Új privát üzeneted érkezett!

Kati: most jut eszembe, hogy írtál a hajhullásról. Dehogyisnem, nekem is hullik ám!!!! :( Nem is kicsit! Nényány hete kezdôdött, fésülködésnél is elég sok jön ki, de hajmosásnál!!! Utána 20 percig gy?jtögetem a hajszálakat. :evil: Ez tényleg hormonális változás, ugyanis terhesség alatt szinte egyáltalán nem hullik, de aztán mindnek ki kell hullania (mármint ami esedékes lett volna a terhességben). Neked valószín?leg nem fog annyi ideig tartani, állítólag van olyan, akinek a szoptatás végéig hullik. (még 1-2 év????)
zsuzsi 81

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást kívánok!

Nekem is különös volt, hogy csak pár nap múlva vehetjük át az UH leletet, de majd a mi választott orvosunk értékeli úgyis azt és add tanácsot a teendőkről. Én úgysem értek ehhez, meg persze akkor kombinálnék. Ha nagy lenne a gond, mondta volna a dokink és előbb kellene visszamenni, mint október vége, nem?

Zsuzsi: megnéztem a filmet, hát nem könnyű, de inkább azért nem értettem, mert nem tudok még jól spanyolul és még felírata sem volt. A szexualitástól, nők kapcsolatáról szól hasonlóan más Almodóvár filmhez.

További szép hétvégét mindenkinek!

Tettem fel új képeket Rékáról, ha van időtök majd nézzétek meg, sokat változott ős is!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!
Ma már egy kicsit jobban vagyok,néha ugyan elkap a szédülés de a hányinger elmúlott.
/bár nem akarom elkiabálni/
Most nekiállt görcsölni a hasam,a menzeszem is enyhült,talán a végét járja :lol:
Most hányás,hasmenés vírus van,ami így kezdődik hogy szédülés,hányinger stb.
Biztos lányok benyaltunk valamit :roll:
SEDITH:nagyon sajnálom hogy te is ilyen szarul érzed magad,remélem mihamarabb elmúlik nálad is.
Ma a keresztfiamat is haza kellett vinni,mert nem érezte jól magát,meg estére be is lázasodott.
Valami van a levegőben :shock:

A Lili tegnap este majdnem 9-kor vacsizott,10-kor elaludt és reggel 5.45-kor evett legközelebb,mindet megette,majd sugárba rám dobta mind :shock:
Alig akart ma enni,meg ebéd után 3-szor raktam le aludni és mindig sírva ébredt pár perc múlva,majd megint elaltattam és magam mellé tettem le aludni,így kénytelen voltam én is szundítani egyet,de gondolhatjátok hogy nem bántam :wink:
Így meg aludt egy jó pár órát.
Most már alszik,biztos most fölkel 1 órakor :(

EMŐKE: a mi tápszerünk is olyan amit 1 éves koráig lehet adni nekünk,szerintem mindenképp kérdezd meg a dokidat vagy a védőnőt,mert vannak olyan tápik amiket számoznak mint a tiéteket is és akkor tényleg váltani kell egy idő után.

Na kilépek mert megyek nézni a viasaton az arc nélküli kislányt.
Legyetek jók,majd holnap jövök!
SUDI:te ma merre voltál?

jó éjszakát!

[url=https://babafalva.hu]Kép[/url/]

[url=https://lilypie.com]Kép[url]
ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Sziasztok!!!!
Esit köszi az édeklődést!
Itt vagyok!
Tegnap kicsit szépítgettem Gery honlapját, majd nézzétek meg, ha van kedvetek! :-)
Mindenkinek jobbulást!! Tessék komolyan venni a bajokat! Eszti főleg Te!!!!! Menj el dokihoz!!!!!!!
Én mindig arra gondolok, hogy nem szabad betegnek lennem, mert ha nagyon az ágynak esnék, akkor ki törűdne Geryvel! Tudom ez hülyeség, de valahogy így érzem most, és bűntudatom lenne, ha nem Én figyelnék a kisfiamra.
Tegnap elmentünk a Megatoys-ba. Még mindig akciósan adják a Kecskeméti bébiételeket és a Milupa tejpépeket! Ajánlom figyelmetekbe, akinek közeli!!!
Amúgy a Kecskeméti ugyan olyan jó mint a Hipp, ugyanis ugyanaz a gyártó, egy heylen készül mind a kettő! Csak a Kecskeméti olcsóbb. :-)

Hajhullás!!!! : Hát Én nagyok szenvedek tőle! Sőt úgy érzem most teljes roncs a hajam. Hullik, kócosodik és fénytelen, töredezett. És mindezekre Gery is rásegít!!! Előszeretettel tépáz!!! De nem gyengén! És mindig marad sajna a kezében pár szál hajam! MEGKOPASZÍT a fiam!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Tápszer! Mi is a Humana tápit használjuk. Gery is nagyon sokáig a HA1-est ette, már kb a 7. hónapnál szóltam a dokinak, hogy jó lenne ha valami táplálóbbat adna. Erre most a HA2-né tartunk..... nagy előrehaladás......, ez van.

Tomi ma 8 hónapos! Sok puszi neki!!!!!!

Ma megyünk anyámékhoz.Nem tudom benézek e még ma.
Nos röviden ennyit akartam asszem........., további jó hétvégét mindenkinek!!!
Jók legyetek!!!!!!!

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Jáááj, most néztem ma Én voltam az első hozzászóló!!!!:-))
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok.

Mindenki elvan tűnve?

Tegnap én is néztem az arc nélküli kislányt.
Eszter:te végigbírtad nézni?
Borzalmas,hogy a mai világban ilyen megtörténhet!!!
Hát nem kívánom senkinek még a látványát sem.Elég szarul aludtam az este emiatt,kár volt megnéznem.

Mindenki jól van??

Mi megvagyunk csak kevés időm van.Mindíg akad munka,na meg hamarosan megyünk Pestre áruért és akkor tényleg nem lesz időm ide benézni.De azért igyekszem.A gyerköcök megvannak ,Emese meggyógyult.Szerdán kapja a szurit...

Na lépek,mert megyünk nemsokára sétálni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kellemes hétvégét!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Edith: Jobbulást kívánok neked, remélem mára már jobban vagy!!!

