Új privát üzeneted érkezett!

Vakond, hát akkor reméljük, hogy a 18. napon volt az a pé!

Erika, tudom, marha kellemetlenek a terhességi tünetek, de bárcsak nekem is lennének ilyenek! :roll: Pocisimi neked!
Vendég

Szerika!

Oké, megnyugodtam. Nekem is hasonlóak a tüneteim, bár mióta abbahagytam az Elevitet - mintha kis hányinger előjött volna- ezt a szagok idézik elő. (főleg főtt ételek, káposzta, cigi stb.)
A hasam nagy..olyan hordószerű vagyok. Álomkór az van, nagyon súlyos. Kávé nélkül szerintem elaludnék a munkahelyemen, így gyenge nescaféval próbálkozom.
A férjem íratott magnéziumot az üzemorvossal. A folsav+C vitamin+3 doboz magnesii citrici volt összesen 1500 ft. talán így olcsóbb, mint a Magne B6. Meg nagyobb a hatóanyaga is. Néha feszül a hasam, olyan érdekes érzés, ahogy tágulnak a szövetek.
Én az Elevitet azért hagytam abba, mert 1 hónap alatt 4 kg-ot híztam.

Kép
babancs

Sziasztok!!

Pocako
sok: hogy fogják hívni a babáitokat??? :lol: vannak már nevek?

Velünk semmi említésre méltó!Görbém egyenes :) :lol:

Született feleségek :lol: irááááány

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

pocakosokat elreppeltem bocsánat :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Jo ejszakat mindenkinek! :D

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Szép jó reggelt!
Bár az idő lehülőben, én felmelegedőben vagyok!
Mielőtt visszaolvanék, dobok egy görbét!

Kép
sonjus

Ez jó, kimarad egy betű, így el lehet dönteni, hogy visszaolvadnék vagy visszaolvasnék-ot akartam írni :)
sonjus

Jó szép reggelt! Coca felkelt!
Imádom az órarend készítőt - ma sincs első órám.

Görbém viszont van!

Kép

...áááááá, neeeeee, ne dícsérjétek, szerintem is csodálatos! :lol:

Na, ki, milyen jóhírrel szolgál ma?

Kép
zölddisznó

...én visszaolvadnéknak olvastam! Hihi

Kép
zölddisznó

Halihó Cocamami!
Már meg ne bántódj én megelőlegezem ezt neked! :)
A görbédtől meg besárgultam, de ne is törődj vele :)

Babancs!
Ez a méret dolog nagyon fura!
Az én párom volt a legkisebb a suliban, most meg 190 cm :)
Én mindig is a sor végén áltam és most is ott lennék a 157-el :)
Mondjuk az én szüleim sem kosaras termetűek :)

Azt hallottam a tv-ben, hogy 2 évesen a gyerek a felnőtt magassága felénél van :shock:
Ezt csak azért írtam le, mert később érdekes lehet!

Amiket a ginsengről írtatok biztos úgy van, így maradok a kapszulás sima méhpempőmnél!

Ancsa!
Tök jó, ez a gömb a macival, meg a hulló csillámizékkel :)

Ez most tök hülyén hangzik, de én is szeretnék émelyegni, meg rókát kergetni, meg hordó lenni, meg ilyenek ... :)
sonjus

Sziasztok!

Sonjus, biztató a görbéd, látom még Te is előtte vagy a nagy történéseknek ebben a ciklusban :lol:

Coca: lehetne ódákat is zengeni a Tiedről, de én csak azt mondom: azannya!!!

Itt az enyém:

Ja, mégsincs, mert elszállt az idő, rohannom kell dolgozni...

