Új privát üzeneted érkezett!

Melba, itt a topik is lassan olyan lesz, mint a rokonok-barátok, h. állandóan csak azt kérdezgetjük, h. "mizu, egyben vagytok még??" :lol:
de mit csináljunk, most mindenki érted izgul... szóval drukk-drukk !! hajrá Melba !! hajrá Doma !!


Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


No kaptam megint egy kevéske időt, míg párom gondolkozik, így visszajöttem.
Hát akkor most nem tudom, beleüljek a kádba vagy sem? :roll: Vágyom rá, picit fájdogál is a pocim. Hmmmm...
Olyan jól esik, hogy ennyien szorítotok értünk! :wink: Mindenképpen jelentkezünk! :wink:
Köszi Zsófi a híradást! Örülnénk egy gigantikus hidegfrontnak! Arra érzékeny voltam eddig. Hátha... :wink:
Edus, igazán nem a baba súlya miatt kezdtem el aggódni most, hanem a buksija miatt. Kár volt megkérdezni... :roll: De 3000 grammal kiegyeznék. :wink: Bár igazából már lehet nagy is, csak szüljünk végre!!!
Kata, megvan a kitűzött időpont? Mi volt a dokinál?
Kki, mielőbbi gyógyulást a náthából! Nyugi, innen már csak jobb lehet! :wink:
Klári, mondtam párocskámnak, hogy megröhögtethetne... :wink: 40+2-kor már benn kellett feküdnöd a kórházban? Akkor velem rendes volt a Dévai, hogy csütörtökig adott haladékot.
Úgy látszik, ez a két napos túlhordás egy bűvös szám ebben a topikban. :wink: :roll: Akkor készülődök ma éjjelre, hátha végre... Ma meglátogattam egy ismerőst a szülészeten, hát gyönyörű a babája! Na persze rögtön rinyáltam páromnak, hogy én is úgy szeretnék már babázni! De a jövő héten már tuti babázunk! :wink:
Hú Timi, 12 nap ráhúzás??? :roll: :roll: :shock: Hát az nem semmi!!!
Puszi mindenkinek!
Melba

KépKép
melba
 
 


sziasztok !!

Melba, .... na tudod :wink: drukkolunk Lizivel nagyon !!

Ma voltunk ctg + méhszáj checkoláson. És ha Liza előbbre nem hozza akkor jól saccoltam: okt. 12. Csütörtök lesz a szülinapja :wink:
( a méhszájam amúgy már kicsit ki van nyílva szóval azért remélem nem akar a kislányunk előbb jönni ha már így elintézte magának a kényelmesebb megoldást :wink: meg ez a vizsgálat sem tett túl jót, egész nap feküdtem de mégis fáj a hasam alul :roll: )

vicces szitu volt, mert nézegeti a doki a naptárat meg a műtéti beosztást... hm... önnek jó lesz a csütörtök?? mondom háát, aha!
mintha vmi meeting időpontot egyeztettünk volna :roll: :lol:
szerdán 13:00-kor kell jelentkeznem, de már semmi teendő mert laborom is kész lett és tökkéletes minden, Liza a ctg-n megint elemében volt! Mindenki másnak lökdösték a hasát h felébredjen a babóc, minket még meg is dícsértek h szép kacifántosat produkáltunk :wink:

aztán du.én is voltam ekg-n mert az még kell majd a műtét miatt....
szal ma ilyen szív-nézős napunk volt :wink:

uh-t nem is csináltak, pedig múlt héten még úgy váltunk el h akkor next time azaz ma uh is lesz.... :roll:
igazából nem bánom, újdonságot már úgysem látnának (remélhetőleg) és ha a kis kamrácska 2 hónapja ugyanakkora, csak nem most a végén nőtt tovább... :roll: ha meg igen akkor sincs mit tenni, pláne már most.
mondjuk a Liza-paraméterek végett érdekelt volna a dolog, de csak tudja a doki h mit csinál.. amúgy normál esetben 37. héten már nincs is uh, nem?

