Új privát üzeneted érkezett!

ilgya1

Sziasztok!!

gondoltam írok pár sort.A hétvégén kipakoltuk a házat, nem volt könnyű:) Megse tudom számolni me4nnyit fordultunk.Hol utánfutóval hol após transporterével.
Tele volt már mindenem a pakolással....
Azért a lényeg, hogy a pénz is megérkezett a számlánkra :)

Most itt vagyunk anyóséknál,fől az ebéd.Flóra a dédivel játszik.
Csak holnap este megyünk haza. Annyi intézni valónk volt.

Ildi:
Örülök, hogy tetszett a blog :lol: látszatra nyugis csaj vagyok csak ha dúlnak a hormonok akkor tudok kiabálni is :twisted:
Ha Dávidnak nem akrsz adni tejet akkor talán próbáld meg a babatejet.Azt hiszem humanna(nem tudom pontosan mi a neve) kis dobozban van. Annak idején Zsófi mondta, hogy Barnus azt issza és nagyon szereti. Az tuti gyerekeknek való.
Én ugyan úgy adtam Flórának is a tejet mint Csilla Boninak. Először feles tejet,mert nem volt még egy éves aztán másfél éve kora óta már nem vizezem.
Tápszert szerintem ne vegyél!! Nagyfiú már Dávid :wink: cicizés miatt meg ne szomorkodj így is jó sokáig szopizott.Meg nemsokára megérkezik a hercegnő majd akkor újra kezdheted :wink:
pihizzél sokat.

Móni:
jók a rajzok!!

Hplnap meglátogatlak, viszavuszem a kazattát, meg Flóra maradék pelusát is odaadom.Dávidnak bízti jó lesz.12-25kg.
már megint fáj a fejed, te szegény :cry:
A májusi szülőin én is kockásra ültem a hátsómat azon a kicsi széken.

ui:Majd hívlak mikor érkezem.

Csilla:
Gábor remélem már jobban van? Szülői hát jó sokáig tartott.ház szárad??

Dia:
Örülök, hogy rendezitek a kapcsolatotokat. kompot flóra is hásznált,nagyon szerette.kb 7-hós korától 3-4 hónapotn át hazsnáltuk aztán elkellett tőle venni, mert kimászott belőle.Mg olyan gyorsan ment vele, hogy rossz volt nézni:) Az egyensúlyával semmi gondd nem volt/van, hogy kompozott.
Igazad van hallgas a megérzédedre!!
A kép is nagyon jó!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:

Jók az új csíkjaíd!!!!!! :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi!

több mint 5o perc alatt töltötte le most meg sehol sem találom, ez nem aén napom!

de nagyon köszönöm a segitséged!

puszi még jövök...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csilla!
Nem lehet,hogy az internet szolgáltatód szarakszik? Ez a progi tök gyors,és nagyon praktikus,én szeretem.
A dokumentumk/beérkezett üzenetek között nézted?

Évi!
De jó,hog ytudtál jelentkezni,pedig biztos sok a dolgod.
Nagyon pikk-pakk lezavartátok ezt az egész költözést,és ház eladást,nekem mindig hónapok,sőt évek jutnak eszembe,ha ingatlan vétel-eladásra gondolok. :?

Igazad van :D ,és van is itthon babatejem,remélem még jó a szavatossága,de igazából ez is tápszer :oops: pedig a gyógyszertárban vettem és direkt babatejet kértem,Nestlé BEBA vagy mi a túró,akkor nem aratott sikert,remélem most jó lesz.

2007-ig jó,ez szuper,és van benne egy felbontatlan zacskó is,az tutti jó. Vaníliás. Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer. A babatejre az van írva,hogy babatej? :oops:

De aranyosan írtad,hogy hercegnő,elérzékenyültem...

Hova haza? :roll: Pestre? :wink:

Mindjárt indulok angolra,puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

CSilla,
ahogy tegnap megjött az sms-ed, Gábor már át is küldte a citromail-edre a progit. Szóval akkor nem érkezett meg? :roll: csillagabor1@citromail.hu :?: :?: Vagy nem? :?

Ildi,
ne búslakodj a cici miatt, tényleg jó sokáig nyomatta a kis töki, nagyon ügyik vagytok így is!!!!!! :wink: És most már a kiscsajszinak kell az energia úgyis. :wink:

Nem is meséltem! :lol: Voltunk anyatejes ünnepségen. Azokank a mamáknak tartották, akik 6 hónál tovább szoptattak. :oops: Nem értettem, minket minek hívtak meg... :oops: De jó volt és ez a lényeg! :wink: Végül is rengeteget küzdöttem az alatt a 3,5 hó alatt is, úgyhogy...

Mi is most többet vagyunk kinn, sétálunk. Védőnő szerint a napi 2 alkalom az ideális, de Gabival.... hmm... :x muszáj többszőr kivinnem. :?

Ma voltam vele dokinál, igaz a mienk szabin, de elvittem a helyetteséhez. Muszáj volt, mert reggel már a gyerekkel sírtam. :cry: Nem írtam eddig, mert gondoltam csak vmi múló hiszti, egy-két nap és vége, de nem így alakult. Gabi már lassan egy hete tiszta koki, már ott tartok, kiugrok az erkélyen :oops: :cry: cirkuszol, hisztizik, sír, toporzékol, szóval minden, ami a csövön kifér. Nem akar aludni ,de már majd elájul a fáradtságtól, csukott szemmel üvőlt vérvörösen, meg ilyenek. Semmi sem jó neki, még az ének sem. Ha elindulok kifele a szobából, már üvölt, de ha felveszem az se jó, a komp se, a hinta se..... nem bírtam már, ezért elvittem, hátha vmi baja van. :cry:
Szerencsére semmi. 8) Minden oké. Azt mondta az orvos, lehet jön a foga és még hetekig hisztizhet :shock: . Ha nem változik, jövő héten vigyem el a saját dokinkhoz. :? Nyugtatózzam, panadollala, vagy amivel akarom. :shock: Fasza. :x Nem fogom hozzászoktatni a gyogyszerekhez, ha nem lázas, meg semmi szervi baja nincs. :x űmegkérdezte, volt-e vmi nagy gubanc, változás, ilyesmi a családban a közvetlen közelében, mert ettől is lehet ilyen... :? hát hallgattam nagyokat. :oops: Lehet, miattam ilyen?????? ÉN vagyok az oka, hogy nincs jól?! :oops: :cry:
HÁt lányok, vmit tennem kell, ha tényleg miattam ilyen a Pici.... :oops:

Megyek, felébredtünk.
dianab

Hali!

Már jól vagyok ,most csak 3-rom napig fájt a fejem.
A Brigi folyamatossan rajzol.

Kép

Ezt a Dávid baba rajzolta nekem. :lol:
Ő is nagyon szeret firkálgatni,csak a Bence nem,őneki szoktam kinyomtatni szinezőket azokat szereti,főleg amin autók vannak.

Én meg most betűket csinálok a suliba az ablakra.

Vettem ma kezdő üvegfestő készletet 2700 ft volt,7 szín van bent + a kontúr meg egy ecset.

Megyek mert kezdődik a helyszínelők.

Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok!!

Ildi:

Utána olvastam ezt találtam a babatejről:
[quote]a írta: babatej elnevezés kicsit megtévesztő, ugyanis a 2+ és a 3 tápszereket nevezik így a gyártók! Tehát a babatej is tápszer, csak a nagyobb csecsemőknek való...de három éves korig is adható. Amit 300 forint , az ugyanez, de már el van készítve a porból a folyadék!

A Hippnek is van babateje vaniliás 0,5 l-es kiszerelésben!

Most rájöttem amire én gondolok az már az elkészített tápszer.
flórának még annó a 2-es majd a 3-as Mildi nyuszisat vettem.Azt hiszem 900 gr volt 3 tasak.Ez volt a legolcsóbb. Nem mertem neki annyi tejet adni csak este.

Igen haza Pestre :lol:

Ház eladás, költözés, jó gyorsan ment.mi sem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan lezajlik.Azért én titkon reméltem :wink:
Így ideiglenesen lakni valahol nem túl jó :cry: még akkor sem ha ez az albi tök jó.
A héten megyünk megnézni amiket kiválasztottunk.
Kaposvári ház vásárlása is gyorsan ment.Csak ezt néztük meg belülről.Aztán másnap mentünk lefoglalózni :lol: a többi házat csak kívülről láttuk. végül nem bántuk, meg, hogy nem néztünk másikat.
Jól választottunk.
Remélem most is skerül megfelelőt válaszani. :)

Dia:
Előfordulhat, hogy Gabika érzi, hogy rossz paszban vagy. Észre vettem ha én is rossz kedvű vagyok akkor ált.Flóra is hisztizik :cry:

Judit:
Jobban vagytok már???

Jucus:
mi van veled? miért nem írsz??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ő a Zsolti nőnére és a férje. Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Azt hiszem visszafelé fogok haladni...

Először is ,Judit nagyon örülök Neked!És annak is,hogy Bencike jobban van.Remélem mostmár nem is esik vissza és a diéta megteszi hatását.

A tejet azt felforralom neki mindenképp,inkább a hirtelen nagy mennyiség aggaszt,ma is megivott reggel kb. egy fél üveggel(kb.180 ml) majd a délutáni alváshoz két üveggel (2x260ml) majd este megint egy üveggel (1x260ml.)na jó ebbe hagyott még valamennyit,de ha éjjel megébred,tutti megfogja inni. :?
Tegnap adtam neki a tápiból,de nem tetszett neki,pedig megkóstoltam és finomabb volt,mint a tej. :roll: úgy látszik előre kell hoznom a doki bácsi látogatást,mielőtt baj lenne...
Meg ez a vízezés dolog is nekem olyan idegen,most milyen arányban? és akkor már elfog menni az íze, nem?:oops: :oops: :oops:

És ez a 3-as fokozatú tápszer ez milyen?

