Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot kívánok minden Renátának!

Kép
Vendég

Megint szenvedek hogy bejussak!Remélem ez nem lesz rendszeres! :evil:

Vivi1:
Megnéztem a fogyókúrád.Húúúúú,nagyon durvának tünik!Csodállak amiért meg tudod csinálni!

Csatlakozom az elöttem szólókhoz:
Minden Renátának boldog névnapot!
(igaz gőzöm sincs kik azok :oops: ) :D
tvera

Tvera! Csini akarok lenni 21.-én :!: :lol: :lol: :lol:

Kép
vivi1

Vivi1:

Milyen magas vagy és hány kiló?
tvera

Vivi1:
nincs egy képed magadról?Ha van küld el,jöhet pü-be is.
tvera

Tvera! 168cm vagyok és most 55 kiló, de szeretnék 50 lenni. Lehet, hogy kevésnek tartod az 50-et, de 25 éves koromig jazz-balettosténk dolgoztam, akkor 47 kiló voltam. Az izületeim nem akarták, hogy tovább csináljam, most izom nélkül az 50 kilóval érzem jól magam. Küldök pü-t!

Kép
vivi1

Kedves Renáták!

Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek! Kép

kizsó

Kedves Renáták!

Nagyon boldog névnapot!

Kép

Timi
latimi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságaitokat !! :P :P

Képzeljétek, hogy a legszebb névnapi meglepetést a tegyesztől kaptam!! :twisted: :twisted: Az a lényeg, hogy ÁLLÍTÓLAG jövő év elején megérkezik a kislányunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sőt még az is lehet, hogy idén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Állítólag arra várnak, hogy Roli két éves legyen és utána jöhet a tesó. Mivel ez most decemberben lesz, ezért már szerintük is aktuális a tesó kérdés és hát a sor elején vagyunk (másodikak).Így lehet, hogy netán karácsonyi ajándék lesz a babóca. Konkrétumokat majd állítólag hétfőn kapunk, akkor értekezik meg, hogy mi legyen velünk. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok!!
steiff

Sziasztok!

Sok Boldog Névnapot Kívánok minden Renátának!

Tviky!
Az október 21-i Gólyahíres talira mi is megyünk. Remélem sikerül megtalálni és megismerni benneteket.

Vivi1!
A lombik programokon én is nagyon meghíztam. Mindig nagyon sovány voltam. Akkor meg a hormonoktól nagyon gyorsan felszedtem 12 kg-ot, felmentem 60 kg-ra. Nagyon rossz volt ez a súlytöbblet.Most kezdem csak leadni, persze önsanyargatással. Most 52-nél tartok, ha még lemenne az a kettő nagyon jó lenne. Meg persze, ha maradna is ez az állapot. Mondjuk én csak 160 cm vagyok.De mostmár kezdem jól érezni magam a börömben. Úgy látszik nekem ez az ideális súly. Jó érzés újból beleférni a rucikba.

Zsu
nagyzsu

Steiff!

Drukkolok a tesóhoz, hogy minél előbb megérkezzen! Tudod cél a saját focicsapat. Teljesüljön minden vágyad!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok Lányok!

MINDEN RENINEK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Köszönöm a kedves dícsérő szavakat a legutóbbi irományommal kapcsolatban! No meg a szép virágcsokrot és Kajla Operás képét!
Jól esett ám... :oops:

Egyébként tényleg grafomán vagyok kicsit ... - vagyis nagyon. :P
Persze fogalmazni is szeretk: Zitusnak is készül napló, és esszéket is szívesen alkotok (operák meg miegymás :wink: )
Szeretem a szavakat - a szép szavakat szép mondatokban! :D

Fogyókúrázók!

Most teljesen úgy érzem magam, mint amiről Mera írt a "korverseny" idején!!! :twisted:
Azon aggódni, hogy felnőtt nőként valaki 60, vagy 65 kiló!!? Olyan, mint egy mese!!

Azért tök jó lehet, hogy valakinek 3-4 kilót kell leadnia, és már elégedett is lenne magával!
Én pont ennyit fogytam, mióta diétázom, és kb. a fülem lett vékonyabb tőle. :P
Majd ha 23-24 kilónál tartok, talán látszani is fog az eredmény. :cry:

Végeláthatatlan menetnek tűnik, de rajta vagyok!

