Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, mert szerintem a felfúvódástól ekkorra és ez még nem ténylegesen a baba! Gondolom én! Az akkor jó már, amikor tényleg igazi pocakfotója van az embernek és nem ilyen pufis. :lol: :lol:

Babancsnak, meg szerikának már biztos kezd olyanja lenni! :)

Kép
elizabeth25

Áfi Üdv újra, én is boldog névnapot kívánok :)

Csajok a Jónás szerint egyik hónapban fiad lehet másikban lányod és így váltják egymást a hónapok -holdhónapok-! Na most nincs mindenhova beírva a baba neme. De egyből, ahova be van írva a neme, visszaszámolok, hogy fiú-lány-fiú-lány, akkor nálam mindkét csajom bejött :lol: Erre varrjatok gombot :lol: Szal nekem a kínai is meg a Jónás is mind a kettő lányomra lányt írt :) :lol:
Most októberre meg mind a kettő fiút!!!!!!!!!!! Csak jöjjön össze :shock: :wink: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nekem a Jónás fiút ír, a kínai lányt! :) Na ebből mi lesz? :)

Amúgy azt olvastam, hogy aki az ovuláció előtti 24 órában szeretkezik, annak nagyobb az esély a fiúra, aki utána annak a lányra!

Kép
elizabeth25

Joooo reggelt! :D

Kép

Hogy allnak a mai hok?????

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa, jó reggelt mindenkinek!

Királyságos a hőd! :lol:

Többieké hol van???

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Ancsa, ez nagyon szép görbe, remélem, hogy összejön a babus! :D Vagyis hogy összejött! :wink:

Áfonya, sajnálom, hogy ilyen hosszadalmas ez az örökbefogadási út, de végig kell járni ezekszerint, viszont gyönyörű babátok lehet utána! Szerintem csak akadékoskodni akart a csaj, biztosan unja a munkáját, és talán rossz napja is lehetett, biztos nem jutott dinnyeföld... De tartsatok ki, hiszen megéri, igaz?

Mindenkinek puszi, még felteszem görbuszkámat, és nagyokat pislogok továbbra is, hogy mi van, habár szerintem tegnap későeste lehetett az ovulációm, mert iszonyatosan fájtam! :wink:

Kép
Vendég

Szépséges vasárnapot!

Ancsa!
Remek. Tuti 18-án volt a pé? Nem lehetett 15-16-a körül? Mit éreztél?

Enyém görbe:

Kép

Totál együtt haladunk :lol:

Kép
zölddisznó

Lizi!

Megéreztem, hogy látni akarod :wink: és már raktam is föl!

Athiz!
Elég furi! De az fájogatás, a tojásfehérje és az LH-teszt nem csal!
Várjunk pár napot! Mindenesetre látom, nem a sorozatokat nézitek :oops:

Kép
zölddisznó

Zöldikém, anya minden női praktikát és cselt bevet, hogy apát "szóra" bírja! :lol:
Vendég

Picinyeim, nem lehet, hogy nálam ez a teakeverék kavart be?
Vendég

Ja, csak megint én! Zöldi, szerintem már igencsak hárman lesztek azon az esküvőn! :wink:

Ancsa, szerintem ti is gyarapodni fogtok! :D
Vendég

Sziasztok!

Lustiztunk, így csak most teszem fel a görbuszom. Hogy mi lesz ebből????

Kép

Mindenkié szép, csak az enyém nem... :cry:

moni

Móni, ha kicsit fentebb tekintesz, láthatod, hogy az enyém sem egy főnyeremény. De a tiéd viszont hidd el, bíztató! :wink:
Vendég

Moni: baba...

Ancsa!

Sztem a 19. cn.-on volt pé-d. A görbéd igen szép.

Athiz!

Hát már nemtok kiigazodni a görbéden, olyan mintha állandóan ovulálnál :lol: Mondjuk a hőgörbét nem kell készpénznek venni, az a lényeg amit te érzel, meg amit az LH-teszt mutat. Az utóbbi megbízható.

Zöldi!

Gyönyörű a lila-éxerkollekciód! Hát én ha vennék egy zacskó gyöngyöt, asszem nem állna össze ilyen szép formává.
Érezd jól magad az esküvőn!

Áfonyaa!

Te mit is tanulsz? Ne haragudj, ha már említetted (de én nemt tudom :oops: ).