OLyan ari vagy,hogy megnyugtatsz,én is nagyon reménykedem,hogy bírni fogom,ha már bevállaltam a kettőt ekkora különbséggel :oops: én bízok benne,hogy csak addig lesz nehéz,míg meg nem szokjuk az új helyzetet (kb.6 hetet adok erre magunknak),és hamar belerázódunk a hétköznapokba. :D

Tényleg egész terhesség alatt tilalom volt? Te jó ég..... :? Szegény apa....... :roll: :oops:

Nem is mondtam,de Dávid már kész dumagép,pedig én hogy fosiztam,hogy pár hónapja még azt a szót se mondta,ami a legszebb a világon,mára már folyékonyan mondatokban beszél,olyan hihetetlen,hogy az csoda. Egésznap be nem áll a szája,csak mondja és mondja,sokszor csak nevetek olyan aranyosakat mond.

Móni!
Szépek a sógórnődék az eskűvői képen!
Ez a fejfájás nem valami normális,hogy ilyen gyakran fáj,lehet,hogy már irtad,de mit mondanak rá az orvosok? Menjél el többhöz is.Én már megőrültem volna az tutti. :?

Évi!
Te annyira aranyos vagy még mindig,köszi,hogy kikerested nekem ezt a babatejes dolgot.

Akkor szerencsétek volt a házzal,az tök jó.

Remélem ti is megkaptátok a híreket Zitáról! :wink: :D

Dia!
Tudom,hogy igazad van,nem is szomorkodom a cici miatt,(de azért mégis :cry: :cry: :cry: ) ezzel lezárult egy fejezet az életünkben,(és most is könnybe lábadt a szemem ahogy leírtam...) ezt az időszakot nem hozza már vissza semmi,úgy szerettem vele összebújni,és nézni a kis fejecskéjét,ahogy szopizik és álomba szenderül....olyan édes volt,hogy az hihetetlen.
Tudom,hogy egyszer ígyis-úgyis abba kellett volna hagyni,de mégis olyan nehéz...engem nagyon megvisel....még akkor is ha tudom,hogy nemsoká újra kezdhetem(remélem)

Emlékszem tényleg mennyit szenvedtetek,ti szegények!De legalább tettél érte és nem adtad fel,ez a lényeg,biztos azért hívtak meg az ünnepségre.

És nem miattad ilyen Gabika ne aggódj,a foga is közre játszhat,és az időjárás is,nálunk a hideg front nagyon be tudott kavarni.....túl kell valahogy élni ezt az időszakot,amúgy nekünk a Panadol se segített. :( és semmi se.....nem rontottál el semmit,nyugi. Inkább próbálj meg türelmes lenni vele,lehet,hogy már azt érzi,hogy ideges vagy miatta,hogy nem tudsz semmit tenni vele. Biztos érted,hogy mit akarok mondani...

Csilla!
Igaza van a Juditnak,a Paint-al a legegyszerűbb kicsínyíteni...
Hova tűntél?

Jucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merre kolbászolsz?????
Torna? :roll:

Na megyek aluszkálni,már amennyire bírok,mert már ez is nehezemre esik sokszor... :shock: :shock: :shock:

Puszi,és nem eltűnni senkinek :wink: Ildikó
ilgya1

Hali!

A fejem nekem sokmindentől szokott fájni.
Sajna frontérzékeny vagyok, ( hideg,meleg,esső,hó ez mind megvisel ). De ha ideges vagyok akkor is szokott fájni.
A doki azt mondta ,hogy "ezzel együtt kell élni".
Amiket felírnak gyogyszert az semmire nem jó.Ami használ azt meg most nem merem szedni,mert azt a terhesség alatt nem lehet,és nálam csak a 6.hét után derül ki,ha az vagyok. Úgyhogy inkább szenvedek mind hogy valami gond legyen. Kép

Évi nem jöttél.

Megyek mert hulla vagyok,holnap meg menős napom lesz.

Kép

Kép
memó

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok ,hogy nem írtam ,de :((((((( annyira kiborultam nem volt kedvem semmihez.Alig utaztak ki anyuék rá egy hétre,múlt hétfőn anyum hívott hogy üljek le de ne ijedjek meg.Köszi itt már tudtam baj van.
Na ekkor közölte anyu apu intenzíven van infarktust kapott.:((
Annyira megijedtem aludni sem tudtam napokig.Miért pont minket ér minden rossz.Múlt héten végig izgultunk,de kikerült az intenzívről és most átszállíttaták másik kórházba Anconába ahol ma szívkatéterezték és beépítették a hálót akkora szűkület volt.Még kettő van de azt később kell csinálni.Inzulinozzák és gépen van most.Valami 2 erős gyógyszert kap ami közel 29000.-ft átszámolva.Még egy darabig maradniuk kell de ez a legkevesebb csak gyógyuljon meg apukám.:(

Közben én újra szedtem a clostyt3 val és tegnap voltam uh-n amin kiderült egyáltalán nem reagáltam most rá.
Így kiírta a köv.hónaptól a tisztított FSF-et amit A páromnak megtanítanak hogy kell beadnia nekem 10 napon keresztül.KÉsz ez volt a végső a pohárba ráadásul támogatva 8000.-FT.
Most már kezdek beletörődni nem lesz tesója Diusnak :( szomorú de ez van.

Mégegyszer sorry hogy mostanság csak panaszkodok ,ezért is maradtam el egy ideig inkább.
Ígérem visszaolvasok és kövök gyakrabban.
Puszi
Nagyon jól esett hogy ma olvastam hiányoltatok.:)))))

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

Jucu!

ne add fel, nem könnyű, csak ne akard görcsösen, és akkor szerintem sinen lesztek..(bocsi ha nem voltam tul pozitiv).
Apukáddal történteket nagyon sajnálom, jobbulást neki, neked meg kitartást! Szorítok nektek!

Memo!

Gáborkám is olyanokat "rajzol" nekem h csak na..majd feldobom ide, olyan tündér mikor alkot. Boni meg egy igazi művész, épp tegnap rajzolt le engem. Meghato dolgok ezek szerintem.
Fejfájás:brrrr!!!!!!!4

Dia!

nem kaptam meg, pedig jo cimre küldted, de már mindegy mert a gépem tetű lassú mg mindig atárcsázos netem van, és sose töltené le. de köszönöm szépen!

Évi!

köszi jobban van Gáborka, még én meg a szüleim vagyunk ebben a kórban, de lassan meggyógyulunk. A ház szárad szép lassan, meg a tető holnap teljesen kész lesz, erről is fogok képet feltenni aztán őszintén ird meg te is (meg mki)h hogyan tetszik majd.? Demég annyi munkálat van rajta és mennyi pénz..bele sem akarok gondolni.

Judit!

örülök h jobban vagytok, már kezdtelek hiányolni téged is. köszi a tippet és probálkoztam is a kicsinyítéssel, de tudod nekem semmi se jön össze..

Ildi!

megértelek cici ügyben de tök jo h egészen eddig tudtad szoptatni. Én is igy gondolkodom, és már előre parázok mi lesz ha már nem kell Gábornak a cici... mikor mész legközelebb uh-ra? kapunk képet?

most megyek, joéjt!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Móni:
szépek a sógórnődék.
Ja nem mentem, mert már nem jutott rá időm :cry: De majd legközelebb bepótolom!!!

Judit:
A blog többi írását is olvashatod, vannak még jó szövegek benne:)
Örülök, hogy már jobban vagytok!!

Ildi:

Feles tej: 140ml víz és 140 ml tej.(nem lesz rossz íze) Tápszert én a helyedben már nem adnék Dávidnak.
Mindjárt 2 éves lesz már nagyfiú.Szerintem a sima tej sem okoz neki gondot.
Ez az én tapasztalatom.Flóra sem kapott 2évesen mr tápszert és feles tejet.
De kérdezd csak meg a dokidat.

tuti bírni fogod a 2 picivel!!
Láttam a mailt(Zita) igaz csak tegnap, mert otthon nem tudom olvasni.

Jucus:
Sajnálom, hogy mostanában ilyen sok rossz történt veletek :cry:
Apukádnak jobbulást!!!
Tesó eg érkezni fog, de ahogy Csilla mondta nem szabad görcsösen akarni!!
Tudom, hogy nagyon szeretnétek!!!

Én is újra szedem a clostyt, remélem most lesz hatása!! Mert akkor nekem is nehéz utam lesz a tesóig.

Flóra tegnap estére lázas lett, fáj a torka. Már megint együtt voltak a Katával a hétvégén.11-től rendel a dokinéni majd átviszem.

Csilla:
tegnap elgondolkodtam, hogy ki az a Csilla aki ismer az iwiwen :wink: :lol: Aztán ahogy megláttam a képet már rájöttem :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok,jó reggelt!

Jucu!
Nagyon sajnálom apukádat,szörnyű hírek ezek,remélem mielőbb felépül......sok kitartást kívánok hozzá Mindanyiatoknak.
Lehet,hogy valamiről lemaradtam,de mit keresnek Anconába?

A closty miatt meg nem tudok mit mondani,akármit mondanék az én számból nagyon hűlyén hangzana,de azért tudd,hogy együttérzek,

Csilla!
Tényleg szar érzés,hogy már nem cicizik Dávid,pedig szíve szerint Ő még mindig cicizne,ha hagynám.... este is odajön és azt mondta,hogy :" hozzá bujok a cicihez"-szó szerint így. Persze kíváncsi voltam,hogy mit csinál,és képzeljétek csak odabújt a fejével és úgy aludt el,nagyon édi volt.És egyszer se próbálta meg bekapni. :)

Legközelebb október 9-én megyek uh-ra,természetesen megosztom veletek. Állítólag dvd-re is felveszik.Már alig várom,hogy megint láthassam.

Remélem jól vagytok. És a fal kiszáradt? Elég jó idők voltak.

Magadról nem írtál :(

Évi!
Jobbulást Flórának!!!

