sziasztok !!
Melba, .... na tudod
drukkolunk Lizivel nagyon !!
Ma voltunk ctg + méhszáj checkoláson. És ha Liza előbbre nem hozza akkor jól saccoltam: okt. 12. Csütörtök lesz a szülinapja
( a méhszájam amúgy már kicsit ki van nyílva szóval azért remélem nem akar a kislányunk előbb jönni ha már így elintézte magának a kényelmesebb megoldást
meg ez a vizsgálat sem tett túl jót, egész nap feküdtem de mégis fáj a hasam alul
)
vicces szitu volt, mert nézegeti a doki a naptárat meg a műtéti beosztást... hm... önnek jó lesz a csütörtök?? mondom háát, aha!
mintha vmi meeting időpontot egyeztettünk volna
szerdán 13:00-kor kell jelentkeznem, de már semmi teendő mert laborom is kész lett és tökkéletes minden, Liza a ctg-n megint elemében volt! Mindenki másnak lökdösték a hasát h felébredjen a babóc, minket még meg is dícsértek h szép kacifántosat produkáltunk
aztán du.én is voltam ekg-n mert az még kell majd a műtét miatt....
szal ma ilyen szív-nézős napunk volt
uh-t nem is csináltak, pedig múlt héten még úgy váltunk el h akkor next time azaz ma uh is lesz....
igazából nem bánom, újdonságot már úgysem látnának (remélhetőleg) és ha a kis kamrácska 2 hónapja ugyanakkora, csak nem most a végén nőtt tovább...
ha meg igen akkor sincs mit tenni, pláne már most.
mondjuk a Liza-paraméterek végett érdekelt volna a dolog, de csak tudja a doki h mit csinál.. amúgy normál esetben 37. héten már nincs is uh, nem?
iza, bár nekem a csaszi miatt végül nem is csináltak kenetet, de tényleg nem kell emiatt aggódnod, semmiség, minden 2. embernek pozitív... szal ez is csak vmi ami kicsit aggaszthat, de szerencsére abból a fajtából ami miatt aztán tök felesleges....
ja és majd csüt. délelőtt szülünk, (előtte kiderül szerdán mi a beosztás, hanyadik helyről startolunk
) és 5. nap hétfőn ha minden okés velünk, jöhetünk is haza !!!
mindenkinek sok pusssssz, Melbáéknak + 1 !