KépKép
amneris

Vivi1:
Megkaptam!Igazad van!Tényleg kevésnek tartom ,mert nem vagy alacsony!
Én kb 175cm vagyok és jelenleg fogytam 2kilót a 70-ről :oops: :oops: !A januári műtétem után abba kellett hagynom a gyógyszert mert mentünk lombikra,és azóta rámjött 10kiló.Már írtam hogy endóm volt és 3 évig kezeltek vele és ezalatt az idő alatt híztam össz.kb 15-20kiló :oops:!
Nekem elég lenne ha 58-60kiló lennék,csak képtelen vagyok fogyózni!
Állítólag vissza fogok fogyni ettől a gyogyótól amit kaptam.

Nagyzsu:
160cm? :lol: Nálad barátibban hangzik az 50kg.

Ui:
Vivi1:A jazz-balattből a jazz jöhet :lol: !

Steiff:
Ez nagyon jó hír!
tvera

Amneris:
Már azt hittem eltüntél! :D
tvera

Amneris!

Te énekművész vagy, én táncművész voltam. Nekem mindig figyelnem kellett, hogy tartsam a súlyom. Ha híztam 1-2 kilót, már rámszóltak, hogy figyeljek oda magamra. Igaz már nem táncolok, de most is zavar a felesleges zsírocska. Szerintem ez teljesen normális dolog, nem korfüggő.
Amúgy tényleg szépet írtál, ügyi vagy!!! Kép
Puszi

Kép
vivi1

Tvera! Én nem vagyok erős csontozatú, 58 kilónál már azt mondják, milyen asszonyformám lett, hogy meghíztam! :evil:

Kép
vivi1

Sok boldogságot a névnaposoknak! :)

Virág helyett egy ma esti gyerekszáj:
D: nem alszom, megvárom apát, mert szeretem. Meg téged is. Te kit szeretsz?
Én: Téged, Apát, nagymamit...
D: meg a szerelő bácsit...

:D
Na ezt magyarázzam ki...
Tény, hogy egy héten belül kétszer volt itt a mosógépszerelő… de nem szeretem, mert cserélhetjük a négyéves gépet :(

Tud valaki valamit Szuperbosziékról?
mera

Sziasztok! :lol:

Boldog névnapot kívánok az összes Renátának! :lol: :P

Kicsit eltüntem, de már készen van minden napló és kimutatás, statisztika, úgyhogy most már csak a gyerekekkel kell foglalkoznom. :lol: :P azért elég nehéz a váltás, mert hol oviba vagyok hol suliba. És a négy éves gyerkőc után gyorsan át kell állni a 13 évesre. :roll: De eddig nem kevertem össze a stílust. :lol: :P

Kor verseny: :lol: Tegnap a kolleganőm, aki logopédus mesélte, hogy az egyik faluba megkérdezték tőle, hogy együtt végeztünk? Vagy én fiatalabb vagyok? Na, én 5 évvel vagyok idősebb nála. Aztán anyu megkért, hogy vigyek egy doboz cigit neki és bementem a boltba az eladó meg el akarta kérni a személyit, én meg mondtam, hogy ok, a jogsit is adom, de muszáj ezt a 30 évemhez??? :lol:

KépKép
ancsúr

Mera, Boszi csütörtökön szült (a szomszéd topicban írta Kelimoni), azóta nem tudok friss információt.
Ez szerelősdi nagyon jó. Apának is elmondta? Ezt nem lesz könnyű megmagyarázni. :lol: :lol:

Steiff, hű de izgi. Semmit nem tudtok a kislányról? Hétfőn nagyon várom a híretek. Szorítunk nektek. :lol:

Kép
Kép
atan

Sziasztok! :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek!! :lol:

Steiff!!! :lol:
SZORÍTOK!!! :wink:

Fogyis téma: Amneris teljesen együttérzek :oops: :D
Én is rajta vagyok a fogyózáson, de hát, kb. nekem is a fülem lett vékonyabb :twisted:
Férjemtől megkaptam amire régen vágytam, hogy tornázzam is... De hiába egyenlőre, azért nem adom fel, mert szeretek tornázni :lol: (Régen kézilabdáztam, de akkor is ennnyire csinos alkatom volt :twisted: :oops: )

Amneris! Nagyon szépen írsz, én is mindig odáig vagyok tőle :!: :wink:

Teszek fel képeket Noriszról, hogy lássátok mennyit változott már, azt hiszem Tirza te kérdezted mi újság velünk...! Hatalmasat nőtt!!! Autózik, alszik, telcsizik, tornázik, játszik, és új cipőt kapott - a képeken ez látszik :lol:
Egyébként folyamatosan halandzsázik és mutogat nekem az ujjával, hogy nem szabad :P
Az új szavai: LÁMPA, ott, oda, puta, putata, szééép, apuci, papuci és még rengeteg de azokat nem értem :lol: 8)
Imádjuk, annyira szeretnivaló hogy állandóan megzabálom :lol: (Szerencsére őt lehet :twisted: :twisted: :twisted: )
Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép

Gyerekzenék:
http://www.sonybmgmusic.hu/gyerekeknek/index.php

Ja, a héten véglegesítettem az okmányirodában az Ügyfélkau regisztrációmat... www.magyarorszag.hu
Majd beléptem és megnéztem a Taj kártyám alapján a betegéletútamat... Háááááát!!!!!!! Mindenkinek ajánlom!!!!
Hogy az orvosok mi mindent jelentenek be....
Nem volt még soha fogkő eltávolításom, az adataim szerint már 3szor is....
De ami a legmegdöbbentőbb, hogy 2szer volt: "Hólyagketéterezés egyszeri vizeletlebocsájtással" "Húgycsőtágítás" stb....
Erre azért emlékeznék ugye???
Ami miatt kíváncsi voltam, az az, hogy a meddőségi kezelések alatt mi lett lejelentve, mi volt térítésköteles...
Hát az egész életútamban az van a legjobban leírva... Semmilyen plussz vizsgálati lejelentések nem voltak, pedig 3 év alatt bármit odaírhattak volna... És itt azért megjegyzem, mert én nagyon szerettem, a Kaáli Intézetbe jártunk!

Pusszancs mindenkinek, és mielőbbi babásodást nektek ;)

KépKép
napsugaracska

Steiff ez szuper, végre egy jó hír a Tegyesz-től!!!
Kép

Kép
vivi1

Amneris: :lol: Nekem is annyit kellene ledobnom. :lol: Dolgozom az ügyön. :lol: :P

Steif: Akkor lehet hogy nagyon-nagy ajándékot hoz a Jézuska? Ez szuper!

Napsugi: Norisz még mindig gyönyörű! :lol:

Mera: :roll: :P És apa mit szólt ehhez? :lol: :P :lol: :P

Vivi: Én meg éppen ellenkezőleg, erős a csontozatom is, és az izmaim is nagy tömegűek, erre rakódott hájacska és már gurulok is. Régen amikor nulla szinten volt a súlyfölöslegem, akkor sem voltam gebe, mert izmos voltam, de ugye akkor még sportoltam. :roll: És akkor rámmondták hogy gebe vagyok, most meg ugyanezt mint neked. Szóval sehogy se jó. :wink: Ja, amikor állítólag gebe voltam, állítólag nem ettem. Pedig a reggelt mindig dupla hamburgerrel, csokival stb indítottam. Most meg a lombik óta, nem is igazán eszek, és úgy néz ki mintha éjjel-nappal azt csinálnám. De már nem igen zavar, elkezdtem mozogni, kizárólag az egészségemért. Egyébként meg mindenki úgy jó ahogy jól érzi magát. :lol: szerintem. :wink:

KépKép
ancsúr

Vivi1: ez a diéta elég brutál, "kedvencem" az ebédre 1 l juice és egy bögre joghurt :) (aztán irány a klotyó :lol: ).
Az egyik barátnőm 12. napja csinálja a 90 napos diétát, -2,4 kilónál tart :roll: , úgyhogy most én is belelkesedtem. Majd referálok :). Még azt se bánnám, ha tényleg csak 1-2 kiló menne le, csak hordhatnék megint M-es és 38-as rucikat. :wink:
rkata

Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkot,és a gratulációkat!

Csak röviden írok,mert nincs sok időm,most a nagyiéknál vagyunk,és ébredezik a manó.

