Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Icsilya
Te nagyon ügyi vagy, nagyon várjuk a holnapi híreket

Mereszt
Hát neked hihetetlen édes cicád van, nekünk ilyen jó cicánk sosem volt, hogy ne menjen asztalra, meg ne egye ami kint maradt.
Gratulálok hozzá. És ha jól láttam akkor vörös. Nekem az egyik álmom hogy egyszer lessz egy vörös cicám, de sajna még sose fialtak vöröset, de azonkívűl már volt mindenféle. De vörös még nem, még várat magára.
Ja és szerintem a 174 cm-hez pont jó a 60 kg.
Én erre mitmondjak? Mikor előszőr Krizsa dokinál jártam akkor én 72kg voltam (és csak 159cm vagyok), ekkor a cukor miatt (kiderült, hogy magas) lefogytam a kezdésre 60kg-ra (5hónap alatt), aztán még a beülti után 2 hét alatt le ment 2 kg. Tehát a terhességet 58kg-al kezdtem és 66-al fejeztem be. De azóta voltam már 70kg is. Úgy hogy most megint fogyózom most kb. 66-67kg. Úgyhogy hozzád képest [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159902211.77.gif[/img] ez vagyok én hozzád képest

Lona
gyönyörű ez a kép, nagyon de nagyon tetszik

Mindenkinek nagyon de nagyon drukkolok

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok Kicsiknek és Nagyoknak
is

Sziasztok

Erika

[/img] Kép szép álmokat

Kép

Kép
erika13

Pézsé!
Csütörtökön is drukkolok majd.Biztos minden jó lesz.Neked nem fáj a hasad?Lehet,hogy velem valami baj van,mert ma szinte egész nap olyan nehéz,mintha tele lenne.
mereszt

Erika!
Ha magas volt a cukrod akkor tényleg vigyázz.Anyukám is az és 60 évesen olyan állapotban van,mint más 75 évesen.A lábát is majdnem levágták.Brutális,hogy mit tud művelni az a fránya cukorbetegség.
Nagyon aranyos az ugráló lány.Egyébként ha valaki tudja viselni a kiloit akkor szerintem semmi baj.Nekem is van kifejezetten kövér kolinőm,de haláli jó fej.Mindenki szereti.
mereszt

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek megy a drukk ezerrel, amihez szükséges éppen!

Pbj!
GRATULA! Nagyon ügyes(ek) vagy(tok)!!! :D
Nekem is Kovács P. a dokim, remélem legközelebb nekem is ilyen jó hírt közöl.

Jó éjt mindenkinek, álmodjatok szépeket!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok Csajszik!

Úgy tűnik a Gynevac nem okozott problémát, nem fáj... semmi. Köszönöm azért az ötleteket és a dícséreteket! :D

Zsofian!
Minden ijesztgetés nélkül, nekem is szúrt a leszívás után, én hipereztem. Nem ártana megnézetni UH-on.

Lola!
Nekem ajánlotta a Kaális dokim a Gynevac-ot. Azt mondta, ne várjak csodát, de segíthet egy esetleges rejtett gyulladás, vagy ilyesmiben. A férjemnek is kell adatni. A pasiknál részben a spermaképen javít6, illetve azt mondta a nővérke, hogy azért szokták mindkét félnek még, hogy ha van vmi fertőzés, akkor ne legyen ping-pong elmélet... Én minden esetre adatom (illetve mi adatjuk), rontani nem ronthat.

Pompi!
Én a hipertől szedtem fel egy hét alatt 3 kg pluszt.... Kinek a pap... :? Oda se neki, a 9. hónap végére még vagy 13-at szedsz majd magadra! :lol:
Ja, és NE ROHANGÁLJ! Szépen nyugisan menj!!

