Új privát üzeneted érkezett!

Kati :) Persze ha ismerőstől van és tudod, miket használ, úgy persze teljesen más, akkor naná, hogy a friss kaja élvez elsőbbséget! Sajna nekünk nincs ilyen ismerősünk :( De van egy csomó olyan bébikaja is, ami nem tartalmaz semmilyen tartósítószert szerencsére.

A nívósabb könyveket pedig gasztroenterológusok írják (speciel az egyiknek 3 gyereke van), vagy legalábbis lektorálják, akiknek a véleményére sokkal többet lehet adni, mint a csecsemős nővérére. Szerintem. De tényleg vitatkozni szerettem volna ebben a témában, mindenki úgy csinálja, ahogy helyesnek tartja.

KépKép

KépKép
timika
 
 


Ja, bocsi elírtam az utolső mondatot: szóval NEM vitatkozni szerettem volna.... :lol:

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Próbálom felvenni időnként a fonalat, de elég nehéz...

Heni!
Még szép, hogy örülsz, úgy is kell. :) Gondolkodtam a dokidon. Sztem egyszerűen az előző beteg UH-ját nézegette nem a tiédet. mert ekkorát egyszerűen nem lehet bakizni. Vékony mnyh? Meg két tüsző? :shock:
Vagy két petezsák? :shock:

Annácska!
Sztem Peti az édesanyja alkatát örökölte. :)

Timika!
Jobbulást Kristófnak. Lehet ezért nem tudott aludni már előző éjszaka, mert bújkált benne valami betegség?

Beuka!
Szoktalak időnként olvasni titeket én is. Szép nagy pocid van már. :)

Nomi!
Kitartást és sok-sok türelmet a vizsgálatokhoz.

Tina!
Gravida...és magyar. Ez is egy indok amiért én ezt a bogyót fogom szedni, ha egyszer úgy alakul.

Anikó!
Bosszantó igen, de tegnap pl. úgy levették a hormonvizsgálatra a vérem, hogy nem volt semmi gond. Úgyhogy enyhülök, ahogy tudok. Ám sajnos nagyon feszült vagyok állandóan, nem tudom mit tudnék ellene tenni. Nem is feszült, hanem kiszámíthatatlan.
mint egy klimaxos vénasszony. :roll:
Írj kicsit magatokról is.

Didó!
Nektek is kitartást. És tényleg ha a férjed megműtik, biztos hogy hamar össze fog jönni most már a gyerkőc. Jó ha leköt a munka.

Csibe!
Teljesen meg vagyok elégedve vele. Néha ugyan bakizik, de talán mert még fiatal.
Tegnap elött azt álmodtam hogy vittek szülni téged. :D

Ági!
Veled mi a helyzet mostanában? Bár az biztos, hogy felületesen olvasok, ezért nem tudom...

Bogi, Norwell
Születéstörténet olvasásom még hátra van, de majd otthon egy bögre tea mellett...

Unique!
Hú szegény, ez a kanál ügy. úgy szeretnék tanácsot adni de nem tudok. :roll:

Bellanita!
mikor is lesz a köv. inszem neked?

Adri!
Nagyon szépek vagytok a képen!

Brill!
Szuper az UH kép. Bár nem ismerlek de nagyon el tudom képzelni, hogy ott csücsülsz csukott szemmel. :)

Évi79!
Hát ez a Virág, egy tündér!!!

Nagyóca!
Irigyellek a szüretelés miatt. Ez nekem sajna kimarad az életemből. Van helyette málnaszüret, de az nem olyan nagy vigadalom. :evil:

Kati!
Egyet értek a zöldség-gyümölcs elveiddel. Még szerencse hogy nekünk van kertünk, így ez talán nekem sem lesz probléma.

Nárcisz!
Sztem a cikkből nem lesz semmi. De legalább is annyi mint az olaszországi nyaralásunk összefoglalójából. 5-6 pályázatot kell megírnom 1 hónap alatt, úgyhogy a fogalmazó képességemet ezzel teljesen le fogom meríteni. Meg a mérgem is elpárolgott. Egyenlőre.
Kiváncsi vagyok a köv. UH-dra. Jövő héten lesz?


Jucmuc!
Ügyes légy holnap. Csak lazán!!! Aranyosak vagytok a képeken. :)

pusszancs
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Panka!

Nekünk Peg Perego Venezia van. Borsos az ára, használtan vettük úgy, hogy egy kopás sem volt a keréken. A fiatalúr úgy gondolta, ha tud járni, akkor nem ül többet járgányba. Az anyja persze nem, de vett egy pici kocsit neki, nekünk meg eladta az új ár 3/4-éért gyakorlatilag újonnan.
Szóval amire érdemes odafigyelni.
terep: ha göröngyös, akkor érdemes nagy puha gumikkal felszerelt járgányt venni, ami persze nehéz.
emelet: ha vertikálisan is cipelned kell, megfontolandó a kocsi súly nettó, és minimum egy tizest dobj rá bruttó.
áthajtható kar: praktikus, mi használjuk
kabrió üzemmód: mi erre nem figyeltünk, de most nagyon meg lennénk lőve, ha elől nem tudnánk a kupolát kizipzározni
szélesség: ha azt akarod, hogy tovább elférjen benne a bébi, esetleg egy bundazsákkal ne olyan legyen, mint egy töltött hurka, akkor nem férsz be az üzletek bejárati ajtaján
Dakar üzemmód: ki kell próbálni, én azt szeretem, ha minden kerék bolyong, a családom többi tagja ettől a falra mászik
dönthető ülés: mi még csak a vízszintest használtuk, erről nem tudok nyilatkozni
biztonsági öv: ötpontos a jobb, pláne, ha olyan életveszélyes gyerekkel rendelkezel mint mi

Azt hiszem kb. ennyi, amire oda kell figyelned. Vásárlás: elmész egy nagy boltba, kiidegled az eladókat, esetleg megnézitek, hogy befér-e a csomagtartóba, belepattintható-e a hordozó, miegymás, hazamentek, csináltok egy csini mátrixot, majd tépitek a hajatokat, mert sehogy sincs megfelelő járgány, ha meg van, nem fér bele a költségvetésbe, majd pénzfeldobással döntötök, és megnézitek lehet-e használtan beszerezni. Nekem a legnagyobb szívfájdalmam, hogy a praktikum kedvéért le kellett mondanunk a cuki zsiráf mintáról.
Nekünk nagyon bejött a kocsi, de mint tudjuk mindenkinek más szempontok a döntésnél a fontosak
:wink: Hajrá!

tjuca
 
 


Sziasztok!

[/i][/b]Juca!

Nekem is jól jött a babakocsis elemzésed (Pankával most éppen együtt töprengünk babakocsi ügyen). A múltkor a Brendonban én nagyon beleszerettem a PP Veneziába és azóta a szerelmem csak tovább nő iránta. Viszont tényleg kár, hogy sem cuki zsiráfminta, sem más édi-bédi minta nincs rajta, csak, egyszínű paca vagy kocka. Max. megtanul sakkozni a gyerek! :D

kacsa14
 
 


Ja, tegnap este, miután Apa oldalról szemügyre vett, közölte, hogyha így folytatom a pocaknövesztést, akkor 3 hónap múlva orraesem a hasamtól ... Mondtam neki, hgoy legalább majd nem csap orrba a lengőajtó! :lol:

kacsa14
 
 


Kacsa!

