Új privát üzeneted érkezett!

...na hát én szó szerint maci után eleludtam. Még a B.K-t sem néztem!

Áfinak jó tanulást :P , Athiznak jó ünneplést :D , Enikőnek kellemes habverést :oops: !

Nekem 4 mapig volt tosásos a nokedlim, de szerintem arra rásegített a closty.

Most még félig alszom, de ma egész nap tudlak Benneteket fárasztani! [img]addig%20is%20jó...:%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160193330.05.gif[/img]

Ja, hő:

Kép

imádom a görbémet!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lanyok,

Ma reggelig tartott mire visszaolvastalak benneteket. Persze aludtam is.....

Zoldi, ez a gorbe tobb mint gyonyoru :) :). Hany naposak a ciklusaid?Vegul is mindegy, mert ha 10.dpo-n vagy akkor mar csak 5 nap a tesztig :) Az eredmeny nem ketseges :) cocamami leszel :) Jo lenne ha valaki megnyitna a sort erre a honapra is :)

Athizka, koszi,hogy hianyoltal :) , a gorbed alapjan szerintem meg nem volt pe. most jon csak. Persze ez az en velemenyem csak de nekem ugy tunik, hogy most le fog menni es utana fog jol megugorni, ugyhogy hajra apaval :) :)

Purc, mar nem is emlekszem ki irta, azt hiszem Athiz, hogy o nem arra a napra tenne a peteerest, mint amire a ferty rakta, en is ot nappal kesobbre, azaz most 10dpo-n lennel ez alapjan, ugyhogy jogos ha a teszt meg nem mutat semmit.
A gorbe nagyon jo, igy ha jol lattam 2 nappal pe elott voltal egyutt apaval es abbol siman lehet baby :) es tuti kislany :) , legy meg egy picit turelemmel es szerintem ha meg nem jon meg 4 napig akkor tesztelj csak.
Elmeletileg az utolso fazis (pe-tol mensiig) csak 14 nap lehet, max 16, ennel hosszabb nem. Utana vagy megbetegszel, vagy mar babas vagy :) .

Babancs, Szerika:
En is abbahagytam az elevitet, de nem hizas miatt (hala az egnek egy dekat nem valtozott a sulyom), hanem mert annyira szorulasos lettem tole. Most en is napi 2x1 folsavat szedek, van magne B6-om is, lehet, hogy azt is el kelllene kezdenem mellette.....de az tuti, hogy a WC helyzet ezzel megoldodott, minden nap sikerrel......Megnyugtato Erika, hogy neked alapban ezt mondtak.
Sok gyumolcsot, zoldseget eszem,tejet,stb., ugyhogy en ugy erzem minden megvan a szervezetemben a babanak.

En jovo het utani heten jelentem be a munkahelyemen. Addig nincs igazan ra alkalom. En januar vegeig szeretnek dolgozni utana jo lenne felkeszulni, lelkileg, testileg a babara.
Nagyon megerolteto a munkam rengeteget utazom sokszor kulfoldre is, nem szeretnem ha barmi baj lenne.

Eniko,
tappenzes tema. Szerintem ha honap vegen adta le a tappenzes papirjat akkor a kovetkezo fizetesevel mar kellett kapja a penzt. Persze jo lenne tudni, hogy a ferjed cegenel van-e berszamfejtesi zaras, mert ha utana adta le, akkor csak a kovetkezo berszamfejtessel tudjak kifizetni. De ez neki jar. Meg nem kaptatok semmit?

Ma megyek szemuveget csinaltatni :) es pamutbugyikat venni a piacra (nagyon jok vannak, van egy marka ami nekem nagyon bejott:Szildy - olcso es szuper minoseg) ha meg tuduk jovok delutan.

Puszi nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Zöldi!
Jó ez a görbe, cak maradjon is így!!!