Elmentem a Gyógyszertárba és rákérdeztem a gyógyszerészemtől a tejcsire,és ők 3 éves korig a tápit javasolják :roll: biztos érdekük is,hogy eladják,de szerintem van benne valami.Persze néha lehet adni,de inkább savanyított tejterméket (túró,tejföl,joghurt formájában) tejet inkább mellőzni ameddig lehet.Majd hétfőn talán már eljutok a dokibácsihoz is.

Judit!
Hova tűntél el?
Remélem nincs semmi baj.
És köszi a bókót! :wink:

Dia?Mizujs?

Memó!
Hogy van a fejed?

Nemsoká indulok a Játszótérre a Dávidal,talizunk a helyi topikos csajokkal,délután meg megyünk le Tatabányára,de még jelentkezem. Puszi nektek:Ildikó
ilgya1

Hali!

Bocsi,hogy mostanába nem sokat írtam.
Volt egy kis "morális válság " nálunk is.A párom megint elkezdett inni,és már olyanokat csinált,hogy részegen hozta haza a gyerekeket kocsival.Néha azt se tudta,hogy hogyan vezetet.Egy pár napra nem is emlékszik.Úgyhogy én meg bemérgettem,elvettem a kocsi kulcsokat,és mondtam neki,hogy pakolja össze a cuccát és tünjön el.Persze mikor hazaértem a gyerköcökkel otthon volt és aludt,másnap semmire nem emlékezet.Mondtam neki,hogy jó lesz,ha elbeszélgetünk,mert ez így nem mehet tovább.Elmeséltem neki,hogy miket csinált.Ő meg annyira szégyelte magát,hogy majdnem elsüllyedt szégyenében.
Azóta csak akkor vezet,ha én is ott vagyok.Azt mondta,hogy neki mi vagyunk a legfontosabbak,és nem tudja néha miért ilyen bunkó.
Azóta egy kortyot sem ivott. :D
Nagyon ráijesztettem,de nem volt más választásom.Komolyan azon gondolkodtam,hogy elválok tőle,de szerencsére sikerült mindent megbeszélni,azóta teljessen megváltozott.

És még képzeljétek mi történt.
Néztünk egy csomó házat,és találtunk egy megfelelőt.Kaposvártól kb 10 km-re van Orciba,2 szobás,de lehet bőviteni,1700 nm a telek.A ház belül teljessen felvan újjitva,csak kívül kell,nagyon szép parkositott az udvar,van szauna,pancsolós medence.Ami a lényeg olyan csend van,hogy az hihetetlen.
Ma megyünk az ügyvédhez aláírni az adásvételit,és ha minden jól megy akkor december elején költözünk. :D :D :D
Úgy érzem kezdünk egyenesbe jönni,végre saját házunk lesz,nem ez a sza...

Kép

Ilyen az alaprajza.

Most mennem kell,mert megyek ebédér,utánna meg ügyvéd.
Ja a lényeg 7 és 1/2 milla volt a ház.

Kép

Jucu ezt neked küldöm,hogy az apukád minnél hamarabb meggyógyuljon.

Kép
memó

Sziasztok!

CSak bekukk jó híreket mondani.Most hívott anyukáém és ma kiengedték apucit a kórházból.Este tudok többet.

Reggel jövök és utánatokolvasok,mert már alig tudom kivel mi van és röstellem:(
Jucu

Kép

Kép
jucu

Hali!

Közben voltunk ügyvédnél,megírtuk az adásvételit.
Kiderült,hogy nem kapjuk meg a fél szocpolt,mert 1/2 szobával kevesebb van. :twisted:

Ha bővitésre vesszük fel,akkor legalább 12 nm-el kell növelni az alapterületet,és ha nincs annyiról számla,és az értékbecslő azt mondja,hogy ez nem ennyibe került akkor nem fizetik ki.J a és persze utólag fizetnek. :x

Olyan hulla vagyok,egész nap mentem.Azt hiszem ma nem kell sokáig ringatni,hogy elaludjak.

Jucu,örülök,hogy az apukád jobban van. :D :D :D

Most megyek mert egy kicsit rendet kell raknom.

Kép

Kép
memó

sziasztok!

memo sajnálom h csalodnod kellett a párodban de nagyon drukkolok h ne térjen rosszutra megint. az alkaoholt énis gyülölöm (nálam a szüleim isznak és emiatt nap mnt nap balhé van itton). ha tudsz nézz iwiwet.

Jucu!!!

: :D :D

Ildi!

semmi különös nics velem, hacsak az nem h kedem ugy érezni h dugába dőlt azéletem. mostanában annyi rossz dolog ért h kicsit kilátástalannak rzem a helyzetem. de nem akarok panaszkodni mert akkor sokági kéne olvasnotok. Remélem majd rendeződik egyszer.

most megyek, jóéjt mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Gábor füvet nyír..... most tudok lenni picit. :wink:

Csilla,
sajnálom, hogy rossz passzban vagy, de tudod, a felhők mögött süt a nap, és igenis lesz még sokkal de sokkal jobb. Kérlek, próbálj jó dolgokra gondolni, szép eseményekre, pl a gyerekeid. Ők csodálatosak! Minden velük töltött perced napsütést hoz az életedbe. Hidd el, jóra fog fordulni az életed!!!!! :wink:
Küldök neked egy tündérkét, hogy szerencsét hozzon:
Kép

Jucu,
nagyon sajnálom, ami apukáddal történt. :cry: Gyors felépülést kívánok neki!!!!!!!!!!
Nehéz időket élsz most meg Te is. :cry: Nem is tudom, mit lehet ilyenkor írni..... :oops: kitartás, sok erőt kívánok neked!!!!!!
neked is küldök egy tündért, hogy erőt adjon: Kép

Móni,
hát nem irigyellek a férjed miatt.... :cry: főleg három gyerekkel még nehezebb. De ügyesen uraltad a helyzetet, jó hogy tudsz hatni a férjedre. :wink: Remélem most már nem lesz vele gond!!!
ÉS nagy gratula a házhoz! Igen, egy saját háznál nincs is jobb, főleg ha szupi kertje is van! :wink:
Kép
Ezt nektek küldöm!

Évi,
Flórának jobbulást! Kép

Ildi,
ezt a normál tejet én se adnám Gabinak... :oops: lehet, hogy már bocit se láttak... :lol: de most komolyan, inkább a babatej ami ugye 3-as tápi. :wink:
Ezt nektek küldöm:
Kép

Judit,
köszi a nyugtatgatást! Sokat gondolkodtam ám, és arra jutottam, elsősorban fogzás, mivel nagyon nyáladzik és mindent begyűr a pofijába, de ezt csak az utsó pár napban kezdte el. :? És másodsorban én. Hm.... :? :oops: Tuti, hogy én.
Most igyekszem nem idegeskedni, ez persze nagyon nehéz, hiszen borzalmasan aggódom a jövőnkért... :oops: Egyszerűen nem látom mi lesz, hiába tervezek, hogy suli, bölcsi, meló, több szoba-lakásbővítés, késöbb egy kicsi kocsi, aztán még egy gyermek, stb... szóval én eléggé megtervezős vagyok. :? :oops: Mindig igyekszem céltudatosan élni, mert ha nincs elöttem cél, nincs kihívás, úgy nem tudok lenni, mindig kell vmi hajtóerő. :oops: És most is megvannak a terveim, de egyszerűen nem hiszek úgy mint régen. Félek Gáborral nem fog menni. :oops: Őt húznom kell magam után vagy tolnom előre. Tipikus az az ember, akit rugdosni kell, hogy haladjunk, és nagyon visszafog. Félek, nem lesz erőm, már nagyon fáradt vagyok!

Most a külön feljárót nyomjuk ezerrel. Volt már a tervező, de vmi nem stimmel az adatokkal, még egyszer ki akar jönni, egy hete lesz már, hogy itt volt. :? Úgy érzem, nem akar ez a lépcső összejönni! :x

És a legszebb, Gábor eladta a gépünket!!!! Pont most, mikor annyi kameráznivaló lenne!!!!!!! Gabika megy!!!!!!!! :D :D MÁr körbejárja az ágyat, meg ahova fel pattan és végig tud menni kapaszkodva, ott szépen halad. Olyan ügyes! És nem tudom felvenni! :x Bosszantó!

És mondja, mikor erőlködik, hogy JAJ, meg AJAJ. Mondja, hogy TE. Most minden TE. OLyan kis ügyi.
A babanaplót vezetem, minden péntekek írok bele, lejegyzem a hét eseményeit, és beüzemelem az én hagyományos gépem, hogy legalább képeim legyenek Tökiről. Állítólag 3 :!: :!: hónapig nem lesz gépünk, mert le akarja cserélni a számítógépet, egy teljesen újat veszünk sulinetre, ezt meg eladja és ha minden lefutott, akkor lesz új fényképező. :? Persze a lépcső az én iskolapénzemből lesz, így ha kezdődik, részletfizetést kell kérnem. :? Mert ugye a suli luxus! :evil:

Hát ennyi röviden, mint látjátok nálam se habostorta az élet. :? De igyekszem jól érezni magam.... :oops:
Fel is rakok búcsúzóúl vmi szépet:
Kép
dianab

Hali!

Ma kifizettük a foglalót a házra,hétfőn meg elkezdjük intézni a hitelt.

Megvolt az első havi szöveges értékelés a suliba.
Magatartás jó ( 4-es ),szorgalom példás ( 5-ös ).

Mennem kell,apa elment dolgozni,a törpék meg nem bírnak magukal.

Kép
memó

Sziasztok!

Szomorú,
,de kicsit kezdünk valami depi klubbá tömörülni :( néha nem úgy érzitek? :D
még jó,hogy meg lehet osztani a sok gondot egymással,jól esik kibeszélni a sok rosszat.Szerencsére én most kicsit kezdek kilábalni és jön vissza a türelmem is,és még annak is tudok örülni,ha süt a nap.Hiába ezek a hormonok tényleg nagyon ellentétes hatást tudnak kiváltani :wink: Mindig van kiút,csak pozítivan!!!!- ez legyen a jelszó!!!!!

Memó!
Sajnálom,hogy a "morális válság" titeket is utolért,de az jó,ha tudsz hatni a párodra.Az alkohol az tényleg veszélyes dolog,sok ember életét tönkre tette már...

