Új privát üzeneted érkezett!

Csibe!

Állati jók ezek a képek!
Szerdáig már nem sokat kell kibírnia Gábornak a pociszobában, utána jöhet :) Ripsz-ropsz kibújik, és már olvashatjuk is a te szüléstöridet. Nem izgulsz picikét? Azé' nekem ilyenkor már néha pittyent egyet-egyet a beszarásjelzőm... Dorci 39+0-n született :)

Norwell!

Ügyi a kis Kende, jól viselte szurit. Legalább helyre kis menyecske volt a védőnő?

Adri!

Levi tündérbogár! Gyere gyakrabban!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Norwell!

Még jó, hogy nem írt dokinéni tápit ekkora súlyú gyereknek :twisted:
Eygébként én is ezt csinálom. Most megint evős a lányom. Bár aki látta, az el van hűlve, hogy mennyit eszik (kb. két perces eteteés időnél tartunk), visszaálltunk a majdnem három órára, és már alig bírom el babakocsistól (persze még így sem annyi, mint Kende) :wink:

Jucmuc!

Ha beleférünk a csapatba, mi is mennénk a talira :-) Pácolást hétvégén megkérdem, most megyünk haza.

Narco!

A pénz mellett mindig mondjad is. Tudod ismétlés a tudás anyja :-) Reméljük valóban bevállalja a doki, nem csak hiteget! :lol:

tjuca
 
 


Csibe!

Annyire várom már a kiscsibédet :wink: Már rég született kis bébike, ki vannak élezve a receptoraim :twisted:

tjuca
 
 

 
 

Évi!
Jaja, fiatal csajszi, csak épp most ment férjhez... :twisted:

Juca!
Jóóóóvannnnna, tudod: paramami mindig készenlétben... :D Kinga is hiperszopizik? Kende is kb. öt perc alatt teleszvja magát mostanság, hiszen annyi más érdekes dolog van...

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok Lányok!
Olyan sokat írtatok a hétvégén, hogy esélyem sincs visszaolvasni.
Ma már az új helyemen dolgozom. Kicsit visszafogottam leszek a beszokás ideje alatt, és nem tudok majd olyan sűrűn írogatni. Viszont olvasni foglak benneteket.

Heni!
Már gratuláltam sms-ben de innen is üzenem, hogy hatalmas gratula, és nyugi-nyugi-nyugi!!! Minden rendben lesz. Majd dumcsizunk jó sokat, és nyugtatgatjuk egymást. És ha már ott tartunk, akkor megyünk vásárolgatni :) Na, tetszik az ötletem? Remélem, hamar meggyógyul a gépetek, és tudsz jönni. Olyan jó az a zebrácska a nevednél. Én teljesen biztos voltam, hogy nektek összejött. Olvasd csak vissza a privijeimet :)

Pupy!
Úgy-e tudod, hogy most te következel!!! Október van!!! Hajrá, mindent bele!!!

Brill!
Tegnap pedig nagyon dumálhatnékom volt. A megbeszélt napot én fenntartom neked. Már Marshallt is nagyon szeretném látni.

Bocsánat, hogy most nem tudok másnak írni. Ígérem, hamarosan újból felveszem a ritmust, és jövök a szokásos hosszú, helyet nem kímélő leveleimmel :)

Puszi!
Vendég
 


Még annyit akartam, hogy:

Dido!
Bár nem tudtam alaposan elolvasni az üzijeidet, láttam, hogy többször is bejelentkeztél. Ennek kifejezetten örülök. Sajnálom a férjed műtétjét, de így legalább megvan a bibi, és utána jöhet a baba. Lehet, hogy az utóbbi vetélésed is azért volt, mert célbaért egy katona, de nagyon gyenge volt a minősége. Én azt hiszem, hogy nem a megtartással van a gond. Minden rendben lesz. Nagyon drukkolok, hogy mielőbb túl legyetek a műtéten, és hogy mielőbb kezdődhessen a próbálkozás.
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak egy borzasztó gyors bekukk, mert olvastam Évi79 beírását és gyorsan reagálnék rá! Évi! Hú, ezt a sok okos szoptatási tanácsadót :twisted: :twisted: :twisted:, még jó, hogy Virág okosabb :lol: :wink: Bocs, nem akartam bunkó lenni, csak az ilyen tanácsoktól kicsit (nagyon) feláll a szőr a hátamon... Ha van elég tejed, nehogy adjál Virágnak bármi mást 6 hónapos koráig! Ezalól kivétel ha mondjuk 35C van odakint, akkor megkínálhatod egy kis forralt vízzel, de ennyi. Ne kezdj el neki semmi mást adni, mert 1. a tejed rovására fog menni 2. semmi szükségük nincs rá!!! A tejed első részével oltják a szomjukat, ahátsó pedig a zsírosabb tápláló. Hordozóba én 2-3 hónapos kora előtt nem tenném.

Este még jövök! Pusszantás

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok, ujra!

