Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Örülök,hogy személyesen is találkoztunk!
Jó volt látni a szép kismamáinkat! :D

Szép álmokat Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Én is elteszem magam holnapra, hisz 5-kor csörög az óra.....
Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogyilyen jól sikerült a találkozó!!! Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni.

Lanett, remélem azért találkozunk, és nem kerüljük el egymást :D !

Üdv: Lyutka
lyutka

Kriszti,
megköszöném ha küldenél pár képet mailba.
Irigyellek benneteket, de talán legközelebb.

bonya

Kép

Kép
bonya

Chesti:
Küldtem át neked képeket, de valami hibaüzenet jött vissza, lehet meg van telve a postafiókod? Vagy lehet hogy én vagyok a béna? 8)
Vendég

Sziasztok,

A tali és egyéb izgalmak (pl. munka :() miatt, sok hozzászólásra nem reagáltam, amit ezúton pótolok :D:D:D

Mamm,
Ez már 100%? Meg is jött? Vagy csak mensi-szerűen fájdogálsz? HA még nem jött meg, azért szerintem tesztelhetnél, nem???
De azért örülök, hogy pozitívan állsz a következőhöz, ha mégsem sikerült!

Málna,
Köszi a támogatással kapcsolatos cikket. Nem semmi lenne…:(, és nagyon bízom benne, hogy nem így fog történni.
Bár már semmi jót nem várok ettől az országtól…:(:(:(

Bibar,
Köszönöm, jól vagyok! :) Igen, elég lassan vánszorognak a napok, de én nem bánom. Néha a tudatlanság áldásos. Addig meg lélekben tuti, hogy kismami vagyok, és csak bízni tudok abban, hogy szerdán ezt meg is erősítik :) Amúgy Tóth Vera száma jut mindig eszembe: "sose hívd korán a holnapot, nincs ami jobb a mánál" :)

Lanett,
Holnap már nagy nap!!! :D:D:D:D Hú, nagyon mennek a drukkok, hogy addig ügyesek legyenek a kicsijeitek! :D:D:D:D
Igen, nekem is kellett azokat a gyógyikat szedni. A Doxy antibiotikum, a Mety pedig gyulladáscsökkentő. Az alvás pedig jóóó, úgyhogy aludj csak :D Kapsz progeszteron injekciót meg Utrogestant is?
Nekem 12-re kellett mennem a beültetésre. Kb. 13 óra körül volt az ET, és olyan 5 körül végeztem a zárójelentéssel együtt. Mondjuk nekem kb. 1 órával hosszabb volt a pihenő, mert a túlstimu miatt kaptam 2 infúziót.

A talival kapcsolatosan csak ismételni tudom magam: nagyon jó volt! Örülök, hogy sok mindenkit megismerhettem személyesen! :)
Igyekszem ma képeket produkálni, de van még pár kérdés ami nem tisztázott, és addig nem akarom feltenni. Na ez jó zavaros lett, de mindegy.
Én jól vagyok, este is jól bealudtam a tv előtt - ez már mindennapos :D, remélem jót jelent - mert azt olvastam, hogy a beágyazódás járhat olyan hormonális változásokkal, hogy iszonyatos vágyat érzünk az alvás iránt, és hát nálam ez olyan mértékű, hogy kb. 1 másodperc alatt, bármilyen érdekes műsoron vagy filmen mély álmomba tudok zuhanni (Zozó mondta, hogy még kicsit horkolok is… :oops: :D)

Na még tuti jelentkezem ma.
További szép vasárnapot mindenkinek!

Puszka! Kép

Kép

Kép
zsókuci

sziasztok

Kriszti légyszi küldj nekem képeket,nagyon szeretném én is megkukkolni :lol:
örülök hogy jól sikerült,remélem a következőn én is ott leszek.
mindenkinek megy a drukk,akinek kell.

lukrécia
na látod,a hallgatásmindent elárul.......puszi neked és holnap sietek! :P

bibar

Estrella,
megkaptad a pü?

bonya

Kép

Kép
bonya

Bibarkám.