iza, bár nekem a csaszi miatt végül nem is csináltak kenetet, de tényleg nem kell emiatt aggódnod, semmiség, minden 2. embernek pozitív... szal ez is csak vmi ami kicsit aggaszthat, de szerencsére abból a fajtából ami miatt aztán tök felesleges.... :wink:

ja és majd csüt. délelőtt szülünk, (előtte kiderül szerdán mi a beosztás, hanyadik helyről startolunk :wink: ) és 5. nap hétfőn ha minden okés velünk, jöhetünk is haza !!!


mindenkinek sok pusssssz, Melbáéknak + 1 ! :wink:
lmkata
 
 

 
 

Zsóka az igazsághoz hozzátartozik, hogy Zsigmonddal nekem sem volt a végére magzatvizem! :shock: :roll: Olyan frankon "elpárolgott", hogy észre sem vettem. :? Illetve amikor már szülés után olvastam könyveket mással kapcsolatosan, akkor rájöttem, hogy ja ez az lehetett..... :oops: :cry: De most már magam sem tudom, mit mondjak Neked Melba :oops:
Az tudom, hogy amikor Zsombornál elment, akkor éreztem, de mivel akkora már biztos voltam, hogy ez az, illetve az antibiotikum miatt figyelnem kellett a 4 órát, ezért nem haboztam, tusolás és indultunk.
Zsigunál burkot repesztettek, és állítólag 2dl, ha jött.. :oops: :shock: :roll:
Akkor Melba, nem tudom.. :oops: , nem akarlak rossz irányba befolyásolni. Bár én is jobban szeretek tusolni, a 9. hónap végére, már alig vártam, hogy fürödhessek... :P .Néha "rosszalkodtam" is, de az sem használt Zsigunak (bár tudom a fertőzések miatt sem jó..) A baba súlyát csak azért írtam, mert állítólag összefüggés van a bpd, és súly között... :roll: :oops:
mazsolák
 
 


én végig fürödtem!
kerekpocak
 
 


Kata, annyira irigylem az optimista és pozitív hozzáállásodat mindenhez ! lenne mit tanulnom tőled ! :wink:

igen, a túlhordás miatt nekem is meg volt beszélve, h. mikor szülök, és u.ezt éreztem, mint te, mintha fodrászhoz jelentkeztem volna be. :D
egyrészről sajnáltam ( :?: ) h. nekem nem lesz olyan "izgi" szüléstörténetem, h. így-úgy-amúgy rohantunk a kórházba x perces fájásokkal a nagy dugóban stb.. u.akkor jó is volt, mert lelkileg teljesen rá tudtam koncentrálni arra a napra.

már a SOTÉ-ra jársz a CTG-re?

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Kata akkor már csak 1 hét?? de izgi!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok Anyucik!

Félre ne értsetek, én nem azt mondtam, hogy nem lehet fürödni a 9. hónapban (én is fürödtem), csak azt mondtam, hogy a m.víz simán elfolyhat a kádban pancsi közben.
Edus, én ugyanígy jártam Marcival, ahogy Te, elpárolgott a víz, vagy nem tudom, hova lett, mert én nem éreztem egy cseppet sem. :roll:
Vagy zuhi közben, vagy a wc-n folyhatott el észrevétlenül, nem tudom..... Én is próbáltam utólag felidézni a történteket, hátha rájövök, hogy na ez lehetett az, de hiába....
Borinál nekem is burkot repesztettek, de akkor ömlött a víz, tele lett egy vödör :shock: :P .
Edushoz hasonlóan én is úgy tudom, van összefüggés a bpd és a súly között (egyenesarányosak egymással :mrgreen: )

Edus, ha megjöttem az oviból válaszolok a prividre is!!!!! :wink:

puszi Mindenkinek!!!! Zsóka[/quote]

KépKép
logi
 
 


Hajrá Melba, sokat gondoltam rátok az éjjel (közeledik a hidegfront, mert nagyon vacakul aludtam!)
Nem biztos, hogy nehezebb egy nagyobb babát megszülni, mint egy kisebbet, ezért ne izgulj!!!!!!!! Dominik fejecskéje szerintem pont jó! (nekem azt mondta az orvosom, hogy 100-as bpd fölött szoktak császározni, de persze ennél is vannak enyhítő körülmények (gyorsan haladó szülés, testalkat, előző gyerek súlya-születése....) N Y U G I , R E L A X , M I N D E N A L E G N A G Y O B B R E N D B E N L E S Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D R U K K , D R U K K, D R U K K !!!!!!!!!!!!!!

