steiff

Kajla!

Olyan bunkó vagyok!Megsem köszöntem a depimre küldött babócás képet!
Köszi!
Segített!
tvera

Andika :wink:

[/img]
mera

Szép ,jó reggelt!

Tegnap este éjfélig takarítottam,hogy szép tista lakásba jöhessen haza a mi várva-várt kicsifiunk.
Nemsokára megyünk érte,de nem merem elhinni!
Félek,hogy valamimközbejön!!! :?
Gyakran álmodom,hogy már itthon van velem a kisbabám,boldog vagyok nagyon,aztán hirtelen látom ,hogy hiszen ez csak egy játékbaba!!! :roll:
Majd írok délután,mégegy kicsikét drukkoljatok légyszives :) !
Jaj...lassan indulunk...

Aandika
aandika

Sziasztok!

Látom volt depi és sok-sok összetartás a héten.

Azt hiszem az örökbefogadás mindenkit megnyugtat, és majd amikor ott fog szuszogni az édes kicsi gyermekünk mellettünk az ágyban, akkor már biztosak leszünk benne, hogy nincsenek véletlenek, Ők nekünk vannak rendelve. :wink:

Latimi: Elhiszem hogy a hormonok teljesen összezavartak, engem is, pedig "csak" 5 kezelésen voltam, plusz ugyi a 6 inszem. :roll: Brrr...
Nem is tudok lefogyni, fogyókúrával egyáltalán, mert leadom kín keservesen max 2 hét visszajön. Most tornázom, és elkezdtem egy tisztítókúrát, egy biobogyóval. Állítólag nagyon szuper, majd kb két hó múlva megmondom mire jutottam. :P

Andika: Kezem lábam csuriban lesz értetek! Éppen ezért néztem be most! Hogy mi zu már? :roll:

Tvera: Sokat gondolkoztam mi a jobb, az elején még annyira szerettem volna ha legalább pár hónapig terhes lehetnék, aztán majd tovább, ha nem jön össze, mert mindenki azt mondta, hogy ha az első összejön, akkor már tuti legközelebb végigviszi a szervezet. De azért a sok-sok év alatt bebizonyosodott előttem, hogy ez csak téveszme. Sokan rengetegszer vetélnek el, és azt fel dolgozni lélekben sokkal nehezebb, fájóbb és hosszantartóbb, mint azt, hogy nem sikerült. Ígyhát mindenkinek óriási tiszteletem, aki ezt feldolgozza. :wink:

Puszilok mindenkit, és remélem jobb már a kedvetek! Nagyon nehéz várni, és ezért is temettem el magam most a melóba és a tornázásba, hogy időm ne legyen szusszanni. Most bevallom ez túl jól sikerült, tényleg nincs időm. :roll: :?

KépKép
ancsúr

21-n a Gólyahíres találkozóra jönnek/megyünk:

Amneris
Jiny
Ggabszi
Ildikó
Rkata
Tvera
Latimi
Marcianyu
Kelimoni
A.noanko
Csöpke
Deva
Petyaanya
Tölti
Vivi
Kizsó
Ancsúr
Emike
Tviky

Kép
tviky

Tviky:
Lesz valahol elötte találka?Írtad hogy ez talán megoldható lenne!
Nekünk sokat segítene ha nem kéne rögtön a "mélyvízbe ugranunk" :oops: !

Ha nincs rá mód,nincs kedve valakinek elötte összefutni velünk,és akkor mehetnénk együtt tovább? :oops: :lol: :lol:
tvera

Kedves Lánykák!
Nem kell aggódni, most beszéltem Gabikával, és úgy mint tavasszal, most is lesz lehetőségük a babanetesknek külön találkozniuk.

Elnézést, hogy most nem írogatok sűrűn, de nincs semmi extra, tanulok, rendezgetem a szobát, (a bútor késik még egy hetet), vásárolgatok, a ruhákat kivéve szinte minden megvan. Babakocsit két helyról is kapunk, még válogathatok is. Még a függönyt kell megvarrnom a szobába, meg a dekorációkat kitalálni. Nem kaptam csillagokat a Tesoban, de keresek tovább. Ma bejött egy kolléganőm, és közölte, hogy éjszaka álmában látta a kislányunkat, hosszú barna haja volt. Nekem tetszik.

Amikor lefixaltuk a Sződi időpontot, először kicsit zavart, hogy két szombat egymás után lesznek a találkozók. Ma már naygon örülök, mert van aki az egyikre megy, van aki a másikra, én meg végre mindenkit megismerhetek személyesen. Nagyon jó lesz.

Puszi.
Tviky

Kép
tviky

Tvera
Egyszerre írtunk

Mindenképp mély víz, de nagyon kellemes. Ha ennyire aggódsz megvárhatlak a kapuban, mint Pom-pom Picurt. Én egyedűl megyek (férjecském ügyeletes). Priviben telefonszámot cserélünk, és találkozunk. OK?

viktoria.tarczy@gmail.com

Tviky

Kép
tviky

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?