Evi: egy baratnom tapasztalatabol irok a folyadekpotlassal kapcsolatban: az o kislanyuk is csuklos volt, probaltak beletomni vizet, teat, nem tetszett a leanyzonak...aztan az apuka csak ugy rakerdezett, hogy hat nem eleg a babanak a tejcsi, az is eleg folyekony :lol: Valoszinu eleg volt, nem is eroltettek tobbet. De hat babaja valogatja, csak egy tapasztalatot probaltam ecsetelni. Biztos kapsz itt otleteket tapasztaltabb anyukaktol:)

Angie: Te hogy erzed magad? Roka koma? Ja, Pupyval kapcsolatban egyetertek :wink: De csak semmi eroltetes :lol:

Csibe: nagyon aranyosak az emberfiokas kepek:) Hogy erzed magad?
Szerdara kuldok sok szep gondolatot es kitartas!

Unique: szerintem is egyes babak unjak a kajalast. Kozepiskola utan egy evig baby-sitterkedtem. A kis ocskos folyton azt csinalta, hogy a papit fellapitotta a szajpadlasara, es kepes volt ott tartani egy fel orat is :roll: De nem halt ehen, es egy par honap utan ezt a jatekot is megunta :lol:

Narco: jo a weboldalatok, en mar lattam a filmet, de majd ha meg meg akarom nezni, tudom hol keressem :wink: Csajocaid hogy vannak?

Meg ott tartok,hogy el akarom olvasni a szulestorteneteket...hatha reggelig...:)

Puszi Mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Heni!
Gratulálok! :D

Hangyi
hangyolca77
 
 


Sziasztok!
Csak gyoras bekukkantottam, de itt ragadtam! :)

Évi!
Szerintem se erőltesd a vizet vagy a teát. Timi nagyon jól leírta a választ! Anno nekünk a főiskolán tanították, hogy nagy melegben vagy fokozott folyadékvesztés esetén szükséges a pótlás, de mára szerencsére rájöttek, hogy semmi szükség nincs rá. Csodálatos a képek! A 6 hét alatti majdnem egy kiló pedig tökéletes! Ne aggódj, csodálatosan fejlődik a kislánykátok!
Hordozóba pedig ha nem muszály, akkor inkább ne rakd bele, mert nem igazán tesz jót a kis gerincének.

Narco!
Nagyon jó a videó, nagyon köszi, hogy felraktad!!! Már csak egy kérdés maradt. Letöltöttem, megnéztem, de nem tudom elmenteni a gépre. :( Tudnátok segíteni? :oops:

Hangyi!
Mi újság van veled?
tina82
 
 


Bocsi, annyit javítanék, hogy a Real Playerből megtudom nyitni, csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom a gépet, akkor is ott marad? Bár elvileg igen, mert van ott más is, amit már régebben néztünk. Húú, de nem megy ez nekem. :oops:
tina82
 
 


Sziasztok!

Tina!
köszi az érdeklődést, meg vagyok. Nem rég értünk haza. Anyósoméknál voltunk szüretelni. Nagyon jó volt az idő, a társaság is jól éreztem magam. Sajnos most csak ennyi.A páromnak is kell a gép így gyorsan visszaolvastam és beirtam ezt a pár sort. Holnap talán már többet tudok jönni.

Hangyi.
hangyolca77
 
 


Hangyi!
Örülök, hogy jól sikerült a szüret! Gyere, amint tudsz! :)
tina82
 
 


Éva!

Én hipergonosz vagyok, de nem csinálok semmit, ha csuklik. Odabenn is csuklott, és akkor sem tudtam vele mit kezdeni. Majd elhagyja. Viszont a hugom nagy találmánya, hogy emeld meg a bal karját. Hihetetlen, de legtöbbször abbamarad a csuklás :lol:
Amúgy Kinga a 36 fokban is köpött ki mindent (na jó vizet, mert mást nem is próbáltam) ami nem tej és még él :twisted:
Nagyon szép a csaj, nincs vele gond, csak így tovább!
Én nem egészen három hetesen betettem autósülésbe, nem lett semmi baja, hipererős. Nem volt más választásom. Viszont csak és kizárólag a kocsiban, még most is, mi nem használjuk pihenőszéknek.
Amikor a fejlődésneurológián voltunk, rajtunk kívül senki sem volt babakocsival, és ott nagyon iciri piciri gyerekek voltak.


Pusza

tjuca
 
 


Lányok! :)

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket! Bár olyan furi, hogy egy ilyen kisembernek NÉVNAP-ja van. :lol:

Most ennyi voltam, holnap jövök, és ígérem többet írok. Puszi mindenkinek, mégegyszer köszönjük!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Éva!
NE adj neki semmit, csak anyatejet, kizárólag akkor adj neki mást, ha valami miatt nem gyarapodna rendesen, bár a súlygyarapodása nem ezt mutatja (gyorsan kiszámoltam, heti 160 gramm, ami tökéletes)! Gyönyörű csajszid van, asszem, összehozható lenne Kendével... Vagy már foglalt? :D :D :D Ja, és ha csuklik, egy picit tedd cicire, nekem bevált. Hordozót én is csak kocsiban használtam, ha muszáj volt, de mi abban is hoztuk haza, tehát gyakorlatilag másfél hetes korában már volt benne. De mondom, nagyon keveset (most meg már alig fér bele... :P )

Juca!
Jót röhögtem ezen a "balkezetfölemelni"-dolgon! :lol: Majd kipróbálom, aztán jelentek.