Kép
babancs

Babancs, nekem is pont ez jár a fejemben, hogy olyan, mintha már másodszorra lenne peteérésem! :shock:
Mindjárt csinálok egy LH tesztet, kíváncsi vagyok, mi lesz.
Vendég

Athiz!
Szerintem is hárman leszünk. Pedig úgy jelentkeztünk be, hogy csak ketten, + a tanuk. Jól átverjük a bucijukat! :lol:

Móni!
Most látom, hogy Neked is inszemed volt?! Milyen intelmekkel látott el a dokikád? Hol csinálták?

Este unalmas volt a film, úgyhogy:
Kép

Kép
zölddisznó

Coca, ez az, aminek látszik? :shock: :lol:
Önmagatok példájáról másoltad? :D
Vendég

Ez bizony az. Modellt "állt" a kicsike. Apának lesz meglepi a két csíkos teszt mellé!

Kép
zölddisznó

Athiz!
A ferticircle teljesen máshogy számol! Nézd meg abban az én görbém!
Kép

moni

Zöldi!
Igen. Intelmek nem voltak különösebben. Napi 3X1 Utrot szedek. Ennyi. Helyi kórházban csinálta, se stimu, se tüszőrepi semmi nem volt, mert idő előtt megrepedt. Ezért nem fűzök hozzá sok reményt... Mondjuk az orvosom annál többet! :lol:

moni

Móni!
Én az orvosodnak szurkolok!
Hol van az a "helyi"? Vagy titkos?
Van MSN-ed? Kérdeznék néhány dolgot, ha nem baj.

Kép
zölddisznó

Hol vagy Áfi????????????????????????????????

Kép
zölddisznó

Vagyok Cocám, olvasgatok, csak annyira hihetetlenül fos a kedvem hogy nem feltétlenül fórumra való... valószínűleg még ezt a 2 nap fősulit sem pihentem ki, de a 2 napi házimunával visszamenőleg is meg kellene bírkóznom, apa sincs itthon, dolgozik, a hétvégét is utálom, hideg is van, az egyik macskám is elveszett (persze hogy a sziámi, nem a házi!), meg kedden pszichológus az örökbefogadás miatt, és stresszelek rendesen, szóval halálvágyam van, majd jobban leszek és jövök.
Babancska,
pénzügyet tanulok, banki szakügyintéző leszek ha nagy leszek, és 2 napig nonstop 4 órás váltásokkal ismerkedtem a számvitel, a hitelbírálat, a közgazdaságtan, és még a jóég tudja minek a rejtelmeivel. Most olyan szivacsos az agyam...
Vendég

Áfi!
Én megőrülnék, ha mégegyszer számvitelt kellene tanulnom. A másik főiskolán én is szenvedtem tőle, és tuti nem vizsgáztam volna le belőle, ha nem egy könyvelő ül előttem és nem szereti a csokit.
Macsesz hazatalál, ha éhes lesz. Miztos csajozni/pasizni ment csak.
A pszichológus miatt ne stresszelj! Nem mindenki olyan tapló ott sem, mint a múlt heti aktakukacotok. Ő csak útált dolgozni.

Fel a buksival! Süt a nap!

Kép
zölddisznó

Coca, ez tuti, hogy babás görbe! :)

Athiz, tessék is bevetni minden praktikát! :)) Megy a drukk ezerrel!!!!!!

Moni, neked nagyon beágyazódásos a görbéd! :P

Enikő, hol vagy?

Kép
elizabeth25

Áfi, nem szabad így hozzáállni!!!!!! Sikerülni fog és kész! A pszichológushoz meg mindenkinek elkell menni aki örökbefogad! Nekünk is van egy ismerősünk, akik örökbefogadtak, nekik egy év alatt ott lett a babójuk, igaz, nincs nekik másik...szólva sajátjuk egyáltalán nem lehetett! :( Sajnos! :cry:

Kép
elizabeth25

Csajok!
Olyan rendesek vagytok, hogy bíztok helyettem is!!! Én 25 hónappal a hátam mögött már nagyon szkeptikus és óvatos vagyok! De bárcsak igazatok lenn!ű

Áfi!
Fel a fejjel! Nem szabad, hogy így lásson a pszichomókus! Próbálj meg életvidám lenni, mert ugye az egy plusz pont nekik!!!

moni

Sziasztok!!

Hát a hőm nincs toppon, már a múlt havihoz képest!
Kép

Áfi: Ez az az állapot amire a párom azt szokta mondani, hogy "még a kakas is kurva meg a kandúr macska is"! :lol: Naaaa fel a fejjel, nem lesz semmi baj :wink:

Purc: Drukkok mennek milliók holnapra :wink:

Moni: A görbéd alakul :) ++++++++++++++++++++++++++++++++

Lizi: Itt vagyok csak apa éjszakás és itt alszik ahol a gép van, és a csajok miatt nem tudok netezni. Csak most egy picikét,mert alszanak :)

Coca: Király ez a kulcstartó :)
Te Coca egy Micimackós faliórát nem csinálnál a Bogimnak ha szépen megkérlek? :lol: Olyan jó lett az a múltkori órád. Természetesen kifizetem az anyagköltséget és munkadíjadat is :wink:

ceniko
Szeged

Purc, holnap reggel teszt!!!!!! :lol:

Kép
elizabeth25

Sziasztok Csajok,

Nagyon bíztatók ezek a görbék.

Áfi, fel a fejjel, a pszichológus is "csak" egy ember, én már csak tudom, körbevettek 4 évig, na jó nem az elmegyógyintézetbe, hanem a fősulin. Szurkolok ezerrel, hogy nagyon szimpik legyetek neki, és jókat írjon a mindenttudójába.

Coca,

Hát nem semmi ez a kreálmány, meg persze az ékszerköltemények sem. A görgédről nem is beszélve...

Moni,
Szerintem ezzel a görbével az égatta világon semmi probléma nincs, csak mindeki a sajátját kritikusan látja... :roll:

Athiz,
na mi lett a mai Lh teszt eredménye? Ki tudja lehet a végén ikrek lesznek :wink:

Én tegnap halálra rémültem, mert képzeljétek el kicsit véreztem, inkább rózsaszíneztem, nem pirosoztam, és a hasam is fáj, mintha meg akarna jönni. Azóta viszont hála Istennek semmi nem volt a bugyikámban, és a hőm is fönn van. Na erre varrjatok gombot. Azt hiszem a szervezetem már Halloween hangulatban van, és tetszik neki, hogy a frászt hozhatja rám. Én annyira nem értékelem a humorát :oops: :cry:

Azért tájékoztatásul:

Kép

Az ovu előtt egy értéket 0.5 tizeddel magasabbra tettem, így már oda tette a fertility is a pé-t, ahova mondtátok.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc!
Ilyenkor szoktam a saját görbémre azt mondani, szép és jó, és maradjon is így legalább 18. dpo-ig. Ugyanis eddig nekem a 17 dpo volt aleghosszabb aztán utána megjött... :cry: Bár előtte a 10. dpo környékén mindig le szokott pottyanni! De a tieden ennek jele sem látható! Úgyhogy hajrá!!!

moni

Purc! Tesztelj holnap bátran, ez tuti gyerkőc! +++++++++++++++

Áfi, sajnálom a fos hangulatot, remélem, hogy majd jól sül el a találka a lélekbúvárral!++++++++++++++++++++++++++++++

Móni, szerintem jó az a girbegurba!
Ceni, szintúgy! Nyugi! :wink:

Eliza, köszi, apucinál sokszor jól beválnak a trükközések, amiket kitalálok! :D Ma is! :oops:

Az LH teszt ma volt a legpozitívabb, de "tojásfehérje" szerű dolog ma már nem volt. Azért még egy utsó löketet adtunk a dolognak apucimmal, sosem lehet elég óvatos az ember... :lol:

Cuppantok mindenkit!
Vendég

Sziasztok!

Most jutok ide a reggeli görbémmel, szép dolog, mi?

De addig is, még mindig csak tátom a szám a görbéiteken, és ezerrel drukkolok, hogy mindenkinek sikerüljön! Ki tesztel először, ki nyitja meg a sort? :wink:

Áfi! Próbálj valahogy kimászni ebből, nem jó ez így. Bagoly mondja verébnek, én is hasonlóképp vagyok... :( Enyim uram is dolgozik, gyerek nyűgös, lakás kicsit szalad, az udvart pedig tegnap hiába gereblyéztem föl (3 zsák falevél), éjjel jött egy szellő, és ugyanúgy néz ki... Csak a vízhólyagom emlékeztet a melóra... És ma éjjel még meg kell csinálnom egy kis munkát is, ha letettem Miksát.

Athiz! Tényleg érdekes a görbéd :wink: Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle :D

Zöldi! Klassz a kulcstartó, a párod majd pislog szépen :lol:

Moni! Nekem is biztatónak tűnik ám!

