Sziasztok,
A tali és egyéb izgalmak (pl. munka
) miatt, sok hozzászólásra nem reagáltam, amit ezúton pótolok
:D:D
Mamm,
Ez már 100%? Meg is jött? Vagy csak mensi-szerűen fájdogálsz? HA még nem jött meg, azért szerintem tesztelhetnél, nem???
De azért örülök, hogy pozitívan állsz a következőhöz, ha mégsem sikerült!
Málna,
Köszi a támogatással kapcsolatos cikket. Nem semmi lenne…:(, és nagyon bízom benne, hogy nem így fog történni.
Bár már semmi jót nem várok ettől az országtól…:(:(:(
Bibar,
Köszönöm, jól vagyok!
Igen, elég lassan vánszorognak a napok, de én nem bánom. Néha a tudatlanság áldásos. Addig meg lélekben tuti, hogy kismami vagyok, és csak bízni tudok abban, hogy szerdán ezt meg is erősítik
Amúgy Tóth Vera száma jut mindig eszembe: "sose hívd korán a holnapot, nincs ami jobb a mánál"
Lanett,
Holnap már nagy nap!!!
:D:D:D Hú, nagyon mennek a drukkok, hogy addig ügyesek legyenek a kicsijeitek!
:D:D:D
Igen, nekem is kellett azokat a gyógyikat szedni. A Doxy antibiotikum, a Mety pedig gyulladáscsökkentő. Az alvás pedig jóóó, úgyhogy aludj csak
Kapsz progeszteron injekciót meg Utrogestant is?
Nekem 12-re kellett mennem a beültetésre. Kb. 13 óra körül volt az ET, és olyan 5 körül végeztem a zárójelentéssel együtt. Mondjuk nekem kb. 1 órával hosszabb volt a pihenő, mert a túlstimu miatt kaptam 2 infúziót.
A talival kapcsolatosan csak ismételni tudom magam: nagyon jó volt! Örülök, hogy sok mindenkit megismerhettem személyesen!
Igyekszem ma képeket produkálni, de van még pár kérdés ami nem tisztázott, és addig nem akarom feltenni. Na ez jó zavaros lett, de mindegy.
Én jól vagyok, este is jól bealudtam a tv előtt - ez már mindennapos
, remélem jót jelent - mert azt olvastam, hogy a beágyazódás járhat olyan hormonális változásokkal, hogy iszonyatos vágyat érzünk az alvás iránt, és hát nálam ez olyan mértékű, hogy kb. 1 másodperc alatt, bármilyen érdekes műsoron vagy filmen mély álmomba tudok zuhanni (Zozó mondta, hogy még kicsit horkolok is…
)
Na még tuti jelentkezem ma.
További szép vasárnapot mindenkinek!
Puszka!