Timika!
A múltkor csak azt akartam kérdezni, hogy kinek írtad az "elbocsátó szép üzenetet", de azt hiszem, rájöttem... :roll: Esetleg priviben megírhatnád, ha lesz egy kis időd, hogy jóra gondoltam-e...

Kati!
Már én is akartam kérdezni, miért adsz Petrának krumplit? Nem akarok okoska lenni, de ha van elég tejed, akkor miért kell? :oops:

Nomi!
Mindent bele, hátha a végére érsz! :D Hogy vagy mostanában?

Képzeljétek, kifakadt a BCG-oltás helye... Szegényemnek véres lett a rucija, de nem akarom beragasztani, hátha beleragad, meg úgy emléxem, nem is szabad. Szerintetek fáj egyébként ez a seb? Mert amikor letöröltem steril gézzel, ordított, mint akit nyúznak... :? Mondjuk már aktuális volt a cici, lehet, hogy az is belejátszott... Most alszik, a fél Germicid megtette a hatását! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek, pusszancs!

Kép
Kép
norwell
 
 


Brill!

???????????????????

Éva!

Nálunk csak tejci van. Amíg bírjuk szuflával addig nem is lesz más. Első kóstoló hat hónap körül. Állítólag ezzel meg lehet előzni vagy késleltetni az allergiát, és nálunk mindenki allergiás a családban kivéve mi, na és az ekcéma is az.

Norwell!

Nekünk gyerekorvos kiszúrta, és kinyomta a gennyet. Utána szépen begyógyult, nem maradt göb, most egy lencsényi piros folt van a karján. Szerintem kérdezd meg az orvost, mert nem lehet kellemes egy naponta gennyedző seb. Előző védőnő szerint kezelés a köv. (ha nem szúrják ki): steril mullap a sebre, és esti fürcsinél leázik, majd utána megint steril géz, így nem ragad bele a kisruha, és nem kell minden nap fölszakítani, mert ugye nem ruhástól rakod a vízbe.

Anikó!

Én nem kövezlek meg érte. Lehet beválós, ha egyszer eltátja a száját :twisted: bár Kinga ilyenkor már dugja is ki a nyelvét :evil:
Követve a logikádat, mi a DM csiribiri tükrösrúzsos szekrénye elé fogunk járni kajálni :wink:

Jó éjt mindenkinek!

tjuca
 
 


Sziasztok :)
CsHeni :)
Hatalmas gratula a zebrácskádhoz :D Nagyon boldog babavárást kívánok nektek :)
Kép

A dokid teljesen dinka :twisted: Hogy nem lehet észre venni egy terhességet :twisted:
Nekem is vagy egy tüneményes dokim a II női klinikán, akit meleg szívvel tudok ajánlani :)

Judit :)
Régebben dolgozott Frankfurtban a nő, de már évek óta itthon van. Ha gondolod a novemberi talira rendelhetek neked krémet :)

Nárcisz :)
Nem titok a csajszi telcsiszáma :)
Egy hátránya van a dolognak, hogy terhesség alatt azért nem lehet kezeltetni, mert a méhlepényen kereszül a babához eljutnak az anyagok, szopi alatt meg a tejcsivel szerzi meg magának a kölök :?
Peti is érzi, hogy más lett a tejcsi íze, kapkodja a fejét :( De én már nem bírtam tovább :roll:
Egyébként a krém, amit bemasszírót méregtelenítő és vízhajtó hatású.
Remélem nem voltam sok :(

Unique :)
Peti csak az elején hízott 150 grammokat :D Az elmúlt hónapokban hetente max 100 grammokat hízott, de a múlt héten még jobban "belehúzott", kemény 10 grammot sikerült magára húznia :D
Mi sem kúszunk még, pár erős próbálkozásban vagyunk :D Ma kezdett el négykézláb hintázni :D
Lehet, hogy mi is a Maratonra gyúrunk, mert Peti lába is állandóan jár :)
Kanalazással nem tudok segíteni :(

Adri :)
Jó, hogy jelentkeztél :)
Nagyon édesek vagytok Levivel :)
Petike vigyáz a vonalaira, nem apa a mintájára nagy pocakot :D

Anikó :)
Tetszik a kanalaztatásra való rászoktatási módszred :D

Judit, Bogi :)
Köszönöm, hogy megosztottátok velünk a szüléstöréneteket :)

Norwell :)
Gratulálok a 3 hónapos nagyfiadhoz :) Ügyi volt az oltásnál :)

Éva :)
Nagyon édes a kisasszony :)
Petit az első pillanattól ülésben hozom-viszem naponta kétszer, de van, hogy ha nyűgösködik vagy ki kell mennem a konyhába abban viszem magammal :)
Szerintem sem kell semmi folyadék pótlás, ha van elég tejed, akkor az untig elég neki :) Mi még nyáron a 40 fokban sem adtunk semmit inni, csak anyatejet :D

Most csak ennyire futotta, mert az agyam szita :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Elaludt a Törpi, próbálok visszaolvasni és mindenkinek írni. Babás anyukák, nektek hogy telt a tegnap éjszaka? A miénk horror volt :evil: Ott kezdődött, hogy tegnap du. aludtunk 3(!) órát, emiatt persze később aludt el a Manó (ez bele volt kalkulálva). Utána viszont 1-2 óránként ébredt és volt mikor majdnem 1 órát cumizott rajtam. Szóval nem vagyok túl kipihent…