Viszont akkor kérdezem,érdemes tovább?

Kép
lukrécia

Krisztike,küldesz nekem is emilen képeket?Tudod még a címem?Köszi,puszi

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Lukrécia,
küldöm, de mindig visszajön, hogy kevés atárhelyed...Mot megpróbálom átküldeni egyenként, majd mentsd le, és töröld kia fiókodból, hogy tudjon menni a többi....

Bibar, neked is küldöm egyenként....
Vendég

Kriszti,
nagyon megköszném ha küldenél nekem is emailban.
Millió pusszancs érte!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,
küldök, csak egyenként tudom küldeni...És neked sajnos menteni kell le a gépedre, mert a freemail csak 5 MB-ot fogad be(azt hiszem)...
Úgyhogy kezdem.....
Vendég

Hello Lányok!

Zsókuci!

Az jó ha alszol!
Szívből kívánom, hogy azt jelentse! :lol: :lol: :lol:

Köszi az infokat, én is pont ezeket szedem, kapom.

Csajok! Holnap reggel dugjak utrot?Mert ugye beültetés, és az ott nem "zavarni"?

Lyutka!
Majd kereslek, remélem meg is talállak :lol: és lesz egy kis időnk dumcsizni.

Kismoni!
Remélem Veled is összefutok majd.
Fenn vagy az iwiwen?
Küldök püt.
lanett

Lanett,
én aznap reggel nem tettem föl, de jobb is, egyébként meg jó langyos vízzel kiöblítenek....belül. Nekem kicsit kellemetlen volt, mert a ragasztottak valami zacskót, (oda alólra, hogy ne folyjon a víz), és mikor azt szedték le, az kellemetlen volt!Szerintem ne tegyél fel...
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok,

készül a babanetes fotóalbum a tegnapi képekkel, csak némi technikai gonddal szembesültem, de folyamatban :D

Lanett,
Nyugodtan dugj reggel is utrot, úgyis kimosnak ET előtt - én is tettem fel, annak ellnére, hogy gusztustalannak tartom :oops:

Puszi,

Kép

Kép
zsókuci

Hahó

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Chesti segítségének hála felkerültek a tegnapi talis képek - ez úton is köszi neki még egyszer :D:D:D

A hozzászólásom alatti www-re kattintva megtaláljátok!

Holnap még bővül a Kriszti által készített képekkel is.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol:
Tök jók lettek a képek!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nagyon jók a képek,és baromira irigykedem!
Legközelebb mi is megyünk! :lol:

Jó éjt!
taptau

Kriszti,
köszönöm a képeket megkaptam 6db-ot.
Klasz, hogy tudtatok személyesen is talcsizni, de talán legközelebb én is ott lehetek. Pár lányt látásból ismerek.
Az a klasz , hogy mostmár én megfoglak ismerni benneteket és megszólíthatlak személyesen is ha összefutunk a BMC-ben.

bonya

Kép

Kép
bonya

Segítsetek!
Kaptam már 2 jelentést e-mailban ,hogy privát üzenetem érkrzett, de az érkezett üzenetek között nincs semmi. Már kaptam korábban is ilyen üzit, de az gond nélkül átjött.
Most még azt sem írja ki, hogy ki próbálkozik pü.
Légyszike aki küldte próbáld meg mégegyszer vagy küld el e-mailba.
Köszike. :wink:

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!

Bővült a galéria, Zsókuci alatt a www-n nézhető.
3 gép volt, nem tudom ki fényképezett még, de ő is küldhetné a képeket, és azt is hozzá passzintanám :)
chesti

Drága Chesti:

Már írtam neked, hogy valamiért nem mentek át a képek hozzád, nem tudom mi történt.

Bonya:

Én küldtem, vagyis próbáltam küldeni püt, de ez sem sikerült valamiért, de látom most már az emailcímedet, majd odaküldöm.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Örülök, hogy megismerhettelek Benneteke!!!!

:)
mot

Sziasztok!

