Sziasztok,
Judy
Sajnalom hogy Gergo megint beteg,tenyleg talan jobb lenne ha kivetetned a mandulait.En ugy tudom ilyen esetben mindkettot egyszerre veszik ki,mert barmelyik okozhat gondot.
Szuper hogy a krem segitett es nem kellett mutet.A Sterodios krem visznot nem hangzik tul jol,csak ilyet adnak erre?
Szegeny Ti a doki tenyleg durva volt,tudom hogy ilyenkor az ember nem mer szolni mert csak a gyerek egeszseget nezi,de hova megy mar el ez az egeszsegugy?
A betegjgoi kepviselonel egy panasz azert nem artana.
Magdi
Hat igen elobb utobb ugyis meg kell tanulnia az orrfulyast mindenkinek
Cipokotest mi pont most tanuljuk,na de azert mert Alex keri,eddig meg csak a mutogatas fazisban vagyunk,de boven raer,en is csak nagycsopiban tanultam meg.Egyebkent az ovis cipoje most kotos,de megkeri szepen az ovonenit es bekotik neki.
Nyuszi
Danny Ok mar?
Hat igen gondolom hogy igy duplan bant a dolog,de mindig vannak varatlan helyzetek.Talan eleg az neki hogy a gyerekek korul segit sokat.Talan ha te lennel tobbet a boltban O meg a gyerekekkel,ezt mar ugyis megszokta.Lehet hogy nem egy boltos tipus
Remele maz egyeb gond nem egeszsegugyi.
Nagyon jo hogy bovited a boltod,gondolom van ra eleg igeny.
Panda
Hat gondolom nem egyszeru a dolgod.Talan konnyebb lenne ha nem kene ennyit utaznotok,es te haza tudnal menni munka utan es vissza a gyerekekert .Abban a ket oraban is sokat lehet tenni.Anno en ugy csinaltam ha rovid napos voltam pentekenkent,hogy haza es 4-ig minden htb munkat elvegeztem amitakartam.Persze ehhez kell a 10 perc utazas a munkaba es 5 perc az oviba.Es ha minden nap autoval mennetek??
Vagy ha oda jarnanak oviba/iskolaba ahol laktok ?Akkor te is hamarabb mennel ertuk.Tenyleg miert hordod oket be a varosba?
Alex allva pisil idegen helyen (igy szoktattuk meg )ithon meg vegyesen,ahogy eppen kedve tartja ).Az oviban ez nem volt kulon tema.
Zsuzsa
Na akkor te is dolgozo mami leszel.A 6 ora azert eleg anyabarat
Sokat kell utaznod?Nagy szerencse anyukad. Azert ha dolgzol talan meg lehetne kerni az ovit hogy ott lehessen Elod.Alex sem alszik mindig,de ettol nem hoznam el,meg nem is kerik.
Ilke
Jo hogy elokerultel
En nem adtam soha multivitamint Alexnak.Kezdetektol fogva eskuszom a bio zoldseg,gyumolcsokre.Nyaron hihetetlen mennyiseget eszunk meg belole.Sot most csinaltunk csomo 100% baracklevet telire,ugyhogy van amr raktaron is
Alexxal meg most a tesobabaval is sok bio gyumit ettem,es semmi edesseget,ugyhogy mar magzatkent csak a jokat kapta.
Ha nagyritkan nathas (idejet sem tudom )akkor bio harsmez+maximum oscillot kap. A jo immunrendszer gyorsan magatol is lekuzdi a betegseget.
Koszonjuk a szulinapi kivansagokat
Megvolt az utolso ket fordulo is.Az oviban penteken kapott tortat,kiult egy kisasztalhoz nagy buszken es a gyerekek enekeltek neki,aztan meg szetosztotta a tortat.Bementem fenykepezni is.Csak 12-n votak,az ovon szerint ezaz atlag letszam,mert altalaban 7 gyerek mindig hianyzik.
A szuk csaladi szulinap tegnap volt,foztem fincsi ebedet+vettunk sutit is azert, mert 3.tortat mar nem akartunk.Az ajandekokert nagyon oda volt,aztan meg bucsuztunk a Bakats teren es staltunk egy nagyot.
En azert mar annyit nem birok gyalogolni,mindig ugy erzem hogy pisilni kell hosszabb gyaloglasnal...
Az uszasnal nagy elorelepesek vannak,tud mar viz alatt tempozni keresztbe ussza a medencet egy megallassal
.Ugyhogy 1 honap alatt megtort a jeg, elhiszi hogy megtartja a viz
Nagyon buszkek vagyunk ra. Eszter szerint ket-3 honap es teljesen biztonsagban fog uszni
Szep napot,
Kata