Új privát üzeneted érkezett!

Adrienna :D Köszönöm szépen!
Olyan elkeserítő, hogy a legtöbb munkahelyen, ha megtudják, hogy gyereket szeretnél, úgy kezelnek, mint egy leprást, ha meg az derül ki, hogy várandós vagy, azt lesik, hogy szabadulhatnának...viszont hálistennek legalább a munkajog úgy-ahogy védi a kismamikat. Nagyon sajnálom, hogy neked is ilyen tapasztalataid vannak. Ha nekem összejön a bébi, tuti nem fogok én sem szólni a 12. hét előtt. Viszont reméljük, hogy esetleg pozitívan fogsz csalódni, és tök normális lesz a hozzáállás. Az ultrahanghoz millió drukk! Nagyon várom már, hogy láthassuk a Babácskádat!
puszik

porsika

Sziasztok!!

Porsika,ne mondj ilyet,hogy Teged nem hianyoltunk!!!!!!!!!!!!! :roll:
Mindenkit hianyolunk,aki reg nem jott!!!!!
Jobbulast kivanok,sajnalom,hoyg igy ledontott ez a korsag! :(
Szerintem ha nem szedsz semmi gyogyszert csak tea,meg mez es tarsai,akkor nem hiszem,hoyg barmi baja lehet a babonak a baciktol!
Erosek ok am nagyon!!!
Drukkolok,hoyg legyen odabent valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrienna,de jo lesz,latod a picit nemsokara az UHon :D
Melohelyen,hat igen ez nehez dolog...
Nalunk tudjak,hogy mar akarunk gyerkocot,es hogy barmikor johet. :D
Vigyazz magadra es pihenj sokat!!!!!!

Irjatok,amikor csak tudtok,nehogy kihaljon nekem itt ez a topic!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Jobbulást mindenkinek!
Adrienna, nem segít, ha beállítod magadnak a Kedvencekbe a topikot? Igaz, nekem mindig a 24. oldalra ugrik, de legalább bejön.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Csajok!

Nem tüntem el :D !!! Minden nap olvaslak Titeket, csak annyi melóm van, hogy nemnagyon van időm írni.
Voltam ma a nődokinál, vagyis hogy voltunk :D , mert a drága férjecském is elkísért, hátha láthatjuk már a kis babykénket. Sajnos a doki ma nem tudott UH-t csinálni, mert sokan voltak a rendelésen, így csak annyit mondott, hogy meg van nagyobbodva a méhem. Holnap reggel megyek UH-ra, kérek képet és majd felteszem.
Addig is mindenkinek minden szépet és jót :wink: mindenki ossza be magának :D

Puszi
Timi
toti77

Bocsi, hogy csak így futtában, de itthon is annyi dolgom van :?
Remélem senkit nem bántottam meg :oops:

Puszi
T
toti77

Sziasztok!

Talán még emlékeztek rám... bár nem sokat írogattam még ide, meg sajna ritkán van időm olvasgatni benneteket, de igyekszem...

Fiona,
köszi a múltkori tanácsokat, meg leírást a mivel kenegessük a hasunkat témában. Azóta már többektől megtudtam, hogy a mandulaolaj testápolóval keverve is nagyon jó a bőrnek, de később én is majd beszerzem azokat a hozzávalókat, amiből áll az az olaj és megcsinálom én magamnak, amit ajánlottál.

Képzeljétek! Ma voltam dokinál. 9,6 mm az Óriásbébink, jó nagy nem? :shock: És volt szívhang is. Egyébként minden rendben. Uh képet nem kértem és nem is kaptam, én örökre emlékezni fogok arra a sötét foltocskára, amit a monitoron láttam, valami fantasztikus érzés volt :) Kívánok mindenkinek hasonló élményt, mert tényleg felejthetetlen. 4 hét múlva kell újra mennem, majd akkor küldenek védőnőhöz meg egyéb vizsgálatokra is. Addig meg szépen fejlődünk :)

Toti, légyszi holnap írd meg mi volt. Kiváncsi vagyok, hiszen egy idősek vagyunk. :lol:
szerika

Timi,hog alltok a lakasfelujitassal? :wink:
Majd rakj fel kepet!Varom!!!!!!!

Szerika,persze,hog yemlekszunk Rad!!!De jo,hogy lattad a picit..el is hiszem,hogy nem fogod elfelejteni!!!
Csak azert jo am a kep,mert majd ha mar nagy lurko lesz,es elhalvanyul az emlek,akkor elo tudod venni,es meg tudod ujra nezni,hoyg milyen kis rizsszem is volt a nagy fiad/lanyod.....
na meg neki is meg tudod mutatni!!!
Hu nagy elmeny lenne,ha ne is latnek magarol egy ilen UH kepet
nem tudom az en dokim tud-e majd adni (meg azt sem tudom ki lesz a dokim),de ha lehet,tuti kerek majd :D
Ugy szeretnek ott tartani!!!
Nagyon gyonyoru lehet a varandossag!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kismamik,Ti mar annal a dokinal voltatok vizsgalaton,akinel majd akartok szulni?????
Mindenkinek megvan mar,hoyg kinek szeretne szulni?

Mindenkinek puszii!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Arwen! De jó amit írtál az ultrahangról! (arra értem,hogy milyen jó lenne,ha nekünk is lenne magunkról uh kép...de hát akkor még ilyen csoda nem volt) :D
Erről jut eszembe,hogy a fiam naplója az összes uh képpel együtt eltűnt költözéskor,de talán még anyunál megtalálom valahol...nagyon remélem legalább is. :(

Ne haragudjatok,hogy nem név szerint írom, de köszönöm mindenki hozzászólását a Domi hisztijével kapcsolatban. Sajnos azóta is produkál hasonlókat...félek már elindulni vele...már a másik gyerekeket is csapkodja a játszótéren...komolyan nem értem mi ütött belé...nem történt semmi ami ezt válthatta volna ki szerintem.

