sziasztok!
Már 4x elkezdtem ma az írást,de mindig megzavart valami,így kitöröltem,remélem most sikerül mindenre reagálnom...
Évi!
Voltatok megnézni a házat?És milyen élőben?
Mesélj már!!!!
Judit!
Ez is valami
ha már tud olvasni meg írni,akkor már a beszéd következik.
Nagyon édi az íróasztalon,és ahogy formázza a betűket azon a kőtáblán,hát nagyon édes...
A tanítást meg úgy gondoltam,hogy otthon,vagy rosszul emlékszem,hogy volt magántanítványod?
Móni!
Szurkolok,hogy mielőbb megadják a hitelt és el tudjatok költözni.
Csilla!
Örülök,hogy végre már tudtál írni és ennyit...(fényképeket még mindig nem látok
)
Akkor nincs könnyű dolgod az apukáddal,nem is tudtam,hogy ennyire rossz a helyzet.....
A szappantól( inkább tusfürdős fürdővíztől)) nekem annak idején egy picit hányt a Dávid,nem rögtön utána,hanem kaja után
nem hiszem,hogy komoly baja lenne,de azárt figyelgesd.
Babamagazin:)
Már 3 éve lassan minden hónapban megveszem.....
most csak azért nem vettem még meg,mert volt egy ingyenes kupon a Várandós Kismamakönyvben,és elvileg két hónapig megkapod ingyen ezt is és az Anyák Lapját is.Na most attól félek,hogy duplán lenne meg,nem tudom mikor küldik ki.
A Kismama az jár,pénteken az is megjött,úgyhogy egyelőre azt olvasgatom.
De ha megjön feltétlen elolvasom.Köszi!
Dia!
Hogy hogy az MO-on rostokollt a Gábor?Valami baleset volt,vagy az útfelbontások miatt?
És ne idegesíts már,egyáltalán nem untatsz minket,azért vagyunk,hogy meghallgassunk,hamár úgyis ritkán tudunk találkozni,akkor legalább itt beszéljük ki magunkat,nemde?
Egyedül fürdetéshez gratulálok!!!!Csak azt nem értem,hogy szépen megtartja magát?Miért eddig miért nem????
Voltam tegnap a doki bácsinál(előtte vérvételen a kórházba
),nagyon szépen fejlődik a Dávid korának megfelelően.11 kg30dkg és 85 cm.
Kukija is rendben,továbbra is kell huzogatnom neki minden pelenkázásnál,majd januárban vissza térünk rá,azt mondta.
Újból kell szedjük a D vitamint,úgye nyáron volt egy kis szünet....
A
tejre meg azt mondta,hogy lehet,de fél liternél ne többet naponta. A tápira nem mondott semmit,de akikkel én beszéltem anyukák, lebeszéltek a tejről,elrettentő példákat hoztak fel,és én hiszek nekik;inkább a 3-as tápszert ajánlják,ráérek a tejjel később...a tejallergia tényleg nagyon durva dolog ,még ropit se ehetne (olyan kaják amibe tej vagy tejpor van),ha kialakulna nála,szóval inkább várok,és csak nagyon indokolt esetben fog kapni sima tejecskét.
Ma meg a játszótéren találkoztunk a helyi topikos csajokkal,reggel még elmentem a táppénzemet intézni meg csekket befizetni a postára.
Ritkán fordul elő velem ilyesmi,és most is nagyon zavarba voltam,de képzeljétek,előre engedtek a dokinál,pedig kismillióan lettek volna előttem. A pasi,aki következett volna mondta,hogy menjek be előtte,és kérdően ránézett a többi várakozóra,akik bólógattak a fejükkel,általában én vagyok előzékeny az emberekkel és,ez nekem nagyon szokatlan volt,de jól esett, így 5 perc alatt végeztem.
pedig kezdtem kiábrándulni az emberekből ilyen téren,igaz nem járok BKV-val,de rengeteg rossz példát hallottam és végül is nyáron a talin meg is tapasztaltam.
Az angolon is volt egy kis gubanc,arra több idő kell mire elmesélem,esetleg annyit,hogy összevontak minket egy másik csoporttal,és ezután este fogunk járni 5-8 ig.
Na egyelőre ennyi nagyvonalakban a két napom összefoglalva,egyfolytában megyek és megyek,és erre a hétre van még kis millió elintézni valóm.
Példák:(Nekem emlékeztető
)
Még a fényképészt is fel kell hívjam,hogy kérjek időpontot Dávid szülinapja miatt,de a tortát is rendeljem meg addig,hogy azt is tudjuk vinni,
Bemenni a céghez a papírokat elkezdeni intézni,mivel lejár a Gyedem és megyek táppénzre. A háziorvoshoz még vissza kell menni a papírokért,aztánkövetkező hétfőn délután uh. onnan rohanás angolra,majd védőnőhöz csütörtökön,szombaton meg dokihoz,áááááááááááá nem is tudom mi még. Majd jelentkezem azért....
Holnap Tücsökzene a Dáviddal és angol délután,erre rászokott menni úgy az egész nap.
További szép délutánt mindenkinek!
Ildikó
Írjatok és
Jucu! Jelentkezz! remélem apukád jól van!!!