:twisted: A pocak ellensúlyozására a popóidomok is dúsulnak, ezt azért ált. bírják a pasik

Anikó!

??????????????? :D

Lányok!

Tegnap voltunk Baba-Mama klubban. Jó volt. Minden alkalommal van mondókás, meg énekelgetős rész, az nagyon aranyos volt. Aztán jött egy gyerekorvos, és a homeós bogyeszokról mesélt. Én nem hiszek benne, de azért leltároztam ott hátul. Hajhullásra a patikában kapható "aranymozsaras" szelént javasolta két három naponta egyet. Vaspótlásra babának mamának céklát!!! Volt egy védőnéni is, gondolom ő az egyik szervező, nagyon nyüzsgött, aztán lecsapott ránk, mint újakra. Mondta, hogy folyamatosan szoktassam a gyereket a zajhoz. Mondjuk nem tudom hogy képzelte, hogy egy lépést teszek, majd nyugtatok? Aztán Kinga felpörgött a gyerekek láttán, elemében volt, forgott vigyorgott, kurjantott. Védőnő erre közölte, hogy ez egy igazi stramm baba, de fél évesen kell is, hogy ilyen stramm legyen. Majd erre Kinga négykézláb vágta magát, feje szabályosan fel, majd vigyorgott. Aztán elfelejtette, hogy mit csinált, és lehuppant. Védőnő megint hangosan ámuldozott, hogy milyen ügyes, erős, majd megkérdezte, hogy mikor született. Mondtam, hogy mikor, erre lefagyott szerencsétlen :twisted: megint elkezdett karattyolni, hogy milyen, okos (honnan tudja? :twisted: ) milyen ügyes... aztán hála az égnek talált más gyereket :P
Aztán Kinga megint benyomta az édi gombot, csak vigyorgott, mint aki befüvezett, élvezte, a nagy hangzavart. Lement a kérdezz-felelek interaktív előadás, és visszapörgött a védődnő, elmesélte hogyan kell koszmótlanítani, mert látja, hogy van, meg mekkora haja van, meg milyen szemei, és nem tért napirendre afelett, hogy ez a gyerek perceken belül mászni fog (kicsit kitört rajta az eufória). Melegen gratulált, hogy első babás anyaként milyen jól csinálom, és hogy ezt a gyereket mutogatni kellene. Hát igen szegény még nem látta hisztizni, horrorszopizni, és nem látta azt sem, amikor odaadtam a gyereket az apjának, hogy vigye a közelemből, mert nem tudok felelni a tetteimért. Hát evvan Kinga egy nagy színésznő, idegenek között benyomja a play ÉDI gombot :twisted:
Persze itthon is folyik a küzdelem mászás ügyben nagy koppanásokkal, és heroikus nyögésekkel :lol:
Érdekes előadások leszenk mindenféléről, meg lesz babamasszázs is, úgyhogy referálok mennyire beválós a buli. A gyerekek aranyosak voltak, mindenki adta magát, egyik éhes, másik álmos, a harmadiknak másfél évesen törött a lába (méltó férj jelöltje lehetne Csipinek, ha nem lenne még foglalt a szíve, a szemei sem álltak jól a kis srácnak, veszedelmesen huncut volt), és volt vagy 18-20 gyerek, és ehhez megfelelő számú szülő, pár adag ropi, és egy rakás játék. Ja és védőnő saját ügyének tekinti, hogy, mint első gyerekes anya minden infóhoz első kézből hozzájussak :lol:

tjuca
 
 


Juca!

A popóval csak az a baj, hogy lötyi és apa ezt már eddig is kritizálta, de most ugye van alibim a tornamentességre. Viszont a cicinövekedés azért őt is meggyőzte!

Kinga aranyos lehet, ahogy küzd a mászással! Szoktátok videózni?

Én eddig videó mentes voltam, mert pl. egy nyaralásvideó csak akkor izgi, ha dumál is alá az ember én viszont nem szeretem visszahallgatni a hangom. Most viszont Pöttöm születésére mindenképpen beakarunk újítani egyet!!!

Reggel az RTL-en, a Csak csajokban volt Baba-mama tornáról szó, a csaj mutatott is pocifájás, bélműködés serkentő torna, ill. masszázs gyakorlatot!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem ugy alakultak a dolgok mert nem jött be az internet és nem tudtam visszajönni. Nagyjából visszaolvastam.

Anikó!
A kezelés amire járok biorezonancia vagyis sejtmegujjítás.
Nagyon jó annyira élvezem egy órás relax közben összevagy kötve a számítógéppel és kapod at energiát amitől hála az égnek magátol nő (gyógyszer nélkük)a petém. most néztem a táblát már megint félidős vagyok innen tudom az állapotom a nő aki kezel mindig kérdi hol tartok ciklus mert félidőig kapok mágneses kez.is.
Hogy érzed magad? uh?

Junko!
Az inszem időpontját nem tudom most a természetességel probálkozunk. Köszönöm az érdeklődést.

Dido!
Cask felületesen olvastam a válaszokat neked és remélem jól értelmeztemhogy a férjedet megmütik? Az én férjemet 2005.oktober 19én műtötték hereviszér sérvel (variokele) pár napig volt benn. azóta érzéketlen a belsőcombja. rá 3-4hónapra az eredményei sokkal jobbak lettek mint a legelső 2004ben.
Csak nem akarlak ijesztgetni de kivárni a pihenőidőt (nekünk nem sikerült varratszedés után kb.2nap és hát nem tett jót a varratnak)De ezt csak zárójelben.
sokaknak sikerült a műtét után a bébi. Csak nyugi.

Angie??
Láttam most nem sok időd van irogatni.

Puppy??
Milyen a munkahely??

Timika!
Látom te a közelből írsz javulást Kristófnak.

Juca! jo lehet ez a baba-mama klub.

A többiektől elnézést de nem tudok ennyi nevet megjegyezni.
üdv mindenkinek

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Sziasztok lányok! :D
Megjöttünk!
Minden rendben ugy dobogott a kiszszive hogy megzabálom!!!! Kép A doktornő egy tündér volt!Mindent megmutatott alaposan,láttuk mindenét a kis kéz kezdeményeket kis fejecskét és már a köldökzsinort is!Kis mini minden de fantasztikus érzés volt!!!És már hatalmas19,3mm(Brill :wink: ma már neked is ekkora)
Lefényképezem és délután felrakom mert sajnos másképp nem megy! :(
Most teljes mámorban uszom igy késöbb jövök bővebben és visszaolvasok! :D :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó! :D
Gratulálok a babaszív dibi-dobijához! :D És elhiszem, hogy nagyon boldog vagy! :D

Juca! :D
Tök jó lehet egy ilyen baba-mama klub.


