Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!

Purc, hol az a + teszt????? :)

Sonjus hogy vagytok? Mizújság?

Moni, görbuszod? Remélem csak felfelé megy a csúcsra! :P

Coca, semmi aggódás, nagyon jó ez még így is! Meglátod + tesztelés lesz szombat reggel! :) Aztán annyi időd lesz, hogy otthon leszel, hogy majd nem fogod győzni fűzögetni nekünk ezeket a szépségeket! :D

Kép
elizabeth25

Szia Eliza!
Az a újság, hogy furcsállom a görbémet, főleg az előzőhavihoz képest nagyon fura!

Párom a héten délelőttös :oops: így remélem ebben a ciklusban mindig jóidőben a jóhelyen tudunk lenni! :)
Bár van egy két kérdés, ami mostanában foglalkoztat!
Hogy is van ez?
Ha nincs tüszőrepedés, akkor nincs PÉ?
Vagy PÉ van, de nem reped? Bocsika ha tudatlankodom, de ennyire még sosem ástam bele magam a dolgokba!
Azon is elkondolkodom, miért is nem nézett meg a doki, mikor a repiszurit beadta, hogy megrepedt-e egyáltalán?
sonjus

Sziasztok!

A görbém:
Kép

moni

Moni, jó lesz ez! :lol: :lol: :D

Húh, Sonjus ehhez én sajnos annyira nem értek.....de szerintem úgy van, hogy ha nincs peteérésed, akkor nincs tüszőrepi sem....

Kép
elizabeth25

Eliza!
Most úgy tűnik megpihent a görbém! :lol: Bár én azt sem bánnám, ha átmenne egyenesbe, csak lejjebb ne menjen! :lol:

Coca!
Fő az optimizmus!!! Én már leírtam volna magamban ezt ahónapot, mert nekem sajna mindig a 10-11. dpo körül szokott leesni, és a fejem is szokott fájni! De remélem te nem így működsz!!! :lol:

moni

Sonjus,
a megnőtt tüszőből szabadul ki a petesejt, mégpedig úgy hogy a tüsző megreped. Ezért ha nincs tüszőrepedés, nincs érett pete (azaz peteérés) sem. Tüszőrepi szuri után pedig azért nem nézték meg hogy megrepedt-e mert az megreped.
Vendég

Köszi Áfonya, mostmár értem!

Nem mondhatnám, hogy feldobódtam, mert akkor a szuri után össze kellett volna jönnie a dolognak.
Minden egyéb leletünk ok, és mégsem sikerül :(
na mindegy majd lesz valami
sonjus

Áfi!
Nekem repiszuri után mindig volt UH!!! este 9-kor szoktam kapni a repiszurit, és 2 nappal rá délben szokott UH lenni!!!

moni

Móni,
én eddig 2x voltam stimulálva, minkétszer kaptam repiszurit is, de egyszer sem néztek utána UHal. Nem tudom melyikünk példája a gyakoribb (bár sajnos van egy tippem), örülj hogy ilyen lelkiismeretes orvosod van! :)
Vendég

Sziasztok!

Nem vérzek nagyon. Csak úgy mutiba. Se hasfájás, se láz. Ma reggel hívtam a dokit. Azt mondta még 1-2 napig normális. Ha nem múlik el, menjek vissza.

Ági
ági 76

Sziasztok!

Nagyon szépek a görbéitek!

Sonjus, alakulgat, neked is éppolyan furin, mint az enyém eddig.

Remélem, most ráncbaszedelőzködik, és normalizálja magát! :D

És íme Ő:
Kép

Cupi mindenkinek
Vendég

Jó reggelt!

Sonjus! Szerintem ez nem furi, nekem tecc :wink: Monié és Athizé is klassz, és Zöldié is. Esett, esett, de azért nem olyan sokat!

Áfi! Jobban vagy?

Ancsa, ti hogy álltok? :wink:

Az enyim még mindig nekirugaszkodóban van:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, hát a tiéd is nehezen kaptat felfelé, de kitartás, szerintem holnapra megugorhat! :wink:

Zöldi, nagyon édesek azok a pici akármik! Mókusok lennének? De elfogadnék egy olyat! :D
Vendég

Athiz!
Nálam a cuccos, kérek címet, holnap tudok vele postára menni!
sonjus

Sonjus, örök hálám! Privibe vagy msnm-be kéred?
Vendég

belépek az msn-re! :)
sonjus

Nekem annyira nem tecc a görbém!
Brékel, vagy mit csinál? :)
sonjus

Athiz!
van egy kis képzavarom!
Most akkor van msn-ed?
De én nemtom a tiéd!
Az enyém látszik a pofilban!
sonjus

