Új privát üzeneted érkezett!

Purc, ezek a pasik először sosem akarnak gyereket. Persze vannak kivételek... :lol:

Ceni, tegnap tudtam, hogy baromságot írtam neked, miszerint én gondolom úgy, hogy most nem kéne, hogy babás legyél. De azt akartam írni, hogy te érzed azt, hogy most még nem kéne babusozódnod. De szerintem jó lenne, ha mindketten csemetét várnánk! :wink:
Vendég

Köszi Liza. Nem, már nem vagyok megelégedve a nődokimmal, ezért akarok váltani. Csak még nem tudtam bejelentkezni az újhoz! De majd szerdán... :D
Vendég

Athiz ti merre is laktok? Kihez fogsz járni, melyik kórházba?

Kép
elizabeth25

Mint láthatod az avatarkép alatt, Budaörsön lakunk, és igaz, hogy elvileg a Kútvölgyiben szülhetnék, ha ide járnék dokihoz a rendelőbe, de én a Szent Imrére pályázok, ott szültem Szilárdot is, és totál jó az a szülészet! Habár a Kútvölgyiről is jókat hallani!
Vendég

Én a Kútvölgyiben voltam ma a Dr. Mészáro Gábornál, nekem nagoyn szimpi volt így elsőre, majd kiderül a továbbiakban hogy lesz!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Kicsit keson,de azert valaszolok! :oops:

Athiz!
Amikor meg kisebb volt Marci akkor jottek a kedves rokonok,ismerosok a gunyos beszolasokkal! :evil: Akkor nagyon bantonak ereztem hogy ilyet felteteleznek rolam! :(
Szerencsere lesem tagadhatja az apjat,igy mostmar azt hallgatom hogy tiszta apja ez a gyerek! :? :D
Egyebkent nalunk is szokott apa ezzel viccelni,de mar nem veszem olyan komolyan!

Szirom!
Itt a kozeli tavakat szokta megcelozni peca ugyileg apa!Csomor es Dunakeszi!

Agi!
Latom Godolloi vagy!Ide jossz a tarcsai korhazba HSG-re?????

Mi tegnap este a korhazban kotottunk ki Manoval mert mar nagyon rosszul volt! :( !Kiderult hogy nem is virusos hasmeneses akarmicsodaja van,hanem heveny kozepful gyulladasa!Felakarta szurni a doki de szerdaig kaptunk haladekot!Most eleg eros(legalabbis szerintem)gyogyszereket szed!Augmentint meg Cataflamot!De hasznalnak is mert mar nincs is laza!! :D
Most ilyen kis fules mackom van :D :
Kép

Ez pedig a mai gorbem:
Kép

Cocacskank hol van ma?????

Kép
Kép
ancsa81

Helló Ancsa!

Coca csak lesegetett ma - dóga vót , nem bírt írni.

Fülesmackó gyógyuljon meg!!!

...én ma nem lustálkodnék :oops:

pápá

Kép
zölddisznó

Cenikő!

Igen, az én fiam jó gyerek! Mindenkinek azt szoktam mondani: olyan gyereket kívánok mint az én fiam!
1-4. osztályig kítinű tanuló volt, a fiúk között a legjobb és csak 2 lány tudta megelőzni.
5. osztályban egy kicsit rontott, de még mindíg bőven a 4-es felett, a fő tárgyakból 1 kivétellel 5-ös. Mindezt úgy, hogy nem sokat látom tanulni. Leginkább a suliban megcsinálja a leckét óra után. Nem napközis. Most 6. osztályos. Focizik. Nem csavarog, nem hazudik. Ki akar kerülni külföldre. És arról álmodott, hogy benne lesz a Sztár Sport magazinban.
És már tervei vannak tanulás terén is: II. Rákóczi Gimi, 0 évfolyammal kezd, angol nyelvvizsgát rak, majd felveszi a franciát és spanyolt 1. osztálytól.

Athiz!
Sajnos az a baj, hogy sejtem a sikertelenség okát: 99-ben a cisztaműtétemnél derült ki, igen komoly összenövéseim vannak, vágniuk kellett a régi csaszi vonalában. Valószínű újra ez a bibi.
De HSG-t nem csinálnak, amig azuram nem produkál mintát. És mivel férfiból van és büszke...

Kriszta

mohácska

Mohácska!

Apát majd rábeszéljük! Add csak kezeink közé :wink:

Kép
zölddisznó

Coca!

Már többen próbálták... A barátainknak inszemmel jött össze, az ő barátjáék pedig lombikolnak. Nekik sem sikerült...