Purc! A tiéd is!

Mi még mindig nyűglődünk, növekszik a tüszőcske, de még "csak" 19 mm. Kedden 11,6 volt. Most kedden megint megyek, és megnézi. Azt is mondta a doktor, hogy szép vastag a méhnyálkahártya. Egyelőre ennyi. Pocim fájdogál, de nem vészes, LH-teszt napok óta halvány csíkos, tehát negatív volt.

No, ezen fölbuzdulva megcsináltam egyet: egyforma a két csík :cry: . Holnap este előtt nem lesz pedig itthon életem párja... ááá :(
Az az érdekes, hogy volt mostanában ilyen hosszú ciklusom, és akkor pont ilyen lassan gyalogolt föl a hőm, és akkor a ferti pont ilyenkorra tette a pé-t. De ahhoz meg még kicsi ez a tüsző, nem? Istenem, hogy milyen nehéz ezt eltalálni :wink:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Koszi,koszi,koszi... :D
Kép

Afi!
Remelem sikerul kimasznod ebbol a rossz hangulatbol!Probalj meg csak a jo dolgokra gondolni!
A cicad biztos hamarosan megkerul!!
Kép

Coca!
Nagyon jooo lett a kulcstarto!!!! :wink: :wink: :D
TE MAR TUDSZ VALAMIT????????????????????????CSAK NEKUNK NEM ARULOD EL????????????? :wink:
A zebraban sajnos nem foglak kovetni! :wink:

Purc!
Tenyleg eleg babagyanus a gorbed...!!!! :wink: :wink:

Athiz!
Hat kivancsi vagyok mi lesz ebbol!!DRUKK-DRUKK

Kép
Kép
ancsa81

Enikő!
Jó az a görbe, lehet pihizni - úgysincs apu :(
Nemsokára, amikor kiír a doki koraterhességem idejére Neked Mici macis akármit, Áfinak fülbevalót, Lizának és Athiznak nyakláncot, és ki mit szeretne, gyártok mindent.

Purci!
Előzd meg koránkelő cocát a teszteredményeddel!

Móni!
Drukk hegyek!

Szirom!
A holnap este pont jó lesz, ha ma van LH-csúcs, holnap repedsz. Hajrá!

Ancsa!
Tudni még nem tudok, de sejtek-remélek! A kulcstartó meg nem romlandó, ha mégsem most jött el a mi időnk.

Athiz!
Ti meg pihenjetek! Jóból is megárt a sok :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék. Átjárhatósági vizsgálat után vérzett valaki. Ez normális? Kicsit aggódok.

Ági
ági 76

Agi!
En egybol a vizsgalat utan vereztem nem is kicsit!!!Meg aznap abba maradt!Miert,miota verzel???

Zoldd!
Hat a sejtek-remelek jo lenne ha igazolodna!!!!!!!!
Mikor is akarsz tesztelni???????

Kép
Kép
ancsa81

Köszi mindenkinek a vígasztalást, de már tudom a világvége-hangulat okát, beteg vagyok! Nagyon fáj a torkom, a fejem, hőemelkedésem van, éjjelre már rutinból tudom hogy az orrom is bedugul. Én nagyon légúti beteg vagyok ősztől tavaszig :( És kedden pszichomókus!!! Jaj szegény fejemnek, ha romlik az állapotom le kell mondanom, márpedig a tüdőgyuszi és a légcsőgyulladás váltják egymást nálam téli időszakban :( :cry:
A macskáért aggódást is köszi, sajnos hétfő este szökött ki, péntek este látta a férjem de megfogni nem tudta, nem tudom hazajön-e még. :(
Sziromka,
szerintem is épp jókor ér haza apa! :wink:
Vendég

Én is véreztem, de csak egy kicsit, és csak a viszgálat napján. Szerintem holnap hívd fel a dokidat, hogy megnyugodj, semmi baj!

Ancsa!
Szerdára tervezem, az lesz a 13. dpo. De már alig bírom ám!

ÁfiÁfi!
Gyógyulj meg! Sőt, meg se betegedj!