Rolly :) Még nem csináltunk Kristófról olyan maszatos képet, aminek az az egyszerű oka, hogy most a változatosság kedvéért elem nincs a digi gépembe (remélhetőleg holnap már lesz…)

Dido :) Köszönöm szépen Kristóf dícséretét, aranyos vagy! :lol: Ez sajnos nem olyan, mint az IKEA-s fotel, ez a huzat úgy összement, hogy van egy nagy hullám, ahogy próbáltam belehúzni a matracba, úgyhogy szerintem még az sem segítene, ha én feküdnék rá pár napig… :twisted: :twisted: :twisted:

Bea :) Kíváncsi leszek, hogy fog tetszeni a MÁV szülőszobája 8)

Kati :) Én is nagyon boldog névnapot kívánok Petrának! :lol: Miért akarod már most elkezdeni a hozzátápit? :shock:

Norwell :) Dbogica :) Köszi szépen, hogy megosztottátok a szüléstörténeteteket! Úgy szeretem olvasni őket…

Norwell :) Örülök, hogy Kende babó jól viselte az oltást! Érdekes, hogy ti popóba kaptátok, nekünk combiba adták :roll:
A másikat eltaláltad: mátrának címeztem…

Pankaa :) Én csak bele olvastam a könyvbe, de nekem nem jött be annyira… Pl. van olyan rész, amikor megpróbálja megállapítani, hogy miért sír a baba a száj- és nyelvtartás alapján. Van mondjuk 10 kategória. Hát én úgy néztem, hogy majd kigúvadtak a szemeim, de nem találtam meg, hogy Kristóf melyikbe tartozik… :oops: :oops: :oops:

Unique :) Válaszoltam :D

Juca :) Neked is írtam :D A babaúszásnál nem hideg a víz, úgyhogy ez szerencsére nem okozott gondot. Szerintem Kinga is szeretné :D Azt hallottam, hogy egy csepp olajat kell a fülbe cseppenteni úszás előtt és akkor semmi baja nem lesz a fülüknek. Állítólag… de mi nem csináljuk…

Adri :) Szépek vagytok a képen! Írj azért egy kicsit magatokról, jó?

Csibe :) Nekünk Dr. Kovács Marianna az orvosunk, aki egyébként a Minikliniken rendel és igen, kijön házhoz is. Szerintem aranyos és nagyon szereti a kicsiket :)
Nagyon tündériek a képek, amiket feltettél!

Évi79 :) Nagyon cuki Virág a képeken! Egyébként ha Kristóf nagyon csuklott, én visszatettem cicire és ott elég hamar abbahagyta.

Pusszantás mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Dido!
Mikor lesz a férjed műtétje? Biztos segíteni fog! :wink: Drukk Neki előre is!
Aztán kis szünet és hamarosan érkezik az utód!!! :wink:
Addig is kitartás!

Norwell, Bogi!
Köszi a szüléstörténetet! Megható volt! :D

Aniko, Panka, Angie!
Köszi a druukot!

Nárcisz!
Még nem néztem meg az oldaltatokat, de pótolom! :D
Hogy vannak a lányok? Nyugisak mostanában?
Köszönöm kérdésed, jól vagyok! :D Mindjár mutatom is, hogy mennyire... :wink:

Éva!
Virág nagyon tündéri! :D

Csibe!
Mi is megkaptuk pár napja ezeket a képeket! "Itt" is sikert aratott! :D
Még min 2 nap... :wink: Kép

Kati!
Petrának boldog névnapot! :D Kép

Juca!
Bocsi a késői bejelentkezésért, de Apás nap van (még holnap is)... :wink: Azt, meg tudjuk, hogy én nem tudok képet beolvasni, meg kicsinyíteni... :oops:


Tehát a mai UH :
Kép

Nagyon izgultam... :roll: A szememet sem mertem kinyitni, csak amikor az aszisztens hölgy kérdezte Szmatona dokit, hogy behívhatja-e az apukát? :D Aztán láttuk a monitoron!!! :D (sajnos a foto nem sikerült élesre...)Dobogott a szivecskéje és jól érzi Magát! :D Nagyon boldogok vagyunk!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Brill :)
Hatalmas gratula a kis dobogó szivecskédhez :)
Szépen lehet látni a kis Minibrillt :D
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Brill!

Na ugye! Csak semmi pánik.

Anikó!

Neked is ugyanezt az érzést kívánom! Na nem a szorongóst :wink:

tjuca
 
 


Képzeljétek, Petra Este 8 tól reggel 7-ig aludt. Igaz, fél 6-kor egy picit nyöszörgött, de aztán visszaaludt. 7-kor a kiságyban fél méterrel feljebb volt, tovább már nem sikerült mászni, mert megállította a kiságy teteje.

A krumpliról később, most hív, mert hát most már megint éhes!
Vendég
 


Kati!

Ilyen sárga vagyok...
Kép

Hogy lehet ennyit aludni???

tjuca
 
 


Sziasztok!

Lányok!
Örülök, hogy sikert arattak a képek! :lol:

Évi!
"Beszarásjelző"?Ez aranyos!
Nem titkolom nálam is jelez már mostanában!

Juca!
Én is nagyon várom már, hogy megszülessen! Már úgy szeretném látni!

Nomi!
Köszi a drukkokat és jól vagyunk köszönjük!

Timika!
Köszi az infót a doktornőről!

Brill!
Úgy örülök nektek! :lol:

Most puszi Mindenkinek! Még jövök!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Jó reggel Lányok!

Tiszta szívből köszönöm nektek a gratulációkat és a segítségeteket!!!! El sem tudom mondani, hogy mennyit jelent.

Kati, Tina, Jucmuc, Pupy, Norwell, Tjuca, Borsó, Pankaa, Dbogica, Narco, Évi, Junkó, Unique, Bellanitta, Adriana, Anikó, Angie, Nomibogár, Annácska! Nagyon -nagyon köszönöm.

Ma mindent rózsaszínben fogok írni, mert így látom a világot. :D

Az orvosokat köszönöm és már töröm a fejemet, de egyenlőre csak azt tudom, hogy mit nem fogok tenni!

Tjuca: neked külön ezer köszi a privit!

Brill: gratulálok az új sztárfotóhoz!!! Én is nagyon izgatott vagyok :D

Egyébként néha fáj a poci, de nem görcsöl, viszont rettentően ég a gyomrom...
De mazohista vagyok és imádom, mert a baburól van szó...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Még felsorolni is olyan megható volt - ennyien gratulálnak! Fantasztikus érzés

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Nárcisz!
Köszi a vidijót, megnéztem!

Brill!
Gratula a Minibrillhez!

Csibe!
nagyon aranyosak a képek!Köszi.

Éva!
Köszi neked is a képeket, nagyon aranyos baba Virágocska! :D

Timi!
Még nem olvastam végig a könyvet.Majd meglátjuk mennyit fogok belőle profitálni, hiszen minden baba más és más, ezek csak iránydolgok szerintem, persze nem lehet minden babára általánosítani.

Heni!
Mikor mész uh-ra?

Képzeljétek, az egyik barátunk tegnap bejelentette, hogy ők is babát várnak, a lány már 12 hetes.Úgy volt, hogy májusban lesz az esküvő, de így megtartják novemberben.Örülök nekik, mostmár értjük a kaján vigyorokat. :lol:

Úgy néz ki, jövő csütörtökön(ha sikerül akkorra időpontot kapni) megyünk 3D uh-ra!10 ezer ft., amiben minden benne van, videó, képek,stb.Már nagyon várom, bár pénteken is megyek a 18. hetesre.

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak jó szokásomhoz híven többnyire lapító üzemmódban ... :oops:

Brill!

Brillbaba nagyon szépséges!!!

kacsa14
 
 


Autósülés:

Mi már azzal jöttünk haza a kórházból, szerintem ha csak utazásra használjuk, nem csinál semmi kárt. Egy baj van vele, hogy mindig beleizzadunk.

Krumpli:

Ricsinél 2 hónapig volt tejem, de sose elég. Most több van, éjjel mindig elázok! Volt olyan nap, hogy délután 4-kor ettünk először tápot, tehát azt nem állítom hogy nincs tejem. Viszont Petra már 6200 g, ehhez még nincs 3 hónapos. Én úgy gondolom, hogy nagyon fontos az anyatej, de ha nem elég, inkább krumpli, persze folyékonyan, mint tápszer. De a tápszertől se kell kétségbe esni.

Félreértés ne essék, a mai napig iszom a sok serkentő teát, néha a homeos bogyót, minden evést szopizással kezdünk, de csodák nincsenek, mi sose fogunk megfulladni a tejtől.

És úgy vagyok vele, hogy nem lesz ettől lelkiismeret furdalásom, nem fogok ezen idegeskedni, ez van, ezt kell megoldani.

Röviden ennyi, 2-3 hét múlva már egy kis sárgarépát is csempészünk hozzá. 4 hónaposan meg majd jön a csirkemell. Ricsi is kapott, nagyon ízlett neki. Aztán spenót, tojássárga, máj, sorolhatnám.

Viszont, soha egyetlen egy bébiételt nem vettem, ha nincs időm, inkább én nem eszek, hanem a gyereknek főzök.

Megyek is, mert tegnap fél háromkor, mondom mi bajom van? Hát rájöttem, hogy nem volt időm ebédelni, sőt el is felejtettem.


Puszi
Vendég
 


Csibe!

Nagyon jok a kepek, el is mentettem mindet! :D

Juca!

Hat hogy ne fernetek bele a csapatba! :D En azt szeretnem ha minel többen tudnanak jönni, nagyon szeretnelek benneteket megismerni! Mar tudom is a pontos menetrendet. Nov.17-en indulunk haza penteken. A ferjem engem Fehervarra visz, O” pedig megy Györbe. (oda jarnak vadaszni).
Hetfön 20-an jön hozzam vissza Fehervarra, igy a kedd 21. szerda 22 es valszeg a csütörtök 23 is meg jo nekünk. Amikor Nektek jobb. Az is mindegy nekünk, hogy delelött vagy delutan mert ugy is egesz nap Pesten leszünk, mert meg mas helyre is megyünk majd ott.
Csak azt szeretnem majd kerni, hogy valaki magyarazza el (a videkinek :lol: ) szajbaragosan, hogy merre kell menni (ha mar megvan a helyszin).