KépKép
logi
 
 


hellobello :)

Alon,
köszi :wink:
azt hiszem ha nincs ez az optimizmusom, már rég meredten magam elé bambulva ülnék valahol egy sötét sarokban :roll: tudod amiket mondtak nekem.......
viccet félretéve, érzem / tudom hogy jó kezekbe kerültünk és amit már írtam sokszor, tenni jelenleg úgysem tudunk semmit ! szal majd mindennek eljön az ideje. ami még megnyugtat az az hogy olyan gyönyörűen fejlődik a picúr és sokat hancúrozik odabent!!

ja, aha már a sotéra járok..! Már 3-szor volt ctg ! :wink: tök rutinosnak érzem magam 8)


Igen Zsófi,
legközelebb 1 hét múlva szerdán megyek, akkor már befeküdni ! JUUUUJJJJJ !!

na azért nehogy azt higgyétek nem izgulok, mert de! :wink:
Liza egészsége miatt a legesleginkább :roll:

ezzel az eldöntött időponttal kapcsolatban is ugyanazok a feelingek bennem mint amiket írtál amúgy Alon :wink:
(hogy kimarad az izgalmas rohanás része - na de izgalomból kijutott így is :? )


Fürdés
úgy tudom csak a meleg víz miatt nem ajánlják, mert alhasi vérbőséget okoz - de így a végén persze épp ez a cél, nem? :wink:
mondjuk erre én is gondoltam már hogy mi van ha elfolyik és nem veszem észre ??? :roll:

Pusszok
lmkata
 
 


Köszönöm lányok a megnyugtatásokat, sikerült mostmár teljesen megnyugottam. Tegnap votlam a dokinál felírta a kúpot és beszélgettünk néhány percet és teljesen megnyugtatott ő is, hogy nem baj, hogy +lett meg ilyenek.....

Tegnap voltam szülés felkészítőn és a szülőszobába megint nem tudtunk bejutni és csomóan voltak a szoba előtt gondoltam, hogy Melba.., de ezek szerint nem ő volt pedig, hogy drukkoltam.....
De lehet, hogy már éjjel vagy esetleg ma meglesz a kis pocaklakó
De ez a hidegfront borzasztó én tök rosszul aludtam az éjjel

na sziasztok
és még egyszer köszike mindenkinek

Kép
kki
 
 


Melba - megadrukkok mennek :D , kitartást :D , Pasi, így lehet, hogy már most próbára tesz, és még ellubickol benned egy darabig! Kényelmesek,tudják, mi a jó nekik! :mrgreen:

Zsóka - KÖSZI!!!!!!!!!!! Jól estek nagyon a soraid, én is válaszoltam! :P

Kata - akkor jövő héten Értetek izgulunk!!!! :mrgreen:

Amit a fürdésről írtál, "alhasi vérbőséget okoz "+ én úgy tudom a felmerülő fertőzések miatt sem ajánlják, de azért örülök, hogy a csapat ebben is "összetart", h nem tartja olyan mereven a szabályokat! :mrgreen: Ez is egy újabb közös dolog bennünk, és akkor megvallom az őszíntét, h Zsomboromnál többször bűnöztem, mert többször voltak hidegebb napok (nov. vége...) :roll: :shock: :oops:

Zsófi - írok majd! ha megjöttem az oviból

Továbbá ha ma egy kicsivel több időm lesz, akkor írok Nektek is bővebben!
mazsolák
 
 


