Sziasztok!
Adri: pont ma olvastam a Spock konyvet, a tudomanyos hokuszpokusz szerint:
1:lehet h tobb etelre van szuksege de kell ehez h az anya egyen/igyon es pihenjen, hogy a teje annyi legyen amennyit a baba igenyel
2, torodesre vagyik
3. sok levegot nyel, kevesebbet evett es ha kiment a levego hamarosan ujra megehezik
4 Ha legutobb megette a szokasos adagjat es felebred nem valoszinu h ehes. szerinte emesztesi zavar kelti fel, megha nem is latjuk hogy fajna a hasa.Probaljuk meg bofiztetni, vizetitatni vele, v megnyugtatni a cumijaval. Ha az oklet ragja, v mohon cumizik akkor se biztos h ehes, a babak nem tudnak kulonbseget tenni a belgorcsok es az ehseg kozott
Ha szokatlan idoben nyugoskodik akkor megkell nezni hogy nem azott at a pelenka, melege van-fazik, vagy csak vigasztalasra vagyik.
Na errol ennyit.
Nekem az jott be ha nem aludt, hogy ilyenkor magamhoz oleltem, befekudtunk az agyba, cumi a szajaba, es ringattam. Percek alatt elaludt. Kb 10 percig ott kellett maradnom, majd kiszabaditottam a karom, es o aludt a kovetkezo etetesig.
masik baratnom pedig amikor mar nagyon kivolt a baba megfudette napkozben is, mert attol megnyugodtt, es aludt mint a bunda. Persze ez csak akkor mukodott ha napi egyszer volt ilyen nyugi.
Amugy nalunk bejott a konyv szerinti irtak, mert, ha Balazsnak is van ilyen hogy etetes utan felebred akkor tenyleg bofi, vagy pelusgond volt/van. Ha ezt akkor megcsinaljuk alszik mint a bunda.
Amugy o rengeteget alszik. Etetesek utan altalaban fel orat fent van, vagy rogton elalszik, delutani eves utan csak fel orat alszik majd kb 3 orat fent van, aztan az esti furdetesig alszik. Utanna 1 orat van fent majd hajnal 5ig csicsikazik.
Minta gyerek egyenlore
Nikike: majd meseld el a meglepit engem is erdekel.
Sziszike: en sem az okatotol tanutam meg vezetni, allandoan kiakasztott. Arra volt eleg, hogy atmenjek a vizsgan. Igazabol a ferjemtol tanltam meg, (hihetlen turelmes alak), es imadok vezetni azota.
kitartast. Idovel mar automatikusan eszreveszed azokat a dolgokat amiket kene, (tukorbenezes, tablak, felfestesek stb), most meg egyenlore az ember azzal van elfoglalva, hogy az autot iranyitsa, uton tartsa. Ha mar ez a kisujjadba lesz a tobbi se lesz gond. Mindenki igy kezdi. Amugy a kresz bizalmi elvre epul, es ha az emberek latjak,hogy tanulo vezeto van elottuk ugyis jobban figyelnek rad, ugyhogy ne felj, es ne keseredj el ha valami nem megy es az oktato beleszol, neha nem varjak meg a reakciodat ami jo lenne, hanem inkabb cselekszik mert az autojat felti, es nem mert azert mert te vezetsz rosszul. (tapasztalat sajna)
Amugy en itt nem igazan fogok vezetni, barmennyire is jol tudok, mert itt minden szabalyt felrugnak, meg a mentonek se adnak elsobbseget, arrol nem is beszelve, hogy a villamos sint is kinevezik savnak. Ha a rendor nem all a keresztezodesben reggel es delutan akkor meghal a kozlekedes.
Kettyos bagazs.