Köszi Juca elöre is a pacolast! :D

Angie!

Sok sikert az uj munkahoz, itt is ügyi leszel maglatod! :D

Evi79!

Nagyon szep kislany Virag! :D

Norwell!

Remelem jol van Kende baba :D es nem faj neki a kifakadt oltas! :(

Annacska!

Megkerdezhetem mennyibe kerül a krem? Mert ha ugy is hatasos, hogy en masszirozom be es nem tul draga es persze Neked nem gond, akkor lehet, hogy rendelnek belöle. :D

Brill!

Gratulalok! Nagyon szep a kicsike! :D :D :D Csoda jo erzes lehetett hallani a kis szivecskejet!

Szep napot mindenkinek! :D :D :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Brill! :D
Gratulálok a dobogó szivecskének!
nagyon szép a pici Brill.



Hangyi
hangyolca77
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! Igazán jólestek. :D

Anikó!
Köszi a dícséretet a képre!
Tegnap az orvosi rendelőben a kezünkbe került egy ingyenes kiadvány, a címe: Babák, Mamák, Gyerekek 2006/4 -es száma. És mit látok benne? Ti vagytok egy fotós hirdetésben! Nagyon szépek vagytok ám! :D

Norwell!
Kende egy kis hős, hogy ilyen jól viselte! Levikém minden alkalommal még fél órát üvöltött utána... Belázasodott, azért kellett a Germicid, vagy csak megelőzésképpen adtad neki? Egyébként nem kell ahhoz doktornéni, mi már a képekről is meg tudjuk mondani, hogy szép formás baba. :)


Narco!
Köszi a dícséretet a képre.:)
A filmet én is láttam már párszor, de elmentettem, és jó volt megint megnézni. :)

Évi77!
Igyekszem gyakrabban jönni most már. :oops:

Évi79!
Tüneményes a lánykád!:) Mi már a kórházból hazajövet a hordozóba tettük, akkor volt 4 napos. Azután sokat utaztunk, és sokat volt benne, de itthon csak mostanában használom, amikor a konyhában vagyok, és kiviszem magammal.
Én eleinte forralt vizet adtam Levinek, piciket ivott belőle, aztán amikor hasfájós lett, édeskömény teát ivott, de naponta abból is csak pár kortyot. Szerintem csak akkor adj neki, ha elfogadja, kéri, egyébként elég a tejcsi. Amúgy meg anya vagy már te is, ösztönösen fogod tudni, mikor mire van szüksége a Virágszáladnak. :wink:

Timika!
Sajnálom az éjszakázást. :( Nekünk az elmúlt 3 hétben minden egyes éjszakánk ilyen, pedig napközben sem alszik túl sokat... Mondjuk most beteg is Levi. Szóval eléggé ki vagyunk mi is fáradva. Ja, és ehhez társul még a nem evés. Egy hete örülök, ha naponta megeszik 300-at! :(

Brill!
Nagy boldogság lehetett látni Minibrillt! :D
Örülök az örömötöknek! :)

Kati!
Jucával egyetemben és is sárgulok az éjszakád miatt... Tejem nekem sincs már egy ideje elég, de én tápit adtam neki, volt is lelkiismeret-furdalásom miatta élég! Mostanában kezdtem neki krumplit adni, de nem eszi. Sőt, a tápit sem eszi már. Csak a cicim kell neki, vagyis pár korty után már az sem. :(

Most csak ennyire futotta, mert porontyka már megint reklamál, hogy nem vele foglalkozom.
Este még benézek, addig is szép napot mindenkinek!

Pusza

Kép

Kép
adriana
 
 


Hello Lányok!
Csak egy gyors bekukk!

Brill!
Nagyon édi Minibrill. Már nagyon hozza a formáját :) Remélem, jövő héten én is meg tudom látogatni a picinyemet.

Jucmuc!
Remélem itt is bizonyítok majd, ahogy kell. A főnököm már jól ismer :) A többi már csak olyan mellékes. A tali nekem csak délután jó, mert dolgozok napközben. Ha úgy tudjátok szervezni, hogy délután legyen, akkor én is ott leszek. És hát nagyon szeretnélek megismerni, főleg, hogy valahol én kezdeményeztem egy ilyen maszek talit. Majd meglátjátok! Rám számíthattok, ha du. lesz.

Anikó!
Holnap UH. Mennek a drukkok!!

MINDENKI!
Sok puszit küldök nektek. Sajnos még nagyban megy a beilleszkedés, ami abból áll, hogy küzdünk a technikával. Tegnap beállították a gépemen a programokat, ma meg nem engedett be, így most más gépén potyázok. Hamarosan jövök a szokásos hosszú dumával. Puszi minden anyukának, babókának, és mindenkinek, akire még csak leselkedik a szerencse, hogy minél hamarabb meg is találjon benneteket.