B. Eszter: Örülök, hogy enyhültek a panaszaid, ma már nekem sem volt annyira rossz a gyomrom, mint az elmúlt pár napban, bár ma egyszer még görcsölt is a gyomorszájam környékén, nem pusztán hányingerem volt! :roll:

Joci ma megkóstolta a krumplit, egy keveset megfőztem neki só nélkül és összekevertem az almapürével. Ízlett neki. A férjem alig győzte lapátolni a szájába! :D Apropó! Férj! Képzeljétek, ebéd után gondoltuk, hogy elmegyünk egyet sétálni. Megkértem, hogy amíg elkészítem a papiját, addig öltöztesse át Jocit, melegebb ruhába, többek között adjon rá egy harisnyát. Oda is készítettem mindent, egyszer-kétszer rájuk néztem, hogy hogy haladnak, látszólag szép rendben felkerültek Jocira a ruhák. Erre mikor az előbb vetkőztetem, hogy pelust cseréljek rajta, látom, hogy a férjem a zoknira adta rá a harisnyát!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Most nemrég elment itthonról, de ha hazajön, azért kedvesen meg fogom jegyezni neki, hogy máskor talán előbb le kéne venni a zokniját! :lol:

B. Eszter, Kriszta: Az arc nélküli kislányt én is néztem, illetve csak félig-meddig láttam, mert a férjem nem bírta nézni és állandóan elkapcsolta a TV-t. Valóban szörnyű látvány volt, még egy kicsit el is érzékenyültem a gondolattól, hogy hál' Istennek nekem ilyen szép, egészséges kisfiam születetett! Rettenetesen nehéz lehet a szüleinek, még szerencse, hogy ennyire fejlett az orvostudomány és aránylag normális arcot tudnak neki operálni!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Rita: Boldog hófordulót Tominak!!! :D Remélem jól vagytok, régen írtál!?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szép vasárnapot!

Remélem jobban vannak a gyengélkedôk, sok gyogypuszit kuldök!

Rita: boldog 8. hófordulót Tominak!!!

Sudi: az én hajam még nem fénytelen, csak hullik. Szerinted használna, ha vágnának belôle? Nálam ez már lassan úgyis esedékes.

Etterke: igazad van, biztos szólna elôbb az orvosod, ha valami baj lenne. Megnézem majd azt a filmet. Amit én láttam, abban meg fiúszerelem volt! Nem is tudom melyik jobb :roll:

Ki az az arcnélküli baba? Most született? Nincs arca???? :shock: :shock: :shock:

További szép vasárnapot mindenkinek, remélem nálatok jobb idô van, itt eseget és 3 fok van :(
zsuzsi 81

Sziasztok!
KRISZTA:végig néztem,de már bőgtem a végére és legszívesebben felébresztettem volna Lilikét hogy magamhoz ölelhessem.

ZSUZSI:ez a kislány már 2 éves volt,legalábbis amikor lejátszották a felvételt,nem volt füle,hallójárata,orrjáratot úgy csináltak neki hogy egy cső van az orrlyukaiban,nem hall,az egyik szemével nem lát stb,le sem írom inkább,úgy jellemezném mint pár hetes terhesség embrió arca.
Na hagyjuk ezt a szomorú példát,a szüleit sem értem meg,agyba főbe kell műteni örök életére.

SUDI:el voltatok anyukádékhoz?
RITA:boldog hófordulót Tomikának :D

Cs-né Kati:jót nevettem a férjeden,de aranyos :D
Jót akart és úgy gondolta így jobb lesz ha a zokecsra húzza a harisnyát :P

Ja KRISZTA,örülök hogy meggyógyult Emese,mi kedden visszük oltásra,meg csípőszűrésre :?

SEDITH:hol vagy?
Remélem nem dőltél ágynak :shock: :shock: :shock:

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Sziasztok, nem dőltem ágynak, jól vagyok teljesen! Most fgunk neki kártyázni a szomszédokkal! :)Reggel jövök! :)
Jó éjt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Ma egész nap sétáltunk, kirándultunk, jól telt a nap.

Boldog hófordulót Tominak!

Kati28: Hogy vagytok? Írjál!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!!

HUh,nem semmi amiket irtatok,nem voltam mostanában a fórumon ezért nem irtam nem azért mert megharagudtam.
Azonban szerintem EDitnek meggyőzödése,hogy én nem tudok semmit a hozzátáplálásról.Én is tudom,hogy nem kellene illetve nem kelett volna 3 hónaposan etetnem még a Mirát,azonban azt egyikőtök sem vette figyelembe,hogy az anyatej nem volt neki elég ami volt a tápszert nem ette meg üvöltött tőle.Hagytam volna éhenhalni a gyereket????Egyépként mindenkit megnyugtatok a doki is tudta,hogy adok neki gyümölcsöt,az a védőnő tanácsolta aki akkor bent volt a doktor melett amikor a Mirát bevittem tápszereket iratni,mert egyet sme evett meg,én legalább 15 tápszert irattam a dokival.6 hónapos koráig én is szoptani szerettem volna a Mirát illetve ma is szoptatom,csak nincs elég tejcsim,tehéntejet vagyis bolti tejet meg nem akarok neki adni,bár lehet azt sem inná meg,nem próbáltam mert attól én is félek.
Szerintem az egyedüli botlás a darált keksz volt,de Etterke szólt,hogy van gluténmentes keksz is,azóta azt eszi.
De ugygondolom ez a téma már több mint egy hónapja tárgytalan ezen kár okoskodi vagy veszekedni.

Sudi és Edit!
A csemetéitek agyon szépek!!!!
Gratula Gery fogacsáihoz.

Hajni!
Marci tiszta olyan mint Mira!!:-)

Egyenlőre ddig olvastalak benneteket.
Pusza mindenkinek.

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a szülinapi gratulációt! :D

Mi jól vagyunk, minden nap olvasom, amit írtok, és ne haragudjatok, hogy nem írok mostanában. :oops: Ha belekezdek az írogatásba, elmegy egy csomó időm, amiből alig van mostanában, és mindig el vagyok maradva a dolgaimmal. :?

Azért a képküldésből továbbra se hagyjatok ki!

MINDENKIT PUSZILUNK A NAGYFIÚVAL!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Kati28: Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és hogy nem azért maradtál ki, mert megharagudtál rám. Nekem nem meggyőződésem, hogy te semmit sem tudsz a hozzátáplálásról, csak azt hittem, hogy a magad fejétől, illetve a nagymamák tanácsára kezdtél el adogatni ezt-azt Mirának. Elnézést kérek tőled ezért. Nem tudom, talán nem írtad, vagy talán mi siklottunk el fölötte, hogy Mira semmiféle tápszert nem volt hajlandó meginni, akkor valóban nem tehettél mást, mint amit tettél.
Szerintem nem lett volna semmiféle veszekedés, ha ... Én mindenesetre nagyon vártam azt, hogy TE mit fogsz válaszolni az egészre.
Én úgy gondolom, hogy ez a fórum nyilvános, sokan vagyunk itt, sokfélék, sokhelyről, a VÉLEMLÉNYÉT pedig mindenkinek el kell mondania a dolgokról, azért pedig nem büntethető senki. Vitázni lehet és kell, de a vitatkozásra itt nincs szükség. Azt mondtam, hogy részemről is ez a téma le van zárva, úgy is van, de most, hogy írtál, muszáj volt válaszolnom rá. :) És örülök, hogy írtál, és nagyon remélem, hogy ahogy időd engedi, ezután is jössz majd közénk. És ne feledd, mit írtam a múltkori hozzászólásomban is: "adja isten, hogy Mirácska egy gyönyörűen fejlett, egészséges kisbaba legyen továbbra is", tehát mindenképpen a legjobbakat kívánom neked és kis családodnak egyaránt.
Puszika!