Lona!
Én is szedetem a férjemmel a Multimacát! :lol: Remélem akkor itt is javul, ámbátor nem volt rossz eddig sem. Nálunk én vagyok a "feketebárány".
Nekem is majdnem a derekamba adják, állítólag oda kell, valahogy a deréktől 1 araszt mérnek, és oda. De nekem is inkább hájat találtak volna a sejhaj tájékán! :(
Lévén, h Napraforgó-b*zi vagyok, én is vettem magamnak a tefajta ölelésedből. Nem baj? :)

Judit!
Soxeretettel gratula! Csak így tovább!!!!

Mereszt!
Fain a macskusz! :lol:

Icsilya!
Kellemes punkciót Neked! Sok petikét! 8)

Era!
Fain az ugrálós csajszi! Mintha magamat látnám... :lol: De sosem voltam vékony, pedig versenytáncoltam is hajdanán. De örök optimista és vidám vagyok. Talán ezért is ragadnak a pasik... :lol: De nekem csak a férjem kell!!!

Nagyon szép, nyugis éccakát kívánok Mindenkinek!!!!

Csibe
csibe73

Pézsé!
Nagyon szép kis tüszőket növesztgetsz, minden bizonnyal közöttük lesz a befutó! Szerintem a méretük is tökéletes!
Orsi!
Mára nagyon-nagyon drukkolok Neked! :D Krizsa ma tartja számtalan Ferenc napból a sajátját? Mert akkor felhivom, ugyis kell már időt kérni tőle. Ezelőtt májusban köszöntöttük fel :lol:
Erika!
Nekem is irt választ a nőklapjás nőcike.
Az ugráló DonnaTonna... pont én lehetnék. De jó is mindenkinek, aki szép vékony! Mit szóljak én??? De az igaz, amit Csibe is irt, hogy a hapsik csak ugy körüldongtak (sajna mult idő :lol: )
Köszi a szülinapi jókivánságokat. Most szembesültem vele, hogy jövőre 40 éves leszek! Ugyhogy kezdhettek nekünk Zsófival csókolomot köszönni, fruskák! :lol:
Judit!
Nagy-nagy gratula száll Feléd! :D
Lona!
++++++++++++++++++ energiáimat küldöm!
Pompomlányzó!
Kitartás, lesz ott lakócska!
Mereszt!
A férjem 18 éve cukros, azonnal inzulinra állitották, és lekopogom, hogy semmilyen szervi baja nincs, szive-érrendszere-veséje-szeme-lába rendben. Állitólag ezt tudja az inzulin. Mivel a diétát azért nem ugy tartja... Hanem inkább többet ad, ha eszik valami olyat...

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Szép jó reggelt mindenkinek :)
Pézsé: szerintem ezek nagyon jó eredmények az 5. napon és a 11mm az szuper, nekem a transzfer napján volt annyi úgyhogy neked csak még jobb lehet majd :D
Icsilya: Nagyon nagy drukkok mennek mára ügyes legyél!
Bols70: elég vicces volt tegnap, mert modta hogy gratulál, mert hogy én nagyon terhes vagyok, erre mondtam neki hogy köszönöm de ez nem csak az én érdemem, mert, hogy közösen hotzuk össz :oops: , erre jót mosolygott :D
pbj12

SZiasztok!

Lona,
kell is oda némi párna! :D

Mennek a drukkok! +++++++++++++++

Pézsé,
ha a dokibácsi azt mondja, hogy jó, akkor elhiheted neki! :D
Sztem is jók ezek az eredmények, a mnyh-d különösen tuti! :wink:

Én ennél vékonyabbal is elégedett lennék pénteken! :)

Szurk Mindnekinek! :)
angel37

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, sajna ma is - lett a teszt...
Ezek szerint csak áltattam magam. Ne is beszéljünk errôl többet.
Várom Miklós bácsit, hogy minnél hamarabb jöhessen a következô inszem.

