Sziasztok!
Csak most tudok jönni mert tegnap megint rosszul voltam.
A Lilikével voltunk otthon,etettem és éreztem hogy forog minden és kidobom a taccsot mindjárt,gyorsan beletettem a babakocsiba,menni akartam a tűzhelyhez hogy a húsokat megfordítom és erre szépen elfeküdtem a földön és csak öklendeztem.
Szerencsére LiLike eljátszott,a húsok féilg odaégtek,de szerencsére a párom már úton volt hazafele,10 percen belül otthon is volt.
Kellett egy kis idő míg összekaptam magam
Majd este mire leraktam a LiLit megint elkapott,de gyorsan lefeküdtem én is.
Lehet hogy az is volt a baj hogy egész nap csak egy kiflit ettem,meg kávét ittam meg kólát.
Ma reggel megint rám jött,öklendeztem a csapnál,meg megint levert a víz,még enni sem tudok.
Most sem vagyok túl jól,de azért elmegy.
Ma elvoltunk csípőszűrésre,többet már nem kell menni,minden oké
Meg megkapta az oltást is.
Képzeljétek a doki gumikesztyűben vizsgálta meg szűréskor a Lilit.
Nagyon kiakadtam,ott eddig sosem húztak kesztyűt.
Valaki írja le legyenszíves hogyan kell ide képet feltenni
ZSUZSI:köszönöm szépen a hófordulót
Havas eső?Az nagyon gáz
GERYKÉM:KIS DÖGÖS FICKÓ VAGY,KIRÁLY AZ A NAPSZEMCSI
KRISZTA BABA:NAGYON ÜGYI VAGY ÉS ÉDESEN MOSOLYOGSZ
RÉKA:LILIKE IS MÁR NAGYON VÁRJA HOGY ANYUKÁJA ILYEN KIS ÉDI COPFOT CSINÁLJON NEKI,NAGYON ARANYOS VAGY
SUDI:én úgy tudom hogy kicserélik a kocsit,mikor mi vettük le sem pecsételték a garancia papírját,azt mondták hogy menjünk vissza érvényesíteni mikor megszültem.
Persze a mai napig nem mentünk vissza,pedig már vásároltam ott
Szerintem mindenképpen cseréltessétek ki,mert ki tudja meddig szervízelik,meg én abban már nem hiszek amit egyszer odaküldenek
Jó hogy nem láttad az arc nélküli kislányt,igen,ez igaz történet,valahol él egy kislány akinek olyan arca van mint egy pár hetes embriónak amiket csak könyvben látni,és akkor még a többi szörnyűségről nem is beszéltem
Cs-né Kati:Örülök hogy minden oké nálatok,és örülök hogy a te teszted is negatív lett,annak idején nagyon örültem a pozitívnak de most nagyon nem örülnék
KATI:örülök hogy megvagytok,ezer éve nem hallottam rólatok,küldhetnél Mirácskáról képet
Na most megyek mert nem érzem valami jól magam