Fióna! Írtál nekem privit? Csak mert jött az e-mailcímemre egy üzenet,hogy érkezett egy privim,de ahogy megnéztem azt írta ki,hogy nincs privát üzenetem. :shock:
orsi@radiolan.hu-ra tudsz nekem írni ha gondolod.

Erika!
Én emlékszem rád,nem is olyan rég írtál.
:wink:
Tényleg jó nagy baba, mégegyszer gratulálok hozzá!

Timi!
Várjuk a képet! :wink:

Porsika!
A munkahelyek tényleg nagyon szemetek tudnak lenni. Én nem jelentettem be annak idején,hogy terhes vagyok,csak miután a doki azt mondta maradjak otthon,mert veszélyeztett terhes vagyok. Úgyhogy már 6 hetes terhesen eljöttem táppénzre. Veszélyeztetett azért lettem,mert szó szerint a nap minden 5. percében hánytam, és a munkám is olyan volt,hogy egész nap állni kellett.

Puszi mindenkinek és drukk is!
Akiknek név szerint most nem írtam,bocsi!!!! :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!
Hát nem sokan írtatok ma. :shock: Leszámítva Orsit, aki a jelek szerint hajnalban szokott lefeküdni. :lol: Te mennyit alszol Orsi? :D
Nem én írtam a privit, de lehet az is, hogy megtréfált a rendszer.
Csak azért nem írtam aztán, mert nem volt még időm belemélyedni a témába. Sajnálom, hogy ilyen nagy mértékű Domi dackorszaka, de hát, ha jól emlékszem, ő aztán erős akarattal van megáldva. Azért szerencse, hogy most, és nem előrehaladott várandósság, vagy 1-2 hónapos baba mellett érte utol. Átkell vészelni valahogy. Igazán okosat én se tudok mondani. Egyrészről engemis meglepett, azt gondoltam volna, ennyi idősen már átesett volna rajta. Bár szakemberek szerint 3 éves korig jelentkezik. Akkor még nálunk is beüthet a ménykő. :shock: Inkább engem az emberek reakciója dühit. Hiszen ami a gyermekekkell történik, az egy normális élettani folyamat. Honnan veszik az "emberek" a bátorságot, hogy emiatt nyílvánosan, a gyerek elött lebutázzák őt érte! :evil: Nem ilyen, de hasonló szituáció az, ami mostanában engem is zavar, és nem találok rá megoldást. Lilla nem cumizott soha, az újját szopja, ami szerintem teljesen normális. Az már nem annyira, hogy idegen emberek az utcán, vagy a pénztáros rápirítson érte a gyerekemre. :evil: Sőt már megkaptuk ugyanezt azért, mert a 2éves, 2 hónapos gyerek miért pelenkázik még! :evil: :evil: :evil: :shock: Mi ilyenkor a jó reakció szerintetek? Talán nektek nagyobb rálátásotok van a próblémára, mert én érzelmileg nem tudom függetleníteni magam a helyzettől. Legszívesebben ráordítanék, hogy mit képzl magáról, ez a mi családi ügyünk, amihez semmi köze. De egyrészt holnap is kell boltba menni, másrészt milyen példát mutatnék a gyermekemnek? Szóval ti hogyan kezelnétek a szituációt? Hogyan lehet ezt lekezelni kultúráltan?

Szegény Orsinak is nem elég a hiszti, még a felnőttek is újabb konfliktus helyzettel nehezítik, az amúgy is stresszes helyzetet.

Köszöm érdeklődéseteket, néha úgy érzem jobb, néha nem. De nem bánnám a kellemetlenségeket, ha tudnám, hogy a babucinak nem lesz baja. Azért próbálok optimistán gondolkodni!
Többiek, hogy vagytok?
Toti, hogy haladtok a felújítással? Nálunk is szoba festések lesznek. Igaz közben gőzerővel próbálkozunk elköltözni. :roll: Nem bánnám, ha feleslegesen festenénk.
Porsi hiányoztál, és Eszti emlékszem rád. :wink:
Persze mindenkinek minden jót, és drukk hegyek. Jó lenne Kép tesztről értesűlni! :wink:

Porsika már a nyakát kötöm a poncsónak! :!: 8)

KépKép
KépKép
fioona

„Különösen aggasztónak találjuk, hogy a veszélyes vegyi anyagok átjutnak a méhlepényen, így az anya átadja ezeket az ekkor még kifejlett immunrendszerrel nem rendelkező gyermekének. Egyes káros hatások (allergia, asztma, tanulási zavarok, fejlődési rendellenességek) pedig csak évekkel később jelentkeznek.”

A fenti idézet innen van: http://www.levego.hu/konyvtar/olvaso/csalad.pdf

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hat ma nagy itt a csend!!! :(

Orsi,
ugye-ugye milyen jo lenne magunkrol UH kepet latni? :wink:
Ugy latszik Dominal most jott el ez a dackorszak,majdcsak tul lesz rajta!
Na meg ti is...mert tudom ez nagyon megvisel.
Multkor volt errol szo,hogy a "sztarok" :lol: :lol: hoyg kezelik ezt!
Mutattak Rubint rekat meg Novenyi Norbit,de tobbre nem emlekszem :oops: ..aztan Novenyi mondta,hoyg o felzavarja a szobaba a gyereket,vagy felviszi,ha nagyon dobalja magat es nem akar menni,es racsukja az ajtot,hagyja a sajat leveben foni...(mondjuk arrol nem beszelt,hoyg mit csinal,ha az utcan vannak,ahol nem tudja ot berakni a szobaba :o )
Reka meg azt mondta,hoyg olyankor semmi mas nem segit,csak ha lelocsolja vizzel (na nem beallitom a zuhany ala tipus,csak kicsit lefrocskolni,vagy akar nagyobb adagban,egy poharral)...
Szoval ahogy azt hallgattam,mar attol kesz voltam,hyog ezt mennyire nehez lehet kezelni...
Meg mutattak olyan felveteleket (aruhazi kamerak altal rogzitett felvetelek voltak),hoyg gyerkocok az aruhazakban miylen hisztiket vagnak le...pl volt egy kissrac,aki a hatan fekudt a sorok kozott es szabalyosan a hatan porgott,mint vmi teknosbeka,es kozben termszetesen orditott.....

