Új privát üzeneted érkezett!

Bali, mitől ég a valagad? Csak nem gátsebtől?
Ez a baba egy tündér, most nagyon irigyellek ám! :wink:
Juj, de megdögönyözném... :lol:
Vendég

Bali!

Édibogyó ez a gyerek. De jó, hogy benéztél!

Beee drága!
Nem írnál valamit magadról? Mi van ezzel a ciklusoddal? Ja és PL. mi lett a mai meccs végeredménye? :shock:

Angyalom! Szóval 6-a. Vésem a naptáromba. :)
Vendég

Hello Lányok :)!

Takido

Akkor hajrá,vmikor ugroj át érte...ez is egy kis torna... :D:D:D!
meg ha gondolod,pár Kismama, Fittmama újságot is szívesen adok,mert nekem már nem kellenek .... :wink:!
Hímzés: már csak a kontúrozás van.de ugye a MP-nél ez elég körülményes :?

Moni

jaj,elfelejtettem múltkor válaszolni,azóta folyamatosan eszemben vagy :):)!
MP= Michael POwell
nagyon szép keresztszemes képei vannak,amikből pár minta megvan nekem is.
Itt a honlapján meg tudod nézni,milyen csodákat tud művelni :):
http://www.michaelpowellart.co.uk/

Angel

Mizu????? Ja,látom :):):)! Szuper :)!Drukk megy :)!
Hát én ismán tudom pszihésen ( :D) befolyásolni... :? Volt is már,hogy megszívatott :D!

Tontica

Jók a képek :).Ne aggódj,nem csak Ti folytok a csapból :D:D:D!
keresztöltés: szupi :).Érdemes így kezdeni,aztán nekiállhatsz a neten mintákat vadészni,mert eszméletlen jók vannak !!!!

Áfonya

Ne légy negatív :roll:!
Persze,sok ez most neked,de nem szabad így hozzáállni...negaony kicsi a valószínűsége,hogy a kihordással gondod legyen...legalább is szt... :roll:

Zsóka

Huh,bevérzett tüsző... :( ilyenről még én sem hallottam....
Inszem :). Mikor is? :roll:

Bali

Éééédes :):)!
Milyen a kétgyerekes élet? :wink:

Pusztok!

anyapoc

Hello!

Bali: Orulok hogy minden jol alakult, gondolom most nagyon sok dolgod van de azert varjuk am a beszamolot es meg sok-sok kepet! Gyonyoru, edi-bedi kisfad van, mindenki ilyet akar! :D Meselj majd Rola, szopik rendesen, siros, hogy birod?

Anyapoc: hianyoztal mar! :D Nehez lehet igy munka meg 2 gyerek mellett meg ide is irogatni de azert gyere am!!! Keresztoltest probalgatom de eddig nem sok idom volt, keresek egy nenit aki megtanit varrni, kotni, himezni meg a keresztoltest, meg nem jelentkezett senki de nem adom fel. :lol:
Nagyon erdekelnek ezek a dolgok, olyan boldog lennek ha tudnek kesziteni valami szepet a kisfiamnak.
Ma egesz nap puccer fenekkel van, mindig kerdezgetem Tole hogy kell-e pisilni, kakilni de mindig azt mondja hogy nem, ha raul a bilire nem megy bele semmi, ellenben a biciklit mar lepisilta. :? :evil:
Lehet hogy szelmalomharc ez meg nekunk.

OKriszti: hazaertel mar?

Meg mindig alacsony a hom, mikor lesz ebbom menzi??? :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz: nagyon szep ez a kep Rolad! Koszike! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Inszem a következő ciklusban!
14. napon kell Uh-ra mennem. Gondolom, az ott látottak függvénye tovább minden.
De még az nem most lesz, hisz ennek a cilusomnak a felénél járok kb...

Mindenkinek szép hétvégét! :D
zsazsóka73

Sziasztok!

Bocsi,de ekezet nelküli leszek,mert Becsben vagyok.