Puszó!
Vendég
 


Sziasztok!Megjöttünk!Nagyon jó volt,szép modern a szülőszoba.Rengeteg mindent hallottam!Sokat okosodtam! :)
Akit érdekel az olvassa el a MI topikunkban!Neharagudjatok,de nincs kedvem mégegyszer leirni! :oops: Nagyon fáradt vagyok!Vagy,ha valaki tud segiteni IDE átmásolni,annak nagyon örülnék!Hiszen nemakarok én senkit sem megbánatni!
:wink: Mindenkinek Puszi!
Egy másik PÁR is bejött velünk,és egyfolytában azzal idegesitett,hogy:Te nem félsz?Mondom:Én nem!Majd fogsz!Van már gyereked?Erre én:NINCS!Akkor azért nem félsz,mert nemtudod mi vár rád!Olyan idegesitő volt!! :evil: De én nem ilyedtem meg,és TOVÁBBRA SEM FÉLEK!! :wink:

Kép
bea27
 
 


Bea!
Ne is hagyd magad ijesztgetni!Én sem szeretem az ilyen kellemetlenkedőket!De ha ennyire tudja, akkor minek volt ott?! :?
A lényeg, hogy te jól érezted magad! :D

Lányok!
Nézegettem babakocsikat, de nagyon nehéz ügy, olyan sokféle van.Van ugyan elképzelésem, de amit kinéztem arról azt hallottam, hogy gyenge konstrukció, Pierre Cardin a márkája.Érdekelne, hogy nektek miylen van, milyen típusú, mennyiért vettétek, és hogy mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire strapabíró, ilyesmik.
Köszönöm!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Köszi Panka!Aranyos vagy! :wink:
Nem is hagyom magamat! :x
Anyunak is meséltem!Ő el is küldte volna a francba!De a lényeg az,hogy én nemhagytam magam!
Egyébként aranyos volt a csaj!Mert már az AFP-nél találkoztam vele!De olyan félős!!És nekem még EDDIG sosem jutott eszembe félni a szüléstől!!!

Kép
bea27
 
 


Bea!
Én már láttam egy párat, mikor szülésznő tanuló voltam, és én azért nem félek tőle :D Persze más átélni, mint nézni, de egyik sem volt szörnyű, azt mondták, hogy olyan mint egy menszeszes görcs, csak jóval erőssebb.Hát nekem eddig sem volt piskóta, úgyhogy ha tényleg olyan lesz, akkor sejtem mire számíthatok.De gondolom aki már átélte az másképp vélekedik.
Már én is nagyon várom, hogy láthassam a Mocorgómat! :lol: De ez még odébb van.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!
Latom a mai termes nem olyan bo, nyugodtan vissza tudtam olvasni:)
Meg a szuletestorteneteket is: koszonjuk, hogy megosztottatok velunk :wink:

Bea: ne hagyd magad remisztgetni, az a legszornyubb. Bizz magadban es a babadban :wink:

Brill: Piciked nagyott nott az elso uh ota, csak igy tovabb.

Aniko: Mar varom a holnapi beszamolodat, ugye lesz kep is?

Angie, neked mikor esedekes?

Ezek a pici babak nagyon dragak es rogamosan nonek :wink:

Norwell: kosz a kerdest, probalok egyre jobban lenni es elore nezni...

Ja, egy kerdes: aki atelt mar vetelest, meg tudna nekem mondani, mikorra varjam a mensimet? Mindenki mast mond, valoszinu ez valtozo mindenkinel...csak hat szeretnem hallani a tapasztalatokat. Bocs, ha kellemetlen volt a kerdesem. :roll:

Mindenkit olelek es puszilok, picurkaknak simi-simi:)
Szep estet!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Szia Nomibogár :)

Azt hiszem mi még nem "beszétünk"......

Nekem a műtét után 6. héten jött meg. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de nekem azóta sokkal bőségesebb és tovább tart, viszont elég rendszeres.
Lehet, hogy vastagabb a nyálkahártya? Nem tudom.....

Örülök, hogy egyre jobban vagy, és tényleg előre kell nézni. Először tényleg nagyon rossz, és össze döl a világ, de mégis van valami igazsága a mondásnak: az idő mindent megold.
Leszünk mi még boldog kismamik, meglátod !!!! :)

Puszi
Borsó
borsó
 
 


Nomi!

6 hét után illik megjönni. Ha nem, szólj az orvosodnak, majd ő megmondja mi a teendő.

Panka!

Babakocsiról holnap.

Most ennyi volt.

Pusza:

tjuca
 
 


Bea!

Ha fél attól még nem lesz jobb, sőt... Helyes a bőgés oroszlán.

tjuca
 
 


Cs.Heni!

Minden szavadbol sugarzik a boldogsag! Jo olvasni! :D

Aniko!

Drukkolok a holnapi UH-hoz! :D

Bea!

Jol tetted, hogy nem hagytad magad befolyasolni! Valoszinü nem akart rosszat a lany, csak az a fajta aki sokszor fecseg akkor is mikor nem kene. :lol:

Angie!

Nekem jo a delutan is teljsen! Biztos talalunk egy olyan idöpontot ami mindenkinek megfelel! :D Vagy pedig csinalunk egy talit delelött is meg delutan is... :shock: :lol: :wink:

Jo ejszakat mindenkinek! :P

Judit

teszek fel egy ket kepet meg a naszutrol. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Érdekesen működik ez a babanet. Eddig nem engedett belépni, most meg az automatikus bejelentkezés nem működik. Na mindegy.