Kriszta

mohácska

Buta pasi!

Kép
zölddisznó

Ceniko, Mohácska

A Dani névhez én is csatlakoznék, mármint az én férjem is Dani, és ő is áldott jó gyerek volt, vagy legalábbis nem volt írdatlan rossz. Inkább ifjabb Einstein típus, de én lehet inkább kicsit rosszabb - elevenebb gyereket szeretnék, mint egy zsenit, megvan ennek is a hátulütője higyjétek el :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

A mi fiunkat - aki most kezd kapaszkodni a hasamban, és ha lány, sem sértődik meg - is Daninak fogják hívni! (az egyiket) :wink:

Kép
zölddisznó

Coca, nekem is iszonyatosan tetszik a név, de sajna apa után szabadon már nem akarjuk elnevezni :( Anyósom megelőzött hehe :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

na, jó éjt!
Reggel ébresztelek Benneteket! :lol:

Kép
zölddisznó

Hát már megint reggel van. Fájdalommentes ébredést! Megint egy nappal közelebb vagyunk a célhoz!

Kép

Pusz!

Kép
zölddisznó

Coca!
Ez a görbe nekem tetszik! Hajrá, hajrá!!!!!!

Az én görbém átment megint egyenesbe, és a 6 cn tájékán még mindig kihülőben vagyok! 36,3
Nem rakom fel, mert még semmi érdekes nincs rajta!
Sztem
sonjus

Sziasztok!

Görbém mai állása:
Kép

Egyébként semmi különös nincs velem.

Tesztközelében lévőknek hajrá!

moni

Ancsa!
Jobbulást a kis betegnek!

Zöldi!
Te milyen progi készítményt szedsz?

Mohácska!
Enyém apa már kétszer megúszta, de sajna most a 3.-nál nem... Tavaly volt először, azóta már rutinos! :lol:

moni

Sziasztooookkk!

Először is Cocám, neked marha szép görbuszod van, de jó lenne, ha babus lenne nálad! :D

Mohácska, hogyhogy nem repül a méhecskéd? Pedig kérdezni akartam, hogyan lehet feltenni úgy, hogy mozog a kép.
Sajnálom az összenövéseket! Az én pasim sem akart elmenni az andrológushoz, de valamiért mégis meggondolta magát. Úgy látszik, szeret engem! :oops: Na ezzel nem azt mondom, hogy a te párod nem szeret téged, félre ne érts!! Sajna valamiért úgy gondolják, hogy ez ciki dolog, és szerintem az eredménytől félnek, hogy esetleg kiderülhet, hogy valami nem stimmel, és akkor már nem olyan férfiasak. Pedig ez ökörség, mert nem ezért szeretjük őket, nem azért, mert 20, 42 vagy akár 80 millió kis ebihalad adományoznak szeretkezés végén nekünk! Számomra nem veszít akkor sem értékéből a szeretett férfi, ha esetleg nincs is használható ebihalacskája.
Na így próbáld meg neki elmagyarázni, hátha... :wink:

Ancsa, remélem, nem bántódtál meg a múltkori hozzászólásomon! El tudom képzelni, miket hánytak a szemedre anno. De képzeld el pl. azt a nőt, akinek a férje és önmaga is fehér bőrű, és mégis feketebőrű babát szült! :shock: Hát az mit kaphatott... Szegény, pedig előfordulnak ilyen furi dolgok a természetben! :D
Az pedig szerintem, hogy ki az apa, attól függ, ki mennyire akar az lenni. És hogy mennyire szeret apának lenni. És Marci apukája biztos nagyon jó apuka, igaz? Sajnálom, hogy fülesmaci ágynak dőlt, remélem, hamar meggyógyul, egyébként meg annyira édes!

És íme a hőgörbusz, ma már lefelékonyul:

Kép
Vendég

Szia Ancsa!

Az Istvánba megyek, ott van az orvosom.

Ági
ági 76

lányok!
a méhpempő kapszulában is jó?
sonjus

Sonjus, én inkább azt javaslom, mert az ampullás ivóváltozat szívószállal enyhén szólva is hányingert keltő! :?
Csak olyat keress, amiben kb. 250 mg méhpempő van.
Vendég

Sziasztok!

