Hú de sokat írtatok!
Képzeljétek, ma vettünk magunknak egy kis bébikaját! Gondoltuk jó lesz kipróbálni, hogy mire is lesz kárhoztatva Alida.
Szerintetek normális az, hogy alma-málnapürét 6 hónapos kortól ajánlják? Lehet, hogy azért mert nincsenek benne a magok, vagy azok nélkül is kerülendô?
Andrea: gyönyör? Petike a keresztelôi ruhácskában! A hétvégén lesz?
Sancsi: Nagyon büszke lehetsz Enéhre!!
Biztos hamar felfedezi azt a dugót is! Alida ma a villanyt kapcsolgatta fel-le. Eddig havonta kellett orvoshoz mennetek? Mi utóljára 3 hónaposan voltunk és legközelebb 6 hónaposan megyünk. Igaz, hogy 4 hónaposan kaptunk oltást és akkor látta védônô, meg persze mehetnénk bármikor, ha baj lenne. Nem is tudom hogy fogjuk lemérni addig.
(Most voltam bent Alidánál, mert olyan fura kis nyögéseket hallatott álmában. Kiderült, hogy ahogy álmában szopta az ujját, majdnem teljesen befogta az orrát!
)
Emôke: nagyon szuperek az új képek! Szerencséd van, hogy ilyen nyugalmas a reggel! Régebben Alida is aludt a reggeli szopi után, de mostanában leszokott róla. Nem is baj, legalább én is hamarabb kikászálódom az ágyból.
Eszter: Nagyon furcsa, amit írsz arról az ultrahangról. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy 2 hét alatt történt volna valami baj. Lehet hogy hülyeséget kérdezek (
), de nem lehet, hogy szülés közben törté valami? Írtad, hogy lélegeztetni is kellett, nem lehet, hogy picivel kevesebb oxigén jutott akkor mindenhova? Nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden a januári kontrollon!! Nem is tudtam, hogy veseköved van! Nekem szerencsére nincs, de hallottam, hogy milyen fájdalmas.
Sudi: Télen is ugyanúgy ki lehet menni! Persze kevesebb idôre és jól felöltözve, de ne kuksoljatok a lakásban! Akkor mit szóljak én, itt a tél nagyon-nagyon hosszú és hideg! Már arra is gondoltam, hogyha tényleg nagyon hideg lesz, akkor majd Alidát kendôbe rakom és magunkra cipzározom a terhes-télikabátomat, hogy melegen tartsam.
Gery nagyon édes!!!! Azt hiszem, Hajnival kapcsolatban rátapintottál a lényegre. Biztos nagyon nehéz lehet, ha beteg a gyereked, mert neki a legeslegjobbat akarod a világon és ilyenkor az ember tehetetlen, nem tud helyette szenvedni. Biztos idôvel fel fogja dolgozni. Egyébként pedig szerintem mindenkinek vannak terhei, kinek itt, kinek ott.
Mölli: hát az a t?z borzalmas lehetett! Egy ismerôsöm mesélte, hogy az utcájukban a szemközti oldalon t?z ütött ki. Nézték a t?zoltókat a 3 éves kislányával, aki megjegyezte, hogy reméli, hogy legközelebb az ô házuk gyullad majd föl, mert akkor ide is jönnek azok az aranyos t?zoltó bácsik.
Szerintem az, hogy a gyerek 1 éves korában már eheti azt, amit a szülei, elég kétértelm? állítás, attól függ, hogy a szülei mit esznek. Egy egészséges étrend, ami változatos, nem zsíros és nem túl f?szeres, biztos megfelel a babának is, nem?
Na most már megyek, mert a végén még rekordot döntök!