Átirányítottam a drukkokat Icsilyának, Pézsének, Katyerinának, Zsofiannak, Pompinak, Áginak (nem találom a táblát, ezért bocs ha valakit kihagytam)!!! :D

Lona

Kép
lona1

8 petesejtem lett. azt nem tudom, mennyi tüszőt szívtak le.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Csibe - Melcsi
a kilók engem csak azért zavarnak mert nem lapos a hasam, hanem néha kajálás után úgy nézek ki mint egy nem tudom hány hónapos terhes, és sajna a cukor miatt, mert egyszer kb. 10-20 év múlva cukros leszek sajna, mert sok helyen azt olvastam hogy akinél kijön terhesség alatt, és pláne hogy már előtte is 1X az cukros lessz előbb utóbb, ugyhogy nekem sajna valahogy lekéne fogynom kb. 55 kg-ra.

A drukkokk mindenkinek mennek ezerrel mindenkinek azért amiért szüksége van rá
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159959351.47.gif[/img] mindenkinek szép napot

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Mereszt: Persze, hogy fáj, vagyis olyan furcsa, nehéz és tényleg mintha tele lenne. Ez normális.

Icsilya: Nagyon örülök. Vigyázz magadra! Most már erősen szurkolunk. Írj!!

Üdv MIndenkinek

Köszönem a véleményeket!!!
pézsé

Erika :)
acukorbetegségnél a megelőzés iszonyú fontos. szerintem beszélj egy dietetikussal, állt át a napi 5 étkzésre, és nagyon-nagyon jó esélyeid lesznek, hogy ne legyél inzulinos cukorbeteg.
ennyit tényleg megér az ember egészsége.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Icsilya
igen tudom hogy a megelőzés milyen sokat számít, de mikor 2005 jaunárjában elmentem ide a helyi Esztergomi kórházba egy orvoshoz az csak elmondta, hogy mit tegyek és mit ne, és hogy nem szorulok igazán segítségre, mert még nem vagyok rendes cukorbeteg, aztuán beszéltem 1 diétás nővérrel, ő sok mindent elmondott, aztán a terhesség alatt a belgyógyász is sok mindent elmondott ill. inkább 1-2 könyv. Hát most próbálom megint a terhesség alatti étrendet kivitelezni, és így 1 hónap alatt már fogytam is kb. 1-2 kg-ot, de szerintem valahogy ez így nagyon lassú, de hát majd csak vissza rázódom bele. Csak olyan nehéz betartani mikor én úgy szeretem pl. a krumplipürét, a sütőtököt a tésztákat stb. és ezek sajna mind kerülendők. De hát ez van.

Ja és nagyon nagyon gratulálok a 8 petesejthez, remélem megírod majd hogy hányan lettek. Mert már nagyon szorítok hogy minnél többen legyenek. Húúúúúúúúúúúúúúúú és akkor már a héten vissza is kapod őket.
Hát nagyon szorítok hogy sikerüljön!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Icsilya,
gratula! :)

Legutóbb is ennyi volt?

Drukkok a többes randihoz! :)
angel37

Lona,
hát :( , de akkor most várjuk miklósbácsidat! :)
angel37

Sziasztok Lányok! :)
Igaza van Lonának, tényleg régen tettem már fel táblázatot!
Hát most tessék!
Lolát egyelőre otthagytam a táblázat elején, ahogy kérte.

Pbj! :)
Te már a sárgában keresd magad!!! :lol:

Icsilya! :)
Gratulálok a 8-hoz!!! Drukk a továbbiakhoz! :)

Kiscsillag! :)
Várjuk a híreket!

Lányok! :)
Megy valaki pénteken a Kaáliba? Nekem 10-kor van randim Krizsa dokival. Ott lesz valaki akkor?

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

én is cisnáltam és tudom, hogy milyen nehéz ill. most is csinálom két ok miatt is.
egyrészt ha babás leszek, akkor megint kell, a másrész van egy felső határértékes cukortehelésem, ami enyhe foku inzulinrezictenciára utalhat. Még épp benne vagyok a határokban, e figyelni kell.