Szoval durva egy korszak ez a gyerekeknel...de sajnos tul kell elni! :?

Fiona,
Hat azon en is ki tudok akadni,amikor vadidegenek akarnak tanacsot osztogatni (bar en nem vagyok Anya,de pl Sogornomek 3 csemetejere gyakran vigyazok,es en is talalkozom ilyesmivel)....meg eleve beleszolni!
Nehez olyankor az embernek nem beszolni valami epeset :evil:

A babuci miatt ne aggodj,nem lesz semmi baja,gyonyoru szep egeszseges baba lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valaki johetne mar pozitiv teszttel,nem gondoljatok?? :wink:
Jo lenne mar orulni valakinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos nem tudom,hogg ki hol tart,mert jo sokan eltuntek!!!!
Arra emlekszem,hoyg Erzsebetnek valamikor a heten kellene megjonnie....
Tobbiek????
Varjuka zebrakat nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Este meg benezek,hatha addig valaki feltunik a lathataron :roll:
Puszi

Kép

Kép
arwen07

Fióna :D :D Nagyon ügyes vagy! Sajnos lassan szükséged is lesz a poncsóra, egyre hűvösebb az idő :cry: :cry: Viszont milyen jó, hogy minden jelenlegi Babócánk szép időben fogja meglátni a napvilágot!

Lányok, őrület, hogy megy az idő!! Tyunytyika lassan 10 hetes, Fióna Legkisebb Babókája is már lassan 7, Adrienna picúrja is 10 hetes, és hála Istennek még lehetne a sort jó hoszan folytatni, hisz a többiek is szépen nőnek!! Olyan jó, hogy ennyi "gyerekünk" van!!!!!

Arwen :D :D Remélem nem bántottam meg senkit, viccnek szántam ezt a "nem hiányolnak" dolgot, de elég gyenge poén volt, belátom... Örülök, hogy ilyen összetartó társaság a mienk, nagyon jó ide tartozni!!!! Az ultrahanggal kapcsolatos érzelmeidet abszolút meg tudom érteni, nekem csak az egyik tüszőmről van egy uh-képem, de az is itt figyel a faliújságon a hálónkban, mert kiraktam... a doki majd leesett a székről a röhögéstől, mikor meséltem neki 8) Én is alig várom már, hogy a Bébiről mutogathassak képeket, pláne, hogy Apa erre a tüszőcskére is nagyon édesen reagált: kb 1 órán át szorongatta a képet, és csak azt ismételgette, hogy "nagyon jóképű"! :lol: :lol: :lol: Azt meg már akkor eldöntöttem, hogy ha lesz gyerek, mindenképp megmutatom majd neki a képet, hogy egy ilyenből lett ő is. 3 éves keresztlányom pont ott volt velem, mikor készült a kép, megmutattam neki is, és mivel már okos nagylány, viszonylag gyorsan rájött, hogy ő is egy ilyenből lett, és az összes többi kisbaba is. A barátnőm, az ő anyukéja mesélte, hogy mikor ez után az esemény után elmentek meglátogatni a húga kisbabáját, a mi Pannánknak az volt az első közlendője a nagynénjéval, hogy :"Bence is egy olyan kis feketéből lett, mint ami az Orsi pocijában van." :lol: Hiába, tanul a gyerek... :wink:

Toti! Nagyon várjuk a képet Bébikédről!!!

Mindenkinek millió puszi

porsika

Porsika itt az igért kép, a kész poncsóról!

Kép

Jó puha, és finom meleg, 50% gyapjú. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok csajszikák.:)

Na úgy néz ki utólértem magam, így újra aktívan tudok jönni. :wink:

Igen, igen lányok. Tesztekjetek. :)

Nekem még sok időm van. :( De dolgozunk az ügyön. :oops: :wink:

Lányok, Ti mit tudtok arról, hogy ha kislányt akkor pé előtt 2 nappal, ha fiút pé-kor. Nekem a fiam pé-kor fogant, lehet csak véletlen.
Mi most kislányt szeretnénk, de attól tartok ha pé-kor nem elszünk együtt, akkor nem lesz baba. Mint a múlt hóban is...
Véleményeket kérek. :)

Puszik
Vendég

Wow Fiona,ez nagyon tutko!!
Nekem is van poncsom...de nem garbos,na meg nem en kotottem :lol:
De ez naggggyyyyyon szep lett!!!!Ugyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni hello!
Hat az az igazsag,hogy en mar annyi mindent hallottam errol,hogy mikor milyen baba foganhat...en ezekre nem adok!
Mondjuk nekunk tok mindegy a baba neme,csak,hoyg jojjon es egeszseges legyen!!!!! :D

Igy mi dolgozunk rajta,amikor csak tudunk!! :oops:
Na meg nem is tudom igazan,hog mikor van pe-m :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen köszi! :oops: Kicsit azért izgultam, hogyan fog álni, de nekem is, és apának is nagyon tetszik! :lol:

Hajni, én együtt lennék a helyedben, 2 nappal korábban is, meg pé-kor is, a többit a sorsra bízva. Ha lányt akartok úgyis mindegy, mert az foganna hamarabb. Pé-kor már csak tutira mennétek (meg az élvezetre :oops: ). :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt! Kép

Lányok!
Tegnap este ingáztam. Lassan elkedett mocorogni,majd jó nagy köröket csinált!!!
Most nem is tudom mit is érzek,de már csak egy hét és kiderül!
Kicsit félek a csalódástól,de azért reménykedek és csendessen örülök! :oops:

Arwen!
Lehet kapni a patikában - PG 56- a neve,ez megmútatja,hogy mikor vanpeteérésed. Hátha ezzel könnyebben tudod követni.

