Sziasztok!
BIldi! nagyon köszi a méreteket, épp ilyen infóra vágytam
Ahogy írod, lehet, hogy vasárnap is látjuk még, tényleg. De nálam ez csak nézelődés, informálódás, nekem nem kell szuri (legalábbis még nincs szó ilyesmiről), szóval igazából nincs miről lekésnem.
Erika! Gratulálok, jaj, milyen nagyon klassz érzés is először látni! Meg persze utána is, én mindig annyira vártam az uh-ot!
A babád mérete nem abban rejlik, hogy korábban fogant? Vagy tudod a pontos dátumot?
Zöldi! Fú, az a fürdőszobatéma nagyon-nagyon nem lelkesítő
Áfonya! Te nyertél, te emlékeztél jól az uh-ra
De elég rossz tapasztalataid lehetnek a dokikkal, hogy ez ugrott be, hogy ezt fogják nekem mondani, ha teli hólyaggal megyek be. Tényleg hallottál ilyeneket? Nekem olyan mákom van a dokikkal, egész jó fejekkel hozott össze a sors.
A Bölcső Alapítványhoz nem mentek? Bár egy barátnőmék próbálkoznak ott is, és sokan várnak nagyon babára, meg nem is nagyon hitegetik őket, mert a lány elmúlt 40, és a tapasztalatok szerint az örökbeadó anyák állítólag fiatalabb szülőket keresnek. Nekem ez olyan fura, egy 40 éves nő nem öreg... 3 év múlva én is annyi leszek
Megyek mosmár, volt egy kis munkám, most végeztem, kicsit elfáradtam...
Húú, még annyi, hogy vettem BabyMarkot, és hát messze nem úgy néz ki, mint a használati utasításán írják. Kéne lenni rajta valami kéznek, meg kék felszínnek, na ezen kéz nincs, meg nem kék, hanem zöld, alig bírtam kisilabizálni, milyét kell belemártani a lébe. Tök negatív, de talán korai is nagyon. Mindenesetre félbevágtam spórolási szempontból
Ez olcsóbb így, mint a Corax, félbevágva meg messze olcsóbb, de az azért komfortosabban van megoldva, annyi szent