A babát várok-ba írt egy csaj, ikrei voltak, de szegény elvetélt. A magzatok már több hete halottak voltak benne. Nem tudom, hogy nem vették észre ezt hamarabb. Annyira sajnálom szegénykét!

A hétvégénk nekünk is elég jól telt, bár mondjuk, inkább csak a vasárnap. Szombaton délutánra helyrejöttem, nem volt semmi bajom aztán, tudtam rendesen végezni a dolgomat. Magasabb volt a vérnyomásom a kelleténél, ez történt :(

Rita: utólag is nagyon boldog hófordit a fiacskádnak, nagyon aranyos a képeken, amit küldtél, és jól látszik a fiad és lányom közötti szinte 2 hónap korkülönbség. Mindig azt, hiszem, mi sosem jutunk oda, amikor aztán meg el is haladjuk azt a kor rendesen kiakadok. De talán ezzel nemcsak én vagyok így! :)

NA, kívánok mindenkinek egy kellmes hetet, jóidőt, napsütést! Itt most elég hűvös van, még egy kis köd is ereszkedett, de délutánra hátha szépidő lesz! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ismét én!

Képzeljétek, az imént visszatettem Krisztát a kiságyba hasra és amíg kettőt fordultam, már így találtam:

Kép :)

Tehát, úgy vehetem, hogy ma ült fel először egyedül, bár tökéletesíteni azért még kell, de nem búsulom én a lányomat, mindenre rájön ő, hogyan kell! :) :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia MINDENKI!!!!

MIII ez az arc nélküli kislány? :shock: :shock: Valami igaz történet vagy mi? Én nem láttam, nem is hallottam róla, bár ahogy Eszti írja, lehet jobb is............ :cry: :cry:
Krisztababa nagyon ügyes vagy! :lol: :lol:
Kati!
Mi is szívesen néznénk már Miráról képeket!!!! :lol: :lol:
Zsuzsi!
Lenne egy kérdésem! Nem tudod, nincs közvetlen Bp.-Kanada járat???? Anyósom menne ki, de a neten nem találtunk ilyet, csak átszállással, de elég felületes információkra leltünk eddig. Azt hiszem majd marad a telefonos "segítség", de gondoltam megkérdezlek. :lol: :lol:

Voltunk tegnap anyáméknál. A nővérem szépen kerekedik. Képzeljétek amit két hete csütörtökön vettünk babakocsit ( újonnan boltból ) hát úgyszolván tolhatatlan. Most megnézegettük apával, és kiderült ami a hátsó kerekeknél van 2 rugó, azok teljesen nem egyformák. Szóval így nem lehet rendesen tolni sem, alig akar kanyarodni. És nem egy gagyi, mert márkás. Tök gáz, hogy egy bolti új babakocsi is már ilyen problémás!!! Ma hívja fel majd a nővérem a boltot, hogy kicserélik e. Elvileg ugye 3 napon belül kötelesek bármit azonnal kicserélni, ugye ez már letelt. De hát baba még ugye pocóban ficereg, nem használhatt agyon senki, nem tehette tönkre a nővérem. Kiváncsi leszek nagyon, hogy mit fog mondani az eladó csajszi. Lehet hogy küld a szervízbe.....?! Nővérem kicsit pipa volt. Eszembe sem jutott hogy meg kellett volna tologatni, mielött megveszi. Bár Én ott a többi babakocsival voltam elfoglalva, tologattam is egyett, de basszus azt a kocsit nem............. :? :?

Voltunk tegnap még a DECATHLON-ban, nagyon édi kis melegitő pulcsi-naci szettet kapott Gery, tök szép és akciósan volt 2990,-. Jó vastag, már a téli hidegre vettem, és szerintem ennyiért nagyon megérte! Voltak szebbnél szebb babaholmik is, persze nem minden ilyen olcsn, de akciós kiscipők is voltak meg minden! :lol: Ami a legjobb kapott Gery egy kis napszemüveget!!! :lol: :lol: :lol: Annyira édi volt, nem bírtam otthagyni!!!! Apa kissé forgatta a szemeit, de Én megmagyaráztam, hogy télen amikor visszaverődik a napsugara a hóról, az milyen vakító tud lenni, szóval ez KELL!!!!! :lol: :lol: :lol: Nem beszélve amikor Gery síel, akkor is milyen jól jön! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8)
Na már le van fotózva, nemsokára idevarázsolom.
Addig is pussz mindenkinek!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Na szóval :
A komoly Gery :
Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja és tudom még mit láttam!
A MegaToys-ban is lehet kani olyan habszivacs puzle-t aki akarna esteleg és nem talál! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja és tudom még mit láttam!
A MegaToys-ban is lehet kani olyan habszivacs puzle-t aki akarna esteleg és nem talál! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Gery nagyon édes a napszemcsiben!
Kriszta meg gyönyörű ahogy mosolyog! Sőt vigyorog....

Remélem minden gyengélkedő anyuka jobban van!

Többen említettétek hajhullást. Nekem terhessség alatt nagyon-nagyon hullott a hajam, majd egy fodrász ismerős javasolta, hogy a MERZ kapszulát szedjem 2 hónapig. Képzeljétek 2 hét alatt javult a hajhullásom. Egy doboz 3100-32000 HUF, de nekem bevált. Később szoptatás alatt is amikor kezdett hullani a hajam csináltam újra MERZ kúrát.

Ákos mostanában nem alszik el sehogy napközben, csak ha álomba sírja magát. Se cicizés, se cipelés, se mese, se ének, se simogatás! Semmi! Elég nehéz hallgatni, most is épp kiságyban sír, megszakad a szívem, de nem tudok mit tenni. Azt mondanom sem kell, hogy éjjel is van, hogy 5x felébred!!!! Néha arról álmodom, hogy alszom.

Kép
mölli

Jaj, elírtam a gyógyszer árát! Természetesen nem harminckétezer, csak háromezer-kétszáz....

Kép
mölli

Sziasztok!