Bali!
Gratulälok ehhez a gyönyörü csöppseghez :!: :D

Anyapoc!
Köszönöm,majd akkor pontositunk,hogy mikor lenne jo neked.A konturral nekem is vannak problemäim,bär attol meg messze järok :(

Folyt.köv,de most mennem kell.

KépKép
takido

Sziasztok!

Tontica köszi szépen :)

Zsazsóka

Na akkor lehet kezdeni szurkolni neked :)

Anyapoc

Te hogy vagy? Mi újság van felétek?

Cajok egy kérdés, bár lehet nem tudtok rá válaszolni. Szerintetek az hogy most hozzányúltak a petefészkeimhez mennyire befolyásolja a ciklusomat és a peteérésemet? Ma reggel megmértem a hőmet és 37 volt.
kokusz

Sziasztok!

Tontica

Nem szabadultok ám olyan könynen tőlem :wink:!
hát nem egyszerű az éelt 2 gyerekkel,pláne,ha a párom is hazajön :wink:!De azért nem olyan veszélyes ám :).Időmből jut is marad is,de azért van fontossági sorrend :).
Szt a varrást, a hímzést,keresztszemest önállóan is meg lehet tanulni.A szabás már más kérdés.Én is szoktam varrogatni egyszerű dolgokat,ruhát azért nem tudnék.Takarót,ágyneműt,függönyt,ágytakarót,ilyesmit.Vagy éppen varrtam kis hálózsákot még egy ismerősöm kisbabájának,de ennél bonyolultabbra már nem lennék képes... A többi gyakorlás kérdése :).
Szt ne erőltesd a pelusmentességet.Amíg nem jelzi,hogy pisil vagy kail,addig felesleges.Vagy jelzi? :roll:

Takido

Akkor hajrá,egyeztessünk :).Te már otthon vagy,uyge? :roll:
szl akkor nem csak én útláom a kontúozást :D!De az a baj,hogy a MP pont ettől egyedi.... :roll:

Kokusz

Hát nem akarlak kecsegtetni,de az én barátnőm azonnal teherbe esett utána.Ő is PCO-s,megcsinálták neki a lapart és utána meg sem jött neki.Pedig neki előtte mensije sem volt tk.Aztán csak érezte,hogy feszül a cicije,nem is gondolt semmire,de pozitív lett a teszt.Kinga azóta lassan 2 éves lesz :).Szóval hajrá,húzzatok bele :)!
Amúgy köszi,jól vagyunk,Villő fogzik ezerrel,jönnek az őrlőfogai,ami kicsit megviseli,de inkább csak annyiban áll a dolog,hogy éjjel néha felsír alvás közben....
Bulcsúval semmi különös,imádnivaló beszólásai vannak,egész hétvégén azzal nyúzott,hogy vigyem el az óvónénihez :)....csak mert csütörtökön du nála volt... :D!
Apa nemsokára jön haza,közben tanul,mert elkezdett egy fősulit távoktatással,amit félig egyenlőre én csinálok,mert egy csomó dologhoz nem fér hozzá :D!
Aztán pénteken én is belevágok,akkor lesz az első konzultációm... :roll:
A tanítás szuper,ez kellett nekem,mondhatnánk így is... :)
Hát röviden ennyi :).Hát nem lett olyan rövid :oops: ,de így jártál,Te kérdezted :D!

anyapoc

Takido

Te mit keresel Bécsben? :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc

Örülök, hogy ilyen részletesen leírtad hogy vagytok :) azért kérdeztem mert érdekelt.
A Bulcsú ovónénije nagyon belopta magát a fiad szívébe :) biztosan nagyon kedves. Még szerencse hogy Villő-t "csak" ennyire viseli meg a fogzás.
Tanulás: én kedden zh-t írok kémiából :) még tanulni kéne rá.

