Sziasztok Csajszik!
Úgy tűnik a Gynevac nem okozott problémát, nem fáj... semmi. Köszönöm azért az ötleteket és a dícséreteket!
Zsofian!
Minden ijesztgetés nélkül, nekem is szúrt a leszívás után, én hipereztem. Nem ártana megnézetni UH-on.
Lola!
Nekem ajánlotta a Kaális dokim a Gynevac-ot. Azt mondta, ne várjak csodát, de segíthet egy esetleges rejtett gyulladás, vagy ilyesmiben. A férjemnek is kell adatni. A pasiknál részben a spermaképen javít6, illetve azt mondta a nővérke, hogy azért szokták mindkét félnek még, hogy ha van vmi fertőzés, akkor ne legyen ping-pong elmélet... Én minden esetre adatom (illetve mi adatjuk), rontani nem ronthat.
Pompi!
Én a hipertől szedtem fel egy hét alatt 3 kg pluszt.... Kinek a pap...
Oda se neki, a 9. hónap végére még vagy 13-at szedsz majd magadra!
Ja, és NE ROHANGÁLJ! Szépen nyugisan menj!!
Lona!
Én is szedetem a férjemmel a Multimacát!
Remélem akkor itt is javul, ámbátor nem volt rossz eddig sem. Nálunk én vagyok a "feketebárány".
Nekem is majdnem a derekamba adják, állítólag oda kell, valahogy a deréktől 1 araszt mérnek, és oda. De nekem is inkább hájat találtak volna a sejhaj tájékán!
Lévén, h Napraforgó-b*zi vagyok, én is vettem magamnak a tefajta ölelésedből. Nem baj?
Judit!
Soxeretettel gratula! Csak így tovább!!!!
Mereszt!
Fain a macskusz!
Icsilya!
Kellemes punkciót Neked! Sok petikét!
Era!
Fain az ugrálós csajszi! Mintha magamat látnám...
De sosem voltam vékony, pedig versenytáncoltam is hajdanán. De örök optimista és vidám vagyok. Talán ezért is ragadnak a pasik...
De nekem csak a férjem kell!!!
Nagyon szép, nyugis éccakát kívánok Mindenkinek!!!!