Ma már egyáltalán nem volt hányingerem, de a biztonság kedvéért délután csináltam egy terhességi tesztet, ami NEGATÍV lett! Most ugyanúgy örültem ennek az eredménynek, mint egy évvel korábban a pozitívnak! :roll: :lol: Nagyon megkönnyebbültem.
A holnapi időpontomat a nőgyógyásznál áttetettem jövő hétre, addig ráérek a gyógyszeríratással, mert úgy volt, hogy ma délután visszük Jocit az ortopédiára kontrollra, de a férjem nem tudott eljönni a munkából, ezért csak holnap délután megyünk, én pedig nem szeretném egyfolytában az órámat nézni és azon izgulni, hogy elkések-e a dokimtól. (Egy héten csak egyszer rendel itt nálunk a községben, ezért csúszok egy egész hetet.)

Sudi: Sajnálom szegény tesódat, hogy így megjárták azzal a fránya babakocsival!!! Gerynek igazán nagyon jól áll a napszemüveg, akartam is javasolni, hogy tegyél fel képet róla, de megelőztél! :D

Edith: Kriszta igazán nagyon ügyes már!!! Nemsokára fel is áll! :D

Mölli: Köszi a tippet a hajhullásra, utána fogok nézni ennek a MERZ kapszulának. Mindnyájótokat sajnállak, hogy ilyen nehéz mostanában a kis Ákossal, ő is biztos nagyon szenved. Vajon mi okozza?! :roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Bocsi hogy nem nagyon írogatok mostanában, de nem sok időm van.

Szombaton voltam suliba, apa egyedül volt a csajszival, és tök jól elvoltak(apa szerint). Állítólag nem is volt sokat ölben.
Mondtam hogy akkor ezek után több kimenőt csinálok magamnak :lol: :lol: :lol: , ennek örömére ma apa kimenőzik :? !

Sudi!
Hol van az a Dechatlon? Én is tervezek egy Mega Toys, csak nem tudom mikor. Hétvégén Ikeázunk.
Nagyon jók a képek. Főleg amelyiken Gery készül levenni a szemüvegét. Olyan, mintha valami jó nő után nézne! :lol: :lol: :lol:
A honlap is jó lett!
Én most a videofeltöltéssel baxakodok(máramikor van időm).

Edith!
Ne igyál annyit, és nem fogsz szédülni! :lol: :lol: :lol: :lol:
(jajde elememben vagyok!)

Most megyek, mielőtt még "meglincseltek"!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sudi: Nem is tudtam, hogy Dechatlonban babacuccok is vannak? Budaörsiben voltatok? Mi mellé az Auchanba szoktunk menni, akkor talán érdemes oda is benézni.

Cs-né Kati: Szerintem most valami járványszerűség van, sokan betegek környezetemben is. De ne félj, babácskádat megvédi az anyatej valószínüleg!
Merz kapszuláról azért kérdezd meg orvosodat, enyém jóváhagyta szedését terhesség/szoptatás alatt (főként vitaminok, nyomelemek).
Köszi az együttérzést, az az igazság, hogy Ákossal alvás téren mindig voltak problémák. Védőnő javasolt egy homeopátiás kúpot, gyerekorvos is ajánlotta. Mit mondjak, annyi csak a haszna, hogy este könnyebben elalszik, de éjjel ugyanúgy felébred, le is álltunk vele. Okát nem tudjuk miért ilyen. Én el sem tudom képzelni, hogy van olyan gyerek aki egész éjjel alszik. És azt sem bírom elképzelni, hogy Ákos képes lesz-e erre valaha. De 10 évesen én fel nem kelek már hozzá!:-)

Kép
mölli

Sziasztok!

Mölli!
Az én lányom átalussza az éjszakát, csak olyankor sír fel, mikor kiseik a cumi a szájából.
Bevallom most kicsit aggódom, mert tegnap este fél 7-kor elaludt (gondoltam alszik 1 órát), és azóta alszik!!!!! Mindezt egy nyikkanás nélkül. Remélem nem beteg.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Nagyon ügyes a Kriszta baba! Gratulálok! Nem tudom, hogy írtam-e már, ezért bocsánat, ha ismétlem magam. Réka játszószőnyegéről leszedtem azt a tartót, amire a játékokat leht felfüggeszteni. A nappaliban a szőnyegre leterítettem a játszószőnyeg mellé egy plédet és a puzzle-t és most ott játszik. Így sokkal többet forog, pörög. Emelgeti ő is a csípőjét, biztosan pár hét múlva ő is majd próbálkozik hasonlókkal mint Kriszta.

Gery nagyon vagány a napszemüvegben! Nagggyyyooon tetszik! :D

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Látom, ma még nem volt itt túl nagy forgalom! :lol:

Voltunk Jocival az ortopédián kontrollon, egy nagyon kedves, jófej doki nézte meg, látszott rajta, hogy ért a gyerekek nyelvén, biztos neki is van - a múltkori doki egészen más volt, mondta is, hogy neki még nincs gyereke, engem kért meg, hogy fordítsam Jocit hasra ( :roll: ) - és azt állapította meg, hogy minden rendben, többet nem kell mennünk. Olyan sok pici, 6 hetes baba volt ott rajtunk kívül, akiket még először vitt az anyukájuk vizsgálatra. Furcsa volt arra gondolni, hogy mikor ezelőtt ott jártunk, Joci is még ilyen picurka volt! :D

További szép napot mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Képzeljétek réka tegnap és ma sem kért már a főzelék után tejecskét ebédre. Remélem nem kiabálom el és tényleg elég neki a püré és most már nem kell tejecskét adnom neki. Nem bánná, ha mindennap sütőtök lenne! :D
Edit: Kriszta miket eszik? Husit is kapott már?

Sudi: Gery milyen tejpépet kap? Most a délutáni kaját szeretném tejpépre váltani!
Milyen tejpépet ajánlotok?

Jók legyetek!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Megpróbálok mellékelni egy képet, hátha nekem is sikerül végre! Kép

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

B.Eszter: Boldog hófordulót Lilikének!!!

Sudi: sajna nincs közvetlen járat Bp és Kanada közt. Frankfurtban át kell szállni és onnan vagy Torontóba, vagy Calgaryba lehet menni. Lufthansa és Air Canada a légitársaságok. Nem valami olcsók ezek a járatok. :? Gery nagyon vagány abban a szemüvegben. Lehet, hogy nekünk is be kell majd szerezni egyet?

Edith: Milyen ügyes Kriszta! És napról napra nagyobb! Alida tegnap mikor hanyattfektében odanyújtottam neki a kezem, nemcsak felült, hanem rögrön fel is állt! Szerintem ô is nemsokára mászni fog, már nagyon igyekszik! :D

Cs.Kati: nagyon örülök, hogy Jocinál mindent rendben találtak és hogy Te is megkönnyebbültél a negatív teszt láttán. :)

Etterke: látod Rékus étvágya is egyre jobb! Lehet, hogy csak szoknia kell az új ízeket, mielôtt rájuk kap. Nem lesz sárga a sütôtöktôl? Hallottam olyat, hogy egy baba sokat evett belôle és egészen elsárgult a bôre!