Sziasztok!
Még mindig egyben. :cry: :roll: És pocsék a kedvem is. Nagyon rossz éjszakám volt, többször felriadtam, olyan hányingerem lett. Valószínűleg babám rugdosta a gyomromat, mert nagyokat ficánkolt és hirtelen tört rám a hányinger. Aztán ücsörögtem meg sétálgattam, így lejjebb vonult és elmúlt. Később meg gyomorégésem volt. :cry: Szóval pocsék egy éjszaka volt, babuci pedig nem sokat aludt. Még most is ficánkol. Remek ctg-t produkáltunk, most jöttünk haza.
Én annyira nem akarok holnap befeküdni pocakosan!!! :shock: :evil:
Megint fájdogál lightos menziszerűen a pocim, de ilyen már sokszor volt. A tetejében nem volt rendesen beállítva a gépen a méhösszehúzódást jelző kütyü, így nem nagyon rajzolta azt a görbét. Pipa voltam miatta. :cry:
Végül nem ültem be a kádba, mert féltem, hogy nem veszem észre, ha elfolyik a magzatvíz. Az az igazság, hogy a sógoromék babája fél éves és burkot kellett náluk repeszteni. Senki nem vette észre, hogy nincs már magzatvize, így a baba fején két hónapig látszódtak a burokrepesztés nyomai. Elég durva. :cry: :roll: Szóval ezért félek annyira ettől az észrevétlen magzatvíz-elfolyástól. De tök forró vízben zuhanyzom jó sokáig. Csak meg szoktam szakítani, hogy lássam, csak lecsorog rólam a víz, vagy folyik a magzatvíz. Tök hülye vagyok tudom. :cry: És most eléggé parázom is, hogy miért nem indul már be? :shock: Persze ha a babuci helyében lennék, én is kihasználnám az összes lehetséges időt. Azért okos fiúcska. :wink: Csak aggódom, nehogy baja legyen!
Ezek szerint megint tele van a szülészet?
Köszi nagyon a bíztatásokat és drukkokat! Asszem nekiállok hűtőt mosni, hátha segít.
Puszi Nektek!
Melba

KépKép
melba
 
 


Sziasztok!

Melba, ez olyan izgi!!

Nem kellett befeküdnöm, csak szombat volt és kellett menni ctg-re, és mivel már majdnem 3 cm volt a méhszáj, a baba pici, tökéletesen illeszkedett, meg ugye már idő is volt, nem engedtek el, mert azt mondták hogy ilyen "feltételekkel" nagyon hamar megszülök. És tényleg.
Magzatvíz: nekem burkot repesztettek, és azt azért éreztem, megkérdeztem mennyi volt, és azt mondták kb. 2 deci. Hát én vagy 2 liternek éreztem.

Nagyon drukkolunk, amennyire még lehet, próbálj meg lazítani, kell az erő a szülésre meg utána is!!

Klári
ganti
 
 


hogyhogy 2 deci?? ilyen kevés vízben vannak odabent??? de hát ez hogy lehet?? azt hittem minimum 1-2 liter!!
lmkata
 
 


MELBA???????????????
kerekpocak
 
 


No megjöttünk, még mindig pocakosan. A hidegfront eddig csak arra volt jó, hogy egész délelőtt sírdogáltam, de hogy miért-azt nem tudom megmondani. :cry: De már jó és tudom, hogy minden ok lesz, és jövő héten babázunk! :wink: Doma továbbra is nagyon aktív, csuda jól érzi magát.
Hát Klári, boldog lennék, ha én is úgy járnék holnap, mint Te. :roll: Volt jele Nálad a méhszáj nyílásának?
Kata, ha addig már csak párom jelentkezne, azért tudd: Nagyon sokat fogok Rátok gondolni jövő csütörtökön és mennek a drukkok ezerrel!!! Remélem, minden rendben lesz ezzel a huncut és virgonc kis Lizával!!! És remélem, hamar felgyógyulsz a csaszi után!
A magzatvíz mennyisége miatt nem kell aggódni, azt mondta a Molnár doki, ilyenkor ezt a pár napot már víz nélkül is kibírják. :roll:
Holnap be kell feküdnöm valószínűleg, hacsak meg nem szülök addig és nem kapnánk még haladékot. Majd a párom jelentkezik helyettem.
Azért a drukkjaitok továbbra is jól jönnek! :wink: :D
Én lehet, hogy már csak anyuciként jelentkezem. :D
Puszi Nektek!
Melba