Hangyi


Kép
hangyolca77
 
 


Anikó! :D
Gratulálok a babaszív dibi-dobijához! :D És elhiszem, hogy nagyon boldog vagy! :D

Juca! :D
Tök jó lehet egy ilyen baba-mama klub.


Hangyi


Kép
hangyolca77
 
 


Ez a net csak szórakozik velem. :twisted: Előbb nem enged be, lassú. :twisted: Most meg kétszer küldte el, amit irtam. :evil: :evil:

Hangyi
hangyolca77
 
 


Sziasztok!

Aniko!
Úgy örülök!!! Kép

Csibe!
Még egyben? Itt a szerda..., meg vmi hidegfront féle is :wink:

Jucmuc!
Holnapra nagyon.nagyon!!! Pontos időpont van már? Csak az intenzitás miatt... :lol:
Jók a képek!!! :D
Sajnos hallani még nem hallottuk a szívverését, "csak" láttuk! :wink: A múltkor is dobogott már a szivecskéje, de nekem annyira megnyugtató volt, hogy megint láttam... ezért volt az ismételt hangsúly rajta... :D

Panka!
A 3D-s képeket majd várjuk! Gondolom, milyen izgetott vagy, de már csak kicsit több, mint 1 hét! :wink:

Angie!
Ma tudatosult bennem, hogy holnap 5-e van... Nekem ez minden hónapban fix program este 7 után... Úgyhogy a 1/2 7 sehogy sem jó... :( Kicsit késöbb, ha elmegyek érted? Vagy megint csúsztatunk... :(

Borsó!
A múltkor kifelejtettelek... :oops:
Köszi jól vagyok. A tüneteim inkább este jelentkeznek, akkor jön az intenzívebb émelygés... Mindig montam, hogy fordítva vagyok bekötve... :lol:

Nomi!
Nekem 7 hét után jött meg a mensim... (PCO-hoz képest egész jó volt :lol: ).
Tudom, hogy vánszorognak a napok, de türelem!
Kontrollra mikor kell menned?

Timi!
Jóbbulást Nektek! Még szerencse, hogy semmi komoly, "csak" meghűlés...

Junko!
Tudom, könnyű mondani, de nyugi! Az úton vagytok már és, ha döcög is az a kocs, azért halad! :wink: A 10-ét, már meg sem említem... :D

Nárcisz!
Nagyon hálás vagyok Nektek a NG-ért!!! :D :D :D Letöltöttem! :wink:

Annácska, Juca, Csibe, CsHeni, Panka, Kacsa, Jucmuc, Hangyi, Adri, Angie, Nomi, Timi, Junko!(talán senkit nem hagytam ki... 8) )
Köszönöm a dícséreteket Brillbabával kapcsolatban! :D
Biztos Ő is "hallja", hogy mennyien örültök Neki! :wink:

Szép napot Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Anikó!

Megmondtam ugyi :-) Gratulálok! Most már nyugi, minden a legnagyobb rendben a kis bébikével!

Pusza!

tjuca
 
 


Sziasztok!

Jucmuc!
Nagyon helyesek vagytok a képeken! :)

Bea!
Mindenki nagyok okos tud lenni ilyenkor, mindenfélét mondanak, hogy ilyen lesz, olyan lesz, nem félsz-e, stb. de ahogy már többen is írták istt, ezt majd magad megtapasztalod, és teljesen más lesz mint amit mondanak. Ne foglalkozz mással, csak magatokkal, hiszen tudod, nincs két egyforma szülés. engem is mindenfélével riogattak, főleg mert gerincferdülésem van, és hogy emiatt nem fogom tudni megszülni, nehéz lesz, blablabla... És, láss csodát, 4 óra alatt megvolt, és még bele sem haltam! :wink: Nem mondom, fájt, meg aztán indítottak is, de semmi nem jött be abból amivel riogattak. Szóval nyugi, bízz magatokban! :)

Kati!
Levi 3-4 hónaposan át is aludta már az éjszakákat. Kb. egy hónapja van ez így. Beteg is volt, de mostanra kezd rendeződni az állapota. Meg ugyebár fogzik is. :? Biztosan éhes, amiatt is ébred fel. Próbáltam már a krumplit is, de 2 hete a kanál látványától is sírni kezd, cumisüvegből meg egyedül a vizet hajlandó meginni. Én meg nem erőszakolok semmit. Tejem sajnos nincs elég, akármit csinálok.:( És azt a kicsit sem eszi meg, ami van. Elmentünk orvoshoz is, elküldött hasi uh-ra, de csak jövő hónapra kaptunk időpontot. :shock: Addig persze próbálkozom mindenfélével, hátha bejön. Meg biztosan befolyásolja a lelki állapotom is... Sajnos nem vagyok már olyan életvidám mint amilyennek megismert a topik. :( De nem szívesen untatok senkit a gondjaimmal,ne is figyelj rá!

Timika!
A bébiételekről hasonló nekem is a véleményem. Bár anyukáméknak van nagy kertjük, sok zöldség megterem ott, így biztos abból fogok túlnyomórészt főzni. De adódnak olyan helyzetek, amikor jól jön az üveges kaja. 8)

Juca!
Mozgalmas lehetett a tegnap! :) Ámulok, hogy Kinga miket tud már! Nem csoda, hogy a védőnőnek is leesett az álla. Bár az ilyenfajta ámulós-euforikus megnyílvánulásoktól nekem borsódzik a hátam. Jó, örüljön neki, de csak mértékkel. Ez csak saját vélemény, van akinek ez esik jól.
Levi egyébként pont az ellenkezője Kingának. Mások előtt megmutatja, hogy mekkora szájjal tud ordítani, rúgkapálni, amint egyedül maradunk, szinte abban a másodpercben elhallgat, és vigyorog, kacag, bújik, dumál, édibédizik.
aztán néha én is szívesen odaadnám apának, hogy törődjön ő is vele egy kicsit, de...
jaj, miket is mondok.
Lényeg a lényeg: Kinga egy kis cserfes mókamiki ! Imádnivaló, megnéztem a honlapotokon a képeket, nem baj? :wink:

Anikó!
Örülök, hogy minden rendben! :) Nagyon megható lehetett látni azt a csöpp ki emberpalántát. Vigyázz magatokra továbbra is.:)

Úristen de hosszú lettem!
Szaladok is gyorsan tennivenni, míg alszik a poronty!
Puszi

Kép

Kép
adriana
 
 


Anikó!

Gratula a majd 2 cm-es óriásbabához!!!

kacsa14
 
 


Kati! Timi!