Mindenkinek szép napot, és szuper görbéket!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca bekocog dolgozni :cry:

Pusszantás mindenkinek!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Csak egy görbedobásnyi időm van, mert mennem kell.
Kép

moni

Szép jó reggelt :)

Sonjus:"Ez most tök hülyén hangzik, de én is szeretnék émelyegni, meg rókát kergetni, meg hordó lenni, meg ilyenek ... "
Én is :lol:

És az a durva,hogy amikor terhes voltam utáltam a helyzetet, alig vártam, h megszüljek :lol: Aztán az idő megszépíti a dolgokat, mind a terhesség nyűgjeit, mind a szülés fájdalmait negatív pillanatait. Úgyhogy a Violával nagy pocakkal tettem egy felelőtlen kijelentést, -amikor már minden bajom volt, sehogy sem volt jó, nem tudtam aludni, szarul voltam...stbstb- hogy nekem nem lesz több gyerekem.... Na ezt most ünnepélyesen visszavonom :lol:
Tudom, hogy megint utálni fogom, és örökkévalóság lesz a terhesség 9 hónapja, de valamit valamiért.... :lol: nagyon irigylem azokat a kismamákat akiknek tényleg életük egyik legszebb élménye a terhesség, és jól viselik azt!

Csajok görbüljetek :lol: A görbétek felfelé a pocakotok kifelé :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, a görbéseknek nagyon sok sikert! :))))

Én tegnaptól nem dolgozom! :))))

Legyetek jók!

Kép
elizabeth25

Eliza!
Szabin vagy?
sonjus

Jó reggelt!!!
Én is, én is szeretnék émelyegni, meg hányni is, még hiznék is szivesen egy babáért, pedig igazán semmi szükségem rá. Mondjuk én szerettem pocakos lenni els babánális, csak az utolsó hónapban voltam borzasztó türlmetlen meg nyügös....

Lányok, a mai hőm valami olyat produkál :shock: . 3x is megéztem, hogy jól látok-e, de jól láttam. Későb ujra megmértem hónaljban (hátha megfázás), de normál 36,8 lett...
Hát ime az értelmezhetetlen:

Kép gorbe

Coca, a Tied viszont gyönyörü!!! :lol:

Athiz, lejjebb ment tényleg?Lássuk....

megyek dolgozni, nekem még muszáj...
vakond
vakond

Sziasztok!

Mai allasom:
Kép

Athiz!
Nem ugy ertettem a cikizest,na! :D :wink:

Huuu!Akkor 187cm lesz a 'kis"fiam :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
ancsa81

Afonyaaa!
Nagyon sok sikert nektek mara!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Szasztok!

Látom, mindenki rohanásban, vagy legalábbis sokan.

A görbék naggggyooon tuttttiiikk! Drukk mindenkinek!

Eliza, hogyhogy nem dolizol? Ráuntál mi? Nem csoda, és meglátod, egyrészt majd halálra unod magadat, másrészt viszont teljes erőbedobással tudsz a babádra koncentrálni, és ez nagyon jó! :wink:

Ancsa, akkor tőled megkérdezem, hogy lehet feltölteni illetve elmenteni a mozgó képeket , és hová. Már annyit próbáltam, de nem sikerült. :evil:

Sonjus, hát szerintem ez a mérési hülyeség, miszerint 2 évesen a fele lenne valaki a felnőttkori méretének ökörség. Akkor ezek szerint a fiam felnőtt korában kb. 176 cm lenne, márpedig szerintem magasabb lesz, mint apa vagy én. Legalábbis merem remélni! De többnyire tényleg utolsókból lesznek az elsők, vagyis a törpikékből az óriás langaléták! :lol:

Zöldi, ha ebből nem lesz bébi, akkor nagy szemétség lenne! :wink:

Na, akkor most az én görbém, ami teljesen olyan, mintha már lett volna ovulációm, de mint írtam, tegnap csont negatív lett az LH tesztem, úgyhogy most totál meg vagyok lőve, hogy mi a fene a helyzet. :idea:
Tegnap sikerült a párommal megint elalukálnunk, én a babánál, Ő meg tévénézés, ill. inkább csak hallgatás közben. De... egyszercsak fogta magát a férjecském, és kijelentvén, hogy melege van, elment zuhanyozni, én pedig kihasználtam az alkalmat, és megvártam, azután meg... :oops: elkaptam a grabancát! :lol: :lol:

Kép

Na cupp
Vendég

Az én fiam meg 184 cm lesz??? :shock: Én azzal kiegyezek, férjem családjában mindenki alacsony, ő maga is csak 173 cm...
vakond
vakond

Vakond, hát ez hogy sikerült? Ez inkább bacibabára emlékeztet, vagy elromlott a hőmérőd! :lol:

Ancsa, akkor ezekszerint a 18. napra tette a program, csak akkor elvileg ugye pont nem volt szexus! Basszus! :lol:
Vendég

Lányok!
Nem azt mondtam, hogy ez a méret dolog tuti!
Csak hallottam róla!
Arik vagytok, hogy mindenki ráugrott és méri a gyerkőcöt otthon :)
Én is mérném, ha lenne kit! :)
sonjus

Baci???Hogyhogy? :shock: Az is felviszi a hot??? Ugyanazzal a homerovel egy ora mulva normalt mertem, igaz az felkeles utan volt joval....
vakond

Vakond, csak vicceltem! Remélem, hogy semmi bajod, és csak a legyet kaptad be, nem a bacit! :wink: :lol: :lol:

Sonjus, ne izgulj, fogsz te még mérni, akár duplán is! :D
Vendég

Ja Vakond, azt is szájban vagy hüvelyben kellett volna mérned, nem hónaljban. Akár most is mérhetnél egyet, csak összehasonlítás végett. Persze ha nem otthon vagy, akkor inkább csak szájban mérj. :lol: :lol:
Amúgy meg ilyenkor felkelés előtt mégegyszer mérhetsz, ha hihetetlen érték jött ki, hátha csak tüzes mivoltod hatott a hőmérőre, és felhevült tőled! :D
Vendég

Sonjus, kiírt a doki keddtől :)

Athiz, én is örülök neki, majd valahogy lefoglalom magamat, de ez a méhkas mh-ely nem fog hiányozni!!!!!!

Meséljtek már hogy vagytok? Mivan veletek????

Kép
elizabeth25

Csajok van itt valaki aki ért a táppénzes dolgokhoz? Lenne egy kérdésem párommal kapcs!

Agusztus 21én műtötték ínszalagszakadással. agusztus végén leadta a munkahelyén a táppénzes papírját, meg szept végén is. (október közepéig van hivatalosan táppénzen) de mellett persze dolgozik, mert muszáj (szeptember elejétől 256 órája van :shock:)
Na az lenne a kérdés, hogy mikor kéne hogy utalják neki a táppénzt?
Tud valaki segíteni?
Köcce

ceniko
Szeged

Athiz,
hát itt a munkahelyen nincs hőmérőm (milyen gagyi hely :lol: ), pedig hüvelyben is megmérném a wc-ben, ha ezen mulna...még sosem láttam 38-as értékkel hőgörbét :shock:

Ma reggel egy méhésznél kezdtem és vettem méhpemőt a la natur. Most gondolkodom, hogy mézbe keverjem-e vagy magában egyem. A méhész 79 éves bácsi, mindig magában eszi a pempőt júniusban, mikor gyüjtik. Felmászik a diófára, teljesen egészséges és még megy neki a szex allitólag :shock: :oops:
vakond
vakond

Szijjasztok!

Olyan jó nézegetni ezeket a szép görbéket és nosztalgiázni, hogy milyen volt, amikor én is még méricskéltem...

Athiz, olyan nyákszerű akármid volt már? Szerintem holnapra vagy utánra le kell essen ismét a hőd...

Vakond, tök furi a görbéd, remélem beágyazódás van a dologban :lol:

Purc, szorítok nagyon! Amíg nem jön meg, addig van remény!

Enikő,
táppénz dologban nem tudok segíteni. A kérdésedre válaszolva mi még nem tudjuk a leendő baba nevét, vannak elképzelések, de bőven ráérünk kiválasztani. Amint eldöntjük, ígérem, hogy itt közzéteszem :)

Babancs,
Te meddig tervezed a dolgozást? A munkahelyeden tudják már?