Kati28: Szia, jó hogy volt egy kis idôd írni. Hát tényleg nehéz lehetett, ha Mira nem fogadta el a tápszert (jó az ízlése, az anyatejet nem váltaná fel :D ) Képzeld, tegnap alig volt tejem! :( Reggeli szopi után egy csomót ki tudtam fejni, aztán Alida egész nap csak szopott volna és egyszer?en alig tudott termelôdni, mert óránként rá kellett rakni a cicire. Sajnos sok mindent is csináltam az utóbbi napokban, elkezdtünk próbálni is a koncertre (bár ne vállaltam volna el), de a mait lemondtam, mert pihenni akarok!!! Alidát cumisüveg és kiskanál híján :oops: próbáltam a D-vitaminos adagolóba töltött lefejt tejjel itatni, egy picit evett belôle, aztán keserves sírásra fakadt, inkább a cici kellett neki. Valami csoda folytán mindig beindul, mikor ráteszem, csak persze nincs benne annyi. Aztán korán lefeküdtem és már a hajnali evésnél volt szépen tej, remélem ma lesz is végig.

Képzeljétek lányok, itt havasesô esik!!!
Küldök képeket is hamarosan
zsuzsi 81

Etterke: Réka csudagyönyör?!!!!!!! :lol:
zsuzsi 81

Bocsi, a hosszú ü helyett kérdôjelet ír mindig :oops:
zsuzsi 81

Sziasztok!
Csak most tudok jönni mert tegnap megint rosszul voltam.
A Lilikével voltunk otthon,etettem és éreztem hogy forog minden és kidobom a taccsot mindjárt,gyorsan beletettem a babakocsiba,menni akartam a tűzhelyhez hogy a húsokat megfordítom és erre szépen elfeküdtem a földön és csak öklendeztem.
Szerencsére LiLike eljátszott,a húsok féilg odaégtek,de szerencsére a párom már úton volt hazafele,10 percen belül otthon is volt.
Kellett egy kis idő míg összekaptam magam :roll:
Majd este mire leraktam a LiLit megint elkapott,de gyorsan lefeküdtem én is.
Lehet hogy az is volt a baj hogy egész nap csak egy kiflit ettem,meg kávét ittam meg kólát.
Ma reggel megint rám jött,öklendeztem a csapnál,meg megint levert a víz,még enni sem tudok.
Most sem vagyok túl jól,de azért elmegy.
:cry:

Ma elvoltunk csípőszűrésre,többet már nem kell menni,minden oké
Meg megkapta az oltást is.
Képzeljétek a doki gumikesztyűben vizsgálta meg szűréskor a Lilit.
Nagyon kiakadtam,ott eddig sosem húztak kesztyűt.

Valaki írja le legyenszíves hogyan kell ide képet feltenni :oops:

ZSUZSI:köszönöm szépen a hófordulót :D
Havas eső?Az nagyon gáz :?

GERYKÉM:KIS DÖGÖS FICKÓ VAGY,KIRÁLY AZ A NAPSZEMCSI :P
KRISZTA BABA:NAGYON ÜGYI VAGY ÉS ÉDESEN MOSOLYOGSZ :P
RÉKA:LILIKE IS MÁR NAGYON VÁRJA HOGY ANYUKÁJA ILYEN KIS ÉDI COPFOT CSINÁLJON NEKI,NAGYON ARANYOS VAGY :P

SUDI:én úgy tudom hogy kicserélik a kocsit,mikor mi vettük le sem pecsételték a garancia papírját,azt mondták hogy menjünk vissza érvényesíteni mikor megszültem.
Persze a mai napig nem mentünk vissza,pedig már vásároltam ott :oops:
Szerintem mindenképpen cseréltessétek ki,mert ki tudja meddig szervízelik,meg én abban már nem hiszek amit egyszer odaküldenek :?
Jó hogy nem láttad az arc nélküli kislányt,igen,ez igaz történet,valahol él egy kislány akinek olyan arca van mint egy pár hetes embriónak amiket csak könyvben látni,és akkor még a többi szörnyűségről nem is beszéltem :(

Cs-né Kati:Örülök hogy minden oké nálatok,és örülök hogy a te teszted is negatív lett,annak idején nagyon örültem a pozitívnak de most nagyon nem örülnék :!:

KATI:örülök hogy megvagytok,ezer éve nem hallottam rólatok,küldhetnél Mirácskáról képet :)

Na most megyek mert nem érzem valami jól magam :shock: :cry:

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Sziasztok.

Mi is megvagyunk ,a lányok jól vannak csak már indul a karácsonyi őrület.

MESIKE EGYEDÜL MEGY!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nagyon ügyes kislány.Holnap kapja meg a 15 hós szurit.Már előre sajnálom szegényt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Kép

Apja lánya.

Egy kis nyár idéző ,ebben a hidegben.

Jó éjt mindenkinek.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Meghalni sincs időm, de azért beköszönök.
Ma is orvosnál voltunk. :? Enéhnek találtam 2 csomót a nyakában. Mondta a dokinéni hogy ez nyirokcsomó vagy mi, nem kell vele csinálni semmit, de ha nagyobbodik, menjünk vissza.
Nem tudja mitől lehet, azt mondta hogy gyulladás okozza, de megnézte, nincs semmilye se begyulladva!
Amúgy Enéh mostanában a kapaszkodás nélküli állást gyakorolja! Főleg az ágyunkon szereti, ott biztos nem csapódik akkorát a popsija mikor lehuppan.

Valaki megnézné a honlapunkat? Az "üdvözöllek Enéh honlapján" nálam nem látszik. Nálatok látszik?

B.Eszter!
Ha nem múlik a rosszullét, menj orvoshoz! Nem fogytál mostanában túl sokat?

Etterke!
Nagyon édes Réka!!!

Kriszta!
Mesi is tünemény!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sancsi.

Nálam működik az oldal.Nagyon szép.

Végig is nézem.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!!!

