Sziasztok,
csak apát meg kellett reggeliztetni, meg értesíteni kellett a családot a tengeren túlon, mert már mindeki egy frászban ült otthon
A teszt tényleg durva, mikor megláttam mondtam, hogy nekem KELL egy iylen, és kész... Nem nagyon tudom elképzelni hogyan működik, már próbáltuk megfejteni. Mert 2 részből áll, az egyik egy elemes rész, a másik meg amire pisilni kell.
íme a görbém
A drága férjem is ott volt a tesztelésnél, ott tüsténkedett, ő volt az időfelelős
Szerintetek mi volt az első kérdése????
Na jó elárulom: Akkor most fiú vagy lány???
Igazából egy kívánságunk van ezzel kapcsolatban, hogy teljesen egészséges legyen a kis szemünk fénye, más nem kell.
Eddig azon igultam, hogy babás legyek, most azon, hogy egészségesen megszülessen.
Halkan megsúgom a nagypapa fiút akar, és Sanyinak akarja hívni úgyhogy lehet jobb lenne ha lány lenne hihi
Na coca, moni, Athiz, Ceniko és a többiek hajrá most értetek izgulunk.... Tesztre fel mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bocsi, ha sok hülyeséget írtam, de komolyan úgy érzem magam, mint tinikoromban a randi előtt...