Én egyébként teljesen élvezem a terhességet, bár még mindig felfoghatatlan számomra. Kellemetlenek a terhességi tünetek, viszont megnyugtat, hogy ha rosszul vagyok, akkor biztosan van bennem valaki :lol:
szerika

Most kicsit agyaltam azon, hogy mennyi idős is lehetek és arra jutottam, hogy ha aug. 31-én volt a pé. akkor onnan számítva 14 napra kellett volna megjönnie, tehát 09.14-én, így pont ma vagyok akkor 7 hetes, mint Babancs.
Szerintetek?
Na mindegy, a vonalzóm marad, egy-két nap ide, vagy oda nem számít.
szerika

Erika, szerintem se parázz ilyeneken, hogy mennyi idős is pontosan. A dokik úgyis másképp számolják, mint te szeretnéd. :lol:
Én pl. magamnak írtam ki, hogy mikor fogok szülni anno. És nagyjából jól írtam, mert nem kötött bele senki. :D

Eliza, mit írjak lelkem. Most jöttünk haza Szilivel, megmásztuk a hegyet, és most, hogy ismét süt a nap, jól vagyok. Tegnap nagyon szarul voltam lelkileg, mert egész nap a rendelőket hívtam, de nem vették fel sehol. Csak én lehetek ilyen szerencsétlenke. Na mindegy, ráadásul még este a párommal is jót vitáztunk arról a témáról, hogy ha én eljárkálok vizsgálódásokra, akkor azt úgy tegyem, hogy neki ne kelljen mindig jönnie velem. Márpedig másképpen nem nagyon tudom megoldani. Próbáltam itt B.örsön is, de itt meg nincs ugye meddőségis, csak mezei nődoki. De lehet, hogy egyenlőre ezzel is beérném. De ha el tudok menni egyhez, akkor is kell valaki, aki Szilire felvigyáz, amíg engem vizslatnak, ezért akkor meg anyámat rángathatom. Szóval nem tudom, mi legyen, már beledilizek ebbe a hülyeségbe. Na, most jól megírtam a magamét, igaz?
Remélem, neked most már csak jók jönnek. :wink:

Vakond, hát még én sem láttam ilyen tüzes ovulációt! :lol:
De minden lehetséges, én csak ezt szoktam mondani.
A méhpempőt szerintem eheted magában is. Én is úgy venném, a la nature, csak sajna errefelé nincs méhészeti bolt. :evil:
Akkor jól bírja az öreg fater, tutttiiii a méhpempőtől! :wink:

Enikő, sajna fogalmam sincs, olyan régen volt már, hogy táppénzen voltam. :roll:
Vendég

Eniko:
En iden februarig voltam kb fel evet tappenzen, de meg majusban is jott utalas. ha a ceg nem tb kifizeto hely, vagyis nincs tobb, mint 10 alkalmazottja (azt hiszem ennyi a hatar, de ez nem biztos), akkor bizony nagyon sokat is lehet, hogy varni kell ra.

Nalam megrepedtek mara a tuszokek, mar nem feszitenek. Most mar csak varni kell a jovo het penteket, hogy a doki megmondja sikerult vagy sem. En meg minidg megvagyok fazva... Igy elegge megbizhatatlan a homero, plane, hogy meg repiszurit is kaptam, ami bekavarhat. :roll: Ezert LH tesztet se csinaltam mar utana. De a belso erzesem az elegge meggyozo.

Athiz:
Az Lh teszt neha mutat negativ erteket, ha van peteeres akkor is. Az en tippem, hogy mar nem fog visszaesni es jokor huztad magadra apat. :roll:
A meddosegi kozpontok tenyleg nincsenek eppen Budaorshoz kozel. Viszont az en ferjem sem volt meg velem ott sosem. Sajnos leginkabb delelott hivjak oda az embert, igy tenyleg valami babysittert kene talalnod amig elmesz. A sima nogyogyasz lenne azert az elso lepes, talan az is tovabb tud utalgatni teged, ahova kell. Haziorvos sajnos mar nem sok mindent tud kiirni neked vizsgalat gyanant, de o is irhat ide-oda beutalot, ha valami gyanu felmerul. Mondjuk ha hormonalis gond endokrinologia vagy ilyenek... Na meg vannak meddosegi dokik is, akiknek van delutan vagy este maganrendelese... Szoval jo sok lehetoseg kozul valogathatsz. Biztos talaltok megoldast.

vakond:
Hat a gorbed nem semmi ugrast produklat! :shock: Kivancsi leszek a holnapra. Hol mered maugy szajban vagy huvelyben?