Hajni!
Az x kromoszomák 2-3 napot kíbírnak,várva a petesejtet. Ha tüszőrepedés elött már ott vannak ,akkor nagyobb az esély a kislányra.
HA a tüszőrepedés megtörtént és elötte kicsivel,vagy akkor vagytok együtt,akkor kisfiúra van esély.
Ha tudod követni,hogy mikor van a ciklusod közepe,akkor érdemes elötte 2-3 nappal együtt lenni. ,mert már akkor ott csücsülnek és várják a petécskédet. nem írtam kicsit cifrán,lehet érteni?

Odry
odry

Juuuuuuuj, Fióna, ez nagyon szépséges!!!
Ma meg is mutatom Mamikámnak. Nagyon-nagyon ügyes vagy!! És döbbenetesen gyors :wink:

Hajnika :D Én úgy tudom, hogy kislány esetében pé előtti napon kell próbálkozni, mert a a "fiúk" gyorsabbak, de ugye csak 24 óráig életképesek, és így mire leér a petécske már csak az x-kromoszómások vannak életben. A környezetemben ez a módszer kb. 80%os sikerrel működött, de pl van egy ismerősöm, akik az ország leghíresebb orvos-genetikusához fordultak tanácsért, hogy tuti kisfiuk legyen, mert már van 3 lányuk, és mindent úgy csináltak, ahogy azt az instrukciókban meghagyták nekik, de kiscsaj a baba....Szóval szerintem beszéld meg a leendő gyermekeddel, az a legtutibb :lol: :lol: :lol:

Édes lányok, én szívesen jönnék nektek pozitív teszttel, de az a helyzet, hogy a próbálkozással eltelt hónapok óta össz-viswsz 2szer teszteltem (egész jó arány 11 hónap alatt, nem?), és az a két negatív teszt annyira szar érzés volt, hogy én megfogadtam, hogy csak akkor tesztelek, ha legalább egy hetet késett a mensim. Úgyhogy egyenlőre nem tehetek az ügyért semmit (meg még a ciklusom is inkább a közepe felé van), de én remélem a legjobban, hogy úgy 2 hét múlva tudok egy zebrácskát virítani :wink:
Addig is mindenki húzzon bele, tényleg jó lenne egy újabb babának örülni!!!

Millió puszi és ölelés

porsika

Sziasztok!

Porsika drága Lilla őzikéje most adott egy puszit a szalag cicádnak!
Ez már csak hatásos! Kép

Nem is volt gyors :oops: , inkább szerintem lassú. Nagyon szapora ám a vastag fonal, nagy tűvel. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Ha valaki szintén érdekelt, elmondom, hogy se családi pótlék, se adókedvezmény, se szocpol nem jár a gyermek születéséig. :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Megint én. :oops:
Kis helyre igazítás. Ha 3. gyerekről van szó akkor jár adókedvezmény, csak nem tudom mikortól.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!!!

Odry,

ismerem az ilyen LH teszteket,pontosabban hallottam mar roluk,csak azt is hallottam,hogy nem igazan mutatta meg annak sem,akinek volt peteerese,vagyis inkabb ugy fogalmaznek,hoyg az sem tuti modszer. (ismertek oylat,akinek volt peje,de megis tok halvany volt az LH teszt...stb)
Akkor meg minek vegyek? :lol:
Csak idegesitenem magam vele.
Inkabb a termeszetre bizom magam,magunkat! :wink:
Ugyhogy akciozunk,es imadkozom!Ez ami modszerunk :lol:

Porsika,
en oriasi Hello Kitty rajongo vagyok,csak azert valtoztattam at az Avataromat is (mert eloszor Kitty kep volt) mert egy masik topicban mar valakinek az,aztan nem akartam en igy ugyanazt...
De ez nagyon jo!!!!!!!!!!!!!!
A Mammutban van egy Kittybolt,es hat ..khm..sokszor jarok oda...szoval nekem mar szinte mindenben van Kittys :-))
Ha lanyunk lesz,nem tudom mi lesz,mert ha oda elviszem,tuti elrontom ot :lol: :lol: :lol:
Azert nagyon drukkolunk,hogy ebben a honapban kessen 1 hetet es tesztelhess egy pozitivat!!!!!! :wink:

Fiona,
Lilla olyan edes lehet!!!!!
Szerintem is nagyon gyorsan kesz lett a poncso!!!
Ma reggel en is felvettem az enyemet!!!!

Kép

Kép
arwen07

Halihóó!

Köszi lányok a véleményeket:)

Újabb kérdés:
vonalzó szerint holnap lesz pé, szerintem meg vasárnap.
Mivel valahol ezt hallottam: utolsó mensi-14 nap. (nekem ez első szülöttemnél: aug 31 utolsó mensi, és tuti szept 17-én fogant. Tehát bejött a 31-14= 17 ekkor persze még erről nem tudtam. :) )
Most ut. mensim szept 22 volt, tehát elvileg 8-a, vonalzó szerint 6-a. hmmmmmm..
Most melyik??

Arwen:
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/ne ... 11223.html
nézd de cuki. :)

Odry:
drukkkkkkkok mennek...

Porsika:
Neked is... remélejük hamarosan mutatod a tesztecskét. :)
Vendég

Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nem fogod elhinni,de mikor lattam ennek a reklamjat,hat kesz voltam!!!!!!!!!! :lol:
Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak most egy annyira jo telefonom van,hogy ezt nem cserelnem le!!De megfordult a fejemben :wink:
De nagyon joooooooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol:

Ezt,hoyg mensi vege-14,en is hallottam,es allitolag ez szinte tuti.
Nekem doki mondta.
Allitolag az elso szakasz az nyulhat (a pe elotti idoszak),de a luthealis fazis,ami a pe utani,az mindig 14 nap.
Ez nem tudom mennyire szentiras,de most mar sok heylen olvastam hallottam rola azota en is.