Szerintem auért kellene valami jó szaki, mert így hogy még semmi gond nem gondolom, hogy a 150 grammos szénhidrát-diétát kellene tartani. Én is a 170-180 grammost csinálom.
Az 1 hónap alatt meg 2 kg egyáltalán nem lassú, az egészséges fogyás heti 0.5 kg, a tied pont ennyi.
Ha fogyni akarsz, akkor egyrészt kell a napi 5ször (azaz 3óránkénti) étkezés, másrészt kell egy olyan 1400 Kcal-s étrend, ahol a széhnidrát ugyanúgy van elolsztva, mint a 150 grammosnál.

Tudom, hogy nem könnyű, denekem mindig az lebeg a szemem előtt, hogy ha erre figyelek, egyrészt sosem fogok elhízni :) nmásrészt nem leszek valószínűsíthetően inzulinos cukorbeteg.
és szerintem kb. 1 hónap alatt bele lehet rázódni a számolgatásba és méricskélésbe, utána már szemre is megy a dolog... és már nem is kvánja az ember annyira a tiltott dolgokat.

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah, a fiúknál anno 11 petesejtem volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya :)
azért szép ez a 8 is! :)
Egy újabb duplázás bőven belefér! :)

Kismókus,
jelen! Fél10! :)
angel37

Lona: Nagyon sajnálom! De fel a fejjel és újra neki kell menni. Azt hiszem Te is ezt mondanád nekem.

Icsilya: Jól vagy, hogy érzed magad, a leszívás után. Nekem még nem volt mire számíthatok??(remélem lesz)

Lányok, megint 1 kérdés: Felteszem, mert látom szakemberekkel van dolgom: sajnos én pánikbeteg vagyok.
Tehát kénytelen vagyok medazepan Q(stresszoldó) és Rexetint(antidepresszánst) szedni. Persze a terhesség alatt nem szedhetem, de nélküle nem tudok lenni. Próbáltam már letenni, de fulladok és szédülök nagyok. Amúgy nekem a fulladás és a zsibbadás tüneteivel jelenkeztek. Már 21 éves korom óta. Járatos valaki ebben a témába?? Elkezdtem pszichológushoz járni, aki ilyen kismamákkal (is)foglalkozik és azt igérte, hogy megpróbáljuk letenni a gyógyszert.
Help!!!!!
pézsé

Szia Csajok!

Icsilya, nagyon szép az endód, nekem 9. 5 volt beültikor. Izgatottan várom a további fejleményeket, legalább van mivel foglalkozni a várakozás alatt :)

Csibe! mi volt a jele a hipernek? azért nem hiszem, hogy az, mert nem is volt sok petém, és nincs feltűnően felpuffadva a hasam. Csak napjában 2*3* szúr egy darabig.
Meg ma, akkor is ha pisilek. szóval mi a jele? :)
zsofian

PéZsé :)
kicsit szakmai :D mert anyukám pszichoterapeuta. Én azt mondom - és ne értsd félre, tényleg a Te érdekedben- hogy először tegyétek rendbe a lelked és utána kellene lombikozni?
eddig nem jártál terápiára? mert a gyógyszer önmagában sosem elég, azt mindig ki kellene, hogy egészítse a terápia. ha nincs terápia, akkor sosem fogod tudni elhagyni.
Szóval én azt mondom, természetesen nagyon jó esélyeid vannak a gyógyszer elhagyására, de ahhoz terápia és sok munka kell.
A terhessághez meg kiegyensúlyozott lélek, így vágjatok bele.

Egyébként annyira nem vagyok szuperül. Fáj a hasam. A kispasikkal nem emlékszem, hogy ennyi ideig éreztem volna.
Annyira nem vészes, de állandóan érzem. Gyógyszert nem akarok bevenni, annyira nem fáj, hogy nem bírnám ki.
Kiváncsi vagyok, holnapra javul-e a helyzet.

