Sziasztooookkk!
Először is Cocám, neked marha szép görbuszod van, de jó lenne, ha babus lenne nálad!
Mohácska, hogyhogy nem repül a méhecskéd? Pedig kérdezni akartam, hogyan lehet feltenni úgy, hogy mozog a kép.
Sajnálom az összenövéseket! Az én pasim sem akart elmenni az andrológushoz, de valamiért mégis meggondolta magát. Úgy látszik, szeret engem!
Na ezzel nem azt mondom, hogy a te párod nem szeret téged, félre ne érts!! Sajna valamiért úgy gondolják, hogy ez ciki dolog, és szerintem az eredménytől félnek, hogy esetleg kiderülhet, hogy valami nem stimmel, és akkor már nem olyan férfiasak. Pedig ez ökörség, mert nem ezért szeretjük őket, nem azért, mert 20, 42 vagy akár 80 millió kis ebihalad adományoznak szeretkezés végén nekünk! Számomra nem veszít akkor sem értékéből a szeretett férfi, ha esetleg nincs is használható ebihalacskája.
Na így próbáld meg neki elmagyarázni, hátha...
Ancsa, remélem, nem bántódtál meg a múltkori hozzászólásomon! El tudom képzelni, miket hánytak a szemedre anno. De képzeld el pl. azt a nőt, akinek a férje és önmaga is fehér bőrű, és mégis feketebőrű babát szült!
Hát az mit kaphatott... Szegény, pedig előfordulnak ilyen furi dolgok a természetben!
Az pedig szerintem, hogy ki az apa, attól függ, ki mennyire akar az lenni. És hogy mennyire szeret apának lenni. És Marci apukája biztos nagyon jó apuka, igaz? Sajnálom, hogy fülesmaci ágynak dőlt, remélem, hamar meggyógyul, egyébként meg annyira édes!
És íme a hőgörbusz, ma már lefelékonyul: