Új privát üzeneted érkezett!

Mereszt: Köszönöm a jó tanácsot!! Higgyétek el ezek a veletek megtörtént dolgok mindig csak erősebbé tesznek, hogy igenis én is letehetem a gyógyszert. És tényleg ÉN vagyok a fontos és nem kell mindig másnak megfelelni. Mennyi embernél jön elő ez e fulladás.
Nekem ebben a helyzetben Icsilya mindig megnyuktatókat ír és szerintem ez neked is jó.

Helyreigazitás: A keddi UH-on biztosan egy tüsző méretét hallottam 11mm-nek, hiszen csütörtökön 10,5mm volt. Voltak szép számmal tüszők, mint már írtam (13-17-ig) és még mindig írt fel 2 napra napi 112,5NE gonalF-et és 0,25ml sup... Miért? MÁr eddig is kifelé durrantam! Nem azért írta mert valami kevés????
De csak nem, hiszen azt mondta minden jó!

Kismókus: Nagyon szurkolok!!!!

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy vasárnap utazunk fel Pestre és onnantól kezdve már nem tudok nektek írni, ugyanis a nagybátyáméknál fogok aludni, míg a férjem haza fog jönni, hiszen valakinek dolgozni is kell. Annyira nem látom tovább a dolgokat. Úgy terveztem nem fogok haza jönni legalább 1 hétig. Igaz Kovács doki mondta "nem attól leszek terhes ha fekszem", de az elején azért én mégis pihennék. Aztán meg sétálok vagy kiülök az erkélyre. Nem akarok haza jönni, hiszen akkor jönnek a barátok és most nem akarom! Remélem nem furcsa amit érzek, de valahogy nyugalmat akarok magam körül és tudom ha itthon vagyok akkor mindig csinálok valamit. Szerintetek????
pézsé

Pézsé!
Örülök,hogy azt hámoztad ki a regényemből amit szerettem volna éreztetni.Szerintem csináld azt amit jónak érzed.Ha úgy gondolod,hogy a nagybátyusnál többet tudsz pihenni akkor maradj ott.Biztos nem a fekvéstől leszünk babásak de a nyugalom fontos.Majd gondolok rád és szorítok.Azért nehogy teljesen elfelejts minket. :lol:

Szép álmokat mindenkinek!
mereszt

Kedves Pézsé!
Szoritok nagyon, pihenj nyugodtan!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

szia lányok!
szonya!ez szuper!gratulálok!
tegnap túl lettem a méhtükrözésen!hál istennek minden rendben van.
csináltak gyógykaparást is,véreztem mint állat.
3 hétig nosex,no fürdés.
na nem baj.okt 24-én megyek a kaáliba,kivel talizom akkor?megy akkor vki?
viszem majd a 40 ezret érő papírt,és legalább nem megy rá a november.hátha elkezdik a stimut.
először meg marhán örültem, mert a jó oldalon érik most!na mondom majd most spontán próbálkozunk.
de ez a hónap alma.majd a következő!
csá mindenkinek!
lola29

mereszt: Szinte majdnem együtt haladunk! Remélem lesz minek örüklnünk! Vigyázz magadra és nagyon szorítok Értetek!!!

lola29: Örülök, hogy minden rendben volt a műtétnél. Kívánom hogy okt végén minden a terveid szerint induljanak, folytatódjanak és sikerüljenek.
pézsé

mereszt: örűlnünk!!! (így helyes))
pézsé

Hello, csajok!

Rég jelentkeztem, bár olvaslak Titeket folyamatosan.
Elég rosszul voltam az elmúlt napokban. Annyira fájt és puffadt a hasikám, hogy felkelni sem nagyon tudtam. Sőt, rókakoma, menő has, szagok és kaják utálata, minden tünet kijött rajtam. Remélem, ez egyet jelent azzal, ami a Nagy Könyvben meg van írva! :wink:
Hétfőn kiderül.

mereszt,
ne aggódj a főnöködön, sőt szerintem ne is üss vissza neki, mert csak még dühösebb lesz. Hagyd, hadd főjjön a saját levében!Gondolj arra, hogy
1. téged törvények védenek, a kiskapu csak fenyegetés ezzel szemben, és nem biztos, hogy nyílik
2. a főnöködnek is van főnöke
3. aki ennyire gonosz, az igazából nem veled harcol, hanem a saját démonaival

Képzeld, én is kiírattam még magam, tojva az "életbevágóanfontos" munkahelyi eseményekre, amiért már előbb be kellett volna mennem, és csodák csodája mindenki úgy reagált a bejelentésekre, ahogy az a mesékben meg van írva. Talán mert én is megértettem, hogy ezek a munkahelyi cívódások pitypangok ahhoz képest, ami most bennem zajlik, és úgy látszik, ezt a környezetem is kezdi "fogni".
Tegnap találtam egy idézetet, ezt most neked küldöm:
"a halhatatlanság beléd költözik, és te méltó otthont kell, hogy adjál neki"

pézsé,
(bár t'om, most nem vagy egy darabig), csak olvastam a problémádról és a válaszokat is. Nekem az a véleményem, hogy igenis érdemes belevágni egyszerre a terápiába, meg a lombikba is, mert ahogy a fejedben változnak a dolgok, úgy fog az életed is fordulni, majd meglátod.
Írtál egyszer valami olyat is, hogy ez szörnyű, hogy egyre kevésbé tudod irányítani a sorsodat - a'sszem ezt a babázódással kapcs.ban írtad. Én ezt máshogy élem meg, bár a legelején pont ezeket a dolgokat fogalmaztam meg magamban. Furcsa, hogy huszon-harminc évig csak arra törexünk, hogy tudatosítsunk mindent, amit lehet, és irányítsuk a körülöttünk levő dolgokat. De mikor a szülésről van szó, pont az ellenkezőjére lesz szükséged: arra, hogy rá merd magad bízni a Természetre, figyelni arra, amit a tested diktál neked, mert az elme ott mit sem ér. Szerintem ezt is meg kell tanulni. Én a lombikkal kapcs.ban amúgy végig ezt éreztem. Sőt, még megnyugtató is volt, hogy végre nem nekem kell "produkálnom" magam!
Ahogy olvastam, úgy éreztem, hogy belőled a bizalom hiányzik a környezeted, vagy az életed iránt. Hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok, és még ha meg is történtek, még akkor is tudsz rá lépni valamit. Nem tudsz mindenkiért felelősséget vállalni, ebbe bele kell törődni.

Egyébként volt erről szó (terhesség és pánikbetegség) egy műsorban, és a doki aszonta, mindenki konzultáljon egyénileg az orvosával gyógyszer-ügyben, mérlegelje az előnyöket és a kockázatokat. Úgyhogy nem biztos, hogy minden gyógyszer kizárva. Kérdezz meg egy dokit is.

Bocsi a hosszért.

mindenkinek gratula, aki már túl van a nehezén,
és DRUKKK! azoknak, akik a Nagy Események előtt állnak!

Puszi: pl.
pompomlány

(pézsét
elfelejtettem az előbb vastaggal kiemelni!)
pompomlány

lányok nyugtassatok meg.ez a méhtükrözés ugye nem olyan veszélyes,meg a gyógykaparás,mint amit abortusznál csinálnak?pl.kilyukad.most ezen rágom magam, hogy nehogy több kárt csináljak mint hasznot!
anyósom mondja már ne engedjek magamhoz nyúlni!kész vagyok!
lola29

Hello Csajok :)
beszéltem a Kaálival és Harcimókussal is :) ő is látta a kis manókat és állítólag gyönyörűek.
Hétfőn lesz transzfer.

Lola :)
technikailag az abortusz és az egészségügyi küret ugyanaz, ugyanaz a technika. DE!!!! azt tudni kell, hogy az abortusznak ma már azért nincsenek olyan "mellékhatásai" mint anno a 60-70es években voltak.
alapvetően nem sérül a méh fala.
Mind abortusznál mind az egészségügyi küretnél - ha vetélés miatt történik, és olyankor zárt a méhszáj- az ami gondot jelenthet, hogy mesterségesen tágítják a méhszájat, ami esetleg később problémát jelenthet.
De ne aggódj! nálad nem erről volt szó! nem okoztak semmi kárt!!!
Anyósod meg nem szakember.... szerintem ilyenbe ne szóljon bele, és ne izgasson fel!
(ez szigorúan magánvélemény)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya! :)
Ez aztán a jóhír! :lol: Minden úgy megy, ahogy elgondoltátok! :lol:
Csak így tovább! :lol: :lol: :lol:
kismokus

Kismókus: Köszönöm! A vesémbe látsz!! Remélem azok a tünetek nem csalnak!! szorítok!!!

Icsilya: Te egy szakember vagy!! Gratula az eredményhez!! Szorítok!!

lola29: Én azt hiszem Icsilyának igaza van, igaz így akkor sem tudtam volna leírni, ha lexikonnal dolgozam. Ne izgulj, ezen most nem törd a fejed.
pézsé

Sziasztok!

Pézsé!
Persze,hogy lesz minek örülnünk!Ha meg nekem nem sikerülne-ez csak felvetés!-akkor majd örülök a te örömödnek.Legyél nagyon ügyes és ha majd visszakapod a babákat vigyázz rájuk. :lol: :lol: :lol:

Lola29!
Csak természetes,hogy ezután minden úgy alakul majd ahogy te szeretnéd. :lol:

Pompi!
Köszi az idézetet.Remélem tényleg az történik benned,mint ami látszik! :lol: Hézfőn megy a drukk! :lol: :lol: :lol:

Icsilya!
Neked is megy a drukk hétfőn! :lol: Bárcsak mindenkinél ilyen tervszerűen mennének a dolgok.Ügyi vagy. :lol: :lol: :lol:
mereszt

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok

Pézsé
pihenj jó sokat, és ne törödj a világgal és senkivel csak magaddal - magatokkal.

Lola
örülök hogy minden OK, és ne hallgass másokra, az orvosaid tudják, hogy mit miért csinálnak, ugyhogy nem lehet gond

Icsily
húúúúúúúúúúúúúúúúú mindjárt itt a hétfő, nagyon nagyon drukkolok hogy a családban a nemek aránya = legyen, habár teljesen mindegy csak minden nagyon jól sikerüljön.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Pézsé!Köszönöm! :D
És csak pihenj, ne gondolj a melóra, s ha visszajöttél, írj meg mindent!

Mereszt!Így lesz a legjobb, ha nem mész dolgozni. Egyébként pedig - bár nem vagyok profi - én is úgy tudom, h az a legjobb, ha egyformák. Pl. nekem nem voltak egyformák, és az elején azon filózott, hogy lehet h beültet mondjuk kettőt, a többit tovább viszi és fagyi, vagy fordítva. Szerintem úgy is megoldják, ha nem egyformák, de nyilván az az egyszerűbb Nekik, ha egyformák.

Lola! Örülök, h minden rendben. A kexhiányt meg majdcsak kibekkeled... :oops:

Pompi! Gratula a kígyóhoz!! :lol: Biztos a Nagy Könyv nyer! :!:

Icsilya! Szorítok az ET-hez. Akkor csak 2-t kérsz vissza?

Szép 7végét!

Csibe
csibe73

Sziasztok!

Régóta nem írtam, de folyamatosan olvaslak benneteket, próbálom nyomon követni az eeményeket, ami nem könnyű! :D

Szonya, Pbj!
Vigyázzatok nagyon a pocaklakó(k)ra!

Icsilya!
Gratulálok a szép eredményhez, hétfőn visszakapod a gyönyörűségeket, akik remélem éppen olyan ragaszkodóak lesznek, mint amilyen szépek és ügyesek. :)

Pézsé!
Gondtalan pihenést! Mindent úgy tégy ahogy neked a legjobb!

Pompomlány!
Megy a drukk ezerrel hétfőre! Remélem már jobban vagy és Ká sem kerülget sűrűn!

Lola29!
Túl vagy ezen is, végre. Örülök, hogy minden rendben odabenn! :wink:

Mereszt, Kismókus!
Nektek is szorítok!

Kiscsillag!
Nem jelentkezel! :?: :?:

Anikó!
Lattam az UH-képet a kis manótokról a másik helyen. Tüneményes! :lol:

Mindenkinek további kellemes 7végét!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Orsi!
Akkor hétfőre nagyon drukkolok Neked! Mind a 7 fejlődik szépen?
Pompomlányzó!
Neked hétfőre küldöm a zebrás drukkokat!
Kiscsillag!
Nem mostanában tesztelsz?
Zsófi!
Türelmed? Már nincs sok hátra! Tapasztó drukkokat küldök Feléd!

melcsi1967

Jó estét!

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat!

HOlnap még benézek, aztán kívánom hogy mindenkinek a lehető legjobban alakuljanak a dolgok. Nagyon fogtok hiányozni, hiszen lehet , hogy éppen akkor lesz a legnagyobb szükségem rátok!!!
De gondolatban veletek leszek és próbálom megfogadni a tanácsokat és magam javára fordítani az itt olvasottakat!!
Vigyázzatok magatokra!!

Icsilya: Szurkolok és vigyázz magadra!!!!!!

Pbj, Szonya: Vigyázzatok a babócákra!!!

Lola29: Fel a fejjel és minden jó lesz!!

Kismókus: Szurkolok!

Mereszt: Mi ügyesek vagyunk, igaz??!! Harcra fel!!

Pompomlány: Köszönöm a bátorítást, sokat segített!!

Melcsi : Vigyázz magadra, köszi mindent!

CSibe
: Úgy lesz, próbálok csak magunkkal foglalkozni!

SZÓVAL, CSAJOK JÓK LEGYETEK!! ÜDV!!
pézsé

Melcsi :)
azt az infót kaptam este, hogy mind a 7 nagyon szépen fejlődik, és akár mind a 7ből lehet blasztó.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Ez nem semmi! A hátamon végigfutott a hideg, le a sarkamig! Blaszto állapotban mekkora % esélyt jósolnak?
Mennyit rak vissza?

melcsi1967

2-t nagyon valószínű ill. erre jutottunk többes egyeztetés után családdal és tanácsadókkal együtt :D
esélyt nem tudok így százalékban. Több, de nem tudom pontosan mennyivel.

rajtam nem fog múlni :D (remélem)

a többi meg megy a frigóba, ha hétfőn jó a helyzet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Tehát duplázol! :D Van 1 régi osztálytársam, 2x2 ikrei vannak :D :D Mind fiu :D
Nagyon drukkolok!Remélem Krizsa a legjobb formáját hozza!

melcsi1967

Sziasztok!

Icsilya!
Mindjárt holnap!!!Izgulok.

Pézsé!
Sokat gondolok majd rád.Kár,hogy majd pont a legizgalmasabb részekről nem tudsz beszámolni.Meddig leszel a nagybátyónál?Végig amíg ki nem derül,hogy sikerült-e?Az nagyon sok idő.Majd repülnek a drukkok.
mereszt

Sziasztok!!

Icsilya: Ez fantasztikus!! MInden rendben lesz! Ügyes légy holnap!!

Mereszt: Nem tudom még meddig leszek ott kb. 1 hét, de ahogy Kovács dr. is mondta hogy nem kell végíg feküdeni csak az első pár nap (na persze meg ahogy érzem magam!!) és akkor még el tudok menni az unokabátyámékhoz és nekik van net és onnan biztosan írok majd a leszívásról és az esélyekről.

Tegnap 23 órakor beadtam az Ovitrille-t és mintha nem fájna annyira a hasam, nem baj ez. Persze én már teljesen túlkombináltam: Ez a gyógyszer megmaradt mert az utolsó inszemnél reziztensé váltam (nem stimulálódtam) és megvettük a szurit rá még áprilisban és nem használtam. Mondtam a doki bácsinak ne írjon most mert van a hűtőbe és 2007.07-ig jó. És most belém vágott, hogy biztosan jó még?? Nem kellett volna újat venni?? Icsilya?? és persze mindenki más!!

Márcsak azért is gondolkodtam ilyeneken, mert egy idő után ettől a szuritól annyira szokott fájni a hasam. Vagy még korai??
pézsé

Sziasztok lányok!
Szorítok mindenkiért, még ha most ritkán is tudlak olvasni benneteket.
Kismókus! Örülnék, ha betennél a táblába!
Köszi!

dkata

Sziasztok Lányok!

Információkat szeretnék kérni tőletek a Kaáli intézetről! Magamról: már két éve szeretnénk ha bővülne két tagú családunk, de sajnos a babócák mindig "meggondolják magukat". Az első terhességemnél, 2005 nyarán, a 12. heti UH-n már nem volt szivecske pulzálás, ezért missed ab. következett. 2006 nyarán + teszt és mindenféle terhestünet után spontán elment a pár hetes picurka. Így jártunk a múlt hónapban is. A nőgyogyim szerint sárgatestelégtelenség áll fenn, de komolyabb vizsgálatot még nem csinált.
Szerintetek a Kaáli intézetben orvosolni tudják a problémámat?
Itt mindenért fizetni kell? Mi a módja a bejelentkezésnek, ha nem ismerek ott egy dokit sem. Kit tudnátok ajánlani?

Kérlek írjatok, mert nagyon tanácstalan vagyok!

Előre is köszönöm:
cirbi
cirboja

Sziasztok Lányok! Kép
Úgy gondoltam, hogy felteszem az aktuális táblázatot!
Remélem minden oké benne! Ha nem, szóljatok! :lol:
Rólunk annyit, hogy ma kapom az utolsó Gonal-szurit :lol: , holnap este pedig a két Ovitrelle-t. Sajnos a párom derekában tegnap becsípődött valami, úgyhogy most csak ülni tud, azt is óvatosan (menni és feküdni nem), nem tudom, hogyan fogjuk megoldani a szerdai punkciót... remélem addigra megjavul :? (a punkció előtti kötelező szex is komoly fejtörést okozott :oops: :lol: ).

Ági! :)
Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem! :cry: Decemberre írtam be neked az első lombikot, ha nem akkor lesz, szólj, és javítom!

Lola! :)
Neked is decembert írtam a következő lombikra, ha nem akkor lesz, szólj, és javítom!

Megy a drukk holnapra!

Kiscsillag! :)
Várjuk a híreket nagyon!

