Sziasztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek!!
Steiff!!!
SZORÍTOK!!!
Fogyis téma: Amneris teljesen együttérzek
Én is rajta vagyok a fogyózáson, de hát, kb. nekem is a fülem lett vékonyabb
Férjemtől megkaptam amire régen vágytam, hogy tornázzam is... De hiába egyenlőre, azért nem adom fel, mert szeretek tornázni
(Régen kézilabdáztam, de akkor is ennnyire csinos alkatom volt )
Amneris! Nagyon szépen írsz, én is mindig odáig vagyok tőle
Teszek fel képeket Noriszról, hogy lássátok mennyit változott már, azt hiszem Tirza te kérdezted mi újság velünk...! Hatalmasat nőtt!!! Autózik, alszik, telcsizik, tornázik, játszik, és új cipőt kapott - a képeken ez látszik
Egyébként folyamatosan halandzsázik és mutogat nekem az ujjával, hogy nem szabad
Az új szavai: LÁMPA, ott, oda, puta, putata, szééép, apuci, papuci és még rengeteg de azokat nem értem
Imádjuk, annyira szeretnivaló hogy állandóan megzabálom
(Szerencsére őt lehet
)
Gyerekzenék:
http://www.sonybmgmusic.hu/gyerekeknek/index.php
Ja, a héten véglegesítettem az okmányirodában az Ügyfélkau regisztrációmat...
www.magyarorszag.hu
Majd beléptem és megnéztem a Taj kártyám alapján a betegéletútamat... Háááááát!!!!!!! Mindenkinek ajánlom!!!!
Hogy az orvosok mi mindent jelentenek be....
Nem volt még soha fogkő eltávolításom, az adataim szerint már 3szor is....
De ami a legmegdöbbentőbb, hogy 2szer volt: "Hólyagketéterezés egyszeri vizeletlebocsájtással" "Húgycsőtágítás" stb....
Erre azért emlékeznék ugye???
Ami miatt kíváncsi voltam, az az, hogy a meddőségi kezelések alatt mi lett lejelentve, mi volt térítésköteles...
Hát az egész életútamban az van a legjobban leírva... Semmilyen plussz vizsgálati lejelentések nem voltak, pedig 3 év alatt bármit odaírhattak volna... És itt azért megjegyzem, mert én nagyon szerettem, a Kaáli Intézetbe jártunk!
Pusszancs mindenkinek, és mielőbbi babásodást nektek