Sziasztok!
Kicsit kihagyok néha, sőt, sajna egyre ritkábban tudok majd idejönni, de azért majd igyexem visszaolvasni. De most a pihenőben sok-sok más programom van, kóruspróbáról színdarab próbára rohanok, közben az év végi bulit szervezem ezerrel, buliból bálba megyek... szóval nem unatkozom!
Viszont a sejhajom fáj a Gynevac szuritól! Sőt, egyre jobban. Az első nap még nem fájt, a másodikon már igen, ma, a harmadikon pedig már nagyon. Jegeltem is, de hiába. Van vmi 5letetek? Lehet, h túl sokat masszíroztam mikor megkaptam? Azt hittem úgy lesz jó. Bezzeg a férjemnél már nem is látni, hová kapta. Forró egy tenyérnyi helyen, hát időnként hűtöm.
Na, de elég a nyavalygásból!
Icsilya! Gratula a 8-hoz, nekem is ennyi volt!
De hogy 7 termékenyült meg!!! Nem sámli!!!!!
Mit csináltál magatokkal?
Ez szinte csoda, nem? 8-ból 7!!! Csak ámulok!
Pézsé! Nem vagyok járatos, viszont hallottam valakitől, hogy (nem terhesen) depresszíós volt állandóan, mindenért tiszta ideg volt, rögtön beidegesedett a legapróbb dolgoktól, és bepánikolt a kihívásoktól. Persze hogy gyógyszert akartak Neki írni, de Ő mondta, hogy nem szeretne szedni, amíg lehet. Bazi nagy adag vitamint ajánlottak Neki (kb. a Centrum stb. tabletták 4-szeresét), különösen a B vitaminokból (ami ugye az idegekre hat), és nagyon enyhére csökkentek a tünetei. Valami gyógyszerfélét (bár azt hiszem, inkább gyógynövény alapút) még szed, de talán ki kellene próbálnod, hogy "bazi nagy adag" vitaminokat szedsz. Rosszat biztos nem tesz. Esetleg nézd meg ezt:
www.drlenkei.hu. Vannak ott leírva tapasztalatok, eredmények, talán találsz ott valamit magadnak. Persze az orvosodat azért keresd fel, de nem kéne talán a jövevény(eke)t gyógyszerrel traktálni! Icsilyához csatlakozva pedig annyit, h nézz körül az Életedben: munka, Férj, Család, otthonod... minden okés?
Zsófi! Félóránként jártam pisilni, a farmernadrágomat nem, vagy alig tudtam begombolni, fájtak a fészkeim, ha ráfeküdtem. Első éjjel rosszul is voltam, de ez nem mindenkinél van meg. És feszít a has, szurkálódik.Ja, és úgy fáj, mint mensi előtt. Lehet, h Te csak a szúrások helyét érzed, és a gyógyulás "szurkál". Úgy legyen!
Szonya! Úgy meg6ódtam az írásodtól! Olyan... olyan jóóóó!!!
Mindenkinek szép estét kívánok! A Babásoknak vigyázást, a szurisoknak fájdalommentes szurkát!
Puszi