Múlt hét szerdán hazajöttünk,jól vagyunk,nagyon jó baba,de ma frontos :lol:

Na szóval 09.22-én született Márkocska,és nekem aznap szóltak ,hogy megszületett Ő.
Hát leírhatatlan érzés ,hogy milyen amikor kap az ember egy telefont.....Kívánom mielőbb mindenki átélhesse,azt a hidegrázásos,remegéses,rohannivágyós borzongást,miközben levegőtvenni,megszólalni,és mindent nagyon nehéz!
23-án volt a szülinapom,aznap már biztos volt,hogy mio ismerkedhetünk meg az anyukával.És megtettük.
Nagyon szimpatikus volt és elszánt.Nagyon aranyos,és normális.
Szóval rosszat nem tudok róla mondani.
Történt velünk sok jó és sok rossz a héten.
Hétfőn ,mikor intézni akartuk az örökbefogadást,összetötrük a kocsinkat.Szerdán nagy örömünkre mégis eljött velünk az életetadó a gyámhivatalba,ahol mindjárt el is készültek a papírok.
Október 3-án elveszítettük a nagymamámat,és 4-én hazahozhattuk Márkot.
Szóval volt öröm-és üröm.
A tegnapi nap volt nagyon nehéz,temetés......de azóta teljes az öröm.Most a sok rossz miatt ő a megnyugvás.Az anyut jöttünk ma is vígasztalni.Mindenki nagyon örül manócskának.Az apu is,aki egy kicsit kétkedve fogadta a hírt amikor bejelentettük,hogy örökbefogadunk.
Most az ő szemefénye,dajkálja ,puszilgatja.

Most eldugulok,és lassan hazamegyünk,amíg süt a napocska.Kihasználtuk,hogy jóidővan,és megtettük az első babakocsis sétánkat!

Puszi mindenkinek !
kavicska

Rkata!
Én májusban fejeztem be a 90 naposat, le is csúszott 8kg, de most szép lassan kezd 1-2 visszajönni. Dehát nagyon szeretem az édességet. Én akkor diétázok, ha nem érzem jól magam a bőrömben, de azzal tisztában vagyok, hogy az 56 kg versenysúlyom soha nem fogom visszanyerni, de most már nem is nagyon vágyom rá.
Ez a 13 napos tényleg nagyon brutál, ha nem volt még gyomorfekélyetek majd most lesz. Ugyanis nekem attól van, hogy állandóan a kilók miatt stresszeltem magam és kávét ittam üresen és jóformán alig ettem .
simineni

Ja akinek már van babója!

Mikortól lehet képet feltölteni?Mert alig várom,hogy eldicsekedhessek a szépségemmel.

Sziasztok!
kavicska

Kavicska gratulálok a kis Márkhoz!

A határozatotok megérkezése után tehetsz fel képet, de addig is körmailba elküldheted mindenkinek. Nagyon fogunk neki örülni.
simineni

Aandika!

Rég írál, mi van veletek?
Hogy őszinte legyek, kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy olyat javasoltam neked ami nem biztos, hogy mindenkinél jól alakul. Lehet, hogy egy egyesület segítségével könnyebben menne.
Bízom benne, hogy a pici fiú minnél előbb hazakerül és az életetadó is belátja, hogy így mindenkinek sokkal jobb lesz.
simineni

Rkata és Simineni! A 6. napon tartok és 3 kiló lement. Az anyagcserét gyorsítja fel és a gyomrom sem fáj. Igaz, szedek gyomorvédő tablettát. :D
Az a rossz benne, hogy utálom a kávét, néha helyett danone activiát szoktam inni. Az jó az üres gyomornak :D

Ancsúr! Szerintem is az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben! :wink:

Amneris! Hiába vékony valaki, ha csúnya mint a bűn! :lol: :lol: Csak fényképen láttalak, de szerintem nagggyyyon szép nő vagy! Kedves a mosolyod, aranyos, szép arcod van, azok a fránya kilók meg csak lemennek egyszer! :wink:

Kavicska! Nagyon sok boldogságot! Fényképet én is szeretnék a kis Márkról! :D

Kép
vivi1

Kép

Kicsit böngésztem :lol:
tvera

Kavicska!

Hatalmas gratula nektek a kisbabátokhoz!!!!!!
Aztán szólj ám, ha lehet menni bababézőbe! Már nagyon kiváncsiak vagyunk a pici fiatokra!!!!
steiff

Kavicska: óriási gratula Márkhoz!!! Szép szülinapi ajándék (a rossz híreket pedig sajnálom :( ).

Vivi: én IMÁDOM a kávét, még az illatát is, ha lenne kávé-diéta, tuti 45 kiló lennék! :)
rkata

Sziasztok Lányok!

Vivi1 :P Édes vagy! :P

Kavicska! Óriási gartula Kicsi Fiatokhoz! :D

Hoztam képet! Zituska már olyan ügyesen ücsörög, hogy etetőszéket kapott!