Végre rájöttem, hogy tudom eltüntetni a huncutkodásokat a görbémről, így fel tudom tenni nektek, és az uram se bántódik meg, hogy kiplakátolom a hálószobai ügyeinket :wink:

Szóval ez az:

Kép

Annyira sokat írtatok, hogy sajnos nem tudok most ezen rendesen végiggyürkőzni. Azt látom, hogy vannak szép görbék, különös tekintettel Zöldiére! Ancsa, a kisfiad pedig gyógyuljon meg gyorsan!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, pedig az aktus jelölése fontos lenne, de persze elég, ha peteérés környékén jelölgeted. Lehet, hogy most megbántalak, bár távol áll tőlem, de én még peteérés nyomát sem látom. Legalábbis eddig, mert ugye lehet, hogy csak mostanában lesz. Szóval mérd továbbra is szorgalmasan, aztán majd elválik. :)

Móni, a görbéd igen szépen ível felfelé, még akkor is jónak tűnik, ha nem jelölt be pé-t a program! Hajrá és drukk+++++++++++++
Vendég

Athiz!

Én se látom nyomát, miért bántanál meg ezzel? A múlt hónapban a 15. napon volt, de az azt megelőzőben a 22. nap környékén. Nem vagyok türelmetlen különösebben emiatt. Ma megyek különben is a doktoromhoz, sok minden kiderülhet.

A huncutkodásokat meg jelölöm természetesen, nekem megvan, csak nem teszem ki a netre, de talán félreérthető voltam :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca,
mindösszes irigységem a tied a görbéd miatt!!! :wink:
Athiz,
írtál egy gyönyörű mondatot, nagyon nagyon tetszik így az örökbefogadás küszöbén: "Az pedig szerintem, hogy ki az apa, attól függ, ki mennyire akar az lenni." Szerintem is! Virtuális dícséret Áfi nénitől neked! :P
Móni,
a te görbéd is nagyon szép!!! :)
Mohácska,
nem irigyellek! Szerencsére nálunk nincsenek effajta tévképzetek (vannak mások :D ), apát kérdeztem mi lett volna ha neki kellett volna kórházba mennie és kés alá feküdnie a babáért, megtette volna-e azt is. Csodálkozó szemekkel mondta: Persze. Szeretem! :)
Vendég

Athiz!
Ampullásat hol szerezzek?
sonjus

Áfi néni, köszike!

Szirmocska, nem voltál félreérthető, tudom, a férjed nem akarja, hogy mindenki lássa, mikor teljesített! :lol:
Szerintem a peteérés környékén ha itt látja akárki, mikor volt szerelem apussal, nem von le semmiféle negatív következtetést, mert ez nem szégyen. Hangsúlyozom, ez az én véleményem! De semmi sem kötelező, a lényeg, hogy te tudod, hogy jó időben voltatok-e együtt, és lehet-e belőle babus! :wink:

Sonjus, pl. Rossmann, drogériák, naturista boltok, stb.
Vendég

Sziasztok!

Zoldi,Moni!
En nem ertek a gorbekhez,de nagyon jonak tunik a tietek! :wink:
Ha osszehasonlitanatok az elozoekkel van kulonbseg?
NAGYON-NAGYON SOK DRUKK NEKTEK! :D

Athiz!
Koszi! :oops:
NEM bantodtam meg!!!!Nem szokasom! :wink: :D Meg nincs is miert!!
Csak nem most lesz a PE-d?????DRUKK,DRUKKK!!!!!!

Afi!
Hogy haladtok az ugyintezessel????
Hogy vagy???

Mai allasom:
Kép
Lessz meg ebbol PE? :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, szerintem most kell lennie, támadd csak le apucit, és adjatok neki! :wink: :lol:

Nálam nem tudom, elvileg majd most kell lennie, a tegnapi LH teszten volt 2 csík, bár nagyon halványan a második, ma viszont már csak a kerete volt meg! :shock: Valaki ellopta?? :lol:
Vendég

Ancsa:
Nem lehet, hogy 16cn volt a peteeres?

Athiz:
Jol alakul a gorbuszod. Hatha ma mar az LH teszt is erosebb lesz.

Zoldi:
Hat a te gorbed ma a nyero! Nagyon jol alakul!