Jucu!
Örülünk a jó hírnek,csak így tovább!!!!És akkor jössz mikor tudsz!
Hogy sikerült a Duna parti sütögetés?Mi volt a fini hami?

Csilla!
Szeretünk sokat olvasni,nyugodtan írd le nekünk a bánatod....de azért nálatok is remélem hamarosan megoldódnak a próblémák....

Dia!
Tök jó,hogy ilyen sokat irtál.

Hogy te milyen kedves vagy! Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de nekem igazán jól esnek ezek a kis képecskék,olyan személyesek...köszi szépen. Kép

Képzeljétek, mostmár nem issza meg Dávid se a tejet, se a babatejet pár napja Kép Ki érti ezt? Kép Szerintem csak cicipotló volt neki.Mostanában vízzel alszik el,és éjjel is azt kér. "Nem kell a tejecske!"-azt mondja és eltolja a kezével.

És nagyon erős vagy,hidd el,ha akarod sikerülni fog minden! Csak pozítívan!!!!

A kamera miatt meg ne idegeskedj,régen se volt kamera mégis megtanultak járni a gyerekek,a fényképezőgép is vissza tudja adni a legszebb pillanatokat,és ha megígérte a párod,biztos nemsoká lesz ismét,talán csak egy kis időszak marad megörökítés nélkül.

Judit!
Nemsoká megered Benci nyelve,ne aggódj,akkor meg be nem áll a szájuk,Dávid azóta amióta beszél folyton csacsog.

Szegény,tényleg a legrosszabb bizonytalanságban élni,de van fedél a fejed felett,és van egy gyönyörű,egészséges gyereked.
Most tudom,hogy nem vigasztal,de sokan élnek ettől rosszabb helyzetbe is...
És mi van a tanítással? Már nem vállalsz?Esetleg más kiegészítő tevékenységek a Gyes mellé?(valami adminisztrátori munka?)
Sajnos a művészeket nem nagyon fizetik meg manapság....

Évi!
Flóra jobban van?
Mi van a házzal?(Annyira klassz,hogy csak rábeszélni tudlak titeket. :wink: )

Én holnap korán laborvizsgálatokra megyek a kórházba,remélem nem lesz nagy dugó az Üllőin...,tegnap arra jöttünk haza Tatabányáról egész jól megcsinálták.

Majd utána irány a háziorvos és ki íratom magam táppénzre,mert jövőhéten lejár a Gyedem,és inkább táppénzt kapjak,mint Gyest egy hónapig.Aztán Tgyás majd megint Gyed.

Aztán meg Dávidot viszem a gyerekdokihoz tanácsadásra egy alapos vizsgálatra,ezer éve nem voltunk,így gondoltam két évesen aktuálissá válik,hogy megnézzék.(Kukacát meg mit tudom én?)
Meg akkor rákérdezek tőle is a tejre,nem tudom meddig tart a sztrájk nála.
És nehezebben alszik el jóval így cici nélkül :cry: ,sőt ma nem is aludt egésznap és reggel 6 óta fent volt.
Este viszont úgy kidőlt,hogy behoztam a fürdőszobából és elaludt a fürdőlepedőbe csavarva, a pelenkát már alvás közben adtam rá és a pizsit is.Olyan édes volt,muszály volt megörökíteni.
Kép Kép
Remélem nem szokik le a délutáni alvásról.

Ja és délután angolom is van. Szóval kezdődik a zsufi hét ismét.Sőt most kemény időszak elé nézek,majd apránként beszámolok a tennivalóimról.... :roll:

Írjatok sokat:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Móni:
Örülök, hogy észhez térítetted a férjedet.Ne,m lehet könnyű neked!
A ház nagyon jó!!
mikor költözhettek?? Hitel mikorra lesz meg.

Judit:
igen megkaptam a híreket Zitáról :lol:

Ildi:

Örülök, hogy már nem depizel annyira:) Jó sűrűr heted lesz..
Dávid nagyon aranyos ahogy alszik :lol:
Flóra meg a nappaliban lefeküdt az apja mellé és elaludt, pedig a tv is szólt.
a házat holnap tudjuk megnézni.

Flóra már jól érzi magát.:)

Csajok fel a fejjel ne depizzetek!!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Évi,ha minden simán megy akkor a hitel 1 hónapon belül megvan,és november végéig kell a tulajnak kiköltözni.De ha hamar meglesz a pénz akkor szerintem ő is hamarabb költözik. :D

Már nagyon várom,hogy pakolhassak.
Azt hiszem az nem fog sokáig tartani,gyorsan mindent bezsákolok,és már mehetünk is. :lol: :lol: :lol:

Kép

Küldök egy napocskát,hátha ettől jobb kedvünk lesz. :D :D

Kép

Ez is a depiseké. :)

A Zsoltival az a gond,hogy ő megtudja állni,hogy ne igyon,van amikor hetekig,hónapokig csak alkoholmentes sört iszik.Amikor nagy a nyomás akkor nem tudja hol a határ,de szerencsére mindig sikerül magához térítenem.

Jucu,ti is fizettek osztálypénzt?
Nekünk havi 1000 ft.

Ma megyek a hitelügyintézöhöz,az ingatlanosok csinálják azt is,és nem kérnek jutalékot.

Küldök még pár jó képet.

Kép Kép Kép

És egy angyalka minden betegnek.
A Dávid is beteg,náthás meg köhög.

Kép
memó

sziasztok lányok!

Köszönöm én is a biztato szavakat, és néha igyekszem felülkerekedni a gondokon, de valahogy midnig ugyanodajutok. a fő problémám inkább apámmal van, nem jövünk ki, de olyan szinten h mi egyáltalán nem szretjük egymást. segit az épitkezésnél, és ezért valahol hálás vagyok, de minden hiába ha állando marakodás van köztünk meg a szüleim között és agyerekeimnek ezt kell hallgatniuk. Amikor békesség van akkor jobb kedvem van, de pillanatok alat bekattan (főként azért mert már eléggé piás, nem tudja ő sem megálni h ne igyon) és akkor én vagyok a világ legrosszabb embere, nője és anyája számára!! ezek nagyon fájnak, de nem akarlak ezzel terhelni titeket!

Dia!
Remélem tudsz jönni azért ha nemlesz gépetek, vagy te nem tuds z máshonnan netezni? Olyan mintha rajtatok is valmi rossz ülne..semmi nem akar sikerülni? ne add fel semmikép, ha kicsit később is de biztos sikerül megcsinánotok a külön feljárot! tudom ez nem vigasz, de nem tudok semmi okosat mondani (még egy ari képet sem tudok feldobni h jobb kedved legyen :( )
Gábork a elindlásához HATALMAS GRATULA!!! sokkal ügyibbek vagytok mint mi, hizsen nekem csak két honapja jár egyedül. Visont most nagyon küzd a fogaival, még többet nyálzik, és sehogysem tud kibujni a foga. március ota nem jön neki ki. (6 db van eddig).

Judit!

egyetérek veled abban amit memonak irtál (bocsi memo)!nagyon ügyes bence, és mlyne kis helyes ott a pc előtt..

Ildi!

Dávid is édes ahogy elaludt fürcsizés után, nálunk még ilyen nem volt....most azénfiam beujitot a kádban elkapta a szappant és az ujjával belefurt egy lyukat majd betmte a szájába..azota nyálzik még erőssebben mint eddig, felsir álmában és alig akar aludni igy sietek is vissza mellé..ugye nem lehet baja szappantol?...nem gondoltam h beveszi a szájába.. Szoktad a babamagazint olvasni? most an egy érdekes cikk a szoptatásrol, ha tudod olvasd el, amikor láttam pont te jutottál eszembe.

Memo!

nélunk is van osztálypénz szerintem mindenhol, mi havi 5oo ft-ot fizetünk. plusz emellett kitalálnak mindent, mindenféle rendezvényt kötelezővé tesznek, szinházba viszik őket, és ezek kemény ezresek (most ez 4 előadásos szini darabért 24oo ft-ot fietttem.)..amik főleg igy nekem nehéz megoldani. nálatok is kell az opénzen kivl fizetni vmit?

puszi mennem kell

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Gábor az MO-on rostokol egy kocsiban, így most itt lehetek picit bűnözni. :wink:
Kép
Hát tényleg picit depi banda vagyunk :oops: , de ez van. Lesznek sokkal de sokkal jobb napjaink, és én már azokat várom!!!! :wink:
Ezért is szeretek babanetezni, mert itt elmondhatom a bánatom, "meghallgattok", igaz jelenleg talán én parázom a legtöbbet, de igyekszem moderálni magam és nem untatni benneteket. :oops: Gondolom ez nem mindig sikerül.... :oops: :oops: Szóval ezer bocsi!!!!!! :oops: :oops:

Mikor Ti írtok magatokról vmi nem kellemeset, akkor döbbenek rá, hogy lehetnék sokkal de sokkal rosszabb helyzetben és még így is BAROMI szerencsés vagyok!

Szóval:
MINDENKI :!: FEL A FEJJEL :!: :!: :!: Kép

Csilla,
csak fényképező nincs. Elvileg a számítógép csak pár napig nem lesz, míg ez már el lesz adva, de az új még nem lesz beüzemelve. Egy Call of duty-s férj mellett nehéz szgép nélkül maradni. :wink:
Apád miatt nem irirgyellek! De tudod, már nem kell sokáig elviselned ilyen durván. Ha meglesz a házrészetek, enyhülnek ezek a surlódások gondolom. :oops: Lesz külön bejárat?
Kép

Judit,
ez a meló téma nagyon nehéz ügy nálad.... :oops: reméljük lesz vmi mindenkinek megfelelő megoldás! Anyukád nem tudna Bencire vigyázni? Vagy Ő még dolgozik?
Benci szupi kiscsávó!!!!!
Kép

Móni,
becsüllek nagyon! :wink: Kép
Ez az osztálypénz nagyon durva! :o 1000 Ft ?!?!?! Nem mindenki milliomoss!!!!!!