Nézzétek az enyémet! Véleményt is kérek!
Kép

Ami eszembe jutott róla:
Mensihez korai.
Beágyazódási hőeséshez túl nagy.
Újabb pé szinte lehetetlen.
Ötletek?

moni

Melcsi!
Hú, de jó sokat írtál!
Szívesen lennék már anyakoca, akár hízó is :lol:

Ez egy széééép, naaaaagy beágyazódási esés-esélyes hő.

Mindjárt jönnek a faltörők! :cry:

Kép
zölddisznó

Móni! Szerintem pedig tuti beágyazódási esés! :D

Zöldi, tuti babus! :wink:

Ceni, nonstop sex!!! 8)

Melcsi, örülök, hogy benéztél közénk! Jó, hogy megoldódott a klottyantósgond! :lol:
Valszeg igazad volt, meg annak is, aki azt mondta, hogy még csak lesz peteérésem, mert most érzem úgy, mintha lenne, a hőm meg... :roll:
Este még megtaláltam apust, habár nagyon győzködnöm kellett, hogy ne aludjon be! :? :lol:
Ma is kéne szerintem kexeznünk, de erre csak este lesz lehetőség, és lehet, hogy akkor már megint késő lesz! :(
Kép

Lehet, hogy a gólya nem is Afrikába igyekszik, hanem átvág, és Japánba megy hegyet mászni? :shock:

Mindenkit puszilok, este vagy holnap jövök! :wink:
Vendég

Coca!

Hű szerintem ha holnap tesztelnél, már + lenne...ugyanis, ha így fölment a hőd ma, akkor ott már sztem kimutatható terhesség van. Én is azután teszteltem, hogy felugrott és még másnap is ugyanott maradt.
Olyan izgi, úgy várom a ++++++++++++++++++++at!!!

Melcsi!

2*1 folsav? Így kell szedni? Csak azért kérdem, mert én magamtól szedem, de csak napi 1et (ezek szerint 2-tőt kéne).

Áfonyaa!

Remélem nem keserítettek el! Biztos van egy bizonyos szűrő..egy csomóan odamennek, majd jön ez a biz. beszélgetés, ami sokakat eltántorít. Dehát az ember "idősödik", és mire odajutottok, hogy kaptok egy öribabát, már pont megfelelő korban lesztek hozzá. A másik meg az, hogy mi egy csomó örökbefogadással kapcsolatos dolgot tanultunk és tudom, hogy jó, az ha van egy testvérkéje az öribabának. Állítólag a családba illeszkedését is megsegíti a testvér. Gondolom azért hátráltató tényező az édesgyermek megléte, mert elsősorban azokat preferálják, akiknek egy saját gyermekük sem lehet. És aki kifejezetten nagy családra vágyik?? Inkább nőjjön fel az intézetben, minthogy odaadnák nektek?
Szóval nem eltántorodni a céltól, legyetek kitartóak, s meglásd lesz egy gyönyörű öribabátok!

Moni!

Miért ne lehetne beágyazódás? Ferty-n a terhesgörbéknél vannak ilyen óriási esések beágyazódáskor.

Kép
babancs

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!

Coca, ez tuti babás görbe! Nekem is hasonlóan alakult annó! Ezer drukk! Meglátod nemsokára anyacoca leszel! :lol: :lol: :lol:

Moncsika, egyet értek cocával, ez egy szép beágyazódás eseélyes görbusz! :) Mikor is kéne neked NEM megjönnie???

Athiz hajrá és mindent bele! Tessék csak jól győzködni, vannak rá igazán jó módok, hogy beadja a derekát! :P :P

Kép
elizabeth25

Szerika!

Asszem én toltam el a számítást..nem ma vagyunk 8 hetes terhesek?

Kép
babancs

Sziasztok!

Kicsit elutaztunk az én urammal, életünkben először kettesben, mióta megvan a fiunk :wink: Jó volt :lol: Jó sokat írtatok, meg sem próbálok reagálni. De klassz görbéket látok, nem is egyet, örülök neki! :lol:

Itt az enyém, mit szóltok? Mindkettő, a tegnapi és a tegnapelőtti LH-teszt is halvány csíkos volt, talán majd ma, nem?