KépKép
melba
 
 


húúú
emlékszem amikor nekem kellett befeküdnöm. szerda este 10re kellett beérnem h másnap hajnalban beindítsák. nagyon féltem. szinte nem aludtam az éjjel a kórházi ágyon. egész végig arra koncentráltam h fájjak. és fájtam is. reggel a ctg szabályos méhösszehúzódásokat mért indítás elött már. de mivel a méhszájam zárt volt kellett az indítás. fél ötkor mentem le a szülőszobába előkészítésre. csaba 7re érkezett meg. már nagyon vártam. nélküle kicsinek és magányosnak éreztem magamat. feküdtem az ágyon letakarva ctg rajtam és vátam. bejött az Elekes doki és azt mondta h ne féljek mert ez lesz életem legszebb napja, majd meglátom. azóta is gondolok erre. akkor nem éreztem h igaza lenne, de most visszagondolva igaza volt. tényleg életem legszebb és legmegrázóbb napja volt.
kerekpocak
 
 


Melba, ezer köszönet, nagyon aranyos vagy !!! de most előbb Rád gondolunk sokat :) meg Domára :wink:
Annyira jó hogy mindjárt anyuci leszel!! Amíg itthon vagyunk, úgyis majd lesem a híreket a párodtól!!! meg gondolom mindenki más is...
:roll:
sok sok +++ energiát nektek a köv. napokhoz (órákhoz? :wink: )!

remélem hétvégén már Doma-fotókat fogunk nézegetni :wink: :wink: :wink:

PUSZI
LizaBaba+Anyukája :D
lmkata
 
 


Kata

Én is azt hittem, hogy több literben úszkálnak,de állítólag max. fél liter az egész.
Melba, én nem tudom mitől nyílt a méhszáj, mindenesetre fájások nélkül sikerült.

Én ittam málnalevélteát a 36. héttől, az állítólag segít. Tény, hogy amikor elkezdtem inni, kitágultam 1 centit egy hét alatt, aztán még egy kicsit a következő héten. Utána már nem mertem tovább inni.. De hogy ettől volt vagy nem, azt nem tudom, de így több órányi vajúdást megúsztam.

De csak a 36. héttől javasolják, azelőtt semmiképpen nem. Több ismerősömnek is könnyen ment így a szülése, de mint minden ter,észtes gyógymódnál itt sincs bizonyíték hogy valóban ettől volt-e. Mindenesetre ártani nem árt. Még igy is kihúztuk a 40. hétig.

Melba, várjuk a jelentkezést!
KLári
ganti
 
 


sziasztok !!

érdekes és hálistennek, h. nekem nem kellett szülésindítás előtt egy nappal befeküdnöm - szerencsére. jó volt otthonról indulni... 7-kor kellett jelentkeznünk reggel Varga doktornál, és 8-kor kezdtük az előkészítést meg az infúziót.

amúgy a málnalevél teát én is ittam, de nem volt hatása.

Melba, nagyon gondolok rád ma !!


Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!

Ismeri valaki Dr. Sóvágó Lászlót?
Tudnátok infot adni róla? Mikor rendel, hol lehet elérni.

Köszi Krisztina
vagika
 
 


Szia Krisztina!

Én Sóvágó doktorúrnál szültem a kisfiam, és csak áldani tudom a nevét!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Szuper orvos, megbízható, kedves, mindenre válaszol, mindenben segít......stb. nagyon érti a dolgát!

Írok neked privit az elérhetőségével kapcsolatban!

Üdv.,Zsóka

KépKép
logi
 
 


Kata a iwiwen a pocak nem te vagy igazából, ugye?
kerekpocak
 
 


Zsófi ez az avatar kép Samuról valami csúúúúúúúúcs!!!!!!!!!!!!
Annyira de annyira édes!!!!!!!!!!!

KépKép
logi
 
 


Igen Zsófi, én is észrevettem ám, csak a reggeli komázásba elfejtettem írni, hogy nagyon klassz az új avatar képed is!!!!!!!!!! :P
Imádom Samu pufi arcát! :mrgreen: Úgy adnék rá egy cuppanósat, mintha a sajátom volna! (Különben még jó pár babát meg tudnák itt gyömöszkölni!! :oops: Gondolom, ti engednétek nekem/nem mindenki szereti/engedi még ha jó viszonyban vagyunk akkor sem :shock: , az idegenekről meg már ecseteltük a dolgot :evil:
mazsolák
 
 