Évi,
kellemes háznézegetést!!!! Remélem megtaláljátok álmaitok házát! Kép

Ildi,
örülök, hogy ennyire tetszenek a képek, küldök akkor most is. :wink: Kép
Dávid nagyon édi ahogy alszik! :D

Jaj, és képzeljétek!
Ma egyedül fürdettem meg Gabit... és a nagykádban... és már szépen megtartja magát!!!!!!! Kép

Jó éjt! Kép
dianab

sziasztok!

Már 4x elkezdtem ma az írást,de mindig megzavart valami,így kitöröltem,remélem most sikerül mindenre reagálnom...

Évi!

Voltatok megnézni a házat?És milyen élőben?
Mesélj már!!!!

Judit!
Ez is valami :wink: ha már tud olvasni meg írni,akkor már a beszéd következik. :wink: :D

Nagyon édi az íróasztalon,és ahogy formázza a betűket azon a kőtáblán,hát nagyon édes...

A tanítást meg úgy gondoltam,hogy otthon,vagy rosszul emlékszem,hogy volt magántanítványod?

Móni!
Szurkolok,hogy mielőbb megadják a hitelt és el tudjatok költözni.

Csilla!
Örülök,hogy végre már tudtál írni és ennyit...(fényképeket még mindig nem látok :shock: :D )

Akkor nincs könnyű dolgod az apukáddal,nem is tudtam,hogy ennyire rossz a helyzet.....

A szappantól( inkább tusfürdős fürdővíztől)) nekem annak idején egy picit hányt a Dávid,nem rögtön utána,hanem kaja után :wink: nem hiszem,hogy komoly baja lenne,de azárt figyelgesd.

Babamagazin:)
Már 3 éve lassan minden hónapban megveszem.....
most csak azért nem vettem még meg,mert volt egy ingyenes kupon a Várandós Kismamakönyvben,és elvileg két hónapig megkapod ingyen ezt is és az Anyák Lapját is.Na most attól félek,hogy duplán lenne meg,nem tudom mikor küldik ki.
A Kismama az jár,pénteken az is megjött,úgyhogy egyelőre azt olvasgatom.
De ha megjön feltétlen elolvasom.Köszi!

Dia!
Hogy hogy az MO-on rostokollt a Gábor?Valami baleset volt,vagy az útfelbontások miatt?

És ne idegesíts már,egyáltalán nem untatsz minket,azért vagyunk,hogy meghallgassunk,hamár úgyis ritkán tudunk találkozni,akkor legalább itt beszéljük ki magunkat,nemde?

Egyedül fürdetéshez gratulálok!!!!Csak azt nem értem,hogy szépen megtartja magát?Miért eddig miért nem???? :roll:
Kép

Voltam tegnap a doki bácsinál(előtte vérvételen a kórházba :D ),nagyon szépen fejlődik a Dávid korának megfelelően.11 kg30dkg és 85 cm.
Kukija is rendben,továbbra is kell huzogatnom neki minden pelenkázásnál,majd januárban vissza térünk rá,azt mondta.
Újból kell szedjük a D vitamint,úgye nyáron volt egy kis szünet....

A tejre meg azt mondta,hogy lehet,de fél liternél ne többet naponta. A tápira nem mondott semmit,de akikkel én beszéltem anyukák, lebeszéltek a tejről,elrettentő példákat hoztak fel,és én hiszek nekik;inkább a 3-as tápszert ajánlják,ráérek a tejjel később...a tejallergia tényleg nagyon durva dolog ,még ropit se ehetne (olyan kaják amibe tej vagy tejpor van),ha kialakulna nála,szóval inkább várok,és csak nagyon indokolt esetben fog kapni sima tejecskét.

Ma meg a játszótéren találkoztunk a helyi topikos csajokkal,reggel még elmentem a táppénzemet intézni meg csekket befizetni a postára.
Ritkán fordul elő velem ilyesmi,és most is nagyon zavarba voltam,de képzeljétek,előre engedtek a dokinál,pedig kismillióan lettek volna előttem. A pasi,aki következett volna mondta,hogy menjek be előtte,és kérdően ránézett a többi várakozóra,akik bólógattak a fejükkel,általában én vagyok előzékeny az emberekkel és,ez nekem nagyon szokatlan volt,de jól esett, így 5 perc alatt végeztem. :D pedig kezdtem kiábrándulni az emberekből ilyen téren,igaz nem járok BKV-val,de rengeteg rossz példát hallottam és végül is nyáron a talin meg is tapasztaltam. :(

Az angolon is volt egy kis gubanc,arra több idő kell mire elmesélem,esetleg annyit,hogy összevontak minket egy másik csoporttal,és ezután este fogunk járni 5-8 ig. :(

Na egyelőre ennyi nagyvonalakban a két napom összefoglalva,egyfolytában megyek és megyek,és erre a hétre van még kis millió elintézni valóm. :(

Példák:(Nekem emlékeztető :D )
Még a fényképészt is fel kell hívjam,hogy kérjek időpontot Dávid szülinapja miatt,de a tortát is rendeljem meg addig,hogy azt is tudjuk vinni,
Bemenni a céghez a papírokat elkezdeni intézni,mivel lejár a Gyedem és megyek táppénzre. A háziorvoshoz még vissza kell menni a papírokért,aztánkövetkező hétfőn délután uh. onnan rohanás angolra,majd védőnőhöz csütörtökön,szombaton meg dokihoz,áááááááááááá nem is tudom mi még. Majd jelentkezem azért....

Holnap Tücsökzene a Dáviddal és angol délután,erre rászokott menni úgy az egész nap.

További szép délutánt mindenkinek!

Ildikó

Írjatok és Jucu! Jelentkezz! remélem apukád jól van!!!
ilgya1

sziasztok!

Ildi!

nem irigyellek, enny intéznivalót, h birod??????nem lehet könnyű.

Mikor pocakos voltam vegyes fogadtatásban volt részem, sajnos volt h nem adták át ahelyet sem akkor sem pedig amikor már Gáborral utaztam bkv-n. De voltak kivétele,és ezek nekem is jol estek. Mostanában inkább akkor tapasztalok előzékenységt mikor vezetek és olyan helyzetbe kerülök ahol pl .nem nekem van elsőbbségem...fura nem?????? De sajnos nemrégen rossz dolog is történt velem, pár méterrel azelőtt h lekanyarodnék hozzánk, egy kamion bevágott mellém (zárovonal, kanyarodo biciklis és én tartom a 4o sebességet )na mindezek ellenére mellettem haladt, és leszoritott kishiján az utrol..és mindemellett végig dudált rám, mert ő sietett..ne tud meg mit éreztem..azota inkább elengedem őket..

Gábornak a dokinéni eg yhonapja nézte a kukacát azt mondta mindenok, ne piszkáljam de szerintem még mindig le van tapadva neki, és nem tudom ne nézzessem e meg másik dokival???

Dia!

ne viccelj, nyugodtan ird ki magadbol ami bánt, senkinek nem tesz jot ha önmagát marcangolja én már csak tudom...igazábol sose volt akivel megbeszélhettem volna a problémáimat..a barátnomhoz sem állithatok be folyton azzal h ez vagy az a bajom.. de itt nagyon jo mert meghallgatjuk tényleg egymást, és ha tudunk segitünk, és segitek énis ha tudok.

Gábor a baleset miatt ragadt az m0-on??

Képzeljétek, a fiam most mindenre azt mondja anya, meg adjál, egyszer kétszer kerültem érdekes helyzetbe, már anyumnak vagy a barátnőmnek is kiabált h anya....sőt ak utyának is.!! szépen vagyunk, nem? de azért tudja h ha cici kell hol találja..és milyen kis erőszakos lett. Ma kiváncsiságből probáltam "megtagadni" tőle, de csak egy ksi időre, majd kiverte a balhét, ugy rángatta a ruhámat, és csapkodott..rájöttem h ha akarnám se tudnám még elválasztani a cicitől.

és eszembe jutott valami, Gabo elkezdte már egy ideje az ismerkedést a kukacával, és feltünt h már időnként előfordul kisebb "merevedéske" nála..ez természetes???????Ildi,Judit, Dia, memo szerintetek?????????? viszont nem tudom leszoktatni arrol h ne akarja fogdosni..remélem leszokik rola.

Ma vettem neki bilit, de nem igazán szereti, inkább csak játszik vele.

A szappantol szerencsére semmi baja sem lett.

Boninak megvoltak az első felmérők matekbol 5ös lett, nyelvtanbol 4-es. (azt hitte megszidom a 4-esért, pedig nem, de érdekes..) ilyenkor elgondolkodom aokon a szülőkön akik megverik vagy nagyon ledorgálják a gyereket, esetleg megfenyegetik h ne menjen haza h arossz jegyet hozz..soha nem tennék ilyet..(bocsi ez csak ugy eszembe jutott sok ilyet hallani)

Most megyek, joéjt!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Csak gyorsan írok,olyan sötét van,mindha este lenne.
Tegnap nem engedet be ez a nyavajás. :D

Évi ,ma megnéztem a mosogatógépeket,75 000 ft-ért van full extrás Indesit,nagyon szuper,és ha veszek még valamit akkor még elengednek az árból 10 000 ft-ot.A tűzhely és a mosogatógép lenne kedvezménnyel 120 000 ft,az nem rossz,ugye ?

Most megyek,mert kell tanulnom a Bencével,logopédushoz jár,és kell vele itthon gyakorolni.

Kép
memó

Hello!