Kép Anyuci! Akkor mostantól ide kérném az ebédet!

KépKép
amneris

Vivi, mi ez a 12 napos diéta? Megtalálom a Mindmegette.hu oldalán?

Kata, én a 90 napos diétát nagyon szeretem, hétfőn kezdem én is!
Én azért szeretem, mert olyan jó közérzetet csinál. Persze nem az elején, akkor elég kemény, de ha belelendülsz....
És átalakítja a táplálkozási szokásokat. Mi tavaszal csináltuk a férjemmel együtt, Ő 8 kg-t fogyott, én négyet. A húst azóta is köret nélkül, csak salátával esszük, és nem hiányzik. A keményítő napon meg olyan finom krumpli kaját találtunk ki, szintén salátával, hogy pénteken azt ettünk, mert hiányzott!
Kiváncsi vagyok, hogy tetszik majd neked. Bár , a múltkori taliról úgy rémlik, neked nincs mit fogyni!

Amneris, nehogy fogyózz! Kevés olyan gömbölyű embert ismerek, aki annyira egységben lenne önmagával, mint Te!Vékonyabban és boldogtalanul....kinek kell ez? :lol:

Én a lombikoktól fogytam, a végén már csont és bőr voltam....az sem jó ám!

Kavicska, gratulálok Márkhoz! Legyetek nagyon boldogok!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok lanyok!!!!!!Na meg Apukak !
Korol irtatok na ehez mar nem is merek hozza szolni ugy nez ki en vagyok a nagyi koztetek!!!!!!Na es a kilok!!!!!!!7 lombik + 18 kg!Na es a cigizest is abba hagytam!Na de az egyik legnagyobb ok apucika szakacs!!!!!!!!!!!Nagyon jol foz!!!Egy meghit pillanatban
aztmondta hogy olyan jo hogy most mar nocis vagy!O egy kicsit nagy ember es mellete olyan jo hogy nem erzem magam nagy darabnak!
VIVI1 nagyon jol eset hogy nem siklotal el az irasomon nagyon padlon voltam !!!Koszonom!
Aandika!!!?????Ölellek!!!!!!
Kavicska GRATULALOK!!!!!!!Nem semmi mi minden tortenhet egy ember eleteben egy het allat!
Amneris Ebbol elvenni es hozza tenni nem szabad Apuci is olvasta!!!!!!!!
TVIKY Sződi talira mi is megyunk es APUCI is!!!!!!!Anyira kivancsi vagyok hogy hogy fogja magat erezni egy piciket vissza huzodo.de ha valaha valakit valakiket megszeret akkor aztan beindul a beszelokeje!
KEDVES RENATAK BOLDOG NEVNAPOT!!!!!!!!!
Mera jo penzert halgatok a szerelorol!!!!HE HE!
Steiff ?????
Kajla Nagyon megkoszonem!Talira jottok?Vagy postan?
Mindenkit puszilok es mar varom a talit!!!!
Jaj hol nezhetem meg a kepeket?
móncsi+3

Kavicska, legyen sok örömetek egymásban!

Atan, nem tudom, mi az a másik topic. Le vagyok maradva - csak Kelimoni hiánya tűnt fel :(
mera

Mera, a régi "lakás".: örökbefogadók topicja :lol:

Kép
Kép
atan

Köszi Atan, épp felfedeztem. Akkor most mi van? Duplán írtok? Valaki megoszthatná velem priviben, hogy mi történt... Túl sok lett a babás a várakozós topicban :lol: ?
mera

Ggabszi: "Bár , a múltkori taliról úgy rémlik, neked nincs mit fogyni! "
Mondtam már, hogy imádlak?? :lol: :lol: :lol:
rkata

Móncsi!
Postán, ha neked úgy jó!
Priviben írdd meg a nevet, címet!

Kavicska!
De jó! Nagyon örülök nektek!

Renáták!
Utólag kívánok nektek boldog névnapot! :oops:

Kép

Kép
kajla

Kavicska!

Nagyon sok boldogságot kívánok. Üdv Sanyibának.

Puszi

Timi
latimi

Szép ,jó estét !

Amneris!Nekem is nagyon tettszik ahogy írsz!A kis Zitus nagyon boldog baba :D !

Jiny!Esküszöm engem az őrületbe kergetnek mikor azt mondják,de igaz a lombikot nem adom fel,azért majd lesz úgy is egy kistesó!
Nekem nem jött be és elég volt!!!De ezt miért nem értik meg?5x csináltam végig,a 3.-nál a 20.héten elveszítettem az ikreimet és az utolsónál úgy éreztem eljött az ideje más megoldást keresni.