Bocs, hogy belepofázok, de nem hiszem, hogy van vegyszermentes növény :-( Kiskertben pirinyó nagyanyónál talán, de BIO boltban biztosan nem. Sajnos.
Itt is van egy BIO zöldséges. Árai vannak, de, hogy sem az almája, sem a paprikája, sem a paradicsom nem bio, az hót ziher. Nem tudom mit szólna, ha elkérném a vegyszerkönyvet. Tény, hogy látni lehet, hogy a növényei nem azok, amiknek eladja azokat. Így azt hiszem SAJNOS a bébikajákban is van kevés vegyszer. Gondolom azért arra odafigyelnek, hogy a határidőket és a mennyiségeket betartsák. De még mielőtt most kinyiffantotok, a mi korunkban (70 es évek vége) a kitett műtrágya és növényvédőszer kb. 7*ese volt a mainak, aminek ma "CSAK" a pénzhiány az oka, és a 70-es évek elején a TSZ-ek nyomatták az anyagot. A BIO boltban nem lehet ellenőrizni semmit, és amit nagyobb volumenben termelnek... Tisztességesebb lenne, ha az igazat írnák rá, hogy a szabályok szigorú betartásával a környezet és emberkímélő integrált vegyszerhasználat szerint termesztik azokat a zöldségeket.
Nem is a vegyszer a fő gond, hanem a mennyiség, az összetétel és az idő (felszvódási, ható...) nem megfelelő használata a küllem kedvéért : evil :
Na most előjött belőlem az agráros :-(
Őszintén szólva a kiskerteknél is kicsit szkeptikus vagyok, hogy soha semmit, de talán még van ilyen. A nagyim kiskertje is ilyen volt, igaz kemény 100 m2 volt az egész és sajna már nincs sem kert, sem nagyi :-(

tjuca
 
 


sziasztok,

Lányok, most csak gyors bekukk, olvasgatok, köszönöm a segítséget kajcsi ügyben, vannak ++++++++++ változások, igyekszem jönni, csak hó eleje van és bérszámfejtés, meg miegymás :( rémes :evil:

amiért főleg most jöttem:

Duddu híradó

Jól vannak a Lányok is meg Ő is, köszön minden drukkot és puszil mindenkit. Mindenki egészséges, otthon vannak, egyelőre van mág segítsége. Lányok szopiznak, folyik a belerázódás a hétköznapokba :)
Mondta, h igyekszik jönni, amint tud, egyelőre nagyon elfoglalt :) (nem is értem, miért... :roll:


na jövök picit később...

addig megírnátok, hogy babacuccost ha nem babamosóporral, akkor milyen sensitive mosóporral mostok?

puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok!Először is,Anikó!Nagyon örülök az ÓRIÁS gyöngyszemednek! :lol: Mondtam,hogy nincsen semmi gáz,és nem is lesz!Tudod!POZITIV HOZZÁÁLLÁS!! :wink:
Timika!Privi ment! :)
Adriana!Köszi a biztatást!Ádival szinte minden nap "megbeszéljük",hogy segit majd anyának (Úr Isten,de furcsa ezt magamról leirni!)Tehát biztos vagyok benne,hogy fog is segiteni! :wink: És kitartok amellett,hogy TOVÁBBRA SEM FÉLEK!!
Csibe!Mindjárt itt a VÉGE!! :lol: Már biztos jól lennt van a pocid,ugye??Nagyon izgi a dolog!! :wink: És Te,hogy állsz ezzel a FÉLŐS dologgal?Nem félsz?Ugye nem??!!
Jucmuc!Nagyon jók a képek! :lol:
Pupy!Én itt vagyok (Újra!),és Te??
Angie kismama,te hol vagy?

Kép
bea27
 
 


Sziasztok lányok! :D

Adriana! :D
Megismertél minket?
Nagyon szuper képeket csinált az a fiu és Marcit még több helyre is betették!

Jucmuc! :D
Holnapra megadrukk! Kép
Nagyon jok a képek!
Te milyen helyes mosolygos lány vagy! :D

Rolly! :D
Nagyon boldog születésnapot kivánok! Kép

Timika! :D
Kristofnak jobbulást!
A Johnsonnak van egy légzéskönnyitő habfürdője nekünk az nagyon bevállt anno mert kitisztitja a kis noziját!Zöld szinű a doboza!

Hangyi! :D
Nagyon köszönöm!

Brill! :D
Beszéltem ma a doktornővel és igazábol a te orvosoddal is és a másik dokival is dolgozott együtt és mind a kettőt nagyon jonak mondta!Te már hivtad a nögyogyászod?

Bea! :D
Nagyon szépen köszönöm!
Aranyos vagy!

Borso! :D
Köszönöm szépen!
Most nagyon jol vagyok! :wink:

Junko! :D
Teljesen érthető hogy feszült vagy!
Felörlik az ember idegeit ezek a dolgok,föleg hogy sokszor akadályokat görditenek elé!
De most már nagyon sinen vannak a dolgok és 10-e is itt van!!!!

Unique! :D
Ari vagy köszönjük a hiradot Duddurol!
Én is irtam rola egy pár napja mert elkaptuk egymást msn-en csak akkor robbant ki a Mátra botrány és szerintem mindenki figyelmét elkerülte! :?

Évi! :D
Virág milyen kis édes?!
Gyönyörű kislány!

Csibe! :D
Nagyon sokat gondolok rád!
Tegnap reggel mikor felkeltem te jutottál eszembe!
Nagyon szoritok!!!

Nárcisz! :D
Hogy vagy ma?
Én még nem tudtam letölteni de nekiugrom!

Kacsa! :D
Köszönöm szépen!

Juca! :D
Hol van a baba-mamaklub?

Anita! :D
Köszönöm jol vagyok!
Biorezonanciára én is jártam a Poliklinikára a Lehel uton!
De nekem sajnos segiteni nem tudtak viszont a doktornő diagnoztizálta elöször a progi hiányt!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Jucmuc: jok a kepek, sugarzol rajtuk :wink: Kosz a jokivansagokat:)

Brill, Juca, koszonom az infokat, mar csinaltam is egy atlagot :roll: Nekem 26-an lenne a 6 het...addig sok van, es valoban vanszorognak a napok. Na de csak eltelik valahogy, aztan irany a doki bacsi:) ja, Brill, kontrollon voltam mult het csut., akkor allitolag mindent okesnak talalt a bacsi:) Akkor volt eltelve 2 het.

Aniko! Nagyon jo hirekkel jossz, remelem kep is lesz hamarosan, lassuk mar azokat a kis praclikat:) Most mar gondolom kicsit megnyugodtal.

Pusszancs, megyunk vasarolni, lehet kesobb meg bekukk:)

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Örülök a Gyöngyszemednek, és hogy te is ilyen boldog vagy! :D

Juca!
Köszi az infót!Hát igen elég drága, de a minőséget meg kell fizetni.
Szóval akkor ti meg vagytok elégedve vele?Ha mégegyszer kéne venni, akkor is ezt a típust vennétek?Ma megnéztem megint, és tényleg nagyon jónak tűnik, főleg miután összehasonlítottam más babakocsikkal.
Érdekes lehett a baba-mama klubb. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Többiektől OFF Dunakeszi helyi pletyók következnek :-)

Anikó!