Kép

Kép
arwen07

Hajni Arwen én is olvastam, hogy a pé elötti időszak változó, de pé után fixen 14 a köv. ciklus 1 napja. Ehhez kéne kalkulálni.
Akkor nálunk megint lány esélyes, mert elszámoltam a vonalzót, és valszeg pé elött 2 nappal volt akció. :oops: Én nem bánnám. :lol:
De a fiút se. Csak tudnám már, mi lesz. :roll: Oljan kiváncsi vagyok!
Az én poncsómhoz még meleg van. Direkt vacogós időre terveztem. :lol:
A telcsi még nekem is tetszik, pedig elmúltam 30. :oops: Igaz egybpként is Siemens párti vagyok, még, ha másik telógyárban is melózik a férjem. Vagy épp azért! :?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Leányzók!

Elnézést, hogy eltűntem, de tegnap később jöttem, korán mentem.
Annyira nincs kedvem dolgozni!!!!!
És fáradt is vagyok, pedig nagyon jókat alszom mostanság. Már elmúlt a légszomjam és csak egyszer kelek fel pisilni az éjjel, pontban negyed 3kor :-)
Soha nem szerettem hason fekve aludni. MOst, hogy pont nem kéne az alvás eme módját alkalmaznom, most rászoktam, de hogy miért??? Egyik éjjel azt álmodtam, hogy nagyon fáj a mellem, rájöttem, hogy már tényleg nagyon fájt. Mikoris végre megfordultam. Utána mikor felébredtem, kint volt az egész derekam, és majd lefagytam. Nem vagyok normális.

Szóval pihentetően alszom, de mégis mikor beérek, mintha muszáj lenne, azonnal elkap az álomkór!

Tesóm tegnap nem volt jól, reikiztem Vele. Úgy érzi, hogy majd kiugrik a babó alul, olyan feszítést érez. Felhívta a dokit, aki megfenyegette, hogy ebből koraszülés lesz...tesóm persze bepánikolt, és igazi jó hipochonder lévén, másnapra már az egész alsó része fájt :-( Na most hozzáteszem, mielőtt elmarasztalnátok a dokit, hogy Kiszti éjjel-nappal dolgozik 27 hetesen, nem is akármilyen munkát: idegenvezetést. Megy, csak megy, esetleg órákat buszon zötykölődik. A doki már megmondta Neki, hogy ezt fejezze be, de a pénz...nagyúr (kínai tolmács a drága, nem aprópénzért dolgozik...).

Hétfőn voltunk kirándulni apával, Solymáron. No de út közben már annyira hisztis voltam, amit az éhségemnek tulajdonítok. Ugyanis amikor éhes vagyok, hányingerem van. Szuper. Így a kedvem is elkezd depissé válni. Mondtam Apának, aki csak hajtott előre, hátha lesz jobb kajálda, stb. hogy kész, vége, nekem azonnal ennem kell, mert kitekerem a nyakát ;-) Berobbantunk egy pizzériába: még sohasem esett ilyen jól a pizza. Az utolsó falatig élvezettel ettem! Jajj. Nahát utána olyan jó kedvem volt, hogy kenyérre lehettt kenni. Nagyon boldog voltam, főleg mikor az erdőben sétáltunk kéz a kézben :-)

Így Apa megtanulta, hogy azonnal kajához kell juttatnia, ha már az első éhségi jelek megmutatkoznak. :twisted:

Ja, és a Reiki miatt (utána 21 napra meg kell fogadnod, hogy lemondasz valamiről vagy megszeretsz valakit) megfogadtam, hogy este 6 után nem eszem. Ez is picit nehezíti a dolgokat, viszont nagyon jól érzem magam így!

Hajni! Ne számolgass, csak szeressétek egymást amikor úgy érzitek. Látod, én sem számolgattam, sőt, a félidőben azt hiszem nem is voltunk együtt, aztán utána valamikor összejött. A baba megtalálja az időpontot, ne izgulj! :-)

Fiona, az a poncsó szupi. Én is tegnap nézegettem Apával, de mivel elég alacsonka vagyok, ezért igen furán néztem ki a majd bokáig érő poncsókban :-)

ALUDNI AKAROK!

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Csjszikák:
köszönöm a hsz-t. MÁr csak azt nem értem, hogy ha nekem e hóban 20-án esedékes akkor 6-a, de mivel múlt hóban 22 én volt meg ezért 8-a. Szav értitek mit akarok?? Mert én úgy hallottam, hogy az elsőző mesni -14, nem pedig úgy hogy a várható mensi -14. Most melyik?????

Ui: szóljatok ám, ha fárasztó vagyok. :wink:
Vendég

Ragota:
elsőnél én sem számolgattam, de annyira szeretnék egy kislányt. :oops:

Tesódnak tényleg pihenni kéne, bár pont én mondom. :oops:
Első terhességemnél veszélyeztett voltam. Hányás stb... 31 hetesen 2.5 ujjnyira kinyíltam, doki parázatatot, hogy ha 1 hetet kibírunk még nagyon jó lesz. Stb... Ekkor maradtam otthon, addig dolgoztam. Aztán 35. hetesen visszamentem. :) 42. héten szültem. höhö :lol:
Vendég

Hajni sztem akkor holnap pé, bár nem értek hozzá. :oops: :roll:
Én is 41. hétre szültem, igaz a méhlepényből azt mondták, nem túlhordott baba. A doki szerint rosszul emlékeztem az utolsó mensi első napjára, de az kizárt, mert mindig feljegyzem a naptárba. Szóval ott is voltak érdekességek, bár az tabletta utáni 2. ciklusba történt, és lehet, hogy az kevert be. :roll: Ami igazán rossz volt, az az 1 hét várakozás a kórházba.