Zsofian :)
a hiperstimunak első körben megnagyobbodott petefészkek a tünetei, ezt a transzferkor ellenőrzik az orvosok, és ha nagyobb lényegesen, akkor azonnal adnak fehérjeinfúziót.
Az enyhébb hiperstimunak tünete, hogy fáj a hasad, úgy, hogy nem tudsz hajolni és kiegyenesedni, ilyenkor csak fáj, de nincs folyadék a hasregben. Nagyon sokat kell inni - értsd 4-5 l folyadék/nap-, és sok fehérje. Ez segít helyreállni a szervezetnek.
A szurkálás szerintem nem a hiperstimu jele. A petefészked szúr, mert a sárhatest feszíti, amúgy is érzékenyebb. Normális.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ja :D egyébként az altatás megint jó volt :D
Kértem, hogy nyugodtan lehet hosszabb, mert zűrös éjszakánk volt :D :D

szerencsére vérzésem megint nincs, remélem, nem is lesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!
Gratulálok a nyolc petesejthez!!

Lányok!
Holnap ismét utazom, vasárnapig nem leszek net közelben :(
Bocsi, most csak ennyire futotta, de amikor visszajövök bepótolok mindent :wink:

Drukkolok mindenkinek! Ügyeskedjetek!!

Lona

Kép
lona1

A múltkor leírtam a hasfájós tüneteimet: a jobb oldalamon mintha egy tű lett volna a hasamban, és ha nem jól mozdultam belémszúrt. Egyáltalán nem tudtam állni és egyenesen ülni, csak oldalt ülni és feküdni. Ez 2 Suprefact és 1 Gonal után volt, és
tartott kb. 8 órát, azóta nincs semmi bajom. Amikor ez történt, teljesen magamtól ráálltam a sok folyadékra, meg a fehérjére (valahogy éreztem, hogy ezt kívánja a szervezetem), és teljesen elmúlt. Lehet, hogy ez enyhe hiperstimu volt??? :shock:
kismokus

Mármint, hogy 2 szuri után???
tuti nem :D cak elindultak a petefészkeid.
A hiperstimu tünetei a punkció után jelentkeznek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi! De legalább tudom, hogy elindultak a petefészkeim! :lol:
kismokus

Icsilya: Köszönöm, hogy írtál, igaz elkeserít. De általában az igazság nem mindig olyan szép. Azért próbáltam meg a pszichos hölgyet hogy segítsen. Icsilya nincs időm!! Próbálom én és meg is fogom tenni, hogy leteszem, de az ideggyógyász szerint vannak olyan antidepik, melyeket lehet szedni. Igaz kockázat mindig van, de mit tegyek most magammal. 21 éves korom óta vagyok pánikos. Az igérte a hölgy, hogy kb. 6 hónap és elhagyom a gyógyszert. Igaz, bárcsak előbb kezdtem volna.
Eléggé puffadok, igaz fájni talán akkor ha lépek. nem baj? Már annyira hiperstimuláltok, hogy a frászt hozzátok belém. Nekem egyszer volt, de én semmit nem éreztem.
pézsé

PéZsé :)
ne aggódj! a gyógyszerekhez én nem értek, ha van olyan, amit lehet szedni, akkor váltsatok.
csak tényleg az a lényeg, hogy menjen a terápia, mert az egy életre megoldást tud adni... akár gyógyszer nélkül is, vagy minimálissal.

és ne aggódj a hiperstimun sem!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm Icsilya!

Lehet hogy fiatalabb vagy, mégis megnyugtató a tanácsod! Köszönöm!!
Tudom én hogy úgy lenne jó, hogyha az ember leleke rendbe lenne, de mit tegyek magammal?????
Szeretem az embereket, szeretek élni, kifelé forduló vagyok és mégis, mikor nevetek, sokszor fulladok (légszomj), zsibbadok.
Nem elég nekem ez a pánik, még a baba sem akar jönni. Bocsi, csak kijött. Most már elindultam 1 uton és végig fogom csinálni.