A védőnői körzetek:
http://www.dunakeszi.hu/gyermekrendelok.html :wink:
amíg el nem felejtem

A klub:
http://www.alagiplebania.hu/
Ami nekem nagyon furi volt, hogy semmilyen vallásos kapocs nem volt. Lehet, hogy nem mindig van így, de most semmi nem volt. Nagyon tip-top a plébánia, maga a terem, és az udvaron van hinta meg egy mini játszótér, meg egy böhöm nagy rottveiler (így kell írni?), ami áll. egy birka álruhában
:twisted:
Odafelé gyalogoltunk, na visszafelé már vonattal jöttünk 8)
Kinyomoztam a védőnő nevét: Kékesiné Benyó Márta, na ő biztosan nem az az elhanyagolós fajta :wink:
Jövőhéten kiszagolom, hogy mik lesznek, lehet, hogy akad olyan is, ami érdekelhet, lehet, hogy nem, majd meglátjuk :wink: Mondjuk voltak, akik rém lelkesen jegyzeteltek. Ez a dokinő akar tartani egy olyat, ami főleg a szülés előtt és közvetlenül utána a nőket érinti. Meg a múlt héten volt egy csaj a Heim Pálból szoptatási tanácsadó. Na őt szívesen meghallgattam volna, áll. nagyon jó volt. Majd meglátom milyen, kimozdulás szempontból már jó.
Egy hete még voltak fenn képek, biztosan frissítik, meg természetesen most Kingáról is lőttek egy-két képet, kell az archívumba :-).

ON

tjuca
 
 


Sziasztok!

Brill!
Ne ijesztegess a hidegfronttal!
De tényleg itt a szerda, most megyek mindjárt ctg-re, holnap reggel meg uh-ra a doktornőhöz!Kíváncsi vagyok már nagyon!

Anikó!
Gratulálok kis pöttömödhöz! :lol:
Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk!Higgyétek el, ezek sok erőt adnak, hogy így drukkoltok!

Junkó!
Lehet az álom lassan beteljesül...
Valószínű már kérdeztem, a Kaáliban a dokihoz, v. a doktornőhöz mentek?

Bae!
Hogy félek-e?Persze!
De nem szoktam ezen rágódni, másfelé terelem a gondolataim, elég lesz akkor, amikor ott leszek!

Nárcisz!
Tegnap apával megnéztük a Ng filmet! Nagyon érdekes és hasznos volt!

Lassan indulok ctg-re! Mindenkinek puszi! Holnap jövök!
(Ha bent nem tartanak! :wink: )

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Sziasztok!

Aniko!
Beszéltem már a dokimmal, hétfőn reggel megyünk hozzá Apával. :D (UH!!! :wink: )
Nem is tudtam, hogy a doktornő is dolgozott a Szabolcsban...
Örülök a dokik "jó" ninősítésének! :wink: Ha kell, megszerzem a másik telefonszámát is... :wink:

Unique!
Köszi a Dudu híreket! :wink:

Nomi!
Lehet, hogy írtad is a kontroll vizsgálatot... :roll: Talán még reagáltam is... Memória! Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Sziasztok Lányok!
Hú, megpróbálom összeszedni magamat. Totál bahavaztam és alig térek magamhoz. Ezen a héten még minden nap vissza kellett valamiért mennem a régi helyemre. Ma éppen azért, mert audit van a cégnél, és mivel a munkámat senki nem tudta átvenni olyan szinten, hogy az auditoroknak jól elő tudja adni, ezért mozgósítottak engem, mintha még mindig ott dolgoznék. Nem is okozott gondot a dolog, mert kisújjból ment minden. Aztán persze ott ragadtam, mert felvettek egy kislányt a titkárságra, aki majd besegít a munkában, és ha már ott voltam, akkor megkértek, hogy mutogassam meg neki a rendszert.

Fogalmam sincs, hogy hogyan tudok válaszolgatni azoknak, akik írtak nekem. Megpróbálok, és előre is bocsi, akinek esetleg nem sikerül.

Bogárka!
Tök jó, hogy már jobban vagy (lelkileg). Remélem, visszaáll a szervezeted a rendszeresbe. Én egész jól vagyok, elvileg május 20-ra leszek kiírva. A hormoneredményeidér pedig nagyon drukkolok, hogy jók legyenek.

Brill!
Így akkor hánytól lenne neked jó? Nekem később is jó, ha neked nem gond. De nem eröltetem, mert nem akarom, hogy rohanj, és emiatt stresszelj. Holnap megbeszéljük. Majd hívlak.

Anikó!
Nagy gratula az óriásbébihez. Úgy örülök, hogy minden rendben. Marcika mikor lesz beavatva?

Csibe!
Már csak napok, órák kérdése, és veletek lesz a kis Gábor! Biztos nagyon izgulsz, de látom, hogy emellett aktív babanetező vagy. Használd ki, mert gondolom, hogy a szűlés után ez már nem így lesz. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Évi79!
Érthető, hogy hiányzunk. De most Virágnak van nagy szüksége rád. Nagyon édes a kis csaj.

Évi77!
Mintha lelassultál volna? Dórika bepörgött? Gondolom, ahogy nő, egyre kevesebb az alvásigénye, és így anyuci már nem netezhet kénye-kedve szerint.

Jucmuc!
Megnyugodtam! Megyek a talira. Majd ha közeledik, kitűzzük a napot! Holnapra mennek a drukkok! Én bízom benne, hogy negatív eredményt kapsz. Jók a képek!

Cs.Heni!
Én még mindig annyira boldog vagyok, hogy bejött a megérzésem. Most biztos romantikáztok kedves férjeddel. Boldog szülinapot neki! Várunk vissza!

Sz.Heni!
Nálatok hogy áll a dolog? Mikor indul élesben a dolog?

Anitta!
Mikor lesz az inszem? Lehet, hogy már írtad, csak elkerülte a figyelmemet. Bocsi, ha duplán kérdezek.

Syry! Niki!
Nagyon eltüntetek! Mi újság?
Niki! Még mindig nincs netetek?

Pankaa! Kacsa!
Nálatok minden rendben?
Pankaa! mozog már a babód? Nemét mikor tudjátok meg?
Kacsa! Róka család még mindig betér vagy már békén hagy? Én elküldtem őket a francba :) Szót is fogadtak :D

Nárcisz!
Sajnálom ezt a fránya epedolgot. Hogy megy a mozgás? Gondolom, se ülni se feküdni se állni, sehogy sem jó már.

Juca!
Bevallom hősiesen, hogy a hosszú írásaidat nem tudtam átolvasni, mert amit írsz, annak mindig tartalma van, és azt nem lehet csak úgy átfutni. Majd rászánom magam, és alaposan kivesézem. Na a babakocsi praktikus tanácsokon mégiscsak megakadt a szemem. Hat a terep miatt nekünk a nagy puha kerekű fog kelleni. Remélem, találunk megfelelőt. Anyu beígérte már évekkel ezelőtt, hogy az unokájának ő fogja megvenni a babakocsit. Anyósomék pedig az ágyat, pelenkázót állják. Jaj, már csak ott tartanánk.
Megnyugodott a lelked valamennyire, vagy még mindig emészted a történteket?

Virág!
Merre vagy?

Valér!
Már nagyon régen akartam neked írni, hogy annyira boldog vagyok, hogy a párod visszament. Ezt tök jó!! Akkor várunk továbbra is, és hátha hamarosan újból beindul a projekt. Én nagyon drukkolok.

Zsúka ???
Pupy ???

Duddu!
Édesek a lányaid. Örülök, hogy minden rendben, és hogy a szopi is megy.