Annyira imádom (na jó máskor is, de tudjátok, mire gondolok :oops: ) ilyenkor a sajátjaimat is, amikor kiterülve alszank. Akkor olyan Angyaliak! :mrgreen:
mazsolák
 
 


Edus, megkaptad??????
(csak azért kérdem, mert valami hibát írt ki a gép, miután elküldtem neked a levelet :roll: )

KépKép
logi
 
 


nem Zsófi, az csak ügyes photoshop szerintem.... találtam a neten... de hatalmas, nem ????

amúgy azóta mindenki megkérdezi hogy tudtam lefotózni :lol: :lol:

na megmutatom a többieknek is miről van szó:
Kép
lmkata
 
 


kata nagyon vicces! a kép!

az avatart azért cseréltem le mert végre rájöttem h hogy kell kicsinyíteni picture managerrel... amúgy samu ezen a képen csak 3 napos :)
kerekpocak
 
 


elszállt! :twisted:
mazsolák
 
 


szóval Zsóka, akkor újból! mikor írtad? Én válaszoltam már, vagy azóta küldtél mást is? :roll: :shock:

a többit majd máskor leírom, most mérges vagyok! :evil:

Kata - a kép jó! ismerem már! ügyi volt, aki kitalálta! :mrgreen:

Zsófi
- azt hittem Samu már van 1 hós is a képen :roll: :P
mazsolák
 
 


[quote="lmkata"]n írta:lmkataem Zsófi, az csak ügyes photoshop szerintem.... találtam a neten... de hatalmas, nem ????

amúgy azóta mindenki megkérdezi hogy tudtam lefotózni :lol: :lol:

na megmutatom a többieknek is miről van szó:
Kép



ciao
lmkata
 
 


öööö bocsi csak próbáltam vmit de nem jött be...........
lmkata
 
 


Sziasztok Kismamapajtások!
Előszöris, Melba és Doma még egy (úgy tűnik, hogy oszthatatlan) kerek egészet alkotnak.
Mivel ez volt a doki utasítása és éjszaka voltak rendszertelen fájások, meg egy kis vérzés, ezért begurítottam őket reggel a kórházba.
Aztán ott maradtak. A helyzet változatlan. Üdvözölnek mindenkit.
Én is üdv mindenkinek.
Melba Ura és par...

KépKép
melba
 
 


Szia Domi papa!

kérjük a további tájékoztatást!!
és köszönjük az eddigit!
kerekpocak
 
 


sziasztok!

No Melbáék, ebből hétvégére tuti babázás lesz azért már... :wink: hacsak nem már most... no meglátjuk majd, várjuk a híreket !


Szerintem a hasam nem nagyon nőtt az elmúlt 1 hétben úgy szemre, de remélem azért a kicsilány igen odabent .. :roll:
ezért kár h már nem volt uh most kedden... de az is lehet hogy csak nagyon hozzászoktam itt a végén a heti kukucskálásokhoz :roll:
Bár has méretben Zsóka mindig a te fotóddal nyugtatom magam, hogy neked sem volt nagy a pocakod és mégis a gyerkőcök milyen szép nagyra nőttek... :wink:


mindenki jól van? Morzsa? Mangó? (jajj nincs netetek..) Iza??

pusszok
lmkata
 
 


Sziasztok! :D

Edus, nem tudok neked emilt küldeni, mindig visszajön.... :evil: .
Privit írok, csak most fodrászhoz megyek, vasárnap keresztsztelő, ne legyek már ilyen zilált..

Domi-Apu köszönjük az infókat, írj majd, ha esemény van /volt/!!!

Kata, a kép csúcs! Ez valódi kép?? :roll: ..vagy csak trükk?(inkább ez utóbbi, nem?)
Az oviban van egy Anyuka, okt.10-re van kiírva, és nagyon pici pocija van, pedig most 4 kilóra becsülik a babát, a kisfia, aki Borka ovistársa 4,5 kilóval született, és u.ilyen minihasa volt. És kb.160 cm magas. Hol van a gyerek, rejtély...

még jövök :mrgreen:

KépKép
logi
 
 


Kedves Kicsi Doma, Melba Mami és Doma Papa! :D

Először is a kisPapának köszönjük a gyors infokat, tájékoztatást! :D

Mire soraimat olvassátok, már biztos egy szép kis Család vagytok, és ismerkedtek egymással! :mrgreen:
Mivel Melba Anyu sokáig csak olvasó üzemmódban lesz, ezért a kisPapát szeretném megkérni, hogy adja át a sok sok drukkot+az infokat, amiket mi is írunk !