Ágota nekem meg a magasságom a baj. A Balcsin beleszerettem egy poncsóba, de kb a könyökömig ért. :cry: És ez ált. így szokott lenni mindennel. Ezért is döntöttem a kötés mellett. Még fáj a szívem egy rácsosra, amit igazából nyári estéken lehet hordani, de horgolni nemtudok, és a nyárnak is vége. :D

Lilla ma üres gyomorral feküdt le. Sajnos hamarabb felfedezte a palacsintát mint kellett volna, így nem evett levest, és akkor palacsinta sincs. Nagyon sírt! :( Az én szívem meg majd megszakadt! :cry: Nem sok hiányzott hozzá, hogy beadjam a derekam. Ha felébredt még lesz egy felvonás tutira. :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Gondoltam bekukucskálok hozzátok!

Fioona nagyon szép a poncsó!én most kötni fogok egy derék melegítőt mert mindig megfázik.

Mivel ritkán jövök alig bírom követni az eseményeket, de azért igyekszem. Most éppen körbenézek a neten hátha találok valamit a terhesség és asztma címmel, mivel megáldottak ezzel a betegséggel és mostanában nem vagyok vmi jól..

Mindenkinek drukkolok a teszteléshez a kismamáknak pedig boldog és problémamentes babavárást! Majd még igyekszem benézni! sziasztok!

Kép
vani

Sziasztok! Mi zújs?
Gondoltam, amíg a lefagyott melós gépem újraindul, addig beszúrom Nektek a táblát!
Hulla fáradt vagyok, rossz az idő, úgyhogy épp haragszom az egész világra.
Ritkán, de szoktalak olvasgatni Benneteket!

Vigyázzatok Magatokra és a babákra, a többieknek meg mielőbbi zebrás tesztet, mi még erősen dolgozunk az ügyön. :oops:

Tudjátok mitől hánytam? Nem bírom reggel éhgyomorra a gyümiteát, hiába nincs benne semmi. Tegnap megint rosszul lettem és a párom rögtön örülni kezdett, hogy hátha. Sikerült jól lelomboznom, hogy ezt tutira nem a pocaklakó csinálja. De legalább láttam rajta, hogy őszintén akar már babát. Olyan édi volt. Oda is figyel, hogy gyakran dolgozzunk a babaprojekten.
Na, :( újraindult a gépem. Puszi Kép

meriann

helloooo!

De jo,ma eleg aktivak vagytok :D

Fiona,
en imadom az ilyen gyerekes dolgokat,mint pl Kitty,pedig en is 26 vagyok,szoval nem 16 :D
De hat ez van,legalabb majd jol eljatszom a gyerekkel :D :D
En meg szeretnek egy ilyen vastag poncsot is,ahogy mondod vacogosabb napokra:-)
Az enyem nem tul vastag,meg nem is garbos,de imadom!!!!!!ES ZOLD!!!!:-)Amolyan keki:-)Imadom!!!

Szerintem ugyesen csinalod,hoyg nem engedsz abbol,amit egyszer kijelentettel,igy lehet oket rendre nevelni,mert ha egyszer rajonnek,hogy sirassal elerik,amit akarnak..haaajjjaaaajjj..csak hat nehez,mert az embernek megszakad a szive..... :(
Biztosan szuper Mami vagy!!!!! :wink:

Hajni,
a 14-et a ciklusnapjaidbol vond ki,amennyi napos szokott lenni.
Tehat pl,ha a ciklusod 28 napos,akkor 14.napon van pe-d,ha 30,akkor 16. stb..
Nalam pl ez azert problemas,mert nekem 30-35 naposak a ciklusaim,igy kb 5-6 nap van,amikro alapban lehet pe-m:-)
Ezert en nem tudom pontosan meghatarozni,de ha Neked pontosan szokott megjonni,akkor konnyen tudsz kalkulalni! :wink:

Vani,
jobbulast,sajnalom az asztmat!Pihenj sokat!Hatha van vmi homeobogyo erre is,erdeklodj a patikaban,meg nezelodj a neten!
Nem lesz semmi baj!!

Meri,
de jo,hoyg jottel,reg voltal erre!!!
Dolgozzatok is a babon ,amikor csak tudtok,mi is ezt tesszuk!
:wink:
Aztan meglasd,hamarosan eljon!Mi drukkolunk nagyon!!!
Olyan jo latni a Parjainkon,hogy hogy szeretnek a babat,Nalunk is ez van :D

Kép

Kép
arwen07

Na elszamoltam a pe-t az elobb. :D
Szoval 28 naposnal a 15. nap,mivel beleszamit a 28.nap is,mint ugye utolso,maikor meg nincs mensid.Amikor megjon az az uj ciklus 1.napja. Na :lol:
30 naposnal 17.nap..stb... 8)
A vonalzok is igy mutatjak,onnan jottem ra :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
akkor a vonalzónak lesz igaza. :)

Csak azt nem értem, hogy akkor a 28. napos ciklusomnál, hogy fogant a 18. napon Marcell. :oops:
Vendég

Hajni a petesejt nem csak a pé napján képes fogamzóképes. Általában 1 vagy akár 2 napig is fogamzóképes még. Ha ez párosúl mondjuk egy kicsit hosszabb ciklussal, pont abban a hónapban, már érthetők is a dolgok.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona:
köszi. :)
Na asszem nem agyalok eze tovább. Lesz ami lesz. Majd annak örülünk. Csak legyen mááááááá. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni,
azeeeeeeeeeeeeee mondom,hogy en nem figyelem,mert latod,ilyenek vannak,mint amit Fiona mond :lol: :lol: :lol:
Hat igy kalkulaljon az ember :lol:

Pont tegnap nezegettem a neten egy cikket a fogamzasrol..
EEEEES,nem eleg az,hogy a petesejt kepes tovabb is megtermekenyulni,akkor meg a himivarsejtekrol nem is beszeltunk :shock: !!!
Azok akar 5 napig is eletkepesek,de megtermekenyiteni azt hiszem 2-3 napig is kepesek! 8) 8)
Szoval elegge nehez kiszamolni,hoyg hogy, smint,mit, merre,meddig
:oops: :oops: :oops: :oops:
Ugyhogy inakbb ne szamolgass,azt javaslom :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Most vagyok itt először. Csak beköszönök, hogy lássam, hogy egyáltalán sikerül e :)
Vendég

Sziasztok Drágáim!