Bea!
Ne hallgass meg semmi rémtörténetet. A te eseted úgyis más lesz, egyedi, ahogy mindenkié.

Azt hiszem, ennyi fért a mai napba.

Puszó MINDENKINEK!
Vendég
 


Angie!

Már kb. egy hónapja érzem a mozgásait, a nemét talán megtudjuk a pénteki uh-n! :D
Te jól vagy?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Angie!

Köszi az érdeklődést. Még mindig itt vendégeskedik a róka falva. Utoljára szombat éjfélkor találkoztunk, de ma is elég vacakul voltam. Egyre szűkül a kör,a mit enni tudok, már emiatt is szenvedek, mert egyfolytában azon agyalok, hogy mit egyek ...
Du. a szomszédasszony atommód megvígasztalt, közölte, hogy ez félidőig eltart! Köszi! Tudom, hgoy van rá esély, de azért mégse kéne így kimondani!!! :(

Neked kitartást a melóhoz!!!

kacsa14
 
 


Timika!

Sajnalom, hogy Kristof megfazott! Mielöbbi gyogyulast kivanok neki! :D

Borso!

Köszönöm, aranyos vagy! :D Spanyolorszagban, Andaluziaban keszültek tavaly szeptemberben.
Nagyon szep hely, barmikor visszamennek oda! :D

Junko!

Köszönöm, nagyon rendi vagy! :D Holnap majd megirom milyen volt. :shock:

Neked is csak nyugodsagot kivanok, kitartast, mar a vervetel megvolt, közelebb vagy egy lepessel! A hangulatingadozas lehet a hormonok jateka is. Nalam legalabbis igy szokott lenni. A mensi elötti kb. 10 napon bizony sokszor elviselhetetlen vagyok. :twisted:

Juca!

Elmentettem az infokat a babakocsirol, meg jol jöhet majd amikor eljön az ideje! :)

Elkepzeltem Kingat ahogy produkalta magat tegnap! :D Biztos büszke voltal ra!
Jo dolog ez a baba-mama klub, remelem itt is van valami hasonlo.

Aniko!

Annyira örülök a boldogsagodnak! :D Mar ket honapos a baba! Gratulalok megegyszer!!! :D
Naggyyon nagyon köszönöm a drukkokat is! :D Köszi a kepdicseretet is! Spanyolorszag Neked is tetszik tudom! :D

Adriana!

Köszönöm szepen, aranyos vagy nagyon! :D
Anagyon de nagyon szeretnem, hogy minden rendbe jöjjön nalatok!

Rolly!

Nagyon sok boldogsagot kivanok Születesnapod alkalmabol!!! Puszi :D :D :D :D

Csibe!

Hogy vagy draga? :D Mi volt a ctg-en?

Unique!

Köszönjük Rekarol a hireket! :D

Angie!

Nagyon köszönöm Neked is! Szegeny, jo sok dolgod van es meg audit is 8) Meg jo, hogy ott voltal, gondolom letagloztad az auditorokat! :lol:


Nomi!

Köszönöm, edes vagy! :D Hogy erzed magad? Jobb egy kicsit igaz?

Bea!

Köszönöm szepen neked is, nagyon rendi vagy! :D
Hetvegen irtam Neked lehet, hogy elkerülte a figyelmedet. Az ‘elüldözöddel’ kapcsolatban. :lol:

Brill!

Nagyon-nagyon köszönöm! Annyira rendes vagy! Holnap reggel 8-ra kell ott lennünk, innen kb.50 perc autoval. 6-kor kelek (ha addig birok aludni :shock: ) gyors zuhany, keszülödes aztan indulunk.
A radiologiara kell menni a beutaloval, 2-es szoba.
Utana jövök elmeselni mi volt.

Nagyon jo erzes olvasni, hogy minden rendben veletek! Es ez igy is marad!!!
Puszi

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Kép

Aniko
Köszönöm!! Brill írta, hogy gratuláltál a szülinapomon, nem lett volna szívem ezt nem megköszönni. Nagyon jólesett. :P (Köszönöm a jelet! Igaz, Brill? :wink: )

Jucmuc
Köszönöm!!

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Rolly! :D :D :D

Virag helyet ezt küldöm Neked:
Kép

Puszi

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Csibe!
Nem akarlak ijesztegetni... :wink:
Ctg eredmény? Gondolom küldtél volna sms-t, ha benntartanak...
Holnapi UH-hoz drukk! :D

Jucmuc!
Már most indítom a drukkokat!!! Kép Biztos, ami biztos alapon... Kép 8-tól extrák mennek Kép !!!
Vigyázzatok az úton!
Várom a híreket.

Kacsa!
Továbbra is mondom...almakompót! :wink: Nálam működik! :wink: Igaz én még "csak" émelygésre fogyasztom... :lol:

Rolly!
Jó a mici-maci... Kép Nem "páncélos", de érthető! :wink:
Látod, pedig ide be sem írtam a köszöntést... :wink: Most legalább érzed, hogy gondolunk Rád! :wink:

Aniko!
Gyöngyszemfoto???

Nárcisz?

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Szia Lányok!

Tudom, ezer éve nem jelentkeztem és sokan az újak közül azt sem tudják ki vagyok. :oops: :oops: :oops:

Nagy gratula az új Babásoknak! Angie, Anikó, Brill, Cs.Heni :D :D

Sajna nagyon kevés időm van. 3 hete visszamentem még csak 4 h-ban dolgozni GYES mellett és még javában folyik az építkezés is. Lujza velünk alszik már egy ideje és este igényli, hogy meséljek, együtt feküdjünk le stb, aztán persze én is elalszom vele. Reggel meg korán kelek,mert nem helyben dolgozom és még el kell utaznom 25km-t. Régebben mindig akkor neteztem, amikor Ő elaludt. A baba még nem jött össze. :( Ez az első hónap, hogy nem csinálok semmit. Még a hőmet sem mérem.


Felületes visszaolvasás után láttam, hogy mi történt Mátrával, bár még nem világos teljesen. :roll: Én ezt nem értem. :roll: Ennyire nem lehet félreismerni valakit. Szerintetek minden hamis volt vele kapcsolatban?? Nem jelentkezett még?


A babaetetés témához: én 6 hónapos koráig csak anyatejet adtam. A Kismama decemberi számaiban szokott lenni naptár és ahhoz mindig van egy táblázat, amelyben hónapról hónapra le van írva,hogy mit mikor lehet bevezetni anyatejes és tápszeres babákra szétbontva. Ajánlom .

Puszi Mindenkinek. Igyekszem többet jönni.

Kép
Kép
sosi
 
 


Anikó!

Szuper szuper, gratulálok a bébihez és most már tessék azonnali hatállyal megnyugodni. Én bevallom elfelejtettem, hogy tegnap voltál UH-n. :oops:

Jucmuc!
Hajrá, várjuk a híreket.Én amondó vagyok, hogy nem találnak gondot nálad.
Ja-ja 20-20 cn nálam is megakritikus. Csak sajnos most már nemcsak ezek a napok, hanem minden nap. :( De nem panaszkodom, bár az is igaz, hogy igazán a férjem szegény, meg a kolleganőm tudna

Juca!
Nagyon jó csaj ez a Kinga. Most bocs a hasonlatért (hö hát egyenlőre nekem ilyenem van :)) de olyan lehet mint az én kiskutyám. Az is baromi nagy színésznő.