Várjuk a további Doma híreket mi is :D !

Pusszzaaa :P
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Melba - tán már a karodban is tartod a kis Domát... sokat gondolok rátok!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


nagyon sokat gondolunk rátok!
samu & zsófi
kerekpocak
 
 


Kedves Melbáék!

Remélem minden rendben veletek, s hamarosan jelentkezik Doma Apuci az örömhírrel, hogy megszületett az új család.
Köszönjük az eddigi információkat, s nagyon drukkolunk nektek!
Egész nap veletek voltam gondolatban!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Kata!

A csütörtök már nagyon gyorsan közeledik!
Hamarosan Ti is kezetekben tarthatjátok Lizust!
Hogy vagy/tok?
Hogy viselted a frontot?

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Kedves Kismamapajtások!
Köszönjük a rengeteg érdeklődést és jókívánságot. Lehet, hogy ez is (meg talán a teliHold is) arra indította őkelmét, hogy megmutassa magát nekünk. A mellékelt kép alapján bizton állíthatom, hogy Doma a világ legszebb fiúbabája :D
Technikai adatok: 3450g, 55cm
Leírhatatlan érzés ...
Kép Doma

KépKép
melba
 
 


Kedves Doma!

Isten hozott közöttünk! Biztos ügyi voltál!
Anyának nagy gratula!
Anyának+-Apának sok-sok örömöt!

Zsigu+Zsombi

Kép
mazsolák
 
 


Kedves Legifjabb Család!
Kép
Gyönyörű Domátok van! Hatalmas gratula nektek!
Sok boldogságot az egész családnak és sok-sok tejcsit Domának!
Pihenjetek sokat!
Köszönjük az infót! Puszi Melbának és Őkelmének!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Kedves Doma!

Isten hozott közöttünk! Nagyon sokat gondoltam én is rátok!
Gyarapodjál gyorsan és gyere át a másik topikba,ahol már egy csomó kisbarátod van! :)

Kedves Melba és Papa! Gratulálok, Dominik nagyon szép,és egyáltalán nem látszik rajta, hogy "ma született bárány" :). Szép, erős kisbabának látszik.

Jó egészséget, és nagyon boldog napokat kívánok kis családotoknak!

Üdv, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Kedves Doma!

Gyönyörű kis baba vagy!

Isten hozott! A kis családnak sok boldogságot és jó egészséget kívánok sok szeretettel!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


DOMA-BABÁNAK, ANYUKÁJÁNAK ÉS APUKÁJÁNAK SOK SOK PUSZIT KÜLDÜNK LIZÁVAL, NAGYON DE NAGYON SZÉPSÉGES, BÉKÉS A KISLEGÉNY !!! AZ A KIS CSÜCSÖRI ÁLLA PEDIG ZABÁLNIVALÓ !!!
lmkata
 
 


Lányok és egy kérdés: ez a nyákdugó dolog... szóval ma reggel a hajnali pisinél még semmi nem volt, aztán amikor 9-kor ismét végeztem a dolgom, utána olyan barnás maradvány volt a papíron... ??? (mint menzi legvégén szokott nekem) aztán kicsivel később még mindig...
szóval nem egyszeri adag hanem úgy jött egy ideig.. :shock:
már elnézést a részletes beszámolóért :oops: :oops: :oops:

ez lehet a nyákdugó???

görcseim nincsenek, hanem példul tegnap is amikor 1 órát ültem a szupi kényelmes bőrfotelben az íróasztalnál fájt utána a hasam alul, szintén mint amikor menzi van és úgy tompán folyamatosan fáj.
Aztán hogy feküdtem jó 2 órát - elmúlt....


lehet hogy készülődik a Kisasszony mert nem tetszik neki az október 12. mint szülinapi dátum :?: :roll: :lol:

na meglátjuk :lol:

szóval barna miatt aggódjak vagy ne ??


KÖSZI és puszik!!!
lmkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?