Szirom,
nem vagyok jobban :( Beteg vagyok. Voltam dokibácsinál, adott antibiotikumot, de a gyereket is elvittem mert egy hete köhög meg taknyos de nem látszott betegnek, láza sem volt, gondoltam majd elmúlik, hát el nem múlt viszont én is elkaptam. Így hogy ne fertőzzük egymást oda-vissza egyszerre antibigyózunk, hát kettőnk gyógyszere+C vitamin+Normaflore= 5000Ft!!! :shock: :evil: :!:
Remek! De ugye holnap pszichomókus is... hát szedem bőszen a gyógyszert és mindenképp megpróbálunk elmenni.
Látom neked + az LH teszted, akkor ma este (és még utána is) kapd el apa grabancát! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket csak nem igazán van kedvem jönni ....

Afonya

Sajnálom, hogy beteg vagy .... sajnos még mindig nincs semmi hírem neked, de melegen tartom a témát.
Szeretnék kérdzeni valamit, bár lehet te sem tudod a választ. Szerinted most mit várjak mensit vagy peteérést? Nem tudom hol tartok ....
kokusz

Sziasztok!

Kép

Mindenkinek további drukkok++++++++++++++++++++++ Rohanásban vokk!

Purc????????????????????????????????????????

Pusssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Most en is csak futtaban!

Moni!
Nekem nagggyon tetszik a gorbed!!!!DRUKK,DRUKK!!!!!!!

Zoldd!
Remelem hogy tenyleg csak ilyesztget... :? :shock: !!!!!

Mai:
Kép

Meg kesobb jovok!
Pusza!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Kókuszka,
a ciklusod ugyanúgy folytatódik mint a műtét elött. Nézd meg az utolsómensid idejét, így tudni fogod hányadik ciklusnapon vagy, és hogy mit várj, mensit-e vagy peteérést. Nekem (úgy emlékszem) a 10. ciklusnapomon volt lapar, ennek már 13 napja, így én a 23. ciklusnapon vagyok, bár nekem ugye nem nyúltak a petefészkeimhez. De szerintem neked sem változik ettől a megszokott ciklusod, vagy ha igen akkor nem nagy mértékben (feltételezve persze hogy a műtét elött volt egyáltalán ciklusod, sok PCOs egyáltalán nem menstruál, vagy ha igen akkor 60-90 napokra).
Vendég

Áfonya

Értemén .... csak
Mivel nekem kipukkasztottak minden tüszőt vagy ha úgy tetszik cisztát akkor valszeg azt is ami esetleg megrepedt volna. Így nincs ságatest és nincs progeszeteron nincs mensi .... akkor mi van? Nekem a műtét előtt (igaz Clostival) volt igazolt ovulációm. Ezért kérdeztem .... ja és a görbém ilyen ronda Kép
kokusz

Áfonya, gyógyuljatok meg, és holnapra nagy kalappal! :D

Kókusz, hát most biztosan megorrolsz rám, de inkább szerintem a mensit kell sajna várnod! De a köv. ciklusban tuti gyönyörű peteérésed lesz, és majd babád is ezután! :wink:

Ancsa, Ceni, nagyon szépen alakulnak a görbéitek, lassan irigyelni fogom őket! :mrgreen:

Pusszantyú
Vendég

Enyém egy kicsit módosult délelőtt óta, ugyanis elkapott apa mielőtt mentem a csajokért :lol: :oops: Reggel terveztük,amikor apa hazaért, de mire letusoltam felébredtek a lányok. :lol: Ilyeb a szerencsém, de sebaj, délelőtt pótoltuk :lol: :oops:
És nem röhögni de rájöttem hogyan tudom megvizsgálni önmagam cervix ügyben :wink: És nyitva van :wink: :lol: Vagyis tegnap nyitva volt, mert lecsekkoltam, ma nem néztem :lol:

Purc alszol még? Már nálatok is reggel van, nem? Hol vagy lustizol????

ceniko
Szeged

Athiz

Nem orrolok rád :) különösebben nem izgat az egész csak legalább történne valami.
kokusz

Kókusz, még pár nap, és biztosan lesz valami történés! Csak türelem. Bagoly mondja... :lol:

Ceni, ügyik vagytok! :wink:
Vendég

Megint csak gyors bekukk!
Most jovok a gyogyszertarbol

NINCS HIGANYOS HOMERO ES NEM IS LESZ!!!!!!!!!BESZUNTETTEK!!!!!! :shock:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: Nemmomdod???????????????????????
Akartál venni??????? Megnézzem itt Szegeden hátha van még??? A barátnőm a múlt héten még kapott!!!!!

