Sziasztok Lányok!
Hú, megpróbálom összeszedni magamat. Totál bahavaztam és alig térek magamhoz. Ezen a héten még minden nap vissza kellett valamiért mennem a régi helyemre. Ma éppen azért, mert audit van a cégnél, és mivel a munkámat senki nem tudta átvenni olyan szinten, hogy az auditoroknak jól elő tudja adni, ezért mozgósítottak engem, mintha még mindig ott dolgoznék. Nem is okozott gondot a dolog, mert kisújjból ment minden. Aztán persze ott ragadtam, mert felvettek egy kislányt a titkárságra, aki majd besegít a munkában, és ha már ott voltam, akkor megkértek, hogy mutogassam meg neki a rendszert.
Fogalmam sincs, hogy hogyan tudok válaszolgatni azoknak, akik írtak nekem. Megpróbálok, és előre is bocsi, akinek esetleg nem sikerül.
Bogárka!
Tök jó, hogy már jobban vagy (lelkileg). Remélem, visszaáll a szervezeted a rendszeresbe. Én egész jól vagyok, elvileg május 20-ra leszek kiírva. A hormoneredményeidér pedig nagyon drukkolok, hogy jók legyenek.
Brill!
Így akkor hánytól lenne neked jó? Nekem később is jó, ha neked nem gond. De nem eröltetem, mert nem akarom, hogy rohanj, és emiatt stresszelj. Holnap megbeszéljük. Majd hívlak.
Anikó!
Nagy gratula az óriásbébihez. Úgy örülök, hogy minden rendben. Marcika mikor lesz beavatva?
Csibe!
Már csak napok, órák kérdése, és veletek lesz a kis Gábor! Biztos nagyon izgulsz, de látom, hogy emellett aktív babanetező vagy. Használd ki, mert gondolom, hogy a szűlés után ez már nem így lesz. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Évi79!
Érthető, hogy hiányzunk. De most Virágnak van nagy szüksége rád. Nagyon édes a kis csaj.
Évi77!
Mintha lelassultál volna? Dórika bepörgött? Gondolom, ahogy nő, egyre kevesebb az alvásigénye, és így anyuci már nem netezhet kénye-kedve szerint.
Jucmuc!
Megnyugodtam! Megyek a talira. Majd ha közeledik, kitűzzük a napot! Holnapra mennek a drukkok! Én bízom benne, hogy negatív eredményt kapsz. Jók a képek!
Cs.Heni!
Én még mindig annyira boldog vagyok, hogy bejött a megérzésem. Most biztos romantikáztok kedves férjeddel. Boldog szülinapot neki! Várunk vissza!
Sz.Heni!
Nálatok hogy áll a dolog? Mikor indul élesben a dolog?
Anitta!
Mikor lesz az inszem? Lehet, hogy már írtad, csak elkerülte a figyelmemet. Bocsi, ha duplán kérdezek.
Syry! Niki!
Nagyon eltüntetek! Mi újság?
Niki! Még mindig nincs netetek?
Pankaa! Kacsa!
Nálatok minden rendben?
Pankaa! mozog már a babód? Nemét mikor tudjátok meg?
Kacsa! Róka család még mindig betér vagy már békén hagy? Én elküldtem őket a francba
Szót is fogadtak
Nárcisz!
Sajnálom ezt a fránya epedolgot. Hogy megy a mozgás? Gondolom, se ülni se feküdni se állni, sehogy sem jó már.
Juca!
Bevallom hősiesen, hogy a hosszú írásaidat nem tudtam átolvasni, mert amit írsz, annak mindig tartalma van, és azt nem lehet csak úgy átfutni. Majd rászánom magam, és alaposan kivesézem. Na a babakocsi praktikus tanácsokon mégiscsak megakadt a szemem. Hat a terep miatt nekünk a nagy puha kerekű fog kelleni. Remélem, találunk megfelelőt. Anyu beígérte már évekkel ezelőtt, hogy az unokájának ő fogja megvenni a babakocsit. Anyósomék pedig az ágyat, pelenkázót állják. Jaj, már csak ott tartanánk.
Megnyugodott a lelked valamennyire, vagy még mindig emészted a történteket?
Virág!
Merre vagy?
Valér!
Már nagyon régen akartam neked írni, hogy annyira boldog vagyok, hogy a párod visszament. Ezt tök jó!! Akkor várunk továbbra is, és hátha hamarosan újból beindul a projekt. Én nagyon drukkolok.
Zsúka ???
Pupy ???
Duddu!
Édesek a lányaid. Örülök, hogy minden rendben, és hogy a szopi is megy.
Bea!
Ne hallgass meg semmi rémtörténetet. A te eseted úgyis más lesz, egyedi, ahogy mindenkié.
Azt hiszem, ennyi fért a mai napba.
Puszó MINDENKINEK!