Zöldi:
Nagyon irigykedem a gorbedre es orulok, hogy Te is jonak tartod. Te is jovo heten penteken tesztelsz akkor?

ancsa:
En ket nappal elorebb tennem, mint a ferty a peteerest... :roll:

sonjus, moni:
Alakul a gorbuszotok :lol:

baratodildi

Sonjus, hát ez tényleg nem egyszerű!
De biztos vagyok benne, hogy megtudjátok majd beszélni!
Hát szerintem is elkezdhetitek egy mezei nődokival......aztán ő úgy is mondja, hogy merre és hova tovább! DE a görbuszod tényleg nagyon király! :) Drukkolok, hátha nem lesz már szükség ilyen kivizsgálásokra! :)

Kép
elizabeth25

Hali, köszi!

A pocisoknak egy másik topicból egy kis idézet, hogy mit tehetnek esetleg, ha "reggeli rosszullétük" van:

"Gyömbérkeksz, jégbehűtött gyömbértea, jéghideg Canada Dry, vagy szintén jéghideg citromos víz. Nekem ezek valamennyit használtak. Illetve masszírozhatod a hányinger ellenei akupresszúrás pontokat. Van egy-egy a csuklóidon, az első csuklóránc alatt másfé-két ujjnyival, egy a szegycsont alján, és egy
mellkasscsont és nyak találkozásánál (az a kis mélyedés a nyakad alján), de azt csak tényleges hényinger esetén ajánlott masszírozni.
Segíthet még a borsmenta tea is, ez melegen vagy hidegen is jó lehet. Ez nekem most nem vált be, de régebben, ha gyomorrontás miatt volt hányingerem, akkor igen."

Szóval próba cseresznye, igaz, kedves kismamik?
Vendég

Juhhuuuuuú csajszik! Képzeljétek, sikerült a dokimtól szerezni beutalót a vérvételekre, remélem, minden stimmel majd, jól tölti majd ki, és el is fogják fogadni azt. Na meg azt, hogy nem jár le a "szavatossága", mire odajutok! :lol:
Ez még ugyanaz a doki, akihez eddig jártam, mert az van, hogy még nem látom értelmét, hogy máshoz menjek, hiszen a vérvétel még nem olyan, amit csak meddőségin tudnak elvégezni. :wink:
Vendég

Athiz, adott a dokid? Ez nagyon jóóóóóóóóóóó híííííííííííííííííír! :lol: :lol: :lol:
Mikor is fogsz menni?

Kép
elizabeth25

Liza, majd ha megjött, csak akkor kell, a 2-5. napon. De nagyon remélem, hogy meg sem jön, és akkor már nem kell felhasználnom ezt a beutalót!
Szóval drukkokat szeretnék kérni, hogy babás legyek végre ebben a ciklusban!

Előre is köszi!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Most végre van időm felrakni a hőgörbém (bár nem túl érdekes):
Kép

Athiz: az elején szerintem is elég a mezei nődoki. Itt nálunk nincs meddőségi központ, de helyben (kórház) megcsinálnak mindent, a lombikot kivéve. Saccperkábé úgyis tudod, hogy min kell átesned kivizsgálás gyanánt, ha úgy érzed, nem elég a sima nődoki, akkor továbbállsz a meddőségibe. Dehát reméljük nem lesz rá szükség sem Neked, sem Nekem :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jajjajjjjjj!
Mindig annyit írtok, hogy mire átolvasom, legurulok a székről.

