Sziasztok Leányzók!
Elnézést, hogy eltűntem, de tegnap később jöttem, korán mentem.
Annyira nincs kedvem dolgozni!!!!!
És fáradt is vagyok, pedig nagyon jókat alszom mostanság. Már elmúlt a légszomjam és csak egyszer kelek fel pisilni az éjjel, pontban negyed 3kor
Soha nem szerettem hason fekve aludni. MOst, hogy pont nem kéne az alvás eme módját alkalmaznom, most rászoktam, de hogy miért??? Egyik éjjel azt álmodtam, hogy nagyon fáj a mellem, rájöttem, hogy már tényleg nagyon fájt. Mikoris végre megfordultam. Utána mikor felébredtem, kint volt az egész derekam, és majd lefagytam. Nem vagyok normális.
Szóval pihentetően alszom, de mégis mikor beérek, mintha muszáj lenne, azonnal elkap az álomkór!
Tesóm tegnap nem volt jól, reikiztem Vele. Úgy érzi, hogy majd kiugrik a babó alul, olyan feszítést érez. Felhívta a dokit, aki megfenyegette, hogy ebből koraszülés lesz...tesóm persze bepánikolt, és igazi jó hipochonder lévén, másnapra már az egész alsó része fájt
Na most hozzáteszem, mielőtt elmarasztalnátok a dokit, hogy Kiszti éjjel-nappal dolgozik 27 hetesen, nem is akármilyen munkát: idegenvezetést. Megy, csak megy, esetleg órákat buszon zötykölődik. A doki már megmondta Neki, hogy ezt fejezze be, de a pénz...nagyúr (kínai tolmács a drága, nem aprópénzért dolgozik...).
Hétfőn voltunk kirándulni apával, Solymáron. No de út közben már annyira hisztis voltam, amit az éhségemnek tulajdonítok. Ugyanis amikor éhes vagyok, hányingerem van. Szuper. Így a kedvem is elkezd depissé válni. Mondtam Apának, aki csak hajtott előre, hátha lesz jobb kajálda, stb. hogy kész, vége, nekem azonnal ennem kell, mert kitekerem a nyakát
Berobbantunk egy pizzériába: még sohasem esett ilyen jól a pizza. Az utolsó falatig élvezettel ettem! Jajj. Nahát utána olyan jó kedvem volt, hogy kenyérre lehettt kenni. Nagyon boldog voltam, főleg mikor az erdőben sétáltunk kéz a kézben
Így Apa megtanulta, hogy azonnal kajához kell juttatnia, ha már az első éhségi jelek megmutatkoznak.
Ja, és a Reiki miatt (utána 21 napra meg kell fogadnod, hogy lemondasz valamiről vagy megszeretsz valakit) megfogadtam, hogy este 6 után nem eszem. Ez is picit nehezíti a dolgokat, viszont nagyon jól érzem magam így!
Hajni! Ne számolgass, csak szeressétek egymást amikor úgy érzitek. Látod, én sem számolgattam, sőt, a félidőben azt hiszem nem is voltunk együtt, aztán utána valamikor összejött. A baba megtalálja az időpontot, ne izgulj!
Fiona, az a poncsó szupi. Én is tegnap nézegettem Apával, de mivel elég alacsonka vagyok, ezért igen furán néztem ki a majd bokáig érő poncsókban
ALUDNI AKAROK!
Pusza