Ami a lapart illeti, a próféta szóljon belőled. Sokan mondták már ezt amit te is. Tulajdonképpen annak is örülnék ha megjönne. Legalább tudnám hogy kezdek rendbejönni.
kokusz

Kokusz

Te milyen szakra jársz,hogy kémiát tanulsz? :roll:ez most meglepett...vagy én vagyok nagyon figyelmetlen,vagy nem nagyon kötötted az orrunkra :D!
Az óvónéni tényleg bejön nekünk,bár nem az a mézesmázas típus,inkáőbb hozzám hasonló,szt ezért is fogadja el Bulcsú ennyire :).na meg persze szuper játékok vannak náluk pont az iylen kisgyerekeknek,akiket néha ott kell/lehet hagyni :D!
Nagyon remélme,hogy a lapar meghozza neked a várt eredményt vmilyen formában. :) Ha mensi,akkor az,ha baba,akkor főleg :wink.!

na megyek,pihizek kicsit,amíg a csemeték is ezt teszik :).
Délután megyünk bucsuba (ezt hogy kell írni???? :roll:).....

anyapoc

Anyapoc, majdnem úgy, mint a fiad nevét! :lol:
Na jó, búcsú... :D

Kókusz, remélem, lassan ott lapul majd a kiskókusz a pocódban! :wink: :lol:

És íme az én izgalmas hőgörbém, már akit érdekel. Bár ilyen egyenes lenne a második felében is, olyan felfelé ívelő, 37 C fok körül! :roll:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 832.93.jpg

Cupi mindenkinek
Vendég

Athiz

Gyanítottam :roll:...csak vhogy olyan furi volt a fiam neve után :?....
Hőd:szt iagzából nem mérvadó,hogy egyenes-e a hőgörbe,vagy kissé ugrál...és itt a kissé-n van a hangsúly...Az semmivel sem rosszabb,bár tény,hogy a nagy kiugrások nem mindig jelentenek jót... :roll:
Bár gondolom a fertyn lehet olyan terhesgörbét találni,ami nagy kiugrásokkal is az :D!
Szóval nyugi,szép az cakkosan is :wink:!

Mindenki

Készülget az ovis honlapom,kukkantsátok meg,ha van kedvetek és persze várom az építő jellegű kritikákat a használat terén :)!
www.zsebibabacsoport.uw.hu

Pusz

anyapoc

Anyapoc, nagyon jó a honlap, szerintem némi helyesírási hibán kívül minden tetszik. Persze még ugye vers, meg képek még nincsenek, és azt hiszem, még az elérhetőség is hiányzik, de eddig nagyon tetszik. Kár, hogy olyan messze laktok! :wink:

Mellesleg mi az a sószoba? Lehet, hogy én nem találtam csak meg, mit jelent, akkor bocsánat érte.

Az úszást díjazom, mármint hogy elviszitek a csemetéket usziba. A nyelvtanulás is topos, és sajna vagy nem, de már kell is.
Vendég

Bali
Tündér ez a baba!Hatalmas gratula!

Áfonya
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: Nem is tudom,mit mondhatnék. :(

Most ennyire futotta,fogok jönni,de most értünk haza anyóséktól,előtte meg hát suliban voltam.Szóval fáradt vagyok. :oops: Na,de jövök még,és ezt vehetitek fenyegetésnek is! :D :D
Puszika!

KépKép

KépKép
okr

Athiz

Huh,helyesírási hiba?Ne idegesíts!!!!Írd meg,hol,mert azt javítom...látszik,hogy már fáradtan gépeltem... :? Nem vettem észre... :oops:
A sószoba egy olyan helyiség,ahol megfelelő edényekben sóoldat van megfelelő hőmrésékleten és a só párolog.Az ott eltöltött időben belélegzik a gyerekek és javulnak a légzési problémák, betegségek stb....Nálunk van a városban bki által látogatható sószoba is... :roll:

Úszás tényleg jó,mert egészséges és szt a mozgáskészséget is nagyon fejleszti.
A nyelvről nekem az a véleményem,hogy szt korai ott kezdeni.Egyrészt nem biztos,hogy leköti a gyereket,de ami méginkább ellene szól,az maga az anyanyelv.Ugyanis az óvodások zöme még nem beszél tisztán 4-5 ,vagy akár 6 éves korában sem.Amíg a saját nyelvét el nem sajátítja egy gyerek rendesen,addig szt nem csak hogy felesleges,de egyenes káros is lehet a nyelvtanulás.
Másrészt az ilyen jellegű nyelvtanulás már a magyar nyelvtanra alapoz.Vagyis amíg azt a gyerek nem tudja(mi az,hogy alany vagy állítmány),elég nehezen tanítható,majdhogynem szt felesleges is. Uitt üt vissza a középsikolások nyelvtanulása is.Akik nem tudják a magyar nyelvtant,kínlódnak a nyelvtanulással....
Akkor van értelme kiskorban a nyelvtanításnak,ha a gyerek kétnyelvű családban él.Mert akkor mindkét nyelvet hallás után tanulja,ami ebben a korban normális(egészen piciként) és mindkettő anyanyelvvé válhat....
Én inkább csak a pénzt látom benne és ami borzasztó,hogy nem az ovinak van ebből pénze általában,mert rendszerint külsős tanárok adják az órákat.Csak sajnos ez is a felgyorsuló élet vagy nemtommi műve,hogy sok szülő már itt kivételessé akarja tenni a gyerekét.A boldog,játékkal teli gyermekévek meg elúsznak...
Én amúgy is inkább annak a híve vagyok,hogy amíg lehet,sokat játsszon a gyerek.Még általános iskolában is túlzásnak tartom a sok különórát,sportot,zenét.Esetleg egy kis sport,egy kis zene,de csak akkor,ha a gyereknek kedve van.Amúgy meg legyen otthon a családdal,vagy játsszon a barátaival.Úgy tanul a legtöbbet!

Na,bocs a monológért és okoskodásért :D!Ez persze csak az én véleményem, és senkit nem ítélek el,ha másként gondolkozik,vagy a gyerekének ezzel nyilván csak jót akar.És persze vannak olyan gyerekek,akiknél bejön,de nyüstölni felesleges őket,nem késnek le semmiről :wink:!

Amúgy az ovi tényleg első számú a városban,nagyon igényes és valóban próbálnak mindenki felé megfelelni :).

Na és persze köszi a dícséretet honlap ügyben :oops: ....

anyapoc

Hú Anyapoc, majd megint el kell olvasgatnom, hogy meg tudjam mondani, hol vannak az elírások, mert inkább elgépelésre gondoltam. Bocs, hogy rosszul fogalmaztam!

A nyelvtanulással tökéletesen egyetértek, meg a többivel is. :D
Akkor igazán jó egy gyerek gyermekkora, ha sokat játszik, közben úgyis annyifelé figyel, amit mi nem is gondolnánk, és ezáltal mindig tanul is!
Vendég

Hello!

Mi van itt? Sehol senki?

Voltam nogyogyasznal, azt mondta hogy hordjak a meretemnel sokkal kissebb melltartot es ez majd 3-4 nap mulva elapasztja a tejet. :shock: Kaptam fogamzasgatlo tablettat amit majd a menzi elso napjan kell elkezdenem (mar ha megjon egyaltalan :roll: ) es szerinte nyarig varnom kene a babagyartassal :?: , fogalmam sincs miert, en kozoltem vele hogy marpedig en januarig varok es egy perccel sem tovabb. :lol: Ezek utan azt mondta hogy mar most elkezdhetem szedni a folsavat es valamilyen multivitamint. Megkerdeztem hogy ha szedem par honapig az antibebit nem fogok nehezebben teherbeesni utana es a valasza hogy nem, konnyebben! :lol: Ezek utan edes parom kozolte velem hogy ne aggodjak amilyen bika O az elso honapban siman teherbeejt. :lol: Hat, legyen igaza!!! :wink:

Anyapoc: aranyos a honlap, meg erre is van idod :?: :lol: Ugyi vagy! En is mint Athiz teljesen egyet ertek Veled hadd jatszon az a gyerek amig megteheti, mi mar reg megbeszeltuk a parommal hogy HA AKAR jarjon majd Rate sportolni iskola utan de semmifele kulonora, hangszer, kutyafule mert csak elveszi az idot es nem marad jatszasra, szorakozasra es hogy egyutt legyen a csalad meg aztan nem sok ertelmet latom, a hugom is jart zongorazni es most semmi hasznat nem veszi. Az uszas az szuper, szerintem a gyerekek nagyon elvezik. A nyelvtanulassal pedig tenyleg raernek kesobb, bar az en fiamnak eleve konnyebb lesz. :lol:

Kokusz: hogy allsz? Gorbed van?