Adri!

Szerintem egy 3-4 hónapos bébinek már át kéne aludnia az éjszaka nagy részét. Főleg Levi már 5 hónapos. Hacsak nem a foga bántja, vagy beteg.

De ez csak úgy működik, ha nem éhesen fekszik le. Próbáld meg a krumplit összeturmixolni egy kis táppal, vagy vízzel, ha nem akarsz tápot adni. Legyen egy kicsit híg, én cumisüvegből adom. Utána sok vizet megiszik, mert hát szomjas. És ha adsz ebédre, meg egy picit este, akkor fog aludni. Remélhetőleg éjjel már lesz elég tejed, jól lakik Levike, és szunyál reggelig.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Jelentem, betaknyosodtunk :cry: Tegnap volt itt a dokinéni, szerencsére a tüdeje tiszta, a torka sem piros, "csak" egy kis megfázás.
Ne haragudjatok, de most nem olvasok vissza, csak emlékezetből írok...

Bea :) Örülök, hogy neked is tetszett a szülőszoba! :lol: Végül szülésznőt is sikerült választanod? Leírod mennyi a tarifa? Érdekelne, mennyivel más, mint itt Szegeden.. priviben is jöhet, ha gondolod. Az a csajszi nagyon idegesítő lehetett! :evil:

Adri :) Igazából a könyvek szerint Kristófnak már rég át kéne aludni az éjszakát, de úgy látszik, ő sem olvasta a könyveket :wink: Uniquekal pont arról is emilezgetünk, hogy mi lehet az oka. Szerintem 3-ból max. 1-szer ébred azért, mert éhes, a többi megnyugtatás.

Kati :) Nem akarok okoskodni, meg ez csak szvsz, de az anyatej összetételéhez a tápi áll a legközelebb, a krumpli csak telítené és ráadásul vitamin is alig van benne. A könyvek szerint legkorábban 4 hós korban érdemes zöldségeket/gyümit adni a babóknak, húst pedig, mivel idegen fehérje és nehezen emészthető, 7 hónapos kor előtt nem! 6 hónapos korukig érik a bélrendszerük! Kristóf 6590g volt 3 hósan, 10g híján megduplázta a születési súlyát... ez semmit nem jelent. De ez csak saját vélemény!

A bébiétel vs friss zöldség nehéz kérdés: én is sokkal szívesebben főznék Kristófnak friss alapanyagokból, ha nem tudnám, hogy majdnem mindenhol telenyomják szintetikus vegyszerekkel. Így azt mondom, szívesebben adom neki a kész, bio összetevőket tartalmazó bébikajákat, mint ezeket a zöldségeket. Nagyon szomorú, de sajnos ilyen világban élünk :cry: Persze tisztában vagyok vele, hogy egész életében nem fogom tudni megkímélni ezektől a dolgoktól, de úgy vagyok vele, hogy legalább az első évben, a kezdetkor nem "mérgezem" a kis gyomrát :cry:

Brill :) Nagyon édi a kis pocaklakó Brill :lol:

Anikó :) Drukk az UH-hoz!!! :D

Na megyek, legyetek jók!

Puszó

KépKép

KépKép
timika
 
 


sziasztok.

heni boldog babavarast kivanok.)

nem tudtam visszaolvasni sajnos,nagyon elfoglalt vagyok.na de meg ket het es visszaterek:)

Kép
monyoka
 
 


Timika!

A krumplit táppal turmixolom össze, ha még kell egy kis víz, akkor higítom. Egyébként az is tankönyv, hogy a gyomruk mikor éri el a fejlettségi szintet. Amikor 6 hetes kontrollra visszamentünk a kórházba, egy csecsemős nővér azt mondta, hogy annyi hülyeséget írnak a táplálásról, már majdnem mindent ehetnének, semmi bajuk nem lenne tőle.

Egyébként azért fogok 4 hónaposan húst adni, mert Ricsinek se volt tőle semmi baja. Ha lenne elég tejem ,persze nem adnék ennyi mindent.

És nem bolti krumpli, répa, hanem házból, kertből egy nénitől van, aki tudom hogy nem permetezi. A bébiételbe se tudjuk mi van benne. Tartósító... Szerintem még mindig jobb főzőcskézni.

Hát ez az. A könyvek szerint. Az a baj, hogy a könyveket olyanok írják többségében, akiknek nincs gyerekük. Én sose olvastam egy könyvet sem, azt attam a gyereknek, amit én is szívesen ennék. Vékony ugyan (apja fajta) , de egészséges a gyerekem, és semmilyen ételallergiája sincs. Ellentétben azokkal, akiket mindenféle kajáktól óvnak a KÖNYV SZERINT! Hát ennyit a könyvekről...
Vendég
 


Jucmuc :D

Szuperek a képek, nagyon szépek és boldogok vagytok rajtuk :-)
Biztosan írtad már, de megkérdezhetem, hogy hol készültek?

Anikó!

Hogy érzed magad? Megy a drukk a mai ultrahanghoz! Írjál utána rögtön, ahogy tudsz!!! Minden rendben lesz, meglátod!!

Puszi
Borsó
borsó
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?