Athiz: Én úgy szeretnék veled együtt bebabásodni most októbeben :oops: :wink:

ceniko
Szeged

Tom, h nem oszt nem szoroz de azé felteszem a módosult görbémet, ha nem baj :)
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok Csajok,

Mielőtt elolvasnám mit írtatok ma mutatom az eredményt. :lol:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Eniko!
Van meg koszonom!!!!Csak gondoltam megkerdezem van-e 2 v.5perces,mert nekem 10percesem van!De akkor beerem azzal!!
Veletek akartam megosztani,hogy tudjatok tartalekolni!!! :wink: :D

Kép
Kép
ancsa81

Purc, na ugye, mi megmondtuk! :lol:
Óriási gratula!

Ceni, hová tűnt a peteérésnapi délelőtti szex? :shock:
Naná, hogy szeretnél, babásodunk együtt és kész! :wink:

Ancsa, én is kaptam azt hiszem pénteken, 2 perces. Most van itthon 2 is! Ha érte jössz, neked adhatom az egyiket! :lol:
Vendég

Purc!
Kép
VAAAAAAAUUUUVVVVV!!!!!!!!!!!!!Ez milyen komoly teszt!!! :shock: :shock: :shock:
De ami rajta van meg jobb :D :D :D :D :D :D :D
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Purc, én is ilyen tesztet akajoookkk! Persze a szerkentyűre gondoltam, de főleg úgy kéne, hogy nekem is +-at mutasson! :D
És látom, már a tickeredet is feltetted, helyes! Aranyos a kismacid!
Fiút szeretnétek? Ugye felteszed mégegyszer a hőgrafidat?
Vendég

Purc :lol: :lol: :lol: :lol: Hurrrááááááááááááááááááá :lol:
Millió gratula Nektek :)

ceniko
Szeged

Athiz: Az az (am) nem szex volt, a szex az X-es jelzés, az "am" hasfájás volt, de mint utóbb kiderült, nem ovulációs...... úgyhogy azért vettem ki! :wink: Most csak a 2 X-es napon voltunk együtt, ugynais éjszakás.... :( :cry: :shock: :oops:

Ancsa: Akkor jó, de télleg ha valaki nem kap valamit ott ahol lakik, akkor én itt Szögedébe szivesen utánanézek :wink: Na ezt jól megaszontam :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Purc:
Huuuu gratulalok!!! De jo!!!!! Hol szeezted be ezt a klassz + mutato tesztet! Nekem is kell +!!!!! :lol:

Lanyok nalam meg mindig nem jeloli a ferty a perteerest, pedig tuti volt a repiszuri miatt. A hulye natha meg teljesen bekavar szegeny gorbuszomnak... :( Na mindegy is, mert penteken ugyis minden kiderul...
Meg mindig erzem tompan a pocim es foleg abal petefeszkem meg a mehem, de neha a jobb petefeszkem is. Meg sosem volt ilyen, remelem nem parafenomenkodok ossze magamnak valami furisagot a natham melle....

baratodildi

Purc!!! :lol: :lol: Óriási gratula, nem azér, de ez látszott előre, hogy csak pozitív kicsengése lehet!!! :lol:

Nagyon menő a teszted is :wink:

Ancsa! Jól alakul a görbéd neked is ám!

Hőmérőre már akartam mondani, hogy én egy darabig higanyossal szórakoztam, mígnem egy nyaralás alkalmával otthon felejtettem. És csak olyat kaptam (messze keleten, az ukrán határnál), ami digitális, babáknak találták ki (ruganyos) popsiban méréshez. Hónaljban nem is lehet vele mérni. Asszem Samsung, volt vagy 800 Ft, nagyon rövid idő alatt mér, és pontosnak tűnik. Összemértem a higanyossal, nem volt eltérés, és mértem vele többször egymás után is, ugyanazt az értéket adja. Kipróbáltam, hogy a sípolás után várok még, de akkor is ugyanannyit mutat. Még extrái is vannak, lehet vele Fahrenheitben is mérni :wink: Szóval szerintem jó.

Ceniko! Huncutok vagytok és mázlisták :wink:

Áfonya! Akkor jobbulást, és nyomjad a C-vitamint ezerrel! Holnapra meg szurkolok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

csak apát meg kellett reggeliztetni, meg értesíteni kellett a családot a tengeren túlon, mert már mindeki egy frászban ült otthon :lol:

A teszt tényleg durva, mikor megláttam mondtam, hogy nekem KELL egy iylen, és kész... Nem nagyon tudom elképzelni hogyan működik, már próbáltuk megfejteni. Mert 2 részből áll, az egyik egy elemes rész, a másik meg amire pisilni kell.

íme a görbém

Kép

A drága férjem is ott volt a tesztelésnél, ott tüsténkedett, ő volt az időfelelős :lol: Szerintetek mi volt az első kérdése????
Na jó elárulom: Akkor most fiú vagy lány??? :shock:

Igazából egy kívánságunk van ezzel kapcsolatban, hogy teljesen egészséges legyen a kis szemünk fénye, más nem kell.
Eddig azon igultam, hogy babás legyek, most azon, hogy egészségesen megszülessen.

Halkan megsúgom a nagypapa fiút akar, és Sanyinak akarja hívni úgyhogy lehet jobb lenne ha lány lenne hihi :lol:

Na coca, moni, Athiz, Ceniko és a többiek hajrá most értetek izgulunk.... Tesztre fel mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsi, ha sok hülyeséget írtam, de komolyan úgy érzem magam, mint tinikoromban a randi előtt... :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi,

Holnap ügyesen, okosan. Pszichodokinénit lenyűgözni, mennek a drukkok ezerrel....

És gyógyulgass meg a kis csöpséggel együtt.

Purc

Kép

Kép
purc

Köszi mindekinek a Gratulákat, meg a buzdítást, iszonyatosan sokat segítettetek vele...

Na most már tényleg eldugulok, csak kissé felment az adrenalin szintem, és nem tudom levezeteni :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Mire ébredek a délutáni "betegvagyog" szunyálásból??? :shock:
PUUUURC!!! GRATULÁÁÁLOOOOOK!!! (Ilyen jó hangosan hogy elhallatszon olyan messzire is ahol vagy :D ) Nagyon nagyon gratulálok, és ez a teszt! Hát csini nagyon! Vigyázz magadra! 8)
Vendég

BIldi, akkor sok szurok megy péntekre!
Nagy esemény lesz ez a péntek!
Apukám nevenapja, BIldi nagy napja és ráadásul péntek 13!!!
:wink: +++++++++++++++++

Enikő, akkor én vagyok eltévedve? Én eddig úgy hittem és úgy is jelöltem, hogy az AM és PM is szexuális aktust jelent, meg az x is!
Ezekszerint rosszul gondoltam??? :shock:
Vendég

Purc, hatalmas gratula! :lol:

Na ugye itt mi megmondtuk!!!!!!!!!!!!!!! :P :D :lol: :o :lol: :shock:

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
hétvégén újratelepités volt nálunk, azóta akadozik a net, irtam egy jó hosszút és elszállt, mert állitólag akkor megszakadt a kapcsolat :evil: . visszaolvastam, termeltetek rendesen a hétvégén.

Purc,
óóóóóriási gratula, kellemes, problémamentes pocakosodást kivánok!

A többit már nem tudom újra leirni, időközben a kisfiam engem akar, de én is azt hittem, hogy az am/pm az akciókat jelöli :shock: . akkor nem is? hova kell akkor irni az x-et? és hogy tudta a ferty elemezni az együttléteinket akkor? :roll:

kókusz,
nekem a doki azt mondta, hogy lapar után 1-2 napon belül jelentkeznie kell egy vérzésnek, mert olyankor leválik a nyálkahártya...nos, nekem nem jelentkezett, hanem 32-33 napra megjött az első mensim. persze, lehet, hogy csak méhenkivülire igaz...illetve általában igaz....

a görbém, amibe egy gyomorrontás kavart most meg be...elkeserit, hogy mindig van valami, eddig bezzeg sosem volt gyomorrontásom! Kép

gyorsan elküldöm, mert már félek...
vakond
vakond

PURC!
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!

Mondjuk látszott, de én a 13. dpo-n nem mernék tesztelni.
Most Zöldi jön ugye? Aztán meg Ildi, ha jól rémlik! Remélem mindketten dobogósok lesztek! :lol:

Ja és irigykedem a szuper tezstért. Énisénisénis kérek iylet! Persze csakis kizáróag ami pozítiv lesz! :lol: :lol:

moni

Vakond, sajnálom a gyomorrontást! Biztos hogy az?
Én is úgy tudom, hogy a délelőtti és délutáni az aktust jelöl. De majd mindjárt utána járok, csak annyi dolgom van, a férjem meg lebetegedett, őt is ápolom, stb. Úgyhogy lehet, hogy nem nagyon tudok majd írni ma! :roll:

Móni, szerintem mindenki sorra kerül előbb vagy utóbb! :wink:
Vendég

Purc!

Gratulálok!

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?