Új privát üzeneted érkezett!

:D:D:D

Ez most tényleg én vagyok (vagy nem) :twisted:

Ildi,
de csak a napszemüvegemért cserébe kaphatja meg Laci a cumit!
Béna módra bent hagytam a kesztyűtartóban :P

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Csak beugrok elköszönni, vasárnap este jövünk vissza a családtól. Mindenkinek szép hétvégét!!!

Ja, és tök jók a győri képek, nagyon klassz kis játszó! Srácok és anyukák nagyon cukik :D

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Érezzétek jól magatokat! :)

Tünde, Sis!
Tényleg jók a képek, biztos jó kis buli volt/van! :D
Ildi hazaért, csak ma vásárolni ment! Este ír majd! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok LÁnyok!

Vagyok ám, csak vasárnap lesz Lacika szülinapi bulija. Nagyon nagy a család és én nagyon szeretek, meg nem utolsó sorban tudok is főzőcskézni, úgyhogy én szoktam csinálni a kajákat. Bár most anyu is besegít egy kicsit, mert a sajtos sütit ő süti, meg kikísérletezett egy tuti töltött hús receptet, úgyhogy azt is. Most értünk haza Lacikától tőle, átvittük a dagadót. Bazsika az apukájával, meg Dórikáékkal cirkuszba ment.
Tök kaka, mert én imádom a cirkuszt Balázs meg utálja, de Bazsika mindenképpen vele akart menni. :cry:

Győrben nagyon nagyon jól éreztük magunkat, mint azt a képek is mutatják. Zita még tündi-böndibb, mint a képeken. Igazi mosolygós kis csajszi. Egész séta alatt udvaroltak egymásnak Lacikával, annyira kis aranyosak voltak.

Tünde
Nagyon jól éreztük ám magunkat, nem azért nem írtam, mert nem volt mit, csak este még mentünk anyuékhoz, mire meg hazaértünk, addigra a fiúk kidőltek, utána meg én is. Lacika ma reggel 3/4 9-kor kelt. Utána meg elementünk együtt húst venni, aztán én egyedül bevásárolni, amíg a srácok aludtak, aztán meg füvet nyírtunk, locsoltunk. Most jutottam gép elé.
De még egyszer nagyon köszönjük a vendéglátást. Főleg, hogy nekem még takarítanom sem kellett a gyerekeim és magam után. :lol: :lol:
Neked és Zitának jobbulást kívánunk. Bár a fő vuduzó helyben van, úgyhogy nagy baj nem lesz. :lol:

Ayse
Olvastam, hogy szegény Andrist sem kerülte el a kórság. Remélem mire ezt írom, addigra kicsit jobban van szegény.
Szerencsére viszont Lili már jobban érzi magát.
Egyébként én is hónaljban mérem mindkét fiú lázát.

Andi
Köszi az Ildi híradót. :lol:

Jucc
Tényleg nagyon jó volt a szerdai nap. Megismételhetjük. Végre valaki ráncba szedte egy kicsit Bazsikát.
Amit a buszmegállóban csináltak az tényleg nagyon vicces volt. :lol:
A talira mi tuti megyünk és szerintem Andiékat is mi visszük.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Máté és Brigi elmentek, de előtte még elmentünk az állatkertbe.
Olyan sok kép készült, hogy csináltam egy albumot, így is tök nehéz volt válogatni. :)

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10808
Vendég

Sziasztok!

Tünde,
nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, remekül éreztük magunkat, finom kajákat kaptunk, és a gyerekek is szemmel láthatóan tök jól elvoltak egymással.
Ismétlés következik, de legközelebb ti jöttök hozzánk :)

Az albumon betojtam :D

Ildi,
én aztán fővuduztam ott hiába, Zita másnap este sem akart aludni, bezzeg ahogy kivitte Tünde a nappaliba, vigyorkodott ezerrel, bújt anyjához, és közben velem kokettált :D
Szerintem egyszerűen csibész a csaj, na :)

Kitűnik ez abból is, ahogy Bálintra reagált. Tünde azt mondta, hogy tuti, félni fog tőle, merthogy a pasikkal félénkebb, erre fel egyfolytában vigyorgott rá, meg a nyelvét nyújtogatta. Mondtam is neki, hogy hiába próbálkozik, úgysem tudja elcsábítani, erre apa:
- hát, várjál azért, amilyen szexi hangja van... :D:D:D
Bejönnek neki a búgó hangú csajok :wink:

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Andris és Lili már sokkal jobban vannak, mondhatni meggyógyultak! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Még a szemük karikás, meg sápadkák is, de majd csak helyrerázódik ez is!
Ma majdnem tökéletes napom volt!
Délelőtt, amíg tanítottam, a férjem főzött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Székelyképosztát csinált (az útmutatásaim alapján), mit mondjak, isteni lett. Ráadásul a teraszon tudtuk megenni, mert aaaaaaaaannyira gyönyörűszép idő volt!!!! A teraszon is tanítottam, sőt, ebéd után életem párja magára vállalta a gyerekek lefektetését és az asztal leszedését, úgyhogy én a kertben aludtam egyet! Hát nem tudom leírni, mennyire de nagyon jól esett! A gyerekek is egy nagyot aludtak, közben a férjem megnézhette a Kill Bill2-t, amire én nem vagyok hajlandó. este pesig Lili kívánságára muffint sütöttünk, mert nagyon szeret velem sütögetni :):):).

Sildike/Tünde/Sis (majd' azt írtam Sisi :D)!
Jó kis talitok volt Győrben! Olyan huncutok ezek a gyerkőcök a képeken! Volt nagy hancúrozás?
Tünde pocakja tök sokat nőtt a nyaralás óta!

Tünde!
Sztem Zita nagyon mélyen aludhatott, azért nem tért teljesen magához. Aznap volt a borzalmas éjszakája Andrisnak is. Állítólag iszonyatos frontok jöttek-mentek, anyukám nagynagy migrént kapott. :(

ayse

Szia Ayse! :D

Nagyon örülök, hogy jól vagytok, épp most gondoltam rátok! (lámlám, megy ez a vudu :roll:)
Kertiparty miatt irigyellek, muffinsütés zsír, nálunk is megvolt tegnap este.

Front mellé még telihold is volt ám aznap, lehet, hogy az is közrejátszott az ördögűzős éjszakához!

Máté az éjszaka további részében is felkelt, de nem volt igazán ébren, csak forgolódott 1-2-3-4-et, aztán aludt tovább :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Igen akartam írni a teliholdat is, csak elbizonytalanodtam, hohy nem tegnap volt? Tegnap akkor jött fel, amikor sétáltunk és én még életemben nem láttam ilyen nagynak és kereknek! Lilivel döbbenten bámultuk!

Búgóhangú Zita :lol:

Akkor Bálintnak nagyon nem jönne be Fejhangon Visító ANdris :lol:

ayse

Ayse,
Máté is visít ám, sőt! Bálint is :D:D:D
Reggel együtt szoktak sikoltóversenyt rendezni, amitől aztán egyből kiugrik az álom a szememmel együtt :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse, de örülök, hogy meggyógyultak a gyerekek!!!
És nagyon irigyellek a férjed miatt!

Zita ma se aludt el. 1 órát hagytuk, közben persze benéztünk hozzá. Most a mi ágyunkon alszik. Azt hiszem, kedden elviszem a gyerekorvoshoz tanácsadásra, hogy mi a frász lehet ez. :(

Brigi,
örülök, hogy itt voltatok, és tök jó volt, hogy a gyerekek is jól érezték magukat.
Na jó, az estéket leszámítva. :( :( :(

Egyébként Brigi jól kibabrált velem. Tegnap sütöttünk muffint, mert annyira ettünk volna mind a ketten vmi finomat. Erre Ő csak kettőt evett, a maradék 10 az enyém maradt. :(
A saláta is megmaradt, sok szénhidráttal
Kép
Vendég

Akkor éjjel tényleg naygon brutál volt a hold! Brigi mondja, hogy felhúzza a redőnyt, hogy jöjjön be az utcafény, mire én mondtam, hogy az itt nem annyira van. :)
De nagyon világított a hold, még arrébb is kellett mennem a párnán, mert a szemembe világított.
Vendég

Nna, még egyszer a kép, nem akar bejönni:

Kép
Vendég

Hú nagyon csini Zita ebben a szerkóban (én imádom a barnát).
A hold tegnap éjjel is a szemembe sütött!

ayse

Lefotóztam ez előbb Zitát. Én nem értem, ez miért jobb, mint a saját ágya. :)

Kép
Vendég

Hát azért, mert ott Anya-szag van és egyébként is a tiltott gyümölcs életkortól függetlenül mindig édesebb!!!!

ayse

És akkor az miért nem elég, ha odaadom neki a kispárnám? :)
Vendég

Az nem elég intenzív (mindenfajta értelemben)

ayse

Én is erre tippeltem. :( / :)
Én még felnőtt koromban is szerettem anyukám ágyába bebújni. :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok, de jó a téma...már gondolkodtam, hogy Tüncsit elviszem "elmeorvoshoz" :)...rendszerint azt csinálja, hogy ha az ágyában altatom, ha nagyon fáradt, szépen elalszik...ha nagyon fáradt, de épp anyahiányos (szüntelen kiabálja: Annya annya annya...)akkor átviszem a nagy ágyunkba és melléfekve próbálnánk elaludni, de ennek mindíg az a vége, hogy kb még 1-1,5 órát teljes extázisban pörög, forog, ugrál az ágyban...de már majd összeesik...és a végén (jó esetben) elalszik, ez a ritkább....eddíg csak a délutáni alvásnál csinálta ezt, de volt, hogy este alvás előtt bevittem apja mellé a nagyágyba...kicsit bújjanak még össze,. és szinte ugyan ez kezdődik...de inkább elhozom ilyenkor, hogy ne pörgesse túl magát este...
Mi a fenátől van ez?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, nálunk a délutáni alvás megy rendesen, semmi gond, az esti a gázos, de nagyon. Kíváncsi vagyok a homeopata és a gyerekorvos véleményére.
Ayse-vel azt beszéltünk, hogy nálunk valszeg Zita érzi, hogy vmi változás van folyamatban (kistesó), és ezzel nem tud mit kezdeni, plusz Apának megint elkezdődtek a külföldi útjai, és így borul sokszor a délutáni-esti megszokott rituálé, amire állítólag ebben a korban nagyon érzékenyek.
Egyébként nálunk is az szokott lenni, amit írsz, hogy betesszük hozzánk, és pörög ezerrel, örül nekünk. Most az a taktikánk, hogy mind a ketten háttal vagyunk neki, és nem reagálunk a bolondozására. Így hamarabb elalszik, de lassan totál féloldalasak leszünk Apával. :D
És Te meddig hagyod sírni, nyüglődni, hogy hátha elalszik?
Védőnő gy.orvos mit mond?
Vendég

Brigi, Zita tanult pár dolgot Mátétól: oroszlánüvöltést, de nem kizárólagosan a "milyen hangot ad az oroszlán" kérdésnél, hanem bmikor, ha vmi nagyon tetszik; és a fogcsikorgatást. :(
Vendég

Tünde, hát a hátmutogatás nem működik, mert rögtön ránk mászik, és előbb utóbb a földön landolna...

És Te meddig hagyod sírni, nyüglődni, hogy hátha elalszik?
ha csak én vagyok vele, kb 1-1,5 óra mire elalszik, ha elalszik, ha nem alszik el akkor kijövök vele és játszunk végkimerülésig...

Védőnő gy.orvos mit mond?
még nem beszéltem velük, szerintem csak legyintenének...nem valami jó a dokink...

Kép

Kép
prüntyi

sziasztok!

már nagyon rég akartam nektek írni, de mindig halogattam, és ahogy telik az idő, egyre nehezebb.
próbáltam mind a két topikot aktívan követni, de nem megy. maradtam (aktívan) az őszinél, mondjuk úgy, hogy nosztalgiából. azért titeket is el szoktalak olvasgatni, és a képeket is megnézegetem, mert kíváncsi vagyok kivel mi van.
a többszöri összezördülést illetően nem tudok mit mondani, csak azt, hogy sajnálom, hogy kettészakadt a topik, és én naívan azt gondoltam, hogy ez rendbehozható. azt gondoltam, hogy majd én rendezek egy talit, ahova mindenki eljöhet, és elférünk majd egymás mellett. na ez egy óriási naivitás volt tőlem, amire az utóbbi pár hét történései mutattak rá. ezt az ősziben már kifejtettem, de nem tudom, hogy innen olvassa-e azt valaki. a vitákat illetően Ayse véleményén voltam eddig mindig (bocs, hogy belekeverlek Ayse), így nem kell magyaráznom. szóval leesett a tantusz, hogy itt milyen nagy, kibékíthetetlen ellentétek vannak :( amit sajnálok, de ez van.
igazából azért akartam írni, hogy ne sunnyogva tűnjek el innen.
korábban még felmerült bennem, hogy szeretnék veletek menni talira stb, de most már a kialakult helyzet miatt én is kívűlálló vagyok.

Jucc, még annyit, hogy Eszti lázas lett, úgyhogy a "bezavarás" úgy néz ki megoldódott, amit egyébként nem értek, hogy miért az, minden gúny nélkül.

azért remélem nem bánjátok, hogy bekukkantok néha hozzátok, mert nagyon jó fejek a babáitok, és ezt nem nyelvcsapásnak szántam.
remélem nem bánom meg, hogy írtam (ez most egy ilyen hétvége nekem...)

KépKép
KépKép
and

Halihó!

Ildi!
Hogy sikerült Lacika bulija! Képek lesznek? :)

Tünde, Sis!
Nagyon jók a képek, tényleg látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Ez az alvás dolog nem lehet egyszerű! :shock: Natinak egyelőre szerencsére nincsenek ilyen allűrjei! :) kopp-kopp!
A telihold egyébként nálunk is bezavar, akkor Nati is nyugtalanabbul alszik.

Jucc!
Hogy sikerült a hétvége?

Képzeljétek! Ma nem kis csalogatások árán ugyen, de Nati tett egyedül 3-4 lépést! :D Apával nagyon örültünk, :lol: Nati inkább meglepődött! :roll: :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Képzeljétek, Zita alszik (kopp-kopp-kopp), egy hang nélkül, mint ahogy ezt tőle megszokhattuk!!! :) :) :)
Remélem most nem a B verzió lép életbe, hogy 10-11 körül ébred, és vígan viháncol 2-3 órát.

Én dögrováson vagyok, egész nap fújom az orrom, tüsszögök. Iszom a mézesteát, kaptam Rudon-cseppet is, de semmi hatás. :(
Azt honnan lehet tudni, hogy megfázás vagy allergia? :oops: :shock:
Vendég

Andi, gratulálok, de jóóó! Ez már elegendő lesz a gyógytornásznak?
Figyi, amikor alvástanítottál, akkor az első nap mennyi ideig sírt Nati?
Vendég

Tünde!
Gyógytornászhoz legközelebb 3 hét múlva megyünk, addig még biztos ügyesedik a csajszi! Remélem ez elég lesz ahhoz, hogy megint kapjunk 1hó szünetet! Amíg el nem kezd önnálóan járni, úgyis havonta ránéz a nő, amit nem is bánok!

Az alvástanítás első napján kb. 40percet sírt, de tudod, be kell menni hozzá megadott időpontokban!
Amikor először minden elgondolás nélkül próbáltuk tanítani, sokkal tovább sírt, pedig akkor is bementünk hozzá, csak nem figyeltük annyira az órát.
Gondolkodsz Zitánál rajta?
De ő korábban nem akciózott este, nem? Lehet, hogy ez most csak átmeneti és biztos van abban valami, amiről Ayseval beszéltetek.
Jobbulást neked! Viszket a torkod, szemed?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, igen, gondolkodom rajta. Amíg hetente, kéthetente 1x volt ilyen bulihuligán, hát Istenem, ki lehet bírni, de ez a napi rutin már sok, nekem is, Apa se piheni ki magát.
Bár mondom, most elaludt szó nélkül, pedig minden ugyan úgy volt, mint eddig.
Igen, jól emlékszel, Zita kb 3 hós kora óta átaludta az éjszakát, mindenféle ringatás, simogatás, altatás nélkül. Összetehetem a kezeimet. :)

Nem viszket semmim, csak dáthás vagyok, de nagyon. :(
Vendég

Tünde!
Akkor talán nem allergia!
Homeós bogyón nem gondolkodtál? Oscillococcinum nagyon jó!

Azért remélem Zita alvókája nem romlott el végleg, csak most kicsit feszegeti a határokat!
Éjszaka is többször ébred?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, de, remélem a héten eljutok egy homeopatához.
Zita ha ébred, akkor "csak" egyszer, de az kb 2-3 órányi... :(
Vendég

Húú, nem adja meg magát könnyen!
Ismered a könyvet egyébként, aminek a módszerét mi is alkalmaztuk? Aludj jól gyermekem a címe.

Többiek, hol vagytok????????

Andi&Nati

KépKép
duda

Ismerem, de nem olvastam. Vmi rémlik, amit írtatok, hogy 3 percenként kell bemenni?? Aztán 5?
Nálatok most mi a helyzet alvás ügyben? Kibújt Nati foga? Kapja még a Cataflamot?
Vendég

Tünde!
Valami ilyesmi! :lol:
Szóval a módszer lényege: a tanítás max. 7 napig tart és minden nap emelni kell a percek számát, amikor bemehetsz a gyerekhez.
Első nap:1-3-5 percenként mehetsz be, 2.nap: 3-5-7 stb.
De addig kell bemenni, amíg el nem alszik! Minden este ugyanúgy kell történnie a lefektetésnek! Ez nagyon tömören a lényege, de sztem érdemes elolvasni a könyvet! Érdekes is és nekem pl. könnyebb volt az egészet végigcsinálni, mert tudtam, hogy nem tart örökké a sírás és megértettem, hogy fontos, hogy a gyerek kipihenje magát.

Natinak áttörte az ínyét 3 kisörlő, így most jobban alszik! (csak el ne kiabáljam!!!)
Nem adom neki a cataflamot. Két napig kapta összesen, szerintem a finisben kezdtünk neki adni. :?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!
Sztem Zita is fogzik, mert ömlik a nyála, de nem érzek semmit. Remélem a híg takony is ezért van.

And!
Olvastam ám ímit írtál, de nem tudok semmit se hozzáfűzni.
Nyugodtan olvass minket, ez egy nyílt topic, szabad a pálya mindenkinek. :)
Vendég

Sziasztok!

Felénk ma is szép idő volt, bár nem annyira mint tegnap. Egy nagyon jót sétáltunk az erdőben, Lili makkot, falevelet, virágot gyűjtött kis kosárkájában. :) Én meg kiérdemeltem a kemény csaj jelzőt, mert Andrist én cipeltem a kenguruban :)

Ma este az egyik kedvenc filmemet vetítette az m2. Már a címe is tök jó - Étel, ital, férfi, nő. Az élet lényegét ennél egy kicsit tömörebben örökítette meg az angyalföldi ház felirata a szomszéd utcából: pic..., fa... :lol: :lol: :lol: Végül is erről szól a világirodalom.
A filmnézésembe egy kis homokszem csúszott, mert vasalntam közben, csakhát a film kínai nyelven, feliratozva ment :lol: :lol: . Mit mindjak, elég lassan haladtam, de azért jól szórakoztam!

Duda!
Óriási gratula!
A 22-esben nagyon aranyos az a kép Mankával! :)

Tünde!
Jobbulást Neked! A nátha nagyon vacak....:(

ayse

nem a kenguruban, a hordozókendőben

ayse

Hahó, sehol senki?

Jelentem, visszatért a régi megszokott Zitánk, ébredés nélkül aludt 12 órát! Juhhéj!!

Kép

Lányok, földön fetrengős hiszti nálatok is bejátszik néha?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Andi!!!
GRATULA NATIKÁNAK!!!

Én gondolkoztam homeobogyón Bencének,elég gyakran volt takonykóros az utóbbi időben!
Oscillococcinumból mennyit lehet adni,és hogy?
Vagy esetleg van valami más is?

Tünde!
Irigyellek most alvásügyileg..én hajnali fél 2től 5ig "buliztam" Benivel :cry:
Most se nagyon akar aludni....pedig eddig nem volt gond az alvókájával :roll:
A földönfetrengős megfeszítős-tekergős hiszti nálunk ilyenkor rendszerint van,amikor keveset alszik. :cry:
Jobbulást neked...

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Kriszta, köszi a jobbuláskívánást!
Annyira bírom, ahogy hisztizik Zita (persze Ő ezt nem tudja), olyan kis fifikás ám. Lefekszik a földre, tekereg, én persze otthagyom, jön utánam négykézláb, és újra lefekszik. :D:D:D Olyan kis makika, nem? Szerencsére még találok neki érdekeset, és akkor el is felejti, hogy éppen nagy hisztiben volt. :D
Vendég

Tünde!

Ez nálunk is így van! :lol: :lol: :lol:
Ha valami nem tettszik a fiatalúrnak veri magát a földhöz,fetreng,hisztizik..
könny egy csepp se jön a szeméből persze... :lol:
Ha otthagyom,kotor utánam ki a konyhába,vagy ahol épp vagyok,és hipp-hopp elillan a hiszti,ha valami érdekes dolgot adok,vagy mutatok!:)

Nem irigyellek a nátha miatt..én közel 3 hétig kinlódtam,pedig megettem az egész patikát! :lol:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Nálunk földönfetrengős hiszti nincs. Viszont ma Andris a nemtetszését azzal fejezte ki, hogy iszonyatosan belemart a nyakamba! Gondoltam is, hogy kicsit korán kezdődik a dackorszak. A férjem szerint iszonyúan meg fog minket fingatni. Nem tudom, azt hittem, hogy Lili után újat nem tudnak nekem mutatni. Lehet, hogy mégis.....

ayse

Sziasztok!

Itt vagyunk ám mi is! Szokás szerint későn jöttünk tegnap, nem volt erőm már netezni. jó volt a hétvége, nagyon szép idővel, mi is beszereztük az idei levél- és bogyókészletet, most préselődnek a levelek, majd lesz belőlük valami szép :)
Gergő továbbra is náthás, kicsit talán jobban, mint eddig, de még mindig nincs teljes dugulás, viszonylag jól szopizik, de az alvás nála is pocsék, egyelőre a teliholdra fogom én is...

Ahogy így visszaolvastam, látom, hogy tök elfelejtettem valamit:
Márti :) Köszönjük szépen a muffin-receptet, múlt kedden megsütöttem, és vittem belőle Ildiékhez is, nekem bejött, és úgy tűnt, Ildinek is :)

Azt meg nem látom, hogy Zsófnak ki lett-e keresve a szüli-értesítője. mindjárt utánanézek.

Mindenesetre:
Bubusnak nagyon boldog első szülinapot kívánunk így utólag is!!!

Ayse :) Borzasztóan örülök, hogy a gyerekek túl vannak a kórságon!!! És nagyon szupi férjed van, hogy ilyen klassz napot csinált Neked! A szülinapi buli elmaradt a betegség miatt? Vagy kihagytam valamit?

Ildi :) Jó, hogy előkerültél! Miket kapott Laci a szülinapjára?

And :) Semmiféle bántás nem volt részemről a "bezavar"-ban, rossz szót választottam, ne haragudj! Csak az én hülye elméletem lett megzavarva, de én voltam a hülye!!! Nekem is hasonló naiv gondolataim voltak azzal kapcsolatban, hogy majd az én talimon.... de látom én is, hogy nem fog összejönni, sajnálom. De Téged aztán tényleg nem akartalak megbántani. És szívből kívánom, hogy pénteken legyen Nálatok tali, mert az azt jelenti,hogy Eszti nem lesz beteg :)

Andi :) Hú, nagyon ügyes Nati :D

Tünde :) Örülök, hogy Zita ismét a régi :) Képek nagyon szupik!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Látom, sehol senki :(

Bubus értesítője:

"Sziasztok!

BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ma éjjel 1:52-kor megszületett Bulcsú 3890 grammal és 59 cm-rel. Egészséges, gyönyörű baba. Zsóf. "

Hatalmas gartuláció Göndörzsófnak!!!!!!

Judit"

És egy újszülöttkép Bubusról:

Kép

Kép

Kép
jucc33
Érd

És Gergőmről is előszedtem egyet :oops:

Kép

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Kriszti!
Azt hiszem, babáknak napi egyet lehet adni immunrendszer erősítés gyanánt! :)

Jucc!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)
Gergőnek jobbulást!
Mi legyen a rucikkal? :roll:

Fetrengős hiszti nálunk sem volt eddig, csak ülve toporzékolós! :lol:
Jó akaratos kis csajom van! :D

Tényleg, nálatok eljátszanak a gyerekek egyedül?
Nati alig-alig van el magában, állandóan igényel. Ha kimegyek a szobából, jön utánam, kapaszkodik a lábamba. Semmit nem tudok tőle csinálni szinte. A gép elé is csak akkor tudok ülni, ha alszik, különben visít a lábamnál, hogy vegyem fel.
Elbaltáztam valamit? :roll:

Ayse!
"meg fog minket fingatni" Olyan jót nevettem ezen, nem is hallottam tőled még ilyesmit! :oops: Jó, tudom, hogy most is Apa mondta! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, anyás korszak...ilyen már nálunk is van...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Andi!
Köszi,lehet kipróbálom! :D
A gyógyszertárban kérdeztem,ott nem tudták megmondani... :roll:
Szerintem nem "baltáztál" el semmit!
Én se tudok Bencétől semmit csinálni,csak ha apa lefoglalja,vagy épp alszik.Ha kimegyek a konyhába,vagy bárhová,jön a hiszti...
Anyás korszak,ahogy Prüntyi mondja.

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Hát Lányok, akkor én szerencsés vagyok, Zita eljátszik egyedül. Persze nem egész délelőtt/délután, de azért napközben is ide tudok jönni. Érdekes, ha főzök, azt nem szereti, adok neki tálat és fakanalat, de nincs el vele sokáig.
Vendég

Tünde, azért köszi, hogy reagáltál :) Zita alvós képei verhetetlenek :wink:

Jucc, nincs harag :) :) :)

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?