Angi!
Hú neked most jó összejött ez a sok munka. Kérlek azért kíméld magad amikor csak tudod.

Csibe!
A dokinőhöz. Eleve hozzá jelentkeztem de a mi dokinőnk is a dokinőt javasolta, mert az a dokinő a mi dokinőnk dokinője. Remélem érted. :shock:
Holnap elméletileg én is megyek be, majd sasolok.

Sosi!
Sajnálom, hogy még mindig nem jött össze.
Vendég
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Rolly!

Tegnap este már nem volt időm :-(
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

tjuca
 
 


:cry: :cry: :cry:

Game over, kész, feladom.
Elegem van az egészből...Ezt képtelenség ép ésszel kibírni. Nem alszom, nem eszem, kinek jó ez?

Borzassztóan sajnálom lányok, de nekem már nincs itt helyem ebben a topikban. Ez nem erről szól, mást meg úgysem tudnék mondani...

Kívánom továbbra is a legjobbakat mindenkinek. Babázzatok, babásodjatok!

sziasztok

:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
adriana
 
 


Adri!

Nagyon sajnálom. Ebben nem tudok segíteni. Viszont ne mutasd magad nagyon vidámnak, meg tökéletesnek Levi előtt, mert megérzi. Amikor a szüleim váltak, mi mindent érzékeltünk, pedig nem akarták. Kitartás! Kérd a szüleid segítségét, és ha segít, írj akár nekem, akár másnak, akiben bízol, kedvelsz.
Hidd el ki fogsz lábalni ebből az egészből, és Leviből is egy nagyszerű kiskrapi lesz!!!

tjuca
 
 


Adriana!Mi a baj??Miről maradtam le????

Kép
bea27
 
 


Csak beesek egy pár szóra:

Anikó, Brill, nagy-nagy gratula a babócákhoz! Egyszerűen még most is elképedek azon, hogy milyen iszonyú iramban nőnek :)

Timi!

Kristófnak jobbulást! Remélem gyorsan túl lesztek rajta!

Angie!

Köszi a hiányolást, alig van időm a gép elé ülni :( Tegnap egész nap "konyhafogságban" voltam. Pipinek gyártottam ebédet, husit főztem, turmixoltam, fagyasztottam, aztán ami ebédünket főztem, mert jött az unokahúgom hozzánk látogatóba. Itt tanul Pesten, koleszban lakik, és ki volt már éhezve csóri egy kis "rendes" kajára :)

Juca!

Eeeeez igen, Kinga nagyon ügyi! Klassz lehetett a baba-mama klub :)

Jucmuc!

Neked nagy drukk a HSG-hez mára!

Rolly!

Boldog szülinapot!

Adri!

Nagyon sajnálom, de érthető a döntésed... Kívánom, hogy mielőbb rendeződjön az életetek!

Rohanok tovább pakolok, mosok, vasalok, teregetek, csomagolok, mert holnap elutazunk, és csak jövő vasárnap leszek legközelebb. Anyuéknál lesztünk a Dórival egy hetet, mert apa Prágában konferenciázik. Azért még indulás előtt próbálok benézni!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Dorci és a spenót :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


sziasztok!

csak gyorsan és egykézzel, szörnyű hajnalunk volt, fél négykor arra ébredtem, hogy a gyerekem fuldoklik a visszabukott tejcsitől, gyorsan felkaptam, ezután kb. 10 mp-ig nem vett levegőt... :( aztán nagy nehezen kapott levegőt, majd félórát sírt, utána egy óóóóóóóóriásit büfizett, de visszaaludni csak hatkor sikerült...

este jövök bővebben ne haragudjatok, h most csak ennyi voltam!

pussz!

Kép
Kép
norwell
 
 


Kedves Lanyok! :D

Elöször is MINDENKINEK nagyon szepen köszönöm, hogy gondolt ram es, hogy szoritott nekem! :D

Atjarhatoak a petevezetöim!!! :D :D :D :D :D

Szeretnem azt irni, hogy nem fajt, de sajnos nekem borzalmasan fajt amikor a katetert felhelyeztek.
Az is igaz, hogy nekem egy sima citologiai kenetvetel is mindig fajni szokott. A doktornö ki is volt akadva rajtam rendesen, akkorat sikitottam. Aztan a kontraszt anyag bevitel csak az eljen fajt de az valahogy mas jellegü fajdalom volt, sokkal elviselhetöbb. Volt a folyoson egy masik asszony, szegenykemre biztos raijesztettem mert mondta a ferjem, hogy kihallatszott a nyivakolasom meg ugy is, hogy a vizsgalo es a folyoso között van a vetközö.
Az egesz vizsgalat kb.10-15 percig tartott, utana mondta is rögtön a doktornö, hogy minden rendben, atjarhatoak. Kb. 10 nap mulva kell vissza mennünk a leletert akkor fizetjük a ticket-et, 36.15 Euro! Aztan megbeszeljük a tovabbi teendöket. De addigra a ferjemnek is aktualis lesz (okt.16) a spermiogramma+ swim-up vizsgalat.
Hat ha az inszem is ehhez hasonlo akkor nagyon fel kell kötnöm a gatyamat!

Lanyok, akinek volt mar H.S.G.-je es inszemje is tudnatok rola mondani valamit? Ja, es a vizsgalat utan kb. meg egy olyan fel oraig nagyon fajt ott lent, es hanyingerem is volt es falfeher voltam.
De meg akkor is, amikor igy szenvedtem azt mondtam, hogy megerte, es megköszöntem az Istennek, hogy vigyazott ram es, hogy minden rendben.

Azota verezgetek egy kicsit. Viszont alvadt darabok is jönnek ki belölem (bocsanat).
Szerintetek ez a mnyh-abol jön? Es igy van meg eselyem ebben a honapban? Ugyanis 1-2 napon belül ovulalok es nem szeretnem elszalasztani ezt a honapot.

Köszönöm megegyszer mindenkinek!
Most csak magamrol irtam ne haragudjatok, majd visszaolvasok es jelentkezem!

Puszi mindenkinek! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Jucmuc!
(Olyan sokszor benéztem már...)
Túl vagy rajta! Az eredményhez gratulálok! :D
Nagyon sajnálom, hogy fájt a vizsgálat... :( De a hibátlan eredmény biztosan kárpótol! :wink:
Nekem 1 pecsétélésem volt a vizsgálat után..., viszont a kontrasztanyag nyomaival másnap is találkoztam...
Pihenj le!

Norwell!
Szegénykéim! :(
Most már oké minden, ugye?

Adri!
Nagyon szomorúan olvasom, amit írtál... :cry:
Kívánom ezutánra a legjobbakat Nektek!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Juci!

Örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton, és, hogy jók az eredményeid!
Pihengess!
Nem kell hősnek lenni, nem vagyunk egyformák. Nekem a fogorvosnál kellene hangtompítós szoba néha, pedig felnőtt ember vagyok, de ha fáj, akkor fáj
:evil: ja és a kenetvételkor én is húzom a számat, ha nem "finoman" csinálják :roll:

tjuca
 
 


Sziasztok lányok!

