Erika, szerintem se parázz ilyeneken, hogy mennyi idős is pontosan. A dokik úgyis másképp számolják, mint te szeretnéd.
Én pl. magamnak írtam ki, hogy mikor fogok szülni anno. És nagyjából jól írtam, mert nem kötött bele senki.
Eliza, mit írjak lelkem. Most jöttünk haza Szilivel, megmásztuk a hegyet, és most, hogy ismét süt a nap, jól vagyok. Tegnap nagyon szarul voltam lelkileg, mert egész nap a rendelőket hívtam, de nem vették fel sehol. Csak én lehetek ilyen szerencsétlenke. Na mindegy, ráadásul még este a párommal is jót vitáztunk arról a témáról, hogy ha én eljárkálok vizsgálódásokra, akkor azt úgy tegyem, hogy neki ne kelljen mindig jönnie velem. Márpedig másképpen nem nagyon tudom megoldani. Próbáltam itt B.örsön is, de itt meg nincs ugye meddőségis, csak mezei nődoki. De lehet, hogy egyenlőre ezzel is beérném. De ha el tudok menni egyhez, akkor is kell valaki, aki Szilire felvigyáz, amíg engem vizslatnak, ezért akkor meg anyámat rángathatom. Szóval nem tudom, mi legyen, már beledilizek ebbe a hülyeségbe. Na, most jól megírtam a magamét, igaz?
Remélem, neked most már csak jók jönnek.
Vakond, hát még én sem láttam ilyen tüzes ovulációt!
De minden lehetséges, én csak ezt szoktam mondani.
A méhpempőt szerintem eheted magában is. Én is úgy venném, a la nature, csak sajna errefelé nincs méhészeti bolt.
Akkor jól bírja az öreg fater, tutttiiii a méhpempőtől!
Enikő, sajna fogalmam sincs, olyan régen volt már, hogy táppénzen voltam.