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babancs!
Bírom még, sztem nem tesztelek! Amolyan Pató Pál urasan...

Eliza!
A próféta szóljon belőletek!

Athiz!
Élvezetes szülinap/névnapozást!

Kép
zölddisznó

Szirom!

jaja! A mai nap a Tietek! ...meg a holnapi

Kép
zölddisznó

Coca, az szól! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Coca!
Szep,szep... :D !!!
Mikorra tervezed a tesztet?
(a tesom az inszem utan 10nappal tesztelt es mar pozitiv volt!!):wink:

Moni!
Haat... :?
Nem tudom miert lehet ez a leeses!De drukkolok hogy nagyon jot jelentsen :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Athiz!
Jo unneplest!!! :D
Aztan csak mertekkel.... :wink: !!

Maim:
Kép

En most ket napig babazni fogok :D :D :D :D :D :D :D
Jonnek noveremek a 3honapos unokahugommal!

Mindenkinek nagyon jo hetveget kivanok! :D
(Meg ma menjetek ki a szabadba,mert holnapra nagyon sz@r idot mond :( )

Kép
Kép
ancsa81

Csajok!

Csak Zöldit tudom ismételni, a próféta szóljon... :lol: :lol: :lol:

Beágyazódás, de ekkora eséssel? :?: :?: :roll: Zöldi görbéjén sincs ekkora esés, sőt! Ja és 3-szor megmértem, mert nem akartam hinni a szememnek!!! :lol: :lol: Egyszer 36.4-volt, de győzött a 36.3, mert azt kétszer mértem.

Hogy mikor nem kéne megjönni azt magam sem tudom. Ciklus szerint 10 nap múlva, de a pé szerint 8 nap múlva. 33. napig ha eljutok, akkor tesztelek, mert eddigi rekord ciklushosszam 32 nap volt. És volt már 17 dpo-m is... :cry:

moni

Móni!

Ezt nézd meg! A fertyn vadásztam CSAK Neked, Csak most...

Kép

Kép
zölddisznó

Moncsi, nézzd meg az enyémet, anno nekem is 5 tizedet esett! (Nekem a 14 cn-en volt pé-m és a 13 cn-en voltunk együtt!)

ÚGYHOGY NO PARA!!!! :lol: :lol: ( BABA LESZ A POCIDBAN!)

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok!!!

Peteérek ezerrel, elkaptam apát :oops: :wink: Hú de ne tudjátok meg gyors ebéd után a csajokat letettem aludni és akkor :oops: ....éjjelre ugyanis megy dolgozni :( És akkor nem tudjuk összehozni,h együtt legyünk majd 4 napig :( Ez a rohadt éjszakai műszak annyira úúútálom :( :evil: És tuti hogy PÉ-kor éjszakás :evil:

Coca, drukkok mennek +++++++++++++

Melcsi:
"Eniko,
tappenzes tema. Szerintem ha honap vegen adta le a tappenzes papirjat akkor a kovetkezo fizetesevel mar kellett kapja a penzt. Persze jo lenne tudni, hogy a ferjed cegenel van-e berszamfejtési zaras, mert ha utana adta le, akkor csak a kovetkezo berszamfejtessel tudjak kifizetni. De ez neki jar. Meg nem kaptatok semmit? "
Agusztus közepén történt a baleset, agusztus végén leadta a táppénzes papírját a cégnél (több mint 2000 alkalmazottja van a cégnek szal szvsz kifizetőhely és bérszámfejtési zárás előtt adta le a táppénzes papírt még jegyzőkönyvet is felvettek pontosan hogyan sérült le....) de utalás azóta nem történt. Avagy szeptember elején utalták neki az agusztusi bérét ami fél havi volt mert a hónap másik felén már táppénzen volt! De táppénzt még nem kapott.
Na mindegy végülis nem ezen múlik a megélhetésünk, nem azért kérdeztem, csak apánk akarta tudni! Mivel már több, mint 1,5 hónapja táppénzen van és még nem kapott semmit...... :shock:

Mindenkinek ezer drukk ée egy egy zebra :) :lol: :lol:

Görbém:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok Csajok,

Coca,
ez nagykönyvbe illő görbusz, iszonyatosan szép, küldök én is párat, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melcsi,
köszi a bíztatást, hétfőig várunk, és reméljük tényleg elég volt az a 2 nappal korábbi huncut. Addig meg kell fejtenem az új színekkel jelző tesztemet, nem semmi, hogy mik vannak....