Fióna :D :D Köszönöm szépen a cicám nevében a puszit Lillának és az őzikéjének! Ez már tuti hatásos lesz :lol: :lol: Nagyon meghatódtam rajta, én már csak egy ilyen szentimentális nőszemély vagyok :D És szerintem tényleg nagyon gyors voltál a poncsóval!! Mamikámnak is nagyon tetszett és szerinte is nagyon ügyes és gyors vagy:) Úgyhogy nincs vita :D:D ;)

Arwen :lol: :lol: Mindent imádok, ami cicás!!! Most éppen "csak" 3 macsek anyája vagyok, plussz egyet "lízingelek" a két házzal odébb lakó nénitől :wink: (ott lakik, de mivel a néni nem nagyon törődik vele, egész nap nálunk lóg és játszik az enyémekkel), de volt már olyan eset, hogy 16 macsek büszke tulajdonosa voltam!!! Egy kicsit túlzás volt, tudom, de mentségemre szóljon, nem tartott sokáig ez az állapot, ugyanis úgy alakult ki ez a szép kerek szám, hogy 4 felnőtt macskám közül a 3 nőstény szült 4-4 kölyköt, úgyhogy ahogy a kicsik 8 hetesek elmúltak, megcsappant a számuk a lelkes (cica)baráti körnek köszönhetően.De mit ne mondjak, egy ilyen fanatikusnak, mint én maga volt a paradicsom..azóta is mondogatom a férjemnek, hogy a gyerekünk után a legjobban egy kosár kismacskára vágyom :D :D :wink:
Amúgy is nagy állatbarát vagyok, van egy nyulam is és egy tündéri, de nagyon rossz golden retrieverem, Sütemény :D Ha egyszer nyerek a lottón, állatmenhelyet nyitok, az tuti :wink:

Toti, várjuk a híreket az ultrahangról!!

Ágota :D :D Tessék is rendesen táplálni azt a gyönyörűséges Tyunytyikát!!! :lol:

Merike:D Örülök, hogy benéztél, már hiányoltunk! Hajrá-hajrá!!!!!

Hajnika:D köszönöm! Én is nagyon remélem és drukk viszont:D

És persze mindenkinek millió puszi, segítő angyalka, pozitív energia és minden, amire szükség lehet:D

porsika

Porsika akkor nem vitázom tovább! :wink:
A férjeméknél is volt, hogy 9 macsek volt egyszerre. :shock: Igaz, elmondása szerint olyan is volt köztük (kandúr), akit hetekig nem láttak. Mindig csavargott. Aztán nálunk is hiányzott neki, így magához édesgetet egy környéken lófráló cicát. Sima cirmos, de a pofija, és a formája is olyan tökéletes volt, hogy imádni kellett! Gyönyörű volt. Ő is vemhes lett. Eleinte be se jött a házba, de a végén a konyhába fialt le! Gondolhatod, hogy jól érezte magát. Aztán alighogy pár naposak voltak a cicok, elpusztult. :cry: Szerintem a szomszéd intézte el, mert előtte panaszkodott mennyi itt a macska. Nagyvállalkozó, és felvásárolta mellettünk a kerteket. El is tűnt, az összes macska. Pedig átjáróba volt vagy 5-6. Szóval én tutira veszem a közreműködését. Elvittük pótmamihoz a cicákat, de ott meg elkaptak valamit, végűl egy se maradt. Hát ez a mi szomorú macsek múltunk! Pedig Lilla mindig a macskákat keresi séta közben, annyira imádja őket ő is. De hát nem merünk magunkhoz venni eggyet, mert féltjük, hogy hátha bántanák. :(

Addig is amíg mégis lesz, gyönyörködünk Arwen Kitty-eibe! Köszönjük! :D

KépKép
KépKép
fioona

Hajni megértelek ám! Én könnyen vagyok, mert már mindegy mi lesz. Fiúba is, lányba is megtalálom amit szeretnék. Viszont a helyedben, szerintem én is logikáznák. 8)
[quote]B írta:iztosan szuper Mami vagy!!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Egyébként jelentem Lilla Fióna 5 óra 30-kor feladta a sztrájkot, és evett levest. Na meg utánna 3 palacsintát! :shock:

Most megyünk apa elé, hátha látunk útközbe cicákat! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

hello Fix.b,udv itt!
Irj magadrol valamit!!! :wink:

Fiona,hat Lilla egy igazi kis csajszi,hiaba!!!!!Gondoltam,hogy beadja a derekat elobb-utobb :lol:

Kittyket nagyon szivesen :wink:

Nalunk is mindig voltak macsekok,szuleimnel mai napig vannak(ismerem ezt a"kertes hazaknal atjarnak a macsekok szomszedolni",sokszor mi sem tudtuk,hoyg akkor most hayn macskank is van pontosan :lol: ),csak hat lakasba nem szeretnek,es majd ha hazunk lesz,akkor lesznek cicuk.)

Porsika,hat gondolom kertes hazban laktok,ha ennyi allat van :lol:
Ugy lehet is,bar nekem azert a 16 macsek sok lenne
:)

Ragota,en is szoktam neha agyon kibirhattalan lenni,ha ramjon vmi...neha meg sem tduom magyarazni,csak elkezdek kotozkodni....
De DRagam nagyon jol kezeli a helyzetet,legtobbszor kinevet es ezzel teljesen elszall az en rossz hangulatom is :lol:
Tesod meg vigyazzon azert magara!
Persze a penz az nagyon fontos,de gondolom nem fontosabb,mint a baba es a sajat egeszsege!!!!!Tessek a lelkere beszelni!!! :wink:

Toti,mi ujsag van az UH-gal??

