Sziasztok!
Most jutok ide a reggeli görbémmel, szép dolog, mi?
De addig is, még mindig csak tátom a szám a görbéiteken, és ezerrel drukkolok, hogy mindenkinek sikerüljön! Ki tesztel először, ki nyitja meg a sort?
Áfi! Próbálj valahogy kimászni ebből, nem jó ez így. Bagoly mondja verébnek, én is hasonlóképp vagyok...
Enyim uram is dolgozik, gyerek nyűgös, lakás kicsit szalad, az udvart pedig tegnap hiába gereblyéztem föl (3 zsák falevél), éjjel jött egy szellő, és ugyanúgy néz ki... Csak a vízhólyagom emlékeztet a melóra... És ma éjjel még meg kell csinálnom egy kis munkát is, ha letettem Miksát.
Athiz! Tényleg érdekes a görbéd
Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle
Zöldi! Klassz a kulcstartó, a párod majd pislog szépen
Moni! Nekem is biztatónak tűnik ám!
Purc! A tiéd is!
Mi még mindig nyűglődünk, növekszik a tüszőcske, de még "csak" 19 mm. Kedden 11,6 volt. Most kedden megint megyek, és megnézi. Azt is mondta a doktor, hogy szép vastag a méhnyálkahártya. Egyelőre ennyi. Pocim fájdogál, de nem vészes, LH-teszt napok óta halvány csíkos, tehát negatív volt.
No, ezen fölbuzdulva megcsináltam egyet: egyforma a két csík
. Holnap este előtt nem lesz pedig itthon életem párja... ááá
Az az érdekes, hogy volt mostanában ilyen hosszú ciklusom, és akkor pont ilyen lassan gyalogolt föl a hőm, és akkor a ferti pont ilyenkorra tette a pé-t. De ahhoz meg még kicsi ez a tüsző, nem? Istenem, hogy milyen nehéz ezt eltalálni