Sziszike, tök jó, gratulálok!!!
Kati, ez a CTG-s időszak is el fog rohanni, aztán majd te is mész ki a folyosóra két szoptatás között hallgatózni, mint anno én...
Pelle, szerinted kiegyensúlyozott a kispasim? Tök jó, mindenki ezt mondja, ezek szerint csak én látom azokat az időszakait, amikor nem az... Egyébként igen, hétfőn lesz 2 éves, úgyhogy hétvégén jön a családi megszállás, kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni (meg én is)... Komoly, nem? Az első banyatalija idején 4 hónapos volt, most meg 2 éves nagy cula, a tesó meg nemsokára itt oázik nekem...
Pocakfotót majd küldök. Egyébként, ha minden igaz, holnap dél körül az Árkádban leszünk családostúl, csak én még mindig csúnyán köhögök - ez még hetekig így is lesz -, nem akarlak titeket az őrületbe kergetni, úgyhogy szerintem majd integetünk a házatoknak, és annyi...
Két éve én is a 3-as szobában voltam, tök jó volt, még a fürdőszobával sem volt bajom (persze, a kulcsossal), akkor még az 5-öst ajánlották, csak az csúcsra volt járatva. Most csak amiatt megy a matek, mert el nem tudom képzelni, mit fogok csinálni a párom és a gyerekem nélkül napokig, viszont tényleg nem akarom, hogy a Márk csak a folyosón találkozzon velem. Szóval, még megy a fejtörés, párom azt mondta, ő minden megoldásra nyitott, de szerintem ez végleg majd úgyis a szülőszobán fog eldőlni, amikor kiderül, hogy egyáltalán melyik szobában van szabad ágy. Olyanba semmiképpen nem akarok menni, ahova napközben sem adják ki a babákat, csak szoptatni!
Hogy bírjátok ezt a szelet? A Márk folyton ki akar menni a kertbe, aztán ha kint van, menekül a szél elől, ebben rám ütött, én is utálom a szelet!!! Állítólag holnaptól jön az ősz, bár ahogy most a hőmérőre nézek, ezt nehéz elhinni, de a fejem is azt mondja, hogy tényleg, nem hiába fáj reggel óta. A pocaklakó meg meg van kergülve, két napja olyanokat mozog, hogy már komolyan fáj, ma vezetés közben meg kellett állnom az út szélén, és addig simogattam meg beszéltem hozzá, amíg kicsit odébb táncolt attól a ponttól, ahol már akkorákat ütött, hogy könnybe lábadt tőle a szemem. Hogy fogok én még másfél hónapig vezetni???
Pussz mindenkinek!