Nalam a gorbe az girbe gurba, de a doki gyonyoru tuszoket latott es ma meg is kaptam a tuszorepi szurit :lol: Ugyhogy holnap repednek a tuszikeim. Van egy szepseges erett 20mm, es ketto eroben levo, amibol csak a nagyobbat tudtam megjegyezni, az 16mm. Szoval szepen allok. Meg a mehnyalkahartyam is osszeszedte magat es 10 mm lett. Ennyi nem is emlkeszem, hogy valaha volt. :roll:

Kép

baratodildi

Lányok! Segítsetek már lécci: az uh ilyenkor hüvelyi uh vagy hasi? És ha hasi, akkor itt is úgy van, hogy kell inni egy halom folyadékot, vagy hülyeséget kérdezek? :wink:

Lassan indulnunk kell, de most belém vágott ez a kérdés :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, tudtommal hüvelyi, és bizony nagyon nem árt, ha telt egy picit a hólyagod! :wink:

BIldi, akkor mennek a drukkok a tüszőcskéidnek! :D
+++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Sziasztok Hőmérős Lányok!
Ne haragudjatok, hogy nem sokkal bejelentkezés után szó nélkül leléptem, sajna munkaügyben el kellett utaznom 3 napra, pont a legrosszabkor, nem elég, hogy hancurozni nem tudtunk, még mérni sem, mert éjjel utaztam, hogy minél kevesebbet legyen a fiacskám nélkülem, nem volt még ilyen ugyanis a laparos mütét egy éjszakáját kivéve.
Szóval, most elemzés kellene görbe-ügyben, ha lehet, mármint hogy tudjam reménykedjek-e még szerintetek.
Ime:
Kép
16.-ik napon 4 óra alvás után mértem és összességében az előző 2 éjszakával együtt is csak 10 órát aludtam. LEhet, hogy attól volt fennt a hőm pár napig? A ciklusom mult honapban 33 napos volt...

Igyekszem visszaolvasni és reagálni is este.

Köszi:
vakond
vakond

Köszi Athiz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vakond, talán a 18. napon lehetett peteérés, de esküt nem tennék rá! Szerintem reménykedhetsz! :wink:
Vendég

Athiz!
Az jó lenne, akkor még gyúrunk rá egy kicsit :wink: . Nem is tudom ma vagy inkább holnap? :roll: Ma este kezdjük a Gynevacot is, hatha...
vakond
vakond

Athiz,
ne haragudj de tévedsz! Hüvelyi UHra ha odamegy Szirom tele hólyaggal vagy kizavarják pisilni, vagy közli vele az orvos hogy a hólyagján kívül mást nem lát, majd legközelebb!
Sziromka,
ha olvasod még, a rendelőbe extra üres hólyaggal menj be, én sajnos már kaptam ezért letolást! :?
Ancsa,
köszike jól vagyok, az ügyintézéssel sehogy nem állunk egyelőre, csütörtökön megyünk a helyi Tegyeszhez aktát nyitni, és majd utána indul be a dolog.
Vendég

Sziasztok!

nagyon rég jártam erre. Otthon nincs net még egy ideig, ezért egyelőre csak ritkán tudok jönni. Most dobok egy görbét. Elemezzétek. kicsit el vagyok keseredve, mert semmit nem mutat ki a görbém :( . Nem volt semmi értékelhető változás, és ma megjött :( .

Sziasztok : MiniLiza Kép

miniliza

Áfonya, bocsi, nekem ezt az UH-kor mondták, mégpedig majdnem azért küldtek haza, hogy így nem látnak semmit, mert tök üres volt a hólyagom. Esküszöm! Ugyanis én szinte alig iszom egész álló nap, főleg, ha elmegyek itthonról valahová, ezért is tudom, hogy engem ezért szidtak le anno! Emiatt nem akarok veled megint összeveszni, csak leírtam, hogy nekem pont emiatt volt mindig is problémám, hogy kevés a folyadékbevitelem.
Vendég

Miniliza, hát bocsi, de tényleg elég anovulációsnak tűnik ez a ciklusod, de hátha a következő jobb lesz.
Bocsi, de nem emlékszem, szedsz valami ciklusszépítőt? Úgyértem ilyen kuruzslásnak hangzó dolgokat, pl. méhpempőt vagy gyógyteákat?
Vendég

Athiz köszi!

Csak cickafark teát iszom.

miniliza

Hát az is benne van a toposban Miniliza, sajnos vannak ilyen ciklusok. De reménykedjünk. Én azt iszom most, amit Babancs ajánlott, cickafark és palástfű tea keverékét, plusz méhpempőt és E vitamint is szedek Szelénnel. Hát ha ettől sem lesz gyerek (persze a párom segítségével), akkor már semmitől, én már minden vackot kipróbálok.
Vendég

Athiz!

A méhpempőt hol lehet beszerezni?

miniliza

Drogériában, natur termékek boltjában (ami elvileg ugyanaz), bioboltban, és hasonló helyeken. Pl. Rossmann, csak azért ezt írom, mert én ott vettem. :D
Vendég

Köszi lányok, nem volt semmi gond belőle :) Ha iszik az ember előtte, azt ki lehet ott pisilni, de ha nem iszik, akkor idő kell, míg telik a hólyag, ezért kérdeztem.