Kép
zölddisznó

Én meg ma kaptam időpontot hasi és pm UH-ra, október 13-ára!! Picikét előbb, mint az államiba :lol: Igaz, hogy fizetős, de nem baj, a lényeg h nézzenek meg minél előbb :wink:
De a vérvételt azt nem tudom megsürgetni, pedig az egyik szomszédom ( mint utóbb kiderült) az endokrin laborba dolgozik. Azt mondja azt nem lehet sürgetni... :( Nah mindegy kivárjuk :lol:

Apánk csapatépítőn van, mentek a kollégáival lerészegedni :lol: A cég fizeti a hektó sört amit megisznak, meg a bográcsosba valót.... meg mindent :wink: Úgyhogy holnap macskajajra készülök :lol: Asszem ki is ugrunk Violával Szabadkára, hogy ne kelljen hallgatni itthon a szenvedést :lol: (férfi :lol:...)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ma én vagyok az első!!! :lol:
Görbém:
Kép

moni

Athiz!
Ezek a drukkjaim, amiket kértél!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:)

Ildi!
Neked is drukk, a jövőhét péntekhez!
Az már mindjárt itt van!

Moni!
Jó ez a görbe :)

Ceni!
Jó, hogy van időpontod az UH-ra!
Nem nagyon szeret az ember vizsgálatokra járni, (mármint én nem) de mégis megnyugtató, ha kiderül valami, hogy ne legyen az ember bizonytalanságban! Nem?

Zöldi!
Mizu a görbével?
Hogy vagy?

Kép

Ez meg a görbém, ami annyira még nem is érdekes, csak én agyalgatok rajta :) meg a szokatlan alhasi szúrkálásomon ami 2 napja van! Ilyen korán még nem éreztem ilyesmit!
Nehéz úgy együttlenni a párommal, hogy éjszakás :cry: de azért igyekszünk :)
sonjus

Enikő, akkor pont egy napon megyünk dokihoz!
Én is jövő hét péntek 13-án megyek reggel fél 8-ra vérvételre, meg a 7. hetes uh-ra. Akkor gondolhatunk egymásra! :lol:

Kép
elizabeth25

Sonjus, nagyon köszönöm a sok drukkot!
Hát nekem is furi a mostani görbuszod, de ne izgulj, mert az enyémen én is agyalgatok, hogy most akkor mi is van? :shock:
Majd mindjárt láthatod, hogy miért is.

Móni, nagyon szép, így tovább! :wink:

Enikő, hogy te milyen birkatürelmű punca vagy! :D Hát igen, a pasik... Ugye én is tudnék mit mesélni. :roll:

Zöldi, hun vagy? Nincs vekker? :lol:

És íme mai hőm:

Kép

Szóval még mindig nem értem, most mi van velem, mert ha ugye 3 nappal ezelőtt mégiscsak rosszul mértem, azaz hogy kerestem apu telcsijét, és csak utána méricskéltem, ezért rossz esetleg az érték, még akkor is fura az a leesés. :roll:
Vendég

Athiz, majd meglátod, hogy nem lesz szükség már arra a beutalóra! :lol: :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Eliza, és akkor van apukám nevenapja is, úgyhogy mi hárman is gondolhatunk egymásra! :lol:
Vendég

Hat lanyok en egyre inkabb lebetegedek, ahelyett, hogy gyogyulnek. mar a jobb fulemre is rament a natha. :( Megyek is vissza a meleg agyikoba, hatha az hasznal. :roll:

baratodildi

Ildi!
Tessék sokat pihenni és feküdni, nekem az mindig segít, meg a Neocitran!

Athiz!
Szeintem innen már csak felfelé vezet az út! Na jó, ha gondolod egy kis beágyazódási leesést még engedélyezek :)
sonjus

BIldi, gyógyulj meg! Küldök neked sok gyógypuszit°°°°°°°°°°°°°°,
de azért szedj C vitamint is! :D

Sonjus, hát jó lenne, ha most valami egyértelműt csinálna a hőm, mert így még nem jártam! De ha már megvolt a peteérés (amit nem értek, mert ma megint + lett az LH teszt), akkor megint iszonyú rövid lesz a ciklusom, kb. 24 napos! :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?