Ildi,
nem irigyellek, jó sok a programod! Kitartás! :wink:

Kép

fürihez:
eddig úgy fürdettük Gabit, hogy a babakádba befektettem a karomon és a popója alatt pelus volt, hogy ne legyen kemény a kád. Mikor fel akartam ültetni a vízben, nem szerette. :shock:
Aztán két hete kaptunk egy ülőkét, ami kifejezetten nagykádba, medencébe való, tapadókorongos. Na abba a második nap már mert szépen ülni. És mivel most egyedül voltam, nem bírtam belehúzni a lábait az ülőkébe, fogtam és simán betettem a kádba. Hát kiderült, így az igazi. :P Szerencsére most már semmi extrára nincs szükség, csak a sejhaja alá a gumiszőnyeg és kész. Most vennem kell abból mégegyet, mert a gyerek elkezdett korzózni a kádba és mikor a gumi nélküli részhez ér, mindenkiben megáll az ütő. :lol:
De már szépen ülünk meg ilyenek. Gabika későn kezdett el ülni, nem is olyan rég hogy megtartja magát, de ha nem figyel, most is képes eldőlni. :lol:

Csilla,

Kép

igen Gábor a baleset miatt ragadt az MO-on. :? Szegény. :( Három órát ültek a kocsiban a semmi közepén, ráadásul egy olyan emberrel összezárva, akit nem is csíp igazán. :?

Ez a közlekedés téma mindig kiborít, egyszerűen bunkók az emberek és figyelmetlenek. :evil: Nagyon kevés a pozitív tapasztalatom. :oops:

Kép

Hát lányok,
lehet elértem a kifingó időszakom. :oops: Tegnap este rosszúl lettem és reggel is folytatódott. Voltunk a kőrzetinél, jó sok vizsgálatra elküldött, persze időpontosak, 19-re kaptam csak.. :?
Több mindenre gyanakszik. Lehet cukor, vérnyomás, de szerinte a sok idegeskedés az oka. :? Hát, majd a vizsgálatokból kiderül.
Ja, és holnap 3/4 8-ra mehetek éhgyomorra vérvételre és persze kettesben a babával.... :? mert hiába szóltam a férjemnek, nem érdekli, Ő ezért nem vesz ki szabit. :?
És klímakszolok :shock: -nem tudom hogy kell írni- . Állítólag van ilyen, a terhességből maradt vissza vmi hormon cucc, ezért a nőgyógyászatra is mennem kell vérvételre. :shock:

Megyek is, hívom a dokim, hogy fogadjon.

Puszi Kép
dianab

sziasztok!

Dia, ugye s emmi komoly bajod nincs??,megijesztettél. Egyébként nekem is mondta a doki h elképzelhető fiatalon is a klimax főleg h nekem iszonyatosan ritkán van meg a menszesz, és most is már idestova több mint két éve nem volt meg. egy idő utánmár énis szenvedek hőhullám, derékfájás stb. állitolag ezek is tünetek. Gyógyulj meg és irj.

lányok tudtok segiteni vonalzo ügyben? sikerült elvarázsolnom a gyerkőceimet, pedig én csak cserélni szerettem volna egy másikra. (másik vonalzora)

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Jó reggelt!

Dia!
Én is remélem,hogy nem komoly a bajod,tessék pihenni egy kicsit. Nem tudod Gabikát,akár egy órára is ráhagyni valakire?(nem anyósodra meg a Gáborra gondolok,hanem valami barátnőre vagy mittudom én??)Nem muszály elmenned otthonról,de feküdj le vagy csinálj azt amit akarsz egy órán keresztül....tutti,hogy a sok stressz és az idegeskedés is közrejátszik az állapotodban.

Így már értem a fürdetést,köszi :)

Ezt a klimaxolós dolgot se értem? Kép most ez nem "banya" korban kezd kijönni?Vagy ezt is annak hívják?Most nem jött meg rendesen vagy miből szűrted ezt le?
(Ja látom már Csilla írását,ebből leszűrtem,hogy lehet akár most is.)Ez szörnyű,hogy már mi minden baja lehet egy nőnek......

Majd mesélj,hogy mit mondott az orvos!

Csilla!
A Profilodnál kell beilleszteni a kódot,töröld ki az előzőt és utánna.

Jujjj ez a kamoinos sztori nem semmi,bele is borzongtam,félelmetes. Nem tudom hova sietnek....én aláírom,hogy mi nők bizonytalanabbak vagyunk néha,de ők se tökéletesek,és lehetnének türelmesebbek is velünk. :(

A kukival meg szerintem várjál legalább kétéves koráig,esetleg,ha viszed oltásra vagy tanácsadásra,megemlítheted a dokinak,de minden doki mást mond.Igaz nálunk 1 éves kora óta kell huzogatni egy picit és minden pelenkázásnál amennyire lehet hátrahúzni,de sokan meg azt mondják,hogy nem kell bántani. :roll: szóval ez is mint minden más dolog a TE döntésed alapján múlik. A sok utána olvasás meg sokszor még jobban elbizonytalanít......mert mindenki mást mond. (Lsd. Tejcsi téma :wink: )

Kukac fogdosásról meg le fog szokni,legalábbis nálunk már elég régóta nincs,pont abban a korban,amiben Gabika most van,abban az időben nálunk is volt,de hamar leszokott.És ez teljesen normális!!!!! :D

Édes lehet,ahogy mondja,hogy anya,jót röhögtem,amint elképzeltem,hogy a kutyusnak is mondja.
Nálunk a Kutyusnak köszönt először a Dávid és a mai napig,ha elmegy a kennel előtt,mindig mondja neki,hogy "Szia Leló!"(Leó)

Tök jó,hogy Boni ilyen ügyes! Gratulálok a sok jó jegyhez!!!

Móni!
Megint olyan szűkszavú voltál!!!!! :roll: :roll: :roll:

Most megyek,mert apa mindjárt hozza a reggelit,és nem akarom,hogy a gép előtt találjon :wink: van éppen elég dolgom ma is,de muszály volt beugranom hozzátok,hogy mi van veletek.

Na puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Judit:
Benci nagyon édes ahogy a betűket bűvöli :lol:
Kárókatona látom nálatok is menő:) Ügyes kis pasi Benci!!!

Móni:
Dávid, hogy van??
Akartam is már kérdezni, hogy Bencének nem kell logopédus, jó, hogy foglalkoznak vele! Otthon hajlandó veled is gyakorolni??

Csilla:
fel a fejjel, lesznek még jó napjaid :lol: :!: Tényleg ott vannaka a gyerekek az az igazi boldogság! Apukád miatt nem irigyellek , de talán ha készen lesztek akkor nem lesz vita köztetek.
Boni nagyon ühgyes, hogy ilyen jó jegyeket szerzett!!

Dia:
Gyere csak bezséld ki magad!!! Gratulálok az egyedül fürdetéshez.először én sem értettem, hogy egy ekkora gyerkőt miért nehéz egyedül fürdetni, de aztán leírtad így megvilágosodtam :lol: :lol: :wink:
Remélem nincs komolyabb bajod???

Ildi:
jó sűrű napjaid vannak!
A házat megnéztük, de élőben nem volt valami jó :cry: amiről volt kép az ok volt, de a fürdők elég ramatyok voltak :cry: 16 éves csempézés volt.a onyha az szép volt.
Ma megint megyünk egyet megnézni a Helikopter lakóparkban. Szintén sorház csak tavaly épült.Ezzel csak az a baj, hogy 70nm a konyhája meg 4nm hát ez elég kicsi, de azért megnézzük :lol:

Kép

Kép

Kép

így kell levetkőzni :lol:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Tegnap már írtam,csak valahova eltünt. :(
Ma elvittem a Dávidot bölcsibe,1 órát volt ott,abból 1/2 órát üvöltött.De muszály lesz neki megszokni,mert 13.-tól megyek segíteni hajatszárítani,meg öltözködni,mert akkor kezdődik a Briginek az úszás.Van 10 perc arra,hogy a 19 gyereket elrendezzük,mert utánna jön a következő osztály.Most meg lassan megyek,mert ma délies a Bence.

Jár logopédushoz,hetente 2-szer,nagyon tetszik neki,minden nap szól,hogy gyakoroljak vele,attól féltem,hogy majd nem akarja.

Lassan meggyogyulunk,használ a homeos kezelés.

Kép
memó

Sziasztok!!

Móni:
Jó, hogy Bence akar gyakorolni!! :)

Jucus:
Merr jársz??Joól vagy??

Dia:
Jobban vagy már? Mit mondanak az orovosok?

Judit:
Flóra egy varázspálcát tart a kezében :lol: meg egy mekis zenélő micsodát :lol:
Nagyon szép ez a tó!!!!!!!!! Persze Benci is :wink:
Már megint nagyon jók a képek!!

Ha minden igaz megtaláltuk a megfelelő házat,de a többi infót majd akkor mondom ha lefoglaltuk :wink: :lol:
Ma költöznek a sógórnőmék az új házba, az István ment segíteni pakolni.Majd nemsokára jön értünk is.
Igaz mi csak lábalatt leszünk, de hátha tudok majd valamit segíteni is Flóra mellett :roll:

Megjött az Ősz is, már nincs olyan jó idő, bár a napocska pislákol 8)

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Holnap megyünk istentiszteletre,meg lesz a fő utcán az állatok világnapja alkalmábólegy csomó program.majd meglátom ,hogy bírom oda is lekéne őket vinni.
Holnap egyedül leszek a Zsoltinak kell menni dolgozni. Kép

Kedden papírgyüjtés lesz a suliba,pénteken meg kezdödik az úszás.

Remélem még marad pár napig ez a jó idő,kikell még mosnom a télikabátokat.Meg a vastagabb cucokat is elő kell szednem a szekrényből.

Ma voltunk reggel a piacon,vettem egy gatyát a Briginek,nem rózsaszínt.

Megyek mert ezer dolgom van.

Kép
memó

sziasztok!

Memo!

mintha magunkat olvasnám..legalábbis suli terén. nálunk épp most volt papirgyüjtés, de ekkora felfordulást mint ott volt nem is gondoltam volna.semmi szervezettség nem volt. még eredményt nem tudunk h hányadikok lettek Boniék.

Uszás nálunk 13án kezdődik, pesten, hozzák viszik őket busszal. Kicsit izgulok. Én is vettem egy gatyot meg egy cipőt a lányomnak..micsoda véletlenek..???????

Judit!

de szép képeket készitettél! Nagyon aranyos Benci!