Cirboja! :)
Ha megnézed a táblázatunkat, a sárga részben megtalálod Dkata-t (éppen most írtam be). Láthatod, hogy neki is hasonló problémája volt, és márciusra várja a babát! :lol: Ő esetleg tudna neked több mindent mondani.
Én a Kaáliban dr. Krizsa Ferenchez járok, most van folyamatban az 1. lombik. Nekem nagyon szimpatikus, emberséges, teljes mértékben megbízom benne. Merem ajánlani bárkinek. Egyébként én úgy vettem észre, hogy mindenki meg van elégedve a saját kaális orvosával....

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Kismokus!

Köszönöm a gyors válaszodat!

Dkata!

Ugye nem bánod ha küldök neked privit?
cirboja

A bejelentkezés nagyon egyszerű. Felhívod a Kaálit (202-2802, 202-2388), elmondod a telefonba, hogy mi a gondotok, és ők tudni fogják a továbbiakat!
Nekem a lombiknál csak az elején kellett fizetni pár vizsgálatért (első konzultáció 12.000 Ft, UH 7.500 Ft, férjemnek spermiogramm 12.000 Ft). Ezután minden ingyen van, "csak" a gyógyszerekért kell fizetni (mi most tartunk 100.000 Ft-nál).

Kérdezz bátran, itt valaki mindig fog neked válaszolni! :lol:
kismokus

Köszi Kismókus!

Kedves Tőled, hogy segítettél!
cirboja

Sziasztok

Cirboja
én is Dr. Krizsa Ferencet nagyon tudom neked ajánlani, nála jobb és szimpatikusabb orvosal még találkoztam. Nekünk is lombik volt. Nekünk 1-sőr sikerült és most múlt 8 hónapos a babánk. Ha valaki hát ő tud nektek segíteni.

Kismókus
a párodnak [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160325421.gif[/img] jobbulást kívánok
nagyon drukkolok nektek a szerdához és az azt követő napokhoz

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Cirboja :)
a lányok minden infót leírtak, ehhez nincs is hozzáfűznivalóm.

két dologhoz viszont van.
A pár hetes és a 12. heti vetélés nagyon erőteljesen szét kell választani.
1. ha a vetélés a 8-9. hét után történik, akkor azt 90-95%ban genetikai rendellenesség okozza, tehát annak semmi közea progeszteronelégtelenséghez - mert akkor a terhesség nincs meg a 8-9. hétig sem.
2. ha a vetélés a terhesség nagyon korai szakaszában történik, azaz a 6-7. hétig, akkor ott tényleg 90%ban a hormonelégtelenség a felelős.

Ha az orvosod gyanakodott, akkor miért nem ellenőrizte a hormnonszintet? ez összesen 1 db vérvétel a tüszőrepedés után 7 ill 11. nappal... ebből minden kiderült volna.

Ha tényleg hormonproblémád van, akkor az viszonylag egyszerűen orvosolható. Első körben valamiféle tabletta v. hüvelykúp formájában, ha ez kevés lenne akkor ott a progeszteroninjekció.

remélem, tudtam picit segíteni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya

Hááát, azt én sem tudom, hogy miért nem csinált hormonvizsgálatot... Sőt, két hónapig szedetett velem Clostylt úgy, hogy közben nem volt UH. Persze én először azt hittem, hogy ez így normális, de amikor utána olvasgattam rájöttem, hogy a túlstimu miatt nagy a kockázat. Szóval azt hiszem, hogy eddig csak kísérletezgetett rajtam :(

Bármennyire szeretem is a dokimat és bármennyire megbíztam is benne úgy érzem mostmár mást kell keresnem.
Az egyetlen dolog amitől "félek" a költségek. Itt mindenért fizetni kell?

Ezért érdeklődtem nálatok :shock:

Üdv: cirbi :)
cirboja

Sziasztok!

Cirboja!
Fizetni csak azért kell amit Kismókus leírt.A gyógyszerekért meg máshol is kellene.De hogyha elmész az első konzultációnál megmondják,hogy kb. mennyibe fog kerülni.Nekem 100-120000 Ft körülre saccolta a doki és annyi is lesz a vége.Ja én Dr.Szmatona Gáborhoz járok.Ő egy fiatal orvos,de néztem a szobájába a tablókat...sok baba köszönheti neki az életét.Egyébként szerintem mindegy,hogy kihez mész,mert mindegyik profi.Nem hallottam még rosszat róluk.Mi úgy kerültünk hozzá,hogy volt egy üres hely és így csak 3 hetet kellett várni.
Sok sikert! :lol: :lol: :lol:

Kismókus!
Jobbulást a párodnak!Nek iis drukkolok a felépüléshez.Remélem én is szerdán megyek és akkor már lesz ismerősöm...Holnap kiderül :?
mereszt

Szép estét!