Moni,
szerintem is beágyazódás, egyáltalán nem elképzelhetetlen, úgyhogy semmi megeőltetőt mostantól, apa cipelje a bevásárló zacsit :lol:

Athiz, Szirom
Apát szerintem is el kéne ma kapni, az erő veletek :roll:

Ancsa,
irigyellek a babázásért, huuuuh de nagyon :P

Ceniko,
Helyes, jól tetted, csak így tovább.

Najó nagy duzzogva dobok egy görbét hihi :lol:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Szép Napsütéses Napot Mindenkinek!

Azannyát! Annyira jó görbéket produkáltok, hogy csak ámulok és bámulok. Remélem mindegyik mögött ott figyel egy Babuci. :)

Babancs: nekem a doki 2x1 folsavat és 2x1 Magne B6-ot írt fel, Elevitet nem kell szednem.
Nem tudom mostmár, hogy akkor honnan is kell számolni a terhességet. Az utolsó mensi első napjától? vagy a megtermékenyítéstől? Vagy a beágyazódástól??? :shock: Babancs, neked mikor volt meg utoljára? Mert a szalagod szerint aug. 17-én. Az én szalagom szerint meg nekem aug. 19-én.

Valami ötletetek nincs felfúvódás és belém szorult széklet (bocsi :oops: ) ellen? Már egy ideje küzdök ezzel a problémával, de fog. sincs, mi lenne jó rá, hogy végre normalizálódjon.
És esetleg valaki tudja, hogy terhesség alatt mi az, amit semmiképpen nem szabad enni?
szerika

Szerika,

A székrekedésre mindenkinek más a megoldása, nekem elég sokszor meg szokott gyűlni vele a bajom. Rajtam segíteni szokott a kefir, és langyos víz. Langyos vizet annyit iszok, hogy kipukkadok tőle :lol: Kefirt meg naponta 1x ettem, nem igen szeretem. De pár nap után már rendszeresen produkáltam, sőt nem is csak egyszer naponta, bocsánat mindekitől a fogalmazásért...

Én annyit tudok, hogy nyers húst, lazacot, tatár bifszetket, sushit stb... nem szabad enni terhesség alatt. De ezt a többiek biztosan jobban tudják.

Purc

Kép

Kép
purc

Era!
Kakis praktikák:
1 ek lenmag, akár kefírben, joghurtban
3 l folyadék naponta (a leveseket és a gyünölcsök levét is beleszámolva)
aszaltszilva beáztatva langyos víybe egy éjszakán át - reggel éhgyomorra meghamizni
búza, zabab...korpa - pl szendvicskrémbe keverve
nekem szőlő szőlővel - amíg van - és minden rendben

Pusszancs

Kép
zölddisznó

Erika! Nekem is az aszalt szilva, aszalt sárgabarack vált be, jó volt a lenmag is, meg a kefír, joghurt, de minden csak időlegesen. Én végig küzdöttem azzal, hogy pár nap múlva már nem használt az, ami előtte igen. Valaki lekvárra esküszik. A Tamarin és a Tamarinlax gyógylekvár közül az egyiket lehet babásan is használni.
Ami elég jó, sajnos csak később találtam meg, az egy NatureCare nevű cucc, gyógynövényboltokban, drogériákban lehet kapni. Korpaszerű cucc, ami vízben zselészerűvé válik. Sok folyadékot kell utána inni, azt be kell tartani. Rá van írva, hogy babásan is lehet használni. Érdemes kipróbálnod szerintem.
Talán a Darmpflege is mehet, de arra nem esküszöm meg, meg kell kérdezni. Gyógynövényes cucc az is, tablettában.
Tilos: a nyers dolgokról én is úgy tudom, hogy tilosak, mármint ilyesmi, hogy nyers hús, tojás. Illetve még a penészes sajtok, a camambert sajtok nem ajánlottak.