Kavicska!Részvétem... :cry: Kívánom,hogy boldog család váljék belőletek és gratulálok nektek!

Annyira sajnálom,hogy én nem mehetek a találkozótokra,közétek vágyódom...
Kérdeztétek mi történt azóta:ott hagytam abba,hogy a vsz anya nem intézte el a személyi igazolványát(ami lejárt) és ez miatt nem jelenhettünk meg a hivatalban.Leülltünk az anyával megbeszélni,hogy mi segítünk a személyit elintézni és kértük működjön együtt a kicsi érdekében.Megígérte,hogy segít amiben tud,hogy mielőbb hazahozhassuk végre a kicsinket.
A héten végre elintéződnek a papírok és nemsokára hozhatjuk haza Őt!Nagyon gyönyörű a kisfiúcskánk és még sokára tehetek fel képet,de kár!

Móncsi+3!7 lombikot csináltál végig???Le a kalappal előtted!!!

Puszilok mindenkit!

Aandika
aandika

Sziasztok!

Végigolvastam a legelejétől az egész topicot, jópár estém ráment, de jó volt együtt drukkolni a várakozókkal, és örülni a babásokkal. Gyönyörűek a gyekőcök egytől egyig :lol:
Igazából nekem a szomszédban a helyem, mert már van két örökbe-kislányom, de azt a topicot még nem volt időm elolvasni.
Melinda szeptembertől már ovis, Anikó 17 hónapos. Lehet, hogy 21-én el tudok nenni Melindával, szívesen találkoznék veletek, és örömmel mutatnám meg Nikinozsónak az én Gólyahíres nagylányomat.
emike

Jó reggelt! Szép hatet kívánok :)

Ancsur, számomra nem derült ki, hogy melyik talira jöttök :roll:

A Sződi talira jönnek/megyünk:

Marci-anyu
Kelimoni
Rkata
Gilice
Réce
Steiff
Töltike
Madri
Atan
Latimi
Matiba
Napsi
Amneris
Tirza
Simineni
Deva
Süni
Ancsúr
Moncsi+3
Tviky

Kép
tviky

Emike
Örülök, hogy itt vagy. A 21. találkozó névsorát majd jövő héten összesítem, mert egyelőre belezavarodtam.

Fogyókúra
Én az Amneris kategóriájába tartozom, 24-25-kg minusszal már jól is érezném magamat. Sosem voltam sovány, a lombikok alatt/között le fel mozgott 5-8 kiló, de a clostylbegit-es inseminációk után úgy meghíztam, hogy most már semmivel nem akar lemenni.
Én egy olyan intézetben dolgotom, ahol foglalkozunk fogyasztással is, rengeteg diétát alkalmazunk. Tényleg a 90 napos a nyerő, még a 68 éves mamám is tudott vele fogyni 8-10 kilót. Van még egy sláger a 15 napos, vagy más néven narancsos, ott nem kell főzni, narancs, kefir kétszersült, nagyon hatékony, szívesen elküldöm, akit érdekel.

Lányok, hol lehet venni olyan dekorációt, ami nappal átlátszó, éjjel pedig világit.

Puszi.
Tviky

Kép
tviky

Tviky:

Nekem jöhetne az a 15 napos!Talán azt még kibírnám :lol:

Kavicska:

Részvétem!
Gratulálok a kisfiatokhoz,segíteni fog neked is és anyukádnak is feldolgozni a veszteséget!
tvera

Tvera
Milyen címre küldjem?

Kép
tviky

tvera

Tviky:

Köszi,megkaptam!
Kérdeznék róla :lol: ,a tojást főzni kell?A hozzávalókat össze lehet keverni?Gondolok itt pl. a túrós napra,nem hiszem hogy simán meg tudnám enni :oops: Egy nap lehet több kávét is inni,mert én egy nap biztos megiszok 4-5 kávét.
tvera

Tviky!

Az a 15 napos fogyókúra engem is érdekelne. Ha nem gond, küldd el nekem is légyszi. (latimi@invitel.hu)
A 7 lombik után vhogy én sem tudok megszabadulni a kilóktól. Pedig már a kenyeret lecseréltem abonettre. Csokit nem eszem. Tésztát 1 hónapban egyszer.

Timi
latimi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?