Folteszem a gorbem mert nem tudom hogyan lehet linkkenk felteni, valaki leirja nekem?

Kép

Azert bizom am ebben a ciklusban, hatha nem kell elkezdni az antibogyot. Hi-hi :lol:
Milyen hule az ember, remenykedem hogy teherbeesem de az eszemmel tudom meg varnom kene! :?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, belinkelni sajna csak akkor tudod, ha máshová már beraktad a görbuszt, pl. a Hőmérőzős topicba. Sajna én másképpen nem tudtam ide beszerkeszteni, csak úgy, mint te. Engem mondjuk nem zavar, ha valaki ide felteszi a görbéjét, csak esetleg anyapoc érzékeny erre.
Ami a zongoraórákat illeti, nem értek veled egyet, az igaz, hogy túl sok hasznát nem vettem, viszont nagyon szerettem játszani, és ha lenne sok lóvém, meg egy házam, ahová beférne, biztosan vennék egy zongit, és újrakezdeném. Ugyanis engem járattak anyuék órákra, de pont azért, mert én akartam. Szóval kényszer nélküli volt!

Nem tudom, milyen dokik vannak arrafelé, de szerintem nem teljesen százasok! Már bocs! A helyedben én nem várnék azzal a babagyártással, hiszen te is szeretnél minél előbb babát, a párod is szeretne, minek húzzátok az időt? Ki tudja, mikor jön újra? A fogamzásgátlót tuti, hogy nem szedném, mert akármennyire is mondják, hogy nem befolyásol, igenis sokára ürül ki szerintem. Nem véletlenül kérdezték meg tőlem is anno, hogy mennyi ideig szedtem, amikor Szili megszületett. És sok orvos is úgy véli, hogy ez az igazság. De mindegy, ez persze az én véleményem. Ti döntitek el! Szerintem a szervezeted úgyis tudni fogja, mikor tud újra befogadni a méhed egy babát, ebben hiszek. Nálad is működik úgy vélem! :wink:
Vendég

Athiz: barmennyire is szeretnem valahogy erzem hogy meg varnom kene mert nem vagyok meg jol, sokszor szedulok bar mar nem annyira es gyenge vagyok, nem vagyok az aki voltam es en ezt szeretnem megvarni, hogy jol legyek ugy mint azelott es akkor talan nem fogok rettegni hogy azzal a babaval is tortenik valami. Tul felelotlen voltam de ezek utan mar biztosra akarok menni. Na, rajtam igazodjon ki valaki ha tud, akarok is babat most azonnal meg nem is. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hát biztosan igazad van, hogy még vársz, de én pl. amióta Szili megszületett, azóta sem vagyok önmagam, mármint az, aki voltam. Sokat szédülök, feledékeny vagyok, stb. Szóval ennyi erővel lehet, hogy sosem leszek már ugyanaz. Viszont arra is gondoltam, hogy mi van akkor, ha netán akkor leszek jobban, ha szülök majd mégegy babát. Vannak így többen ám!
Vendég

Sziasztok! :D :D

A múlt héten kinyúvadtam. Főleg,hogy kedves náthám még mindig megvan. Hát elég ragaszkodó egy bacit fogtam ki!Sajnos ada is egyre betegebb Ma azért elvittem bölcsibe,csupa önző okból(takarítás,mosogatás,mosás mindez egy héttel visszadátumozva)most meg a lelkiismeretemmel vívódom,hogy hogy tehettem ilyet!
Nem baj,nemsokáramegyek érte,és nem is csörögtek eddig rám,hogy gond lenne.Szegénykém!