Icsilya! Szurkolok, hogy pont a nektek szánt két kiscsajt ültessék vissza :) A többiért most nem kell, remekül mennek a dolgok!
zsofian

Cirboja :) Lányok :)
ne riasszuk el a 100e Ftos gyógyszerárakkal, hiszen Neki nem lombik eljárásra van szüksége, hanem nagy valószínűséggel csak progeszteron pótlásra.
Tehát csak utrora, vagy progiszurira, vagy duphastonra....

értitek, ugye?

fizetni csak az első konzultációért, ha voltál már terhes pároddal valószínűleg nincs gond. Tehát a spermavizsgálatot szerintem ki lehet hagyni.
UHért kell még fizetni az 7500 Ft/alkalom.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cirboja!
Üdv közöttünk! Remélem hamar segitenek Neked a Kaáliban.
Orsi!
Mi még sose fizettünk az UH-ért, pedig Krizsa lelkesen csinálja a miómám miatt.
Mára 100000 drukk Neked!
Kismokus!
Micsoda pech! Azért remélem az akció sikeres lesz! Kis fájdalmat az uradnak is megér a végeredmény, nem?
Pézsé!
Biztosan jó volt az a szuri, csak lehet hogy most a lombik miatt mások az érzéseid.
Kiscsillag!
Most látom, hogy Te már teszteltél is! :?: :?: :?:
Mindenkinek küldöm a ++++++++++++++ energiákat, remélem érzitek!

melcsi1967

Icsilyának igaza van, ha nálad más a gond, valószínű, hogy nem kerül ennyibe. :) Ezért írtam, hogy Dkata pontosabban tudja a dolgot, ha sikerül vele kommunikálni. Persze első lépés a Kaáli, hogy pontosan kiderüljön mi is a probléma! (Az én áraim csak tájékoztató jellegűek voltak...)

Lányok! :)
A párom dereka még mindig odavan, bár mintha már javolna, mert már nem 0,5 km/h-val vánszorg, hanem kb. 1 km/h-val száguld!!! :lol: :lol: :lol:
kismokus

Sziasztok Lanyok! Bocsi hogy idetolakodok de szeretnek erdeklodni mi van Kiscsillaggal? Ugy izgulok erte!

Sok sikert tovabb mindenkinek!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok lányok, és kedves Cirboja!

1. Nekem is volt vetélésem a 11. héten, sőt úgy is, hogy 5-6 hetesen. Mindháromnál azt mondták a régi orvosaim, hogy biztos genetikai rendellenesség! De a 3. vetélés után furcsa mód azt mondta a doki, h a köv. terhességet hormonálisan megtámogatjuk. Mindenféle előzetes vizsgálat nélkül!!! Ekkor váltottam orvost, akivel próbáltuk a Clostit + utrot, de nem jött be. Ő csak a + teszttől adta az utrot, ami hülyeség volt, mert addigra már a sárgatesthiány miatt a baba nem tudott rendesen beágyazódni. 2 ciklus után javasolta, hogy menjünk el egy meddőségi központba.
2. Szerintem a missed abortus kórkép szerintem belefér a sárgatest elégtelenségbe. Ilyenkor a vetélés nem indul be, pedig a baba már nem él... Ez a legborzasztóbb. Én is rohantam az ügyeletre, dőlt belőlem a vér, 11 hét 4 naposan. Azt mondta az orvos, nem biztos, hogy nagy baj van... Aztán az ultrahangon már semmit nem látott, pedig kifejlett kisbabát kellett volna! Azaz a vetélés nálam korábban bekövetkezett, pedig a 8. héten még volt szívhang.
3. A Kaáliból engem 7 hetesen engedtek el, azt mondta az orvosom, hogy a 8. hét után már 5% alatti a vetélés esélye.
4. Itt a legtöbb lány Krizsa-rajongó, amihez én is csatlakozom, bár én csak egyszer voltam nála, egy hétvégi uh-n. Az én orvosom Kovács Péter volt, és maximálisan meg voltam elégedve vele. Szmatona doktornál is jártam kétszer (nekem valahogy egy csomó uh hétvégére + ünnepre esett ) :lol: Annak ellenére, hogy ennyi orvos nézegetett, a második ciklusban összehoztuk a babát! :P Ebből következik, hogy a más betegével is lelkiismeretesek!
5. Az eljárás a szokásos vizsgálatokkal indult: genetika, hormon, trombózis hajlam stb. vizsgálatok vérből. Ezt a Szabolcs utcában csináltattuk. Minden negatív lett. Aztán jött egy méhfeltöltés, ahol azt nézték, van-e valamilyen deformáció, ami miatt a baba nem tud megtapadni. És egyben, ha már ott voltunk, megcsinálták az átjárhatósági vizsgálatot is (ami a terhességek miatt lehet, hogy feleslegesnek tűnik, de így csak egyszer kellett "vizsgálódni"). Ez is rendben volt. A hormonvizsgálat eredménye egyébként nálam mindig az lett, hogy volt peteérés a ciklusban, de nehezen stimulálható vagyok(kevés petesejt fog érni egy esetleges lombiknál).
6. A kezelés maga: ciklusmonitorozás. Clostylbegit tabletta (2*1), uh a 8. nap körül, utána nekem egy kis szuri mind a két ciklusnál kellett. (Ez nálam 3-5 Marvelon vagy Merional volt). Aztán tüszőrepesztő és a 16. naptól Duphaston (3*1). Ezt állítják be mindenkinek egyedileg, és a 2. nálunk már tökéletes lett.
7. Mivel nekem nem lombikom volt, MINDEN vizsgálatot ki kellett fizetnem (konzultáció, az összes uh, méhfeltöltés, vérvétel a hcg+progi szint megállapításához), plusz a gyógyszerek és a Budapestre mászkálás. Ezt ugyanis a tb nem fizeti a Kaálinak, és ez egy magánintézmény... Lehet, hogy egy állami kórház meddőségi kezelésén nem kellett volna ezért fizetni. Ennek ellenére nem bánom, hogy a Kaáliba mentünk, ugyanígy tennék most is, csak ajánlani tudom.

Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam, de ha már egyetlen lánynak segíthettem ezzel, megérte. Nem beszélve arról, hogy ne tegye ki magát senki annak a szívfájdalomnak, hogy sorozatosan elveszíti a kisbabáit, ha van elérhető, segítőkész és szakértő segítség.
Cirboja, megtalálsz priviben is a hét végéig, utána nem tudom mikor, ugyanis elköltözünk, és ott nincs kábel, vonalas telefon, így internetem se lesz egy ideig. Van viszont helyette jó levegő, csend, nyugalom, kert és plusz egy szoba a babának.
Szívből szorítok mindannyiótokért, és mindig könnyeket csal a szemembe, mikor valakinek sikerül áldott állapotba kerülnie. Tényleg áldott ez az állapot, és higgyetek benne, hogy sikerül, mert mind akik itt vagytok, és ennyit tesztek a babátokért, megérdemlitek. Sziasztok, erőt, kitartást és egészséget kívánok Nektek! És persze legalább fejenként egy gyönyörű kisbabát!

dkata

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :shock: Nagyon helyes, megy a topic! :wink:

Melcsi,
tuti nap lesz! :D
Spániel nálunk is van! :lol:

Erika,
köszi! :)

Kismókus,
Nagyon szimpatikus voltál te is! :D
Ma éjszaka repiszúrás? :wink: Én tegnap du. benyomtam, kissé most feszít.
Szegény Párod! :? Jobbulást neki, szerdán feladat van! :)

Lola,
gratulálok a tükrözés eredményhez, jó, hogy minden OK!

Icsilya,
akkor ma transzfer? :) Drukk a kis blasztokhoz!

Pézsé,
nálad is itt a nagy nap! :) Drukk!

Cirboja,
üdv itt! Krizsa dokit én is csak ajánlani tudom! :)

Egy kérdés (bárkihez, aki tudja):
stimus hónapban vastagabb a mnyh, mint természetes ciklusban?
angel37

Kismókus Októberre írhatod, bár biztosat csak este tudom mondani, mert 6 körüllre megyek a dokihoz. És ha minden rendben van, akkor eben a hónapban meglesz a lombik!!

Icsilya szorítok ma nagyon!!
Ági28

Sziasztok Lányok :P

A méhtükrözésem negatív volt, tehát semmit sem találtak...
Vissza fogok olvasni és írok majd, csak ma jöttem először dolgozni, így brrrrrr rengeteg a munkám!

Katyerina, Orsi, Pézsé extra drukkok, de minden készülődőnek drukkolok!

Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Ági!
Most olvastam... a fenébe!
De látom te derülátó vagy :D és kezdôdik is a lombik!
Kívánom, hogy ebbôl ne kelljen repetázni, max a kistesókért!

Fanni!
Örülök, hogy mindet rendben találtak!
Egyébként ezt , hogyan csinálják? Kórház, altatás?

Lola!
Szorítok, hogy ezek után minden sinen legyen!

Csibe!
Ma jön a 2. Gynevac? Mi megkaptuk ma reggel az utolsót!
Valamit változtatott, mert más volt a mensesem :roll: .

Icsilya!
Drukkolok!! olvastam, minden szépen alakul, így tovább!