Évi!

nekem is az a kép tetszik Florárol amikor fent ül a szekrényen!
apámmal kapcsolatosan már sosem fog megváltozni a helyzet, ha 15 év alatt nem változott a kapcsolatunk már nem is fog.. :(

Ildi!

szoval kinevettél...enyje benye.. :) KÉpzeld megint akadt egy csomo gondunk az épitkezéssel annyi h már bele se merek kezdeni a felsorolásba, ugy nézett vagy néz ki h lehet h nem is kapjuk meg az engedélyt a költözésre majd mert veszélyes lehet, félő h leszakad az egész felső szint..jo mi?????? azt hiszem eltudjátok képzelni most mit élek át..

vezetésről már rosszabbat is tudnék mesélni, tegnap történt velem, egy kocsi pont előttem forgolodott u.ott ahol a z a kamionos dolog történt(tuti el van átkozva az a hely) és el kellett rántanom a kormányt h még átérjek előtte-mellette de az utánnam levő fékezett örülten meg rádudált..és ez csak egy ami tegnap velem történt..

Az aláirást probáltam nem jön össze, pedig kitöröltem, és ug yirtam be a kodot, de már sehogyan nem tudom vissza hozni, kezdem megszokni a bénaságomat. ez van..

majd jelentkezem..

puszi és jo éjt mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Végre eljutottam hozzátok.2napja nem tudok babanetre fellépni:(
De most megprószálom bepótolni:)
Magunkról annyit ,hogy most minden okés.Apumat kiengedték és hála jól van ,kicsi veszekedés kell neki kaja miatt, anyum mondta de végre okt.24 -én repülhetnek haza.Annyira várom Kép
Diusra nagyon büszke vagyok ,ügyesen veszi az akadályokat.
Kép
Kép
Kép
kicsit dicsekedtem:)
Csilla
Nem semmi amit írtál,milyen bunkó az autós.És az építkezés gondok:( de remélem minden jóra fordul és csak szép dolgok jönnek nálatok is.
Gatyó,cipő szintén zenész.....uez vettünk Diusnak múlhét vasárnap:)
Móni
Nagyon jó lehet Briginek ez a sulija.Úszni egész osztály megy?
Dius akrobatikus rock and rollra jár :) és félévtől meg heti 1× viszik őket úszni busszal.Ettől én is félek kicsit.
Ildi
Látom neked is nagyon zsufik a napjaid , nem igazán van időd unatkozni:)
Pocaklakó kisbébi nagyon megborzolgatja a hormonokat?:)
Sztem ne aggódj én bébi nélkül is dili vagyok :-)
Mikor van időd kicsit pihenni?----csak ezt áruld el nekem!
Ügyes a kisfiad .
Évi
Örülök ,hogy úgy néz ki megtaláltátok a házat. :D
Szurkolok ,hogy minden úgy legyen ahogy elterveztétek:-)
Milyen házba költöztek sógornődék?Lemaradtam ..itt pesten? :oops:
Édes a Flóra azzal az angyali mosollyal az arcán:-)kis huncut!
Judit
Rendbejöttél és a picuri ?
Ismét szupik a képek.Melyik tónál voltatok?Kilopták a halakat?kik?Ilyen gonosz emberek vannak?
Bencike is tündér ahogyan gyűjti a faleveleket.
Dia
Anyós pajtival remélem minden okés most?
Kicsi fiad már ilyen ügyes?
Suli lesz neked?
Puszi most lépek mert iszonyú álmos vagyok.Holnap megpróbálok benézni:)

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

Egész hétvégén babarucikat válogattam,hú nagyon jó volt.......rengeteg összegyűlt,nagyon sokat kaptam innen-onnan,és Dávid cuccai közül is rengeteg maradt meg,van ami még ki se volt bontva,mert valamiért már nem volt jó neki. Igaz sok a világos kék darab,de van közte sok fehér is.....és persze rózsaszínű is. :wink:

Évi!
Nagyon aranyosak a Flórás képek!Édes a babaákkal,de az apás is nagyon tetszik.
Nekünk is van Mekis zenélőnk (Black Eyed Peas)Dávidnak nagyon bejön,valami wolkmant be kell neki újítani...imádja a zenét.

Sajnálom,hogy nem jött össze a ház,pedig kivülről tényleg csúcs volt...
és amit most néztetek az milyen?

Móni!
Milyen volt a progi az Állatok Világnapján?

Judit!
A te képeid is csodálatosak,mint mindig. Már várom az őszi Margit szigetet!!!!!Amúgy is szeretem az ősz színeit,és te ide varázsolod nekem,nem is kell kimozdulnom .

Ja és természetesen Dáviddal megyek mindenhova ügyintézni,ezzel szerencsére nincs gond.Olyan kis nyugodt gyerek,hogy általában mindenhol megdícsérik,hogy milyen jó kisfiú.
Szívesen viszem,mert el lehet vele menni bárhova.

A kórházba vérvételre meg uh-ra azért nem ,de ha nem tudna rá vigyázni senki,akkor természetesen elvinném oda is. :D

Szombaton apa elvitt minket étteremben,ott is simán elücsörgött,szerintem ez volt az előnye,hogy mindig mindenhova vittük magunkkal....aztán mi lesz később nem tudom,kettővel biztos nehezebb lesz...

Szegény Csilla!
Szörnyű ez a ház mizéria,mikor lesz már vége??? :( Drukolok,hogy megadják az engedélyt!

A vezetésnél meg no comment! Mindig vannak/lesznek olyan sófőrök,aki azt hiszik,hogy tökéletesek!!!! :evil:

Jucu!
Örülök,hogy végre jelentkeztél,és ,hogy apud jobban van.Szupi hírek!

Diusra meg joggal lehetsz büszke,tényleg nagyon ügyes!És természetes,hogy eldícsekedsz vele!!!

Pihenni?????
Azért azt is szoktam,de erre mindig egy mondás jut eszembe.....kicsit morbid,de majd a temetőben ráérek pihenni!
(Na nem mindig :D :D :D )

Dia!
Hol vagy? Lenne egy pár kérdésem......
Most úgye táppénzre megyek a Tgyásig a pici születése előtti 28 napig....ki kell vennem feltétlenül szerinted a betegszabimat előtte? Vagy mehetek rögtön táppénzre?

A másik,hogy okt. 3-tól van a táppénzes papírom kiállítva,de csak 16-án jár le a Gyedem,azt lehet,hogy a táppénzt a munkáltatóm csak 16-tól jelentse be? És a cégnél milyen minősítésben leszek,még mindig szülési szabadságon? :oops:

Írjatok:Ildikó
ilgya1

Hali!

Rakok fel pár képet ,most kaptam őket. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az állatok világnapi programra nem mentünk le,lent volt a Zsolti és azt mondta,hogy semmi nincs.A rajzverseny is kb 1/2 óráig tartott.Mire letudtunk volna menni addigra már mindenki hazament.

Ma meg kimentünk anyiékhoz elhoztuk a sok újságot amit összegyűjtöttek nekünk.Holnap meg visszük a suliba.

Lassan megyek,elviszem megint bölcsibe a kis tökit.

Legyetek jók.

Kép
memó

Sziasztok!
Móni
Jók a képel nagyon:)

Ildi
Már nincs sok hátra és akkor gyönyörködhetsz a kiscsajon a szép kis rucikba :-)
Teszel fel képet a pocodról mekkora már?De csak ha nem baj!

Judit,Évi,CSilla,Dia?

Kép

Kép
jucu

Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Móni:
jók a képek amiket felraktál :lol: :lol: tök jó, hogy mondtad, hogy mosod a téli cuccokat :lol: mert elfelejtettem volna. Igaz flóra overáljaít nem tudom hova raktam :cry: Egy zsákban van az tuti.Na majd anyuéknál megkeresem.

Jucus:
Gratulálok nagyon ügyes Dius!!!!

A sógórnőmék, igen ide költöztek vagyis a 17.kerbe. Ő az István húga itt járt pesten fősulira és zuglóban lakott panelban.Már kb 7 éve itt lakik.
Ja és ilyen 5 lakásos új építésű házba költöztek ahol alul van 2 80nm lakás udvarral fent meg 3 kisebb lakás.Az egyik alsót vették. Az udvar nem közös.

Ildi:
babaruci válogatás , de jó neked :wink:
Amit most végül veszünk az szép nagy és új :lol:
tök jó neked, hogy Dáviddal lehet menni mindenfelé. Pedig mi is vittük mindenhová Flórát.
Kaposváron ha mamázik mehetünk akárhová csak akarunk, de itt képes volt a múltkor fél óra kozmetikusért üvölteni játszótérezés helyett.

Csilla:
Nem irigyellek a ház építés miatt!! Remélem minden jóra fordul majd!!!

Dia: most nincs meg a géped talán??

Na szóval:
Tegnap mentünk volna Dunaharasztiba megnézni egy házat. kedves férjem megtalált az nlc-n egy fórumot ahol minden lakó panaszkodik, hogy tök szarok a házak. vizesednek a kazán kattog stb. A házakat meg lápos mocsaras területre építik amit ugye feltöltöttek, de ha esik az eső akkor minden tiszta sár, mert magas a taljvíz. És még csatornázva sincs a környék :roll:
Na ezt a házat elsem mentünk megnézni. Azt még elis felejtettme mondani, hogy az egyik végén még egy tsz telep is volt ahol egész nap zörögtek és kztyák rohangálnak szabadon :cry:
Családi kupaktanács, kimondtam a végső döntést költözünk a sógórnőmék mellett lévő házba ha minden jól megy decemberben vagy januárban.
köszi Móni a tegnapi msn-ezést :wink:
jó volt, hogy te is úgy gondoltad ez lesz a jó ház!! :wink: :lol:
Azért is léptem le gyorsan, mert az István amg mi beszéltünk felhívta az építettőt és 4-kor már mentünk is a házhoz.
Kedden megyünk az ügyvédhez lefoglalni előszerződni. :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Most értem haza,lementünk a Tescoba.Vettem a Briginek ünneplős nacit 500 ft volt,meg az uramnak egy pár szerszámot ,annak meg 199 ft volt db-ja.