Végülis baj nálunk nincs semmiből, ez magánrendelő egy tündér dokival, kint az asszisztenső mondta már, hogy menjek pisilni, mert hüvelyi uh-hoz üres hólyag kell.

11,6 mm-es tüszőt látott a doktor a jobb petefészekben, szóval nem ma lesz peteérésem. Mondta, hogy menjek vissza csütörtökön, de akkor semmiképp nem tudok, így egy vasárnapi randit beszéltünk meg, akkor meg már lehet, hogy túl leszek rajta. Ha ebben a hónapban sem sikerül a baba, akkor a jövő hónapban csinálunk egy uh-s követést.

Vittem a görbéimet, amikre mondta, hogy kissé elavultnak számít a módszer, de azért tud informatív lenni, és érdekelte is őt, megnézegette őket, és mondta, hogy csináljam tovább ebben a hónapban is. Azt mondta, tök jók a görbéim a különböző hosszaktól eltelintve, de ez nem olyan nagy baj.

Szóval ez van. Szerintetek ennek a tüszőcskének mennyi idő kell még? Van ebben tapasztalatotok? Vettem LH-tesztet, mikor érdemes kezdeni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Moni, Coca!

Grat, nagyon szép a görbétek! Csak így tovább!

Hüvelyi UH: én is úgy tudom, hogy pisilés után ajánlott. A hasi UH-nál meg telt hólyaggal. Engem most a hüvelyi Uh-nál felhúzott lábakkal is megnézett (gyak. gyertyában álltam, durva :evil: ), mert a férjem nem látta eléggé a szivecskét. :lol:

Vakond!

Hát lehet, hogy már a 13. cn-on megvolt a p-éd. Most kicsit magasnak tűnik a hőd egy peteéréshez. Egy nő akkor a "legbefogadóbb" ha nem túl magas a hője, inkább a leeső periódusban, vagy közvetlenül utána van.

Miniliza!

Hát télleg olyan anovulációs, már már PCO-ra emlékeztető a görbéd. A cickafarkfű egyoldalúan az ösztogént növeli, önmagában kevés. Kell hozzá a palástfű is. Valamivel kiegyensúlyozottabbá kéne tenni a hődet. Lehet hormonális ok van a háttérben. Mintha kicsit kihűlőben lennél..nincs neked pm. alulműködésed? :)

Baratodildi!

Szurkolok Neked! A szép tüszők jóók!

Athiz!

Az új orvosról jobbakat hallottál? Remélem jobban ért a hormonológiához.

Kép
babancs

Szirom, akkor bocsánat, hogy rosszat mondtam a hólyagteltségről, ezek szerint aki engem vizsgált, az vagy hülye volt, vagy már szenilis vagyok, és rosszul emlékeztem. :lol:
A lényeg, hogy jól sikerült a vizsgálat. Hová jársz dokihoz, ha szabad érdeklődnöm? Csakmert írtad, hogy tündéri.
Az LH tesztet kb. a ciklus 9. napján kell elkezdened, de függ a ciklus általános hosszától, és attól is, hogy kb. mikor szokott peteérésed lenni. Én a 9-en szoktam kezdeni. Szerintem már érdemes elkezdened!

Babancs, hát az új dokiról nem tudom, mennyire konyít a hormonokhoz, remélem, eléggé. Azt tudom, hogy mint ember és mint nődoki eléggé rendi és figyelmes, ami nem utolsó szempont a mostani dokimhoz mérve semmiképpen!

Az interneten feltettem egy nődokinak azt a kérdést, hogy okozhat-e meddőséget a kétszarvú méhem, és illetve hogy nehezíti-e a teherbeesést, mert ugyen nekem ezt mondták anno. Nos visszaírt, hogy nem nehezíti, viszont hamarabb elvetélhetek ettől. És a lombik nem lenne megoldás erre, keressek fel egy meddőségi szakembert, ha nem tudok teherbeesni. Hát köszi! Most aztán jól megnyugtatott. :? :(

Szóval tudom, most ilyen szakemberhez kéne mennem, de egyszerűen nem fűlik hozzá a fogam. Hiszen a vizsgálatokat egy normális hozzáállású és hozzáértő nődoki is meg tudja szerintem csinálni. És ha netán rossz az eredmény, és tovább kellene lépni, akkor még mindig ráérek meddőségi centrumokba blattyogni.
Vendég

Athiz!

Mondom, tényleg nem volt semmi baj, ne aggódj :)

Dokit megírom priviben!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?