A fősuli sem piskóta.Már decemberben vizsgázunk ,és szinte mindenből.A mindent meg még nem is tudom mi,mert egy csomó témából nem volt meg az előadás.

Hétvégén anyóséknak bejelentettük a babát.Vegyes érzelmekkel fogadták.Izgulnak,hogy fogom ezt így bírni.Győzködtem őket,hogy munka + 1 gyerekkel nehezebb lenne,mint 2 gyerek+ itthonléttel.Apósom szt. fiú lesz a legújab csemete Honnan veszi??????????????
Én lányt akarok!!!!

Voltam védőnőnél pénteken.Van kiskönyvem.Persze összefutottam egy koléganőmmel,alig tudtam kimagyarázni a helyzetet.Még jó,hogy Ada kicsi,és ráfogtam.
Nőgyógyászomat viszont még nem látogattam meg.

Anyapoc
Nagyon aranyos a honlap!
Nyelvtanulás:Szt. minél kisebb korban kezd a gyerek megismerni egy más nyelvet,annál inkább képes anyanyelvi szinten beszélni azt is később.Egyszer láttam is erről egy filmet.
De ez szt csak akkor működik,ha a gyermek olyan környezetben nő fel,mint pl. Tonticáéknál.Úgy értem nap kapcsolatban van mindkét nyelvel.Azt nem gondolom,hogy nyelvórákra járatni érdemes lenne. :wink:

Athiz
Remélem mielőb megtapasztalod,vissztér-e régi éned az újabb babával :D

Angyalka
Mi újság veled???Szomorúan láttam,hogy negatív lett a teszted. :( Megjött azóta?? :?:

Kokusz
Sztem megfelelő kezeléssel hamar babás leszel!

Áfonya
Nagyon sajnálom,hogy így alakult az életed!Remélem mielőbb tutok lombikozni,és örülni a babátoknak!!! :!:

Tontica
A szűk melltartó ,mint tejapasztó csodaszer :?: :!:
Ratet mikor szoptattad volt mensid?

KépKép

KépKép
okr

Okr, köszi!

Neked ill. nektek mielőbbi bacimentességet kívánok! És olyan jó neked, kiskönyv meg minden... :roll: Mondjuk a sok tanulás és munka mellett nem annyira könnyfakasztó. :lol:
Vendég

Sziasztok4

Athiz

Köszi a privit,képzeld,még találtam ezeken kívül is elírásokat! :wink:!
Érdekes,én 1 hónappal a figiátló abbahagyása után lettem terhes Bulcsúval :roll:.... Elég sokáig szedtem,na nem 10 évig,de legalább másfél éven keresztül....
Egyébként szt ez szervezettől függ,ki hogy regaál rá.Valóban némelyeknél könnyíti a teherbeesést,másoknál meg gondot okoz... :(
másik téma :D: én is tanuétam zenét,zongoráztam,hegedültem,furulyáztam.Mindegyik 1 évig,megvolt az oka,amiért abbahagytam.De igazából én sem bántam meg,mert legalább nincs botfülem,mint a páromnak :D!Egyébként a lényeg itt is azon van,hogy szeretné-e a gyerek csinálni,vagy csak a szülő önző... :roll:

Tontica

Egyetértek Athizzal,ez a doki nem normális... :roll:
Méghogy melltartó???És két számmal kisebbet???,Miért nem mondtad,hogy vegyen már fel xs-s tangát!!!!!!! :twisted:
Hát komolyan,az agyam eldobom!egyébként ha vígasztal,nekem is jön még a mellemből tej(majd megkérdem a védőnénit),de van PÉ-m.Tuti,mert van nyákom,meg minden....Hőt ugyan nem mérek....
Rate tényleg jó helyzetben van nyelvügyileg,de hogy jól megtanulja mindkettőt,az kéne,hogy Te csak magyarul beszélj vele :).
Szt egyáltalán nem voltál felelőtlen a másik babával.Azért nem törvényszerű,hogy egy hólyaggyulladásnak iylen vége legyen.... Minden esetre ha a szíved is azt súgja,hogy várnod kell,akkor várj!Lekésni nem fogsz semmiről :D!
Honlap:igazából vagy este csinálom,vagy amikor délben alszanak a csemeték :).A házimunkát meg olyankor,amikor már játszottunk egyet és éppen nem igényelnek.Szerencsére újabban elég jól lehet mellettük bmit csinálni :wink:!

Kriszti

Húúúú,van dolgod neked is :).
Szt a 2 gyerek+ otthonlét legalább olyan nehéz (pláne az elején),mint az 1 gyerek+ munka.Illetve én a saját munkámból indulok ki,nyilván nálad azért más a helyzet... :roll:
Azért örülök,hogy tk örültek a nagyszülők és ugyan mááááár,tudod milyen jó egy kis tökös a családban???? :) Megtudod,milyen az igazi "szerelem" :wink:!
Kiskönyv :)
A bölcsi miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalásod,így legalább a nap többi részében csak Adáé vagy :)!
Nyelvtanulás:asszem én is pont ezt írtam,hogy a kiskorban elkezdett tanulásnak akkor van értelme,ha a kisgyermek kétnyelvű családban nő fel.Itt hallás után tanul,uúgy,mint az anyanyelvet.A nyelvórán viszont az anyanyelvre alapoznak,amit egy ovis még nem biztos,hogy tökéletesen tud... :roll:

Na megyek,lassan kel a lányom :).

Köszi a honlap dícséreteket :oops:

Villőnek becopfoztam kettőbe a haját hátul,olyan csajos lett tőle :D!Majd megpróbálom lefényképezni,írtó édi lett(persze ez az anyai elfogulatlanság :D:D:D! :oops: )

Pusztok!

anyapoc

Athiz

Látod,itt is elgépele mindent... :?

anyapoc

Mint most is.... :evil:

anyapoc

Anyapoc :D :mrgreen: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tontica köszi szépen jobban vagyok már, szépen lassan alakulok. Hőmet nem igazán fogom mérni, legalábbis amíg meg nem jön biztosan nem.

Okr

Igen tudom hogy megfelelő kezeléssel hamar helyre jövök és sikerül a baba. A helyzet az hogy még a dokim sem biztos benne hogy tényleg pco-m van-e.

Többiek bocsi hogy nem írok. Nem vagyok a helyzet magaslatán ma.
kokusz

Kókusz, gyógyulgass csak! :wink:
Vendég

Anyapoc
Én is folyton elgépelek!Sietek! :oops:
Gondolom,hogy 2 gyerekkel nem lesz piskóta az élet,de az sem lenne jó,ha éjszakásból mennék suliba,aztán suliból munkába,és napokig nem találozna a család! :x
Egyébként a hitvallásom az,mindenki annyit bír,amennyit vállal! :DUgye,igaz? :?:
Nyelvtanulás :)

Kokusz
Ezek a pici tüszők a magas prolaktin "szövődményei" is lehetnek.Nekem pl. először ezt is gondolta róla a dokim.Több hónap alacsony prolaktin kell hozzá,hogy szépen visszafejlődjenek.Na,de ugye lehet még más oka is.
Nem lesz semmi gond,ne izgulj!Jön a baba hamar! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc
A fiú dologban akartam még írni,hogy én csak a név körüli mizéria miatt nem akarok!
A családban öröklődik a keresztnév apáról fiúra( a férjeméknél).No most Ő lenne a III. megjelölésű egyén. :evil: :evil:
Inkább nem !Sztem annyi szép név van,minek egymásra hülye jelzőket aggatni,hogy meg lehessen különböztetni,kinek is szól az ember.
Hát nem egyszerűbb,hogy Jóska,Pista,Béla,minthogy nagyJóska,kisJóska,öregJóska stb???????????

KépKép

KépKép
okr

Okr, ez a névmizéria