Reggel, mire ideértem volna, hogy írjak már nem ment a net, aztán meg kimentünk anyósékhoz zakuszkát főzni! (fincsi zöldségkrém télire :) )
Nemrég értünk haza, vacsora a nagyoknak, fürcsi, vacsi Krisztának, és már le is tettem.
Már magamat is le kellene, de még idde benéztem! :)

Eszter: Döbbentem olvastam, amit írtál, hidd el ennek fele sem tréfa, jo ainél hamarabb orvost keresel fel, mert ha ágynak dőlsz az lesz igazán a legrooozabb. Na, légy ügyes kislány... :) Szerintem szombaton nekem is ilyesmi volt a gondom, kávét ittam, kajám tm, és felment a vérnyomim, de korántsem voltam ilyen rosszul!
Boldog hófordulót Lilikédnek! Már ő is 3 hónapos!!! :shock: :shock: :shock: Küldjél még képet róla! Felteszem ide!

Etterke: Tünemény a kis hajasbabád! :) Olyan édes a mosolya!
Krisztának is vettem szombaton sütőtököt, és mondanom kell, mit tett vele? Hát bevágta!!! A sütőtökről és répáról hallottam, hogy nem jó, ha negyon sokat esznek, mert besárgul a bőrük. Kriszta kap ilyeneket, de azért nem olyan túl gyakran! Ma salátát kaptt krumplival! És igen, múlt vasárnap, amikor töltötte a 6 hónapot, kapott pulykahusit, tegnapelőtt meg csirkemellet. Krumplival kapta és ízklett neki. De Krisztának eddig minden ízlett, amit kóstoltattam vele, és a zöldségskálánk már elég nagy! Tegnap és ma tízóraira alma-banán-mandarin-keveréket kapott, megfájdult a kezem, olyan gyorsan kellett kanalaznom.
Hát, evés terén Krisztával nincs baj eddig (kivéve a mennyiséggel néha-néha), és már ő is ritkábban kap tejcsit, ma is csak3x evett.

Ne haragudjatok, nagyon szarozik a billentyűzetem, az akkuk valószínű merülnek le benne, inkább holnap válaszolok mindenki másnak. De senkit nem felejtek el!

Azért Kriszta: NAGY GRATULA EMESÉNEK!!!!!!!! Ügyes, nagyon! Adj egy cuppanósat neki Kriszta részéről! :)

Jó éjt mindenkinek! Holnap folytatom! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Csak azt sem tudom eü-i dolgozó létemre hogy milyen orvoshoz menjek :roll:
Menjek el nőgyógyászhoz vagy a háziorvoshoz vagy hova a túróba?
Ma megint fájt este a vesém :cry:
Fogytam-e?
52 kg voltam mután megszültem,most 48 vagyok.
Igaz hogy nagyon keveset eszem vagy van hogy nem is eszem,attól függ hogy a Lili milyen napos,mert ha nyügike és fel-alá kell hordoznom alvás nélkül,akkor bizony semmit nem eszem.
Tegnap miután rosszul lettem,bekaptam pár kiskanál cukrot és mindjárt jobb lett.
Tudom ez nem megoldás hogy nincs időm leülni enni,de ha hiszitek ha nem,kicsi korom óta nálam ez volt a probléma,az evés :(
Egyszerűen nem ültem le sosem enni,sőt lusta voltam enni,elvoltam kaja nélkül,akár napokig is képes voltam pár falattal ellenni.
Pedig mindig érzem hogy éhes vagyok,de inkább elmegyek és elszívok egy cigit.
Igen,jól hallottátok :oops: ,visszaszoktam a cigire és otthon időnként elszívok az erkélyen egy-két szálat.
Persze már napk óta nem szívtam mert szarul voltam ahhoz is,de legalább vissza leszokok :wink:

SEDITH:mindjárt körülnézek kép ügyileg,nagyon megköszönném ha megint feltennéd.
Na most megyek,puszi mindenkinek!
[img]JÓ%20ÉJSZAKÁT%20[/img]

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Sziasztok!!!
Zsuzsi köszi az infókat!! A jegyárról tudttuk, hogy nem olcsó!100.000,- alatt nem fogja megúszni anyósom, az tuti....... :?
Egyébként Ti Kanada melyik részén laktok??

Rékus nagyon édi a képen! Még Még képeket!!!!!! :lol: :lol:

Mindenkinek megint köszi a bókot Geryre! Annyiszor dicséritek, már én pirongok!!! :oops: :oops: :lol: :lol:

Tejpép : mindegy, igazából Én szerintem ami létezik, mind kipróbáltam és összességében a Milupa és a Mildibé ami szerintem jó, ami meg nagyon ne jött be az a Humanas tejpép volt......érdekes mert ugye olyan tápszert kap Gery, az meg jó............. :shock: :lol: Én mondom a Milupát ajánlom. :lol: :lol: :lol: Elsőre van a Gyermekálom, sima vaníliás. :lol: :lol:

Sancsi, én sem látom a glitteres üdvözlésed................. :shock: :shock:
Videókat Én is felraktam most jó sokat Geryről a honlapjára, a legelsőktől kezdve!!!! Már régebben fent voltak, csak a nyaralás alatt voltak változások és azóta most jutottam el odáig, hogy ismét fel tudtam rakni videókat!Többet is mint ami volt, és még a legfrissebb adag nincs is fent. Majd holnap igyekszem azokat is feltenni!!!
Akinek van kedve nézzen be a honlapunkra! :lol: :lol: :lol:

Ja és gratula a kis Lilinek!!!! :lol: :lol:
Enéh akkor már nagyon ügyi, egyedül feláll!!!!! Ezek nagy dolgok ám!!! Egy ilyen csöppség életében! Hát még a szüleiében!!!! :lol: :lol: :lol:
És Mesi is ügyes, hogy egyedül megy!! Bár Én azt hittem, Ő már megy egyedül....... :oops: :oops: :shock: Nem bántásiból mondom, Kriszta nehogy félreérts!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és Enéhnek ezek a csomók????? Reméljük tényleg semmi komoly, miért is lenne, ha doki megnyugtatott!!!!!!! :lol: :lol:

Na megyek, hulla vagyok, apa is itt vár, hogy menjünk már alukálni..... :lol: :lol: :lol:

ui.: ja és Eszti majd leírjuk, hogy kell ide feltenni képet, nem bonyolult!!!!!!!! Itt ahol írod a hozzászólást, van eg aáhúzott szöveg : Melléklet feltöltése
Ha arra rányomsz, akkor felugrik egy kisablak, ahova a mellékletet tudod beilleszteni, méghozzá az ottani TALLÓZÁS gombra kattintva! Ekkor megjelenik a saját géped, a könyvtáraid és onnan ki tudod böngészni a megfelelő képet, amit ide feltennél! ráklikk, és feltöltés! Ha kész, akkor kiírja akisablak, hogy sikeres feltöltés, ekkor bezárod és ott lesz a link je a képednek. ezután ugyanúgy még a szövegírást is folytathatod!
Remélem értehtő volt, ahogy írtam és segítettem!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Etterke: Elámultam, már milyen nagylány lett Réka és nagyon szépséges!

