Sziasztok!
Elaludt a Törpi, próbálok visszaolvasni és mindenkinek írni. Babás anyukák, nektek hogy telt a tegnap éjszaka? A miénk horror volt
Ott kezdődött, hogy tegnap du. aludtunk 3(!) órát, emiatt persze később aludt el a Manó (ez bele volt kalkulálva). Utána viszont 1-2 óránként ébredt és volt mikor majdnem 1 órát cumizott rajtam. Szóval nem vagyok túl kipihent…
Rolly
Még nem csináltunk Kristófról olyan maszatos képet, aminek az az egyszerű oka, hogy most a változatosság kedvéért elem nincs a digi gépembe (remélhetőleg holnap már lesz…)
Dido
Köszönöm szépen Kristóf dícséretét, aranyos vagy!
Ez sajnos nem olyan, mint az IKEA-s fotel, ez a huzat úgy összement, hogy van egy nagy hullám, ahogy próbáltam belehúzni a matracba, úgyhogy szerintem még az sem segítene, ha én feküdnék rá pár napig…
Bea
Kíváncsi leszek, hogy fog tetszeni a MÁV szülőszobája
Kati
Én is nagyon boldog névnapot kívánok Petrának!
Miért akarod már most elkezdeni a hozzátápit?
Norwell
Dbogica
Köszi szépen, hogy megosztottátok a szüléstörténeteteket! Úgy szeretem olvasni őket…
Norwell
Örülök, hogy Kende babó jól viselte az oltást! Érdekes, hogy ti popóba kaptátok, nekünk combiba adták
A másikat eltaláltad: mátrának címeztem…
Pankaa
Én csak bele olvastam a könyvbe, de nekem nem jött be annyira… Pl. van olyan rész, amikor megpróbálja megállapítani, hogy miért sír a baba a száj- és nyelvtartás alapján. Van mondjuk 10 kategória. Hát én úgy néztem, hogy majd kigúvadtak a szemeim, de nem találtam meg, hogy Kristóf melyikbe tartozik…
Unique
Válaszoltam
Juca
Neked is írtam
A babaúszásnál nem hideg a víz, úgyhogy ez szerencsére nem okozott gondot. Szerintem Kinga is szeretné
Azt hallottam, hogy egy csepp olajat kell a fülbe cseppenteni úszás előtt és akkor semmi baja nem lesz a fülüknek. Állítólag… de mi nem csináljuk…
Adri
Szépek vagytok a képen! Írj azért egy kicsit magatokról, jó?
Csibe
Nekünk Dr. Kovács Marianna az orvosunk, aki egyébként a Minikliniken rendel és igen, kijön házhoz is. Szerintem aranyos és nagyon szereti a kicsiket
Nagyon tündériek a képek, amiket feltettél!
Évi79
Nagyon cuki Virág a képeken! Egyébként ha Kristóf nagyon csuklott, én visszatettem cicire és ott elég hamar abbahagyta.
Pusszantás mindenkinek!