Sziasztok Lanyok,
Ma reggelig tartott mire visszaolvastalak benneteket. Persze aludtam is.....
Zoldi, ez a gorbe tobb mint gyonyoru
. Hany naposak a ciklusaid?Vegul is mindegy, mert ha 10.dpo-n vagy akkor mar csak 5 nap a tesztig
Az eredmeny nem ketseges
cocamami leszel
Jo lenne ha valaki megnyitna a sort erre a honapra is
Athizka, koszi,hogy hianyoltal
, a gorbed alapjan szerintem meg nem volt pe. most jon csak. Persze ez az en velemenyem csak de nekem ugy tunik, hogy most le fog menni es utana fog jol megugorni, ugyhogy hajra apaval
Purc, mar nem is emlekszem ki irta, azt hiszem Athiz, hogy o nem arra a napra tenne a peteerest, mint amire a ferty rakta, en is ot nappal kesobbre, azaz most 10dpo-n lennel ez alapjan, ugyhogy jogos ha a teszt meg nem mutat semmit.
A gorbe nagyon jo, igy ha jol lattam 2 nappal pe elott voltal egyutt apaval es abbol siman lehet baby
es tuti kislany
, legy meg egy picit turelemmel es szerintem ha meg nem jon meg 4 napig akkor tesztelj csak.
Elmeletileg az utolso fazis (pe-tol mensiig) csak 14 nap lehet, max 16, ennel hosszabb nem. Utana vagy megbetegszel, vagy mar babas vagy
.
Babancs, Szerika:
En is abbahagytam az elevitet, de nem hizas miatt (hala az egnek egy dekat nem valtozott a sulyom), hanem mert annyira szorulasos lettem tole. Most en is napi 2x1 folsavat szedek, van magne B6-om is, lehet, hogy azt is el kelllene kezdenem mellette.....de az tuti, hogy a WC helyzet ezzel megoldodott, minden nap sikerrel......Megnyugtato Erika, hogy neked alapban ezt mondtak.
Sok gyumolcsot, zoldseget eszem,tejet,stb., ugyhogy en ugy erzem minden megvan a szervezetemben a babanak.
En jovo het utani heten jelentem be a munkahelyemen. Addig nincs igazan ra alkalom. En januar vegeig szeretnek dolgozni utana jo lenne felkeszulni, lelkileg, testileg a babara.
Nagyon megerolteto a munkam rengeteget utazom sokszor kulfoldre is, nem szeretnem ha barmi baj lenne.
Eniko,
tappenzes tema. Szerintem ha honap vegen adta le a tappenzes papirjat akkor a kovetkezo fizetesevel mar kellett kapja a penzt. Persze jo lenne tudni, hogy a ferjed cegenel van-e berszamfejtesi zaras, mert ha utana adta le, akkor csak a kovetkezo berszamfejtessel tudjak kifizetni. De ez neki jar. Meg nem kaptatok semmit?
Ma megyek szemuveget csinaltatni
es pamutbugyikat venni a piacra (nagyon jok vannak, van egy marka ami nekem nagyon bejott:Szildy - olcso es szuper minoseg) ha meg tuduk jovok delutan.
Puszi nektek.
Melcsi