Kép
zölddisznó

Afi!
Szegeny! :( Jobbulast kivanok!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Áfonya, sajnálom, hogy beteg lettél, a páromnak is fáj a torka, prüsszög összevissza, habár gyorsan benyomattam vele Calciumot, C vitamint, Aspirint+Strepsils pluszot. :shock:
A cicákok meg sajna ilyen szabadéletűek, nem nagyon lehet meggyőzni őket, hogy maradjon békésen a melegben. Legalábbis a mi cicánk is elcsámborog, de még eddig szerencsére mindig előkerült! A tiétek is biztosan visszajön! :wink:

Lánykák, köszönöm a drukkokat, remélem célba érnek, most már úgyis lazítunk apucival, mert hétköznap iszonyú fáradt szokott lenni, valszeg este inkább már csak a szemhéját nézegeti majd belülről, minthogy lepedőakrobatizáljon velem! :lol:
Persze ki tudja, lehet, hogy belerázódott! :twisted:

Hát őszintén, most már én is kíváncsi leszek a ciklusom folytatására, legfőképpen arra, hogy holnap már megemelkedik-e a hőm. Ha nem, akkor lángot tartok a hőmérő alá! :twisted:
Vendég

Aranyosak vagytok, csajok :wink: Kicsit megvigasztaltatok, hogy nem maradunk ma le semmiről. Meg is néztem a teszt papírját, és tényleg azt írja, hogy 24-36 órával később várható az ovuláció. Úgy legyen :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lanyok!
En mara elkoszonok!
Jo ejszakat mindenkiek!!!
Kép

Es szep almokat!!!

Kép
Kép
ancsa81

Így van Szirom! És sok sikert, biztosan sikerül! Láttad, én hányadik napja "kínlódom" a peteérésemmel, hogy vajon mikor is lesz? :roll:
De úgy érzem, hogy késő este vagy éjszaka volt! Egyébként ha kiszabadul a tüszőcske, még elvileg 24 óráig életképes, tehát ha ovuláció után szeretkeztek, még az is jó lehet! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Coca,
Sajna én 6 óra késésben vagyok, úgyhogy semmiképpen nem tudlak megelőzni, max az utolsó pisivel :roll: ...

De eddig csak hasfájogatásom van, másom nincs...

Áfi gyógyulgass, sok C vitamin, soksok citromos tea az űrpostán feléd, remélem hamarosan megkapod :wink:

A többieknek további jó huncutkodást

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, azért csak tesztelj reggel, és dobd fel ide a végeredmény képét, mi kivárjuk! :wink:

Jó éjt!
Vendég

Áfonyám: Gyógyulást Neked ++++++++++++++++++ ha ilyen felsőlégutis beteg vagy, miért nem szerzel be sólámpát? Vagy van? Amióta vettem Bogimnak nem volt kruppos rohama! És nagyon szép megnyugtató meleg fénye van, olyan szuper bemenni a szobába ha be van kapcsolva, ráadásul nekünk az adja az éjszakai fényt is :wink:

Coca: Akkor még egy okkal több arra hogy babás legyél, hogy a táppénzed idején alkothass nekünk csodaszép kézműves cuccokat :lol: :lol: :wink:

Ági: Sztem is doki! de gyorsan! Mennyire vérzel?

Szirom: Húha alakul a görbéd :) ++++++++++++++++++++++ drukkok mennek

ceniko
Szeged

Na jó éjt csajok!
Anyátok megy aludni.

Hő(re) fel!!!

Kép
zölddisznó

Jó hétfőt mindenkinek!

Na jó, csak hogy ne tűnjek tökéletesnek, lehűtöttem magam egy picikét:
Kép
Ne aggódjatok, a babás görbék harmada ilyen ijesztgetőshőleesegetős!

Minimum ennyi bébit kívánok magunknak is még erre az évre.
Kép
Szép Napot!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Próbáltam visszaolvasás közben jegyzetelni, de amit én leírtam, azt később ti is! :)

Enikő!
Az én párom is szokott éjszakás lenni, én is útálom azt az időszakot!

Coca!
Tényleg nagyon tutkó a görbét, és hogy ilyen trükkös, az külön izgi! Remélem tényleg csak ijeszteget!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc!
Teszt? Én nagyon babásnak látom, persze ez nem jelent semmit, mert a sajátomhoz sem értek :lol:

Nekem a palástfűteától lett székrekim :?: így abbahagytam!

Móni!
Bár ezt is leírták már, de szerintem is beágyazódási hőleesés lehet!
Neked is mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++

Ancsa!
Na nálunk a családban olyan a helyzet, hogy az unokanővéreméknél már 3 baba van, az unokahúgomnál meg most született a 2. ! Hogy én miért is esem ki a szórásból, azt nem tudom!

És a görbém! :?: Nekem ez nagyon furi!

Kép
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?