Csúcs görbéket láttam ám itt! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szerika!

Utolsó mensim aug. 12. ezért gondolom, hogy 8. héten vagyok. Az utolsó mensi időpontjától kell számolni a teherbeesést.

Kerülendő kaja: nagyon fűszeres ételek, este nem szabad sokat enni. Amúgy én mindent eszek. Ami nagyon ajánlott: halak, sajt, tejtermékek, joghurt, tojás, gyümölcs (inkább a kevésbé cukrosak), brokkoli, vörös húsok, cukormentes gyümölcsitalok, mandula.
Én a tejet nem bírom, nagyon puffadok tőle.
Nekem szerencsére nincs székrekedésem. Próbálj meg tápláló, zsíros leveseket enni+utána egy enyhe koffeinmentes kávé v- capuccinó tejszínhabbal :lol:

Kép
babancs

Csajszik! Köszönöm a tippeket! A joghurt és a lekvár nem használ :( A többi ajánlásotokból fogok választani.

Babancs, te tényleg elszámoltad, de már látom kijavítottad a vonalzódon is. Akkor pont egy héttel előttem jársz...
szerika

Helló, hát nem vittük túlzásba az ünnepséget, mert a papusnak sajna próbája volt (énekel).
Megpróbálom apócámat este még leteríteni! :lol:

Purc, Zöldi, szerintem nálatok rejtőznek az októberi babácskák!
Én meg tuti megint hoppon maradok! :cry: :cry:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Athiz, miért hiszed ezt, nem értem! Még nincs vége a hónapnak :), tessék bizakodni és apát elkapni este! :lol:

Purc, te tuti, hogy babás vagy!!!! Mikor fogsz újra tesztelni? A görbédből itélve, egy holnap reggeli teszt bejöhetne! :lol: Ha a világoskék vonaltól számoljuk, akkor ma vagy a 12 dpo-n. :)

Hát lányok én is puffadok, mint állat...de hála a székrekedéssel nekem sincs gondom! :P

Amúgy nektek már látszik a pocakotokon valami?

Kép
elizabeth25

Eliza, nem tudom, csak azt látom, hogy már mióta itt szenvedünk, és már annyi mindenkinek sikerült a baba, több topicban láttam, mennyien babásodtak mostanában, csak én szerencsétlenkedem! Most éppen úgy vagyok vele, hogy megvan a vérvételes papír, és ha megjön, akkor megyek, levetetem, és megvárom az eredményt, hogy gond van-e hormonálisan velem.
Most egyenlőre ennyi telik tőlem, remélem, hogy kitartok majd, mert néha már tényleg úgy érzem, hogy lehet, hogy nem is kéne törekednem, hogy legyen még babám! Talán ennyi adatott meg...
Vendég

Athiz, tudom, hogy mit erzel, legalabb is aterzem, mert 14. honapon keresztul en is ezt csinaltam vegig. Majdnem minden heten kaptam egy mailt vagy sms-t vagy egy ismerostol, vagy egy baratnotol, vagy egy rokontol, hogy kisbabaja lesz. Allandoan sirtam es ugy ereztem a vilag osszefogott ellenem. Nekunk miert nem lehet, ha annyira szeretnenk????? A legjobb baratnom meg mindig csak nyugtatgatott, majd a baba tudja, hogy mikor akar jonni....o tudja....
Persze, gondoltam magamnak.
Mikor bejelentkeztunk a Nyirobe, mar az is megfordult a fejemben es tele voltam felelemmel, mi lehet, ha kiderul, hogy valamiert nem lehet gyerekunk????? DE hala a Jo Istennek nem igytortent!!!!!!
Es az a fura, hogy egonek ereztuk, hogy bekell menni egy ilyen helyre, de amikor meglattuk, hogy mennyi par ul ott....akkor mar is elszallt az az erzes, es pici megnyugvast adott, hogy nem csak mi vagyunk egyedul ezzel a problemaval, hanem sokan masok is!!!