Lanett,nagyon szorítunk!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
taptau

Akikért most szorítunk:

LANETT, ZSÓKUCI, MAMM

Szép hetet Mindenkinek!
Vendég

Köszönöm Estrella, édes vagy, de nekem most már azért kell a drukk, hogy ne legyen cisztám, és indulhasson az újabb hónap!!!

Zsókuci, nekem egyértelműen megérkezett sajna... De NEKED és LANETT-nek megy a rengeteg drukk!!!!

Holnap megyek BMC-be, Bonya, talizunk??? Lesz ott még egy közös ismerős!! :D
mamm

Mamm,sajnálom,akkor azért drukkolunk,hogy indulhasson a következő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Nekünk is a 2. sikerült! :lol: Ja,és Sharenak is!
taptau

Mamm,
igen akkor holnap talizunk.
Ha küldesz e-mailba fényképet akkor személyesen is tudunk holnap talcsizni.
Ki lesz még a közös ismerősünk?
Én is küldök képet ha gondolod.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok,
van néhány megmaradt, megbontatlan gyógyszerem. Ingyen odaadnám azoknak, akiknek ez is segítene:
1üveg (5,5 ml) suprefact injekció (felh. 2007/08 )
1 doboz (30db) utrogestan (felh. 2008/03)
1 doboz (21db) marvelon (felh. 2007/12)
e-mail: ms.e@freemail.hu
Emese
mse9

Sziasztok!

Most értünk haza a BMC-ből, túlestem a HSG-n, és az eredmény -, minden gyönyörűen átjárható, sőt a méhszájam még kapott egy külön dícséretet is. :D
Lanett, sajnálom, hogy nem találkoztunk... :( pedig rohangáltam az 1. emeleti rendelő és a recepció között), remélem neked is minden simán ment.

Kriszti, légyszi javítsd majd a táblázatot, megbeszéltük a doktor úrral a folytatást. A köv. ciklusban kezdődik a stimu.!!!!! Végre, olyan hihetetlen, hogy már itt tartunk.

lyutka

Sziasztok!
Nem, nem most keltem fel! :lol: Kár, pedig nagyon fáradt voltam, de mennem kellett AZ ÚJ MUNKAHELYEMRE!Csodálatosan megcsinálták, és tök szép lett!Osztályértekezletet, és továbbképzést tartott a FőorvosNő.(Hihetetlen milyen koponya a Dr.nő)
November 1-én kezdek!!!!Húúúú, parázok!Mint ma kiderült, az osztály nem engedett el(ez szemétség!), ezért nem ma kezdtem... :cry: De ami késik nem múlik!

Zsókuci!
Már csak 3 nap!!!Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lanett,
neked is mennek a babaragacsok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mamm, nagyon sajnálom! :cry: :cry: De tényleg ne keseredj el, mert a következő sikerülni fog!!!!!!

Lyutka,
javítalak...És nagyon örülök, hogy már Ti is kezditek!!!!!!

Bonya, küldöm ma a többit is, bár Zsókuci már feltette....De azért elküldöm! :lol:

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Mamm:
:(
Vendég

Zsókuci, bocsi, már csak 2 nap!!!!!!!!!!!!!!!
Ha Lanett megérkezik, teszek föl egy új táblát.....Kiszámoltam, kb. okt.13-án lesz a vérvétele, de megvárom a megerősítését.....
Vendég

Mamm,
:cry: :cry: :cry: Majd a következő...

Lanett,Zsókuci,

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisztike drága,

Köszi a képeket,nagyon jók!!!Szuper szépek a kismamák!!Nekem senki sem ismerős a csapatból,majd ezután figyelek,október közepétől úgyis (remélem) indul a stimum és többet leszek ott.

Esperanza,Estrella

Továbbra is aggódjunk érted,vagy mi is megtudhatunk valamit? :shock:

Bibar,

szorítok ház-ügyben !! :P :P :P

Kép
lukrécia

Lukrécia:
Küldtem püt, Te sem kaptad meg??? :shock:
Akkor küldd el az emailcímedet!
Vendég

mse9!
Köszönjük a felajánlást, szeméély szerint Nekem nincs most rá szükségem, de hátha valakinek kell....
És neked miért nem kell???Sikerült????Hol tartassz?
Vendég

Sziasztok,

Lanett:
mennek a drukkok ezerrel, meg most már szerintem mehetnek a babatapik is, nem? :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mamm: :( De legközelebb már tuti! :D

Kriszti drága,

igen, már csak 2 nap :D Hú, kezdek izgulni kicsit...