Dkata!
Nagyon boldog babavárást kívánok neked! Szívhez szóló volt amit írtál, köszi!

Cirkuszka!
Én sem tudom, mi lehet Kiscsillaggal :( !
Már régen nem jelentkezett...
Kiscsillag! Most már kezdek komolyan aggódni!

Cirboja!
Üdv!! Jó helyen jársz! A Kaáliban biztos tudnak segíteni! Én a Kováts doktornôhöz járok, ôt is bátran ajánlom neked!! Ripsz-ropsz babás leszel meglásd!

Kismókus!
Jobbulást a párodnak!!

Folyt. köv.

Lona

Kép
lona1

Pézsé!
Bár már nem olvasol, nagyon drukkolok!
Jól teszed, hogy ott maradsz a nyugiban. Engem is mindig abalygatnak a barátaim(tudom jót akarnak), de jól esik ilyenkor kicsit befelé figyelni.

Pompi!
Drukkolok!!

Mereszt!
Jól teszed, hogy nem mész dolgozni! Köszeledik a nagy nap!

Lányok!
A múlt hetem elég mozgalmas volt. Szerda éjjel iszonyú hányingerre ébredtem, persze kaja már nem volt a gyomromban, így csak kínlódtam, hajnali 2- fél 8-ig!! Persze nem tudtam elmenni a vonattal hajnalban, csak délben... aztán mintha elfújták volna. Péntek reggel már arra ébredtem, hogy iszonyú éhes vagyok. Mindenki vigyázzon magára, állítólag sokan járnak így mint én, szóval nem gyomorrontás, hanem valami kórság volt!

puszi:Lona

Kép
lona1

Orsi

nagyon drukkolok neded, már biztos túl vagy a transzferen.
egyébként én Bencsik Andrea könyvében azt olvastam, hogy a blasztonál kb. 50% az esély.

Fanni

ez jó hír, hogy nem találtak semmit :lol:
mennyi ideig kellett bent lenned a kórházban?

Lányok

nem tudtok valamit Kiscsillagról? már vagy 1 hete tesztelt, és azóta sem jelentkezett.

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok!

Ma odafigyeltem rendesen:3db.17x17-es és 3db14x14-es tüszikét látott.Szerdán mehetek a leszívásra!!!

Kismókus!
Hogy van a férjecskéd?Bár hogyha így halad akkor szerdára akár a 20km/h-t is elérheti. :lol: Drukkolok neki is.

Icsilya!
Hogy vagy?

Cirboja!
Nem akartalak elijeszteni. :cry:
mereszt

Sziasztok!!

Ne haragudjatok, hogy ide pofátlankodok.
A kútvölgyis fórumról ismerem Kiscsillagot, és szeretnék érdeklődni, nem tudtok e esetleg valamit róla, hogy sikerült a lombikja???
Nagyon izgulunk érte, és jó lenne tudni valamit!

Köszi, ha válaszoltok!

Üdv: Dóra

Kép
nagydora

melcsi, mereszt, csibe, bols, lona és mindenki, aki küldte a drukkokat! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D jó hírem van!!!
A ma reggeli vérvétel előtt még megejtettem egy 13. napi tesztet, de már az is csíkozódott, sőt azóta már a hivatalos + eredményt is megkaptuk. Persze az az igazság, hogy egy hete akkora vagyok, mint egy lufi, úgyhogyhogy furcsáltam volna, ha valami mást mondanak.

kiscsillag,
úgyhogy betehetsz most már engem is a táblázatba:
pompomlány (35) Bp.Kaáli, dr.Krizsa, 1.lombik, szülés v. ideje: júni 16., kiskatonák miatt (bár erre még rákérdeznék, mert - bocsi, nem biztos, hogy azt jelenti, amit én gondolok)
és hát melcsi megelőlegezett nekem egy zebrát, asszem az is jár, bár azt sem tudom mi, lécci homályosítsatok fel.

Még egyszer köszi mindenkinek a jókívánságokat, én is kívánom Nektek a mielőbbi leges-leges-legjobbakat!

Puszi: pompi
pompomlány

Mereszt! :) Melcsi! :) Angel! :) Lona! :)
Köszi a biztatást, a párom már egyedül öltözködik (tegnap még én adtam rá a nadrágot és a zoknit) :lol: :lol: :lol: !Úgyhogy alakul a dolog! :lol:

Mereszt! :)
Szerdán hányra mész? Én 9:15-re! Lehet, hogy találkozunk? :lol:

Remélem minden oké volt! Sokszor eszembe jutottál ma! :lol:

Kiscsillag! :)
Jó lenne, ha jelentkeznél! Szeretnénk tudni, hogy mi van veled! :)

Ági! :)
Átírom októberre! :lol:
kismokus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?