Ugyhogy athiz nem feladni, hanem igenis tessek kitartani, mert meglesz az eredmenye!!!!!! :lol:

Kép
elizabeth25

Eliza, láttam ám a pocakodat a másik topicban! :lol: Szép! :wink:
Vendég

Eliza, köszi a bíztatást!
Vendég

Hu csupa klassz gorbe!!!

Zöldi:
A Tied a legirigyletesebb.... Kivancsi leszek...

Nalam ma meg a homeres sem sikerul. Ejjel nem tudtam bezarni a szamat a nathatol, igy a homeres nem volt kivitelezheto :(

baratodildi

Ja szekrekedesre nekem a gyumolcskocka es az aszaltszilvale valt be. Mind a ketto herbariaban kaphato.

baratodildi

Csajok nem röhögni megnéztem a Jónásba visszamenőleg a lányaimat és nem ír egyiküknél sem nemet! :(

Viszont a barátnőmet is beírtam, neki már van egy fia és az stimmel, meg most is babát vár, most lányt ír neki, de még nem tudja a baba nemét....

Akinek van már babája megnézte már??????????? Csak kiváncsi vagyok :lol:
Nagyon :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Csajok!

Mai "művem":

Kép

...a kábeleket nem én csináltam :wink:

Kép
zölddisznó

Athiz, szívesen ne viccelj már!
Nem erre vannak itt a topicba a lányok, mármint mi, hogy egymást segítség és biztassák! Ti is annyi segítséget meg biztatást adtatok nekem, mikor még nem sikerült, és már akkor is amikor már sikerült, de még nem tudtam, hogy nem győzhetném meghálálni! :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Coca, te ilyeneket tudsz csinálni? Aztaaaaaaaaaaaaaa! :) Nagyon-nagyon szép! Hogy lehet ilyet csinálni???? (vagy secret? :) )

Enikő, hol lehet megnézni a Jónásba, hogy mit ír?

Kép
elizabeth25

Lizus!
Veszel 200 Ft.-ért egy zacsi gyöngyöt, és elkezded fűzni. Nekem ez az első ilyen művem, az esküvőzős lila ruhámhoz csináltam.

Kép
zölddisznó

ceniko
Szeged

Enikő, ezt az astros oldalt én már ismerem, és a babacsináláshoz :lol: meg is csináltam, de visszamenőleg a fiamhoz még mindig nem tudom, hol kellene megcsinálni. Érted amit fecsegek?

Zöldi, nagyon szép! Lilus lesz a ruhácskád is?
Vendég

Athoz gyere fel msn-re elmesélem :)
Profilomban az msn címem

ceniko
Szeged

Athoz =Athiz Bocsika
:oops:

ceniko
Szeged

http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi?&lang=&gm=a2Azhiz!
Itt ird be a start datumhoz a Szili idejenek datumat!

Kép
Kép
ancsa81

Athiz!
Hol kuksiztad meg Eliza pocifotoját?

Eliza!
Előlünk miért titkolod?

moni

Lila felső, fekete szoknya. Teljesen egyszerű.