Picit elfoglalt voltam az utóbbi időben.

Rolly!
Boldog születésnapot, így utólag is :lol:
Kép

Adriana!
Úgy godnolom, hogy álszentség lenne azt mondani, hoyg itt mindenkivel minden rendben. Gyere nyugodtan, és igenis beszéljük meg a problémáidat, mert ezért vagyunk. Elég furcsa lenne, ha itt mindenki csak arról írna, hogy minden rendben van, és minden tökéletes. Ez így neked is jobb, hiszen megnyugszol, kibeszéljük. Szeretném, ha jönnél, és igenis, amíg gond van, addig panaszkodnál. Az élet ilyen.

Anikó!
Annyira örülök nektek :) Szuper, hogy a szívecskéje dobogott. :) Megnyugodtál egy picit?

Angie!
És te hoyg érzed magad?
Hát amozgás már neéz nagyon. tegnap sétáltunk, de azt hittem kipurcanok, borzalmas....


Junkó!
Igen köv UH jövő héten, de szerintem nem a magánrendelőbe megyünk így nem lesz felvétel. A MÁV-ban nem jó a felvevő. Bár hátha :)


Norwell!
Szegény drága babóca. Gondolom, hogy megijedtél, de nem lesz semmi baj.
Igen sikerült dokit találnom. 50%-ban szoktak nála az ikresek normál úton szülni. Először elkezdjük, ha megfelelek a feltételeknek, és a szülés ütemétől függően dönt a további srsomról. Igaz magánrendelésre járok hozzá, fizetek, de szerintem elég elviselhető az ár. Plusz végre normálisan megvizsgál.

Jucmuc!
Örülök nagyon az eredményednek, ez nagyon szuper :)


Juca!
A szülőszobán mutogattam a dokimnak, hogy én a mögé az ajtó mögé szeretnék kerülni. Részéről semmi akadálya :)

Nomi!
A félnet le is mentheted, ha szeretnéd. Job egérgomb, cél mentése más néven, és ahová szeretnéd. Jó szórakozást.
Köszönöm kérdésed. picik jól vannak. nagyon szeretik magukat produkálni Apának. Tegnaptól már ki tudom tapintani egyes alkatrészeiket is, ami külön csoda volt az életemben. Ezt kívánom neked is mihamarabb.
Ti mikor kezdhetitek el a projectet újra?

Évi79!
Köszi a képeket. Babóca nagyon aranyos :) Főleg, ahol keresztbe van fordulvaa kiságyban :)
Ja és folyadékot pótolni nem kell a babának, amíg szopizik, bár régebben ez volt afelállás. Még kánikulában sem szükséges pótolni :)

Tina!
Olvastam a beírásodata vendékkönyvbe, aranyos vagy :)
Jobb egérgomb, vél mentése más néven, és értelemszerűen :)

Annácska!
Terhesség utánra gondoltam, hogy ne legyek olyan petyhüdt :)

Brill!
Köszi a lányok jó vannak. Már mndkettejüket érzem nagyon, és ez nagy boldogság számomra :)

Panka!
Akkor a film megvan ugye? És így nem kell CD-znünk sem. Ahogy néztem, elég jó a felbontása, nem is olyan vészes, és a hang is jó minőségü :)

Kép
narco
 
 


Sziasztok!

Én is épp a minap győzködtem egy 28 éves okos-értlemes barátnőmet, hgoy sem a fogorvos, sem a nőgyogyis rákszűrés nem fáj, legalábbis nem vészes!

Én, amióta a fogdoki szurit ad, nem félek. Jó, a gyökérkezelés kicsit necces, de a töméssel, húzással már egész jól megbarátkoztam.

A kenetvétel meg nekem csak kellemetlen, de nem fájdalmas. Most néha a hüvelyi UH fejjel gyűlt meg a bajom, de már lehet, hgy tudat alatt is annyira zárva tartom az altájam, nehogy kiessen Pöttöm, hogy ez okozta a gondot!

[i]Jucmuc![i]

Gratula a szép eredményhez! Nem lehet mindneki hős! És a fájdalomtűrésünk sem egyforma!

Én múltkor vérvétel után égtem, mert mondtam a csajnak, aki utánam jött, hogy tök jól vették a vért, meg sem éreztem, erre kijött és közölte, hgy neki vérvétel még sosem fájt ennyire ...

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Norwell!
Hát ez elég rosszúl hangzik, szegény Kende biztos megijjedt, hogy álmában hirtelen nem kap levegőt!Meg persze te is megijjedtél.De ő már biztosan elfelejtette, te meg kipihented magad.

Nárcisz!
Igen, láttam a filmet, köszönöm, megvan a gépen is. :D

Évi!
Én is nagyon szeretem a spenótot!Kellemes üdülést nektek a jövő 7re!

Jucmuc!
Örülök az eredményhez!Nagyon hős voltál, a kiabálással meg ne is törődj, én is jártam már így, sajnos.Dehát legalább ennyi vígasz járjon, ha már kínozzák az embert.Szerintem is pihengess még, de hogy ezt a hónapot ki kell-e hagyni ez miatt, nem tudom, a dokid biztosan megmondja, bár én szerintem ha pár nap múlva lesz pé.-d, akkor is ha megfogan a petesejt, jó pár nap még a beágyazódás, addig regenerálódhat a méhnyh.De ezt csak én gondolom így.

Rolly!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Lányok!
Megvan az AFP eredményem, ami NEGATÍV!!!Holnap reggel megyünk uh-ra!Már nagyon várom! :D

Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!
Szep esos napra ebredtem ma...de talan a hidegfront meghozza Csibe babajanak a kedvet a kibujashoz. szoritok nagyon neked, Csibe-mama!

Rolly: en mindig olyan figyelmetlen vagyon...BOLDOG SZULINAPOT igy utolag is...:)

Adri: sajnalom, hogy elmesz...pedig ugy remenykedtem, hogy minden rendben lesz veletek. Azert ne add fel, a Joisten mindig ad erot a tovabblepeshez. ha gondolod, nyugodtan ird ki magadbol a banatot. Nem vagy soha egyedul, ne feledd!

Aniko! nagyon varom mar azt a fotot!:)

Jucmuc: ennek a hirnek nagyon kell am orulni! Hajra, van remeny!

Nem tudom ki kerdezte, hogy mikor folytatjuk a probalkozast:) Ha minden rendben velem lelkileg es testileg is, remeljuk, hogy hamarosan. De csak ha minden a legnagyobb rendben, mert egy ujabb veteles nem tenne jot sem a testemnek, sem a lelkemnek. Talan szep karacsonyi ajandek lenne egy ketcsikos teszt, te nem akarunk semmit sem elsietni:)

Na, megyunk egy uj porszivot nezni, ebben a szep esoben az embernek kedve szottyan vasarolgatni...az asszonynak nem, na de ez van. Nem tur halasztast:)

Legyen szep napotok! Csibe, gondolok ratok!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?