Kriszta: Mesike is gyönyörű és gratulálok, hogy már egyedül jár! Ákos most kezdett úgy lépegetni, hogy fogjuk a kezét. Egyre ügyesebb és gyorsabb, csak ugye még nincs olyan egyensúlyérzéke, hogy egyedül járjon. Néha annyira belejön, hogy le sem akar állni. Azt hittem sose akar majd járni, mert túl ügyesen és gyorsan mászik és azt gondoltam , inkább azt a fajta közlekedési módot választja...

Sancsi: Biztos megijedtél, de remélhetőleg rendbejön hamar Enéh. Amúgy tényleg nagyon ügyes, hogy ilyen hamar áll. Tuti, hogy 1 éves kora előtt elindul, ha így folytatja.

Kép
mölli

Jó estét!

Gyorsan elovastam még a mai hozzászólásokat, igyekszem válaszolni, de már picit fáradt vagyok. amíg apa zuhizik addig írogatok.

Köszönöm a bókokat! Réka szerintem is egy tündér!

Eszter: Boldog hófordulót Lilikének! Nagyon szalad az idő! Szerintem menj el a házirovoshoz, lehet Te is a vírust nyaltad be, de lehet vlami más oka is a rosszzlléteknek! tessék komolyan venni! lilinek szüksége van rád! Egyél rendesen! legalább egy szandvicst nyomjál be napközben, jobb mint 2 szál ciki! Bocsi, utálom a cigit! :(
Ha nem sikerül feltenni képeket, akkor szólj, mert nekem is túl nagyok a képek és kicsinyíteni kell és akkor szívesen leírom neked a menetét. Ma jöttem rá!

Zuszsi: Én is hallotam arról hogy a répa vagy sütőtök megváltoztatja a bőr színét. De nem kap mindennap azt, ha sütök akkor két alkalommal megeszi, de kiváncsi vagyok, tényleg sárgul-e majd Réka :roll:

Krsizta: Imádom ezt a képet Mesikéről! Nagyon drága!

Edit: Jó, hogy Kriszta ilyen jó evő! réka utálja a krumplit. Holnap főzök husilevest és a répát + krumplit újra próbálom, mert eddig nem jött be neki. Husit egyelőre nem adok neki, de lehet pár nap múlva a csirkemellet is megkóstolja majd.

Sancsi: Nem írja ki a Enéh oldala: Üdvözöljük Enéh oldalán!" Csak a csillagok jelenek meg és felül, hogy "Welcome"

Majd holnap megnézem Gery oldalát is! Kiváncsi vagyok a videókra!

Jó éjt! Kép

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Ez már a 3. éjszaka, hogy Kriszta átalussza hajnalig, akkor cumit kap, és még alszik egy-két órát! De ismét kezd sztrájkolni kaja-téren.Most is kb 50-et meghagyott a 165-ből! De annyi kellett neki. Még próbáltam reprízenként adogatni, de böfizéskor jött is vissza, így nem próbálkozok többet. Kezd gyakrabban "ücsörögni", ami azt jelenti, hogy négykézlábról oldalra fordul és megtámasztja magát, de nem tud teljesen felülni. Én hagyom, ha ő ezt csinálja! Az este fürcsi előtt levetkőztettem és hagytam mászkálni a földön, a férjemmel meg bámultuk és nagyokat kacagtunk a figuráin. Leterítettünk egy pokrócot teljes egészében és egyik sarkába Krisztát, a másikba valami csalogatót tettünk, és szép lassan odamászott. Még nagyon bizonytalankodik, de már nem vágja hasra magát állandóan, csak amikor megérkezik és gondolja, hogy már el is éri a kiszemeltet! :)
Azt hiszem, nemsokára lejjebb engedhetjük a kiságyat is, mert már egyik kezére támaszkodva a másikkal már fogja a kiságy peremét. Még nem kapaszkodik, és nincs is túl magasan, de félek, nehogy egyszer csak meglepjen egy felállással!

Na, most pedig lássam, kinek mit is kell írnom!? :roll:

Először is Sudi: Hát, azokon a szemcsis képeken, Gery igazán szívdöglesztő!!! Pláne azon a levevős képen! A titkosszolgálat ügynökei elbújhatnak mellette!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :wink: Szerintem azt a kocsit ki kellene cseréljék! Bár nem tudom, ott hogyan működik az ilyesmi! A nővérednek meg további kitartást, erőt, egészséget a terhességéhez! Már nincs sok hátra neki sem! :)

Etterke: Valóban furcsa, hogy nem helyben mondták meg az eredményt Rékus csípőjéről, de biztos, hogy ha gond lett volna, akkor nem tolnák ki ennyire az eredménymondást, úgyhogy megnyugodhatsz!

Cs. Kati, Eszter: Örülök, hogy a ti babáitok is rendben vannak csípőügyileg!

Zsuzsi: Vigyázz magadra! Nálad nagyon fontos a pihenés, mert ha nem pihensz, látod, a tejcsi rovására megy! Talán épp elég lenne a baba, a háztartás és a tanítás, a koncertekkel még várhatnál egy kicsit. Nehogy félreérts, csakis az érdekedben mondom, nehogy összehullj te is egy adott pillanatban! A havaseső meg nem semmi, már most októberben! Itt is már elég hideg van, főleg reggel, de napközben tegnap is pólóban lehetett járni! Kriszta meg harisnyában és ruhácskában volt a napon.
És Alida is nagyon ügyi már, ha ilyeneket csinál, hogy feláll, amikor ülést várnak tőle! A kedve is változatlan, ugye? kismosolygós baba!? Várom a képeket! lekicsinyítem és ide felrakom, jó?

Sancsi: Remélem, hogy semmi gond nem lesz Enéh csomóival! Szorítok! És nagyon ügyes a csajszi, hogy már egyedül álldogál!

Mölli: Nagyon sajnálom, hogy Ákos még mindig nem alussza át az éjszakát! Gondolom, már megszoktad :roll: :roll: , de biztos sokszor rosszul esik olvasni, hogy más babók milyen jóalvók! Ne haragudj, ha az iylesmi netán dicsekvésnek tűnik, mert nem az. Ha tudnék valahogyan segíteni, biztosan megtenném.
Ezenkívül viszont nagyon ügyi a fiacskád, ha már vezetve jár! Hol vagyunk mi még attól! De nem is szeretnék annyira sietni, mert annyira édi Kriszta a mostani kis "rozogaságában"!

B. Eszter: Elmehetsz a háziorvoshoz is, ő pedig majd továbbküld valamerre, de szerintem legjobb lenne, ha a nőgyógyászt keresnéd fel legelőször. Tart még a vérzés vagy már elállt? Mindenképpen menj el hozzá, és megemlíted neki a többi tünetet is. Én nem vagyok orvos, de ezek a rosszulléteid szerintem nemcsak a nemevéssel vannak kapcsolatban, hanem a vérveszteségeddel is. Mondom, mindegy, hogy hová mész, szerintem, csak indulj el, és aztán küldenek a dokik, ahová kell vagy szükségesnek tartják. A cigit pedig nem ártana mellőznöd azért.

Kriszta: Már az este gratuláltam Mesikének, de még egyszer megteszem. :) Ügyes édi kiscsaj, és aztán valóban, hogy apja lánya! :P
Olyan furcsa, hogy ti már a karácsonnyal foglalkoztok, dehát ha a munkátok így követeli! Valóban nem lehet könnyű, mikor már mostantól csomó munka, készülődés van vele! Én csak gratulálni tudok nektek! Azért nézegess be, és írogasd, hogy mi történik veletek!

Kimaradt valaki?

Andrea: Ismét rég nem írtál! Vagy most zajlik a keresztelői készülődés ezért hiányzol? :)

D.Kati: te is jelentkezz! Várunk képecskéket Mirababáról! :)

Kellemes napot nektek! Szép időt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sedith: Ugyan már miért hinném, hogy dicsekvés! Őszintén örülök inkább, hogy nem küszködtök ilyen problémákkal alvás terén! Amúgy megszokni nem nagyon lehet, hogy nem alhatok. Olyan, mintha za éhezést kéne megszokni vagy nem is tudom.

Szép napot mindenkinek!

Kép
mölli

Mölli: Hát igen, elhiszem, hogy megszokni nem lehet, ezért is tettem oda a két szemforgatós smiley-t. Van olyan idő, amikor az ember olyan erős, hogy napokat kibír alvás nélkül (két kerek napig nem aludtam szüléskor, péntek reggeltől vasárnap rggelig), de amikor ez szinte egy éven keresztül tart, akkor ... Nem is tudom, na, mit mondjak! engem a két és fél hónapnyi éjszakázás is kikászített, pedig akkor is csak egyszer kellett felkelni, nem 5x-6x. Mindenesetre nagyon csodállak az erődért, kitartásodért, és főleg azért, hogy vállalkozást is vezetsz mindzek mellett. Minden elismerésem a tied!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
SEDITH:küldtem képeket,de Sudi leírta hogy kell feltenni,megpróbálom hátha sikerül :roll:
azt írja ki hogy hiba történt :x

Megpróbálom mégegyszer :?
Na jó,most lenyugszom,mert megint hibát ír ki :evil:

Hát a vérzésemmel úgy vagyok,hogy múltkor enyhült,most meg megint van,most megint enyhülni látszik.
Tegnap vettem be az első gyógyót a következő levélből.
Mondjuk nálam mindig 1 hétig tartott,még van rá pár napja hogy befejezze :evil:

Most még nincs hányingerem,meg hajnalban sem volt mikor etettem a Lilit,még egy almát is megettem.
Azért elküldtem a tesómat vegyen még egy tesztet,sosem lehet tudni,de igazából kizártnak tartom vagy tartanám,mert megszakítottan csináltuk de attól még...

Jaj ma lesznek készen a képek Liliről,98 darab,már úgy várom,remélem tudunk feltenni belőle vagyis szerintem SEDITH-NEK küldöm el,mert nekem nem sikerül de egyszer biztos rájövök.
Ha nagy a kép akkor kiírja azt vagy azt írja ki hogy hiba történt?
Mert lehet hogy az a baj,na mindjárt utána nézek a dolgoknak :wink:

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

SANCSI:remélem én is hogy nem lesz semmi gond a csomókkal.
A munkatársam nem rég szült ugye és eltörött a kisbaba kulcscsontja és később meg észrevették hogy a nyakán van egy csomó ami lehet hogy izomszakadás miatt történt,ők is vártak uh-ra,de azóta nem beszéltem velük,lehet hogy ott is "csak"gyulladásról van szó.

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

ETTERKE:légyszi írd le hogyan kell kicsinyíteni mert megnéztem és túl nagyok a képek,lehet hogy azért ír hibát.

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Ja a hajhullásról akartam írni hogy nekem terhesség előtt és alatt is sokat hullott,marékszámra,de mióta megszültem(lekopogom)
semmi,
ELMÚLOTT :)
Én sem értem de nagyon egészséges lett a hajam,csak minimálisan hullik fésüléskor,hajmosáskor meg mikor a lányom kitép egy-két szálat :P
Képzeljétek itt fekszik az ágyon,közben nézi a tévét és a feje mögé tettem egy kicsi párnát,nehogy beüsse a kutacsát ahogy ficereg és már 2-szer kivette és azzal játszik,most ott van a lábánál,olyan édi.
Múltkor szegény orrba vágta magát a kezével mikor felfedezte,de nem sírt :roll:
Na megyek lelépek mosogatni,meg kell palacsintát csinálnom a páromnak.
puszi mindenkinek és szép napot :wink:
[/quote][/url]

ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Eszter: Ahhoz, hogy lekicsinyítsd - legalábbis én úgy tudom, és úőúgy is csinálom - kell egy másik program. Vagy Adobe photoshop, vagy Corel Draw, vagy mittom én még milyenek vannak. Nekem Corelem van, abban úgy van, hogy egyszerűen kiválasztom a gépről a képet, beviszem a progamba, rákattintok és a jobb alsó sarkánál megfogom és kicsinyítem a kívánt méretre. Így nagyon egyszerű. biztos másként is lehet, de én így csinálom. És akkkor elmentem, onnan pedig megy minden tovább, ahogy Sudi neked leírta. És csak azt írja ki, hogy hiba történt, nem írja ki, hogy miért.

A képeket megkaptam, de csak egy picivel később tudok foglalkozni velük, jó? remélem, nem haragszol! :)

NA, csomókról lévén szó, itt van egy kislány, aki másféléves múlt és az egyik combiján van egy csomó. nem tudják, hogy mitől van, meglehet, hogy az egyik oltás került rossz helyre. A legrosszabb az, hogy állandóan nő. Tegnapelőtt vitték a kórházba, mert olyan vizsgálatot kellett végezzenek rajta, hogy el kellett közben altatni. Hogy mi lett az eredmény még nem tudom, mert nem beszéltem a szomszédasszonnyal, mert az ő unokahúgának a kislányáról van szó. Nagyon remélem, hogy nem nagya baj, de azt hiszem, mindenképpen ki kell műteniük.

Sancsi: Hogy ezt leírtam, nehogy megijedj, ha valami gond lett volna, a dokinő mindenképpen mondta volna neked! Csak elmeséltem, hogy ilyen is van!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?