Viszont ma délután óta fáj a pocakom... :( Úgy, mint a punkció után, mikor sok volt a folyadék, amikor túlstimu volt... Most már jó pár napja nem fájt, és ma megint. Lehet, hogy azért mert ma többször sokáig tartottam, mire eljutottam pipilni? Eléggé feszít lent, és főleg akkor rossz, ha fekszem, akkor egy nagyobb levegő vételnél, vagy ásításnál már nagyon-nagyon feszít. Chesti, neked anno, volt ilyen, amikor túlstimud volt????
Remélem nincs bajuk a kicsiknek!!!! :shock: És, hogy sikerült jól megágyazniuk :D - ma volt az utolsó beágyazódós nap elvileg.

Na jó megyek, még van egy kis munkám itthonról, aztán szerintem kidőlök :D :lol: Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuciikreskismami,akkor jó munkát neked!

Majd még jövök. Kép
taptau

Zsókuci,
NYUGI!!!Ne paráztasd magad......
Taptau,
remélem Ti is jól vagytok! Mailt még nem volt időm írni, egész nap szinte az új melóhelyen voltam....De majd holnap délelőtt egyedül vagyok itthon, és írok!!!
Vendég

Kép

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Estrella,

köszi :), most pont így érzem magam :D:D:D :lol: :lol:
Neked is jó éjt! :D

puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lanett vajon miért nem jelentkezett?????
Biztos nagyon fáradt, de így nem tudok táblát föltenni, majd holnap!
Én is megyek aludni, vigyázzatok magatokra!!!Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Kriszti,oké,várom!

Lanett,hol vagy?

Jó éjt!
taptau

Kriszti,
nagyon édes vagy megkaptam minden képet.
Mégegyszer köszike!

bonya

Kép

Kép
bonya

Estrella,
sajnálom, hogy nem talizunk, de majd legközelebb, valóban rosszul emlékeztem.

bonya

Kép

Kép
bonya

Nagyon izgulok, nem sokára indulunk a Bmc-be, mert autóval és fönt tömegközlekedéssel kb.3óra az út nekünk innen az alföldről.
Ha hazaértünk jelentkezek.
Szép napot kívánok nektek.

bonya

Kép

Kép
bonya

Szisztok, jó reggelt!

bonya, drukkolok, jelentkezz, ha hazaérkeztél, hogy mi újság.

Zsókuci, hogy vagy? remélem, enyhült a hasfájásod. :!:kívánom, hogy így legyen és minden rendben legyen :)

kriszti, én is bekerülhetek a táblába? nekünk úgy néz ki október legvégén, nov.elején kezdődik a stimuláció, ha minden igaz...
addig nem történik semmi igazán, csak olvasgatlak titeket szorgalmasan, és drukkolok nektek. Tényleg, november 1 az még odébb van a kezdésig, akkor addig még a régi munkahelyeden leszel? és az új helyen pörgősebb lesz? mert nekem innen úgy tűnik,,dolgozol épp eleget most is :?: :wink:

lyutka, örülök a hsg eredményedhez, olyan jó túlesni rajta nem? :wink: tudod már, hogy mikor kezded pontosan a stimut?
én már olyan türelmetlen vagyok, hogy legalább az induljon el :oops:
numato

Sziasztok!

Numato, tényleg jó túlesni a HSG-n, annak pedig külön örülök, hogy mindent megfelelőnek talált a doktor úr ott benn... Mi okt. 22. körül kezdjük a stimut, számításaim szerint. (A köv. ciklus 1-33 napján kell jelentkeznem).

Lanett, mi a helyzet veled?????!!!!!!!

Zsókuci, nagyon szorítunk, ne izgulj!

lyutka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?