Na tessek cicabarataim :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Ismeri valaki ezeket a termékeket?
http://tulasi.freeweb.hu/szappan.html

Már több szappant is kipróbáltam, azok jók.
Nem állattesztes termékek. Nálam ez fő szempont.

Egyébként nekünk is van két cicánk. Gerdus és Szaffi. Gerdus pont, mint a Sheba reklám cicája, csak szebb. Szaffi, aki egyébként Fapuma ő meg hű a nevéhez. Tök fekete. Jól sikerült őket elkényeztetnünk. Majd ha kicsit több időm lesz teszek fel róluk is képeket. Minden elfogultság nélkül szépek nagyon.
Van olyan képük, ahol Gerda kezében ceruza és épp egy Magyar Közlönybe huzogat alá. :lol: Imád tévét nézni. Leül elé és figyeli a műsort, ha olyankor szólunk hozzá csak hátranyávog, hogy ne zavarjuk. Nagyon muris. Ők amúgy a párom cicái én kutyapárti vagyok inkább.
Na, megyek tanulni. Pusszancs!

meriann

Ezeket a termékeket én is kérdeztem a Majdnem öko élet topikba. Ott azt mondták, hogy a szappan teljesen növényi alapú, az ok. De más termékre mondták, hogy abban ugyanúgy van pl. Sodym Lauryl Sulfát. :( Az pedig gáz. Azt hiszem a habfürdőre mondtak, de nem bizti. Én most a sampont gondoltam töllük kipróbálni, mert pont tegnap láttam, hogy a H&S is végez állatkisérleteket. :( De még nem tudtam megnézni, milyen összetevőket tartalmaz.
Viszont pont itt a babaneten olvastam egy természetes fürdőszer receptet:
"Hozzávalók: egy púpozott evőkanál zabpehely, egy ek őrölt mandula, egy ek szárított levendulavirág, egy ek szárított kamilla. A zabpelyhet, gyógynövényeket finomra őröljük, összekeverjük a mandulával. Muszlin anyagból kivágunk néhány csészealj nagyságú kört, és beleteszünk egy halom gyógynövénykeveréket. Szalaggal összekötjük kis csomaggá. A fenti adagból 2 vagy 3 jön ki. Száraz helyen tároljuk (ha többszörös mennyiséget készítesz).
Beleteszed a meleg fürdővízbe míg átázik, kicsit kinyomod, és úgy használod mint egy szappant. "
A környezet tudatos mama topikból másoltam ki.

KépKép
KépKép
fioona

Bocsi elírtam: Sodium-Laureth-Sulfate helyesen

KépKép
KépKép
fioona

Merike! Én csak annyit tudok ezeről a termékekről, hogy -szintén lelkes környezetvédőként- kaptam már ilyen szappant ajándékba. Én amúgy-ez itt a reklám helye- a Lush termékekre esküszöm. Igaz, kicsit drágák, de nekem egy 10 dekás szappan vagy egy 100 ml-s tusfürdő elég 3 hétig, és kis Bolygónk igazán megéri azt a plusz 100-150 Ft-ot-már ha egy átlag tusfürdőhöz viszonyítjuk az árat. Arról nem is beszlve, hogy csak organikus anyagok vannak bennük és híresen ellene vannak az állatkísérleteknek. És azok a színek és illatok.... :D Nekem ugyan természetes szappan-fürdőszer receptem nincs, de minden környezetbarátnak ajánlom bőrradírként a mézzel és egy csepp citromlével/olivaolajal (utóbbit akkor, ha szárazabb a bőröd) kevert tengeri só 4/2 evőkanál arányú egyvelegét a só javára. Isteni!!

Fióna :D
Sajnálom a cicusokat :cry: Nem is tudom elmondani, mennyire haragszom azokra és mennyire megvetem az olyan embereket, akik képesek állatokat bántani. Ezekkel nem is tudom, mit csinálnék...de sok jót nem várhatnának, az biztos. Bár, karma-úgyis visszakapják, de akkor is, nem bírom megérteni az ilyen beteg emberek gondolkodásmódját. :? Ha egyszer rájövök, hogy kell lekicsinyíteni a képeket, küldök én is virtuális cicákat Lillának-addig is az iwien fenn vannak a profilomban :D

Arwen :D hát igen, kertes ház..nagy áldás ez nekem!!!! Gyönyörűek ezek a bébimacsekok!!!

Fix.b :D Szia! Tényleg írj magadról, ha gondolod

Na megyek, drágáim, mindenkinek jó éjszakát, küldöm az angyalkákat álom-őrzés céljából :D

porsika

Húúúú csajok. Előkaptam a tusfürdőmet, sampont, stb. Mindegyikben van Sodium-Laureth-Sulfate. Eddig én csak azt néztem, hogy ne legyen állatkísérletes. Komolyan mondom, hogy megrémültem. Azt hiszem ideje váltanom.
Köszi a tanácsokat.

meriann

Jó reggelt mindenkinek!!
Nem túl nagy a nyüzsi így reggel, jól látom? :D :D :D :wink:
Én is csak bekukkantok, épp szakdolgozom ezerrel...

Merike :D Bocsi, rémes a memóriám... :oops: Milyen vizsgára is tanulsz épp? És mikor lesz?
Sok puszi mindenkinek

porsika

Cicarajongóknak teszek fel pár képet a mieinkről.
A szürke cica Gerdus, a fekete Szaffika.

Kép

meriann

Cicarajongóknak teszek fel pár képet a mieinkről.
A szürke cica Gerdus, a fekete Szaffika.

Kép

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?