HOlnap csak estére jövök, majd írj, hogy hogyan haladnak a fiúk és a lányok!!! Szurkolok!!
pézsé

Jó reggelt :D

Icilya :)
A 8 db az nagyon szép szám!! Az altatás az nálam is nagyon szuper volt, nem is gondoltam előtte, hogy ilyen jó lesz, mondtam is a páromnak,hogy ezt szinte ki kéne próbálni :lol:

Kismokus :)
El se hiszem hogy már a sárga részben vagyok, remélem onnan már már tényleg csak felfelé haladok, húzok magammal mindenkit!!! :D
Judit
pbj12

Orsi!
A 8 az szuper! Bőven belefér pár ikerpár :D Nem mondtad Krizsának, hogy most lányokat kérsz? :D
Szóval az anyukád az orvos! Sejtettem én, hogy nem magánszorgalomból szedtél össze ennyi infót :)
Pézsé!
Ahhoz, hogy babás legyél, teljes nagy önbizalomra, pozitiv gondolatokra és sok erőre van szükség! Remélem megjön Neked mindhárom, mire a punkcióra kerül a sor!
Lányok, a táblánk nagyon figyelemreméltó, a sárga rész különösen!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok! :)

A sárga rész valóban figyelemre méltó! :D Nagyon tetszik! :D
Talán egyszer én is le tudom cserélni a világoskék színemet :oops:

Kiscsillag,
tegnap nem jelentkeztél... :?:

Kismókus,
dolgoznak a petefészkek! :wink:
Majd holnap csak kapkodd a fejed, mikor a doki sorolja a tüszőket! :lol:
angel37

Melcsi :)
pedig magánszorgalomból :D anyunak ehhez semmi köze - mármint a lombikhoz, és a női szervezethez (orvosilag). Ő bőrgyógyász. A pszichoterápia miatt tudok a lelki dolgokról egy s mást :)

hmmmm már csak alig 2 óra és telefonálhatok :D vicces, hogy ugyanúgy izgulok, mint anno.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
elhiszem, hogy izgulsz! :)

Remélem nem kerül rá sor, de asszem az 5.-nél is úgyanúgy izuglnék, vagy jobban :shock:

Még így is izgi, hogy nem is a saját eredményemet várom! :lol: Drukk! :)
angel37

Na csajok jön a lobik. Hétvégére teljesen megjön!
Ági28

7 termékenyült meg!!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lola29!írtam privit!
csiperke

Hú, az jó sok!!! :lol:
kismokus

Icsilya,
gratuláció! :)
Holnapra még az az egy is ráhúzhat! :)

Ági,
sajnálom :(
A lombikkal majd nagyobb esélyeid lesznek!
angel37

Orsi :)
a hét az nagyon nagyon szuper eredmény!!! de király :lol:
pbj12

Orsi nagyon nagyon JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!! :-)

Mikor kapod vissza őket??
Ági28

A transzfert még nem tudjuk. Nem holnap az biztos :D
holnap 11kor megint telefonálok, hogy hogy nőnek :D
ha szépek és jók, akkor megpróbálunk egy 5. napi transzfert, ha valami gikszer lenne, akkor szombaton, azaz a 3. napon.
de bízom benne, hogy 7ből lesz azért 1-2 ami nagyon szépen fejlődik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

tuti, hogy szépen fejlődnek, én bízom bennük!! :-)
Ági28

Dkata! :)

Láttam, hogy a másik topicban megkérted Zsebit, hogy tegyen be a táblázatba.
Az ittenibe is betehetlek :?:
kismokus

Sziasztok

Icsilya
gratulálok, 7-en mint a .................., tuti mind befutó lesz!
Mit csináltok ha mind a 7 gyönyőrű lesz?
Mert szerintem már most ilyen arány az gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Orsi!
Nagyon örülök a jó hírnek. Balsztóra hajtotok nem semmi. Úgy is vissza mersz kérni hármat?

Kiscsillag!
Veled mi a helyzet sokat gondolok rád és durkkolok. Ha van időd és kedved gyere mesélj.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi :)
ááááá ha blasztó, akkor csak 2-t kérünk vissza. Ha mégis szombaton - 3. napon lenne a transzfer-, akkor 3-t.

mindig vannak szebbek :D a 9nél is így volt :D megvolt az egyértelműen 3 legszebb :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?