Kép
zölddisznó

Nekem az Astro fiamhoz lányt ír, lányomhoz lányt.

moni

Zöldi, az biztos, hogy nem túlzod el! De csináld úgy, ahogy jónak érzed! Azért a fotót készítsd el! :wink:

Köszönöm kedveseim a segítséget, sikerült megnéznem, és a Jónás szerint fiam lett volna, és az is lett! :D De képzeljétek, akkor nekem megvolt a mensim, amikor a termékeny időszakot írta. Mégis összejött Szili! Lehet, hogy tényleg akkor gyártottuk, amikor megvolt? :shock: Szerintem fura! :roll:

Elizát a Várandósok című topic, 2007-ben szülök, vagy ilyesmi alcím alatt láttam, mármint a pocis képét.
Tényleg Eliza, miért nem teszed fel ide is a képet?
Vendég

Zoldd!
Latom keszulodsz mar!!! :wink:
Kozeleg nagyon a nagy nap!!Izgulsz???

Athiz!
Nem csak te szerencsetlenkedsz! :(
Elsejen toltottuk be a 3.evet amiota probalkozunk! :cry:
A baratnommel egyszerre kezdtunk el probalkozni,termeszetesen nekik egybol sikerult!SOT!!Azota mar a masodikat szulte meg 3 honapja! :(
FEL A FEJJEL CSAJSZI!!!!!!Ott vannak a papirok,elindultal a jo uton!!! :D En drukkolok nagyon hogy sikeruljon vegre!!!

Eniko!
En megneztem,bar Marci fogantatasa kerdojeles hogy mikor is lehetett! :? Dec.28-an volt az utcso menzim vele,tehat okt.4-en kellett volna hogy megszulessen!Kiirva 12-ere lettem de csak 18-an indult meg magatol!Egyebkent meg lanynak jeloli azt a honapot... :? Ettol fuggetlenul hiszek benne! :D Foleg hogy most nagyjabol egybe is esik!ES NEKEM SEM JELOL NEMET!!! :cry: :cry: :cry:

Bocsi!Kicsit szomenesem van ma ugy latszik :oops: :oops: :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, köszi, nálad akkor talán most van az ideális ciklus! És ha sikerül, akkor találgathatjátok, vajon fiú lesz-e vagy kisasszony. :wink:
Vendég

Jaj Zöldi!
Neked meg el is felejtettem megköszönni agörbét! Köszi! Köszi! Köszi!

Eliza!
Neked is, hogy beszúrtad a tiedet!

Ja ma pont túráztunk egy jót, felmentünk az Irottkőre... Én úgy vagyok ezzel az óvatossággal, hogyha egy baba meg akar maradni, akkor így is úgy is megmarad. Tudok olyanról, akik lombikoznak, és a beültetés után 2 hétig semmit, de semmit nem csinált, csak feküdt, és nem sikerült nekik mégsem, és oylanról is, aki minden tugyanúgy csinált mint előtte, és mégis pocakos lett. Erre nincs szabály!

moni

Megjöttem lányok, de nagyon fáradt vagyok, csak gyorsan átfutottam a fórumot (3 egyenként 4 órás előadást ültem ma végig, nézzétek el ha valakit kihagynék!).
Coca, Purc,
mesébeillő görbék, nagyon nagyon drukkolok!
Purc,
köszi a névnapi köszöntést, igazán figyelmes vagy! :)
Coca,
nagyon szép amit alkottál, egy pár csini fülbevaló nekem is jöhet barna és bordó színekben! :P
Babancs,
köszönöm amit írtál, bár szerintem ez a nő nem szűr, simán csak az életet utálja. Azért kitartunk mindenképp, de nagyon félek mert sok múlik rajta. :(
Ildi,
neked is köszi, sajnos ő adja vagy tagadja meg az alkalmasságot, anélkül Magyaro.-on senki nem fogadhat örökbe. :( És még környezetet nézni is ő jön majd. :(
Athiz,
alapítványokhoz megyünk majd, de elöbb az alkalmassági határozatot kell megszerezni,azt meg csak a helyi Tegyesz adhat :(
Olvastam hogy peteérsz, nagy drukk hozzá! +++++++
Ancsa,
neked is köszi, szerintem is inkább a munkájával foglalkozhatna, ami korántsem az amit velünk művelt, konkrétan le akart beszélni az volt az érzésem! :evil:

Pusza mindenkinek, most ágyba ájulok.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?