Ma nem hozok kaját van egy csomó kiflim,és csinálok mákos gubát.

Olyan hulla vagyok minden nap,a tv elött elalszom.Pedig nem szoktam ilyet csinálni.Most jött ki rajtam a tavaszi fáradtság. :D

A Brigi meg megy táncra,hetente 2 X,meg rajzszakkörre az csak szerdán van.De az a jó,hogy általában tanítási idő alatt van,csak pénteken van suli után a tánc.Nem tudom,hogy bírja majd,mert pénteken úszás is van ,biztos hulla lesz majd,de ő akarta.

Kép
memó

Hello!

Képzeljétek, megvan az új számítógépünk. :D Tegnap vette meg Gábor. Ma biztos bütykörészni fog egész este. :? Csak az nem tetszik, hogy mivel sulinetes, 1 évig nem lehet hozzányúlni, csak márkaszervízben. :? Szóval nem tudom Gábor mikor szánja rá magát, hogy elvigye, meg ugye a bele/hozzá szerelendőket.... :? macerás. A régi házat akarja rátetetni -mert hogy tőlem kapta-, mobil recket beletetetni, ilyenek. Meglátjuk. Most még itt a régi - ezt eladjuk a napokban :cry: - gyorsan írok is. :wink:

Nem is tudom hol kezdjem....

Jucu,
nagyon örülök, hogy apukád jobban van!!!!!!!!!!!!! :) Gyors felépülést és jó evőkét kívánok neki!
És gratulálok Dius jó teljesítményeiért!!!!!!! :wink:

Évi,
hát Harasztiról én is hallottam már hideget és meleget is, én se mennék oda. :oops: Örülök, hogy végül sikerült találnotok Bpen, azért a 17.ker. sokkal jobb, mint Pest megye! :)

Ildi,
a világoskéket kombináld rózsaszín polóval v bodyval, vagy kiszoknival, ilyenek.... és akkor már lányos is. :wink:
Én is imádok babarucit válogatni, még most is, a 80-as fiamra. :lol: Mindig eldurvulok, hiába igyekszem nem bespájzolni egy méretből rengeteget. :oops: Igaz, így hogy most két nap egymás után is jött rókakoma :cry: , és az Úr úgy gyűri a babapiskótát befelé, hogy minden olyan, a rucija, a kocsi, még a haja is. :lol: ..... hát néha azt látom, pillanatok alatt-2nap- összegyűlik egy adag gyerekruha mosni. :roll:

Csilla,
jönnek még jobb idők!!!!!! Nagyon sajnállak a sok rossz miatt, ez a ház téma..... :cry: ezt senki se érdemli!!!! :evil: Kitartás! Rengeteget gondolok rád!!!!!!!

Judit,
merre van az a halastó? :roll: Annyira tetszik, nagyon szép helyet találtatok! :D

Móni,
tök jók ak épek, amiket feltettél. Tényleg jó színes ez a hely, ezért is szeretek idejárni. :wink:

LÁnyok,
mindenki csemetéje csodaszép és nagyon ari, és kérlek Titeket, továbbra is csak nyugodtan jó sok képet tegyetek fel!!!!!! :wink:

Nálunk arányleg minden ok. Néha vacakul vagyok, de átvészelem. Ez a karzsibbadás idegesít, de most mit tegyek, amíg nincsenek leletek, addig nincs semmi gyógymód. :?

Most mennem kell, mert a kis rabszolgahajcsárom hisztizik. :?

Puszi Kép
dianab

Sziasztok!

DIa!
Örülök,hogy van már gépetek,remélem ez azt is jelenti,hogy sűrűbben fogsz írni...

Igazad van! a halványkéket fogom kombinálni a rózsaszínnel....és olyan ciki,mert tegnap a játszótéren egy kislányt kisfiúnak néztem :o :o :o égett a pofám rendesen,de olyan fiús cuccokban volt...és hiába bájos valakinek a pofija,ha fiús cuccokban van :shock: :?

Mosni való az akad nekünk is bőven.Én is van mikor 3x is átöltöztetem egy nap,én nagyon utálom,ha koszos egy gyerek,persze minimális kosz jöhet,mert ekkora korban azért normális.
Sajnálom a róka komát. :?

Mikor lesznek leletek?
A zsibbadás lehet az agyvérzés jele is :x csak hűlyéskedek. :wink:

A táppénzes kérdésemre nem válaszoltál :(

Évi!
Mi volt az ügyvédnél? Megvan az előszerződés?

Azért milyen jó ez a net látjátok???? :wink:

Jucu!
Nem sokat írtál,mi van veletek?
Itt a 30 hetes pocakom:

Kép

Csilla!
Megjött a leveled,sajnálom,hogy nem enged be a Bnet :cry: bocs,hogy itt válaszolok,de rohannom kell.

Memó!
Briginek sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Most indulok lassan Tücsökzenére,meg vásárolni......

Puszika:Ildikó

Az eltűnteknek is sok puszit küldök és remélem hamarosan jelentkeznek.Judit!!!
ilgya1

Hello!

MÁr az új gépről írok. SAjnos semmi képet nem tudok feltenni, mivel azokat még nem tettük át a régi gépről. Állítólag ma fogja GÁbor elkövetni, de ki tudja, mivel a régi kollaeganőivel talizik ma. :? Mindegy.

Viszont sokkal gyorsabb!!!!!! :) Ennek nagyon örülök.

Móni,
a mákosguba nagyon jóóóóóó...... :roll: imádom! :P

Ildi,
most fogom csak tanulni a TB-t :oops: anno csak tűzoltás szinten kellett csinálnom. :oops: Nem tudom, ezek az ügyek nagyon bonyolultak, nekem is volt átfedés a táppéz és a TGYÁS között, mert Gabi később született. De nem tudom, egyszerűen nem jöttem rá, hogy hogyan lett megoldva. Azt hiszem voltam betegszabin. :oops: Szóval én nem tudom. :oops: De szerintem a munkahelyeden mindent tudniuk kell, és TB-t is felhívhatod, mert ott velem mindig rendik voltak eddig és minden kérdésemet megválaszolták. :wink:

Jaj nem is írtam, most jut eszembe, hogy visszaolvasok :oops:

Kezdődik a sulim jövő hét szerdán!!!!! :D
Másnap kivizsgálás hegyek az sztk-ban.... :? szerencsére arra a napra vesz ki szabit Gábor.
A vérvételre vittem a gyereket. Nagy élmény volt! :? Szerencsére hagytak ülni, mert én elájulok ha fel kell állnom rögtön utána. Így megúsztam, úgyhogy még be is vásároltunk utána, meg vettem fincsi túrós fornettit.... hmmmm... bűnöztem, igazoltan! :wink:
Holnap meg nődoki. Picit viszem Mamámhoz, és munka után GÁbor odajön és akkor együtt haza. Persze próbálta elmismásolni a dolgot, mert Őneki aznap estére is programja lenne... :? de nem engedtem.
Tök jó, hogy mindenki fontosabb, mint a családja! :x
Egyébként nem vszi komolyan, hogy vmi nem stimel nálam, gondolom, megvárja míg feldobom a tappancsot, majd akkor észreveszi. :?

Csilla,
én máig nem tudom a vonalzót feltenni. :oops: Van egy csomó készen, elmentve és nem tudom hogy kell felrakni. :shock: Mindegy, már feladtam. :cry:

Na megyek, mert már megint itt topzódik a Töki, lassan a levegővételért is engedélyt kell kérnem tőle. :shock: :lol:

Puszi
dianab

Kép

Móni:
Táncolás az nagyon jó!!
Kép

Briginek:
Kép

Dia:
Örülök, hogy megvan az új gép :wink:
Jól teszed ha elmész minden vizsgálatra!!
Ahogy nől Gáborka annál anyásabb lesz. Flóra még a wc-re is elkísér :lol: Sokszor már könyörgöm neki, hogy csak egy percre hagyjon békén :!: menjen játszon az apjával stb.
Az a baj, hogy a férjem ritkán játszik vele :cry:
Olyan nálunk nincs, hogyha haza jön akkor együtt játszanának vagy ilyesmi. Csak akkor foglalkozik Flórával este ha már idegbajt kaptam.
Na mindegy nem panaszkodom!! Sokat változott így is :lol:

Ildi:
jövő kedden megyünk az ügyvédhez :wink: :lol:
A múltkor Flórát is kisfiúnak nézték, mert kék szerkóban volt :lol: pedig fülbevalója is van :roll: :lol:
Szép a pocakod, de egy kép oldalról sokkal jobb lene :wink: :)

Judit
Képeid még mindig szenzációsak!!!
Kép

Csilla:
Jól vagytok?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Ildi!

nagyon csini vagy, de én is kivánsi lennék h mekkora a pocid oldalrol..

Dia!

nem is tudom mit mondjak a pároddal kapsolatban inkább semmit.. :( pr éve nekem is volt hasonlo problámám, de én nem vizsgáltattam k magam mert gyáva voltam, de szerencsére azota nem zsibbad a kezem. viszont a fejfájás miatt már voltam ct-n mr-en és az szörnyű volt. (de nem ijesztgetni akarlak, nekem volt rosssz élmény)

Memo!

boldog névnapot Briginek! Boni is járt rajzra de már kivettem mert tul sok volt neki, ő is klétszer jár táncra kedden és pénteken.

most megyek,mert a fiam furcsán viselkedik, sokat van fent éjjel is, és sirdogál, alig tud visszaaludni..talán a foga.

holnap jövök

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Móni
Utólag is nagyon sok BOLDOG névnapot kívánok a Briginek!

Ildi

Nagyon szép kismami vagy :-)
Édes a pocakod.

Bocsi igérem hamarosan írok többet ,de annyi dolgom van mostanság .
Elnézést most is csak beugrottam olvasni.
puszika nektek legkésőbb szombaton jövök.

Kép

Kép
jucu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?