Sziasztok!
Csengő!
Sajnálom, hogy Bálintnak ilyen nehezen megy a kaksi. Nálunk is furcsa, hogy az első hónapban naponta akár 10-szer is kakilt, most meg már én is imádkozom, hogy legalább kétnaponta termeljen egyszer. Pár napja én is próbáltam hőmérővel, jött is, meg a szelek is rendesen távoztak. Utána már nem mertem megint bevetni a hőmérőt, aztán tegnap olyanokat termelt, hogy öröm volt látni, na meg szagolni. Iszonyatosan büdös volt
, de legalább volt!!! Te nem hallottad a cukros kamillateát megoldásnak? Én még nem próbáltam, de végső esetben lehet, hogy majd bejátszik...
Geszti!
A szájpenész nem tudom mitől alakulhat ki, de a védőnőcit majd megkérdezem. A lényeg, hogy itt Bneten azt olvastam, hogy nem betegség! Rózsavízes (borax glicerin) textildarabot kell a mutatóujjamra csavarni és azzal kell áttörölgetni Beni száját belülről teljesen, meg a nyelvecskéjét. Nagyon alaposan kell, mert ha marad egy kis "penész" a szájában, akkor az újra elterjed. Ezt minden etetés előtt meg kell csinálni, meg a mellbimbót is le kell mosni valami folyadékkal (port kaptam, amit vízben kell feloldani). Ugyanezt a lemosást kell csinálni a cumikkal is. Nem egyszerű, de szerintem nálunk nem valami makacsfajta penész alakult ki, mert már nem fejlődik ki az egyik etetésről a másikra. A penész egyébként átvonul az egész emésztőrendszeren, ami miatt a popsija is piros lesz a babónak. Az egész nem fáj neki! Viszont a pofija kitörölgetését nagyon utálja, én pedig nagyon sajnálom.
Tejcsivfolyás
Én úgy imádom, mert tudom, hogy van mit ennie a Kiskrapeknak
Mamy!
Gesztenyének írtam a szájpenészről. Én sem ismertem fel
, mert én azt hittem, hogy a tejcitől lepedékes (fehér) a nyelvecskéje és a visszabüfizett tejcit látom a szájában, a bőrén. Lényegében visszabüfizett tejcsi hatású foltok vannak a szájában.
Örülök, hogy Geszti igazi KISANGYAL lett!!! Beni azért ettől még távoláll, de vannak egész jó óráink
Rolex!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!! Legyen sok tejcsi!
Jadey!
Én Marcinál paráztam a hideg kezecskéje miatt, de a dokinénink megnyugtatott, hogy mivel állandóan összeszorítják, ezért hideg nekik. No para
Cicihez kitartást! Nekem anno a Bepanthen jött be. Kitartást a két gyerkőchöz! Jade-nek mennek a gyógypuszik!
Vigyázz magadra!
Még mindig szépek vagytok! Szegény Jade
Viola!
Ez az éjszakai nem cicizés nekem is parás. Mondjuk nálunk Beni 1-szer azért felkel, de akkor csak az egyik cicit eszi meg, és csak jó esetben teljesen. Reggelre a másik totál csomós, kőkemény. Én fejek egy picit belőle, de nem teljesen.
MSE!
Jó hallani Rólatok is! Az első napok tényleg nem egyszerűek, szokjátok egymást, ez a lényeg!
A képek csodálatosak és persze Andris is.
Tedd óránként cicire Andrist, az biztos meghozza a nagyobb mennyiséget! De ha van rendesen pisis, kakis pelus, akkor nem lehet gond. Meg ha pláne gyarapszik is!!! Egyébként a kórházban a szobatársamnak mondták a csecsemősök, hogy az zavarhatja a babát, ha egyszer van használva bimbóvédő, másik alkalommal nem.
Azt nem írtad, hogy nincs itt több tejcsi, vagy Andris nem szopizik rendesen...
Edit!
A jégkockatartót én a Chicco-s fertőtlenítő folyadékkal fertőtlenítettem. A tejkockákat egy kisebb zacsiba raktam bele, de az összeset egybe. Nem lesz semmi baj, ha kinyitod a zacsit és kiveszel belőle egy-két kockát és utána gyorsan visszazárod.
A szájpenészről írtam Gesztenyének és Mamynak, bocsi ha nem írom le újra. Az összes tudásomat leírtam róla
Benin vastag takaró van és mivel hason alszik, ezért nem rúgja le magáról.
Rönci!
Boraxglicerint kaptunk rá, én ezeket, amiket Te ítál még nem is hallottam rá. Köszönjük az infokat, legalább okosodunk!
Nagyon szép Míra szobája!
Beuka!
Kukachúzogatást Párom csinálja nagyon óvatosan. 1 éves kor előtt nem kell vele csinálni semmit! Na ebben szokott nagyon megoszlani az okosok véleménye, hogy mikor kell kezdeni ahuzigálást és ha letapadás van, mikor is kell beavatkozni. De ez még egy kicsit odébb van.
Gabriel!
Tessék pihenni is, mert aztán tényleg előbb jön Flóra!
A sok csuklás nem gond!
Krisszi!
Én is jót röhögtem és néhol magamra ismertem
Iza!
Én is azt kívánom, hogy jövő ilyenkor egy kis csomag szuszogjon melletted!!!
Napraforgó!
Elhiszem, hogy semmire sincs időd két picivel, én egy kicsivel és egy picivel alig bírok...
Fotókat én is nézegetnék
Hivatalos ügyekkel hogy álltok? Sikerült minden elintézni?
Tina!
Igen, az alapos masszírozás segít a szopi előtt, meg esetleg melegvízes borogatás. Az AVENT-tel biztos ki fogod tudni szívni a tejcsit, csak kitartást kell! Erősen kell rányomni a melledre a mellszívó tölcsérét, hogy teljes legyen a vákum. Kitartás, sikerülni fog!!!
Édes Marvin! Az első képen olyan, mint egy kis Mikulás
Mi jól vagyunk! A hétvége egy kész felüdülés, hogy itthon van a Párom, hétközben szabályszerűen a bedilizés kerülget: Nem tudom melyiket tegyem tisztába, melyiket etessem, melyiknek szívjam az orrát, elindítsam-e a mosást, takarítsak-e, hogy kilássunk a koszból, és emellett még nem ettem stb. Hajamat már 1 hete nem tudom megmosni!!! Kész diliház, dé még bírom!
Ja és hogy tuti legyen a dolog, hétvégente a szomszéd lakásban felújítanak, de nem kis mértékben: kidöntenek egy-két falat, új villanvezetéket raknak fel, amihez falat vésnek, tuti, hogy ablakcsere is lesz még. Az ablakok egyébként a mi lakásunkban is rezegnek a zajtól. Még szerencse, hogy a gyerekeket nem zavarja, mert én már kezdek begolyózni (ettől is!).
No megyek, mert Marcika az ölembe szeretne ülni, emellett egy körömreszelőt próbál bedugni a porszívó csövébe
Puszi: Melinda
ui: képeket még ma szeretnék feltenni..., ha engedik!