sziasztok!
már nagyon rég akartam nektek írni, de mindig halogattam, és ahogy telik az idő, egyre nehezebb.
próbáltam mind a két topikot aktívan követni, de nem megy. maradtam (aktívan) az őszinél, mondjuk úgy, hogy nosztalgiából. azért titeket is el szoktalak olvasgatni, és a képeket is megnézegetem, mert kíváncsi vagyok kivel mi van.
a többszöri összezördülést illetően nem tudok mit mondani, csak azt, hogy sajnálom, hogy kettészakadt a topik, és én naívan azt gondoltam, hogy ez rendbehozható. azt gondoltam, hogy majd én rendezek egy talit, ahova mindenki eljöhet, és elférünk majd egymás mellett. na ez egy óriási naivitás volt tőlem, amire az utóbbi pár hét történései mutattak rá. ezt az ősziben már kifejtettem, de nem tudom, hogy innen olvassa-e azt valaki. a vitákat illetően Ayse véleményén voltam eddig mindig (bocs, hogy belekeverlek Ayse), így nem kell magyaráznom. szóval leesett a tantusz, hogy itt milyen nagy, kibékíthetetlen ellentétek vannak
amit sajnálok, de ez van.
igazából azért akartam írni, hogy ne sunnyogva tűnjek el innen.
korábban még felmerült bennem, hogy szeretnék veletek menni talira stb, de most már a kialakult helyzet miatt én is kívűlálló vagyok.
Jucc, még annyit, hogy Eszti lázas lett, úgyhogy a "bezavarás" úgy néz ki megoldódott, amit egyébként nem értek, hogy miért az, minden gúny nélkül.
azért remélem nem bánjátok, hogy bekukkantok néha hozzátok, mert nagyon jó fejek a babáitok, és ezt nem nyelvcsapásnak szántam.
remélem nem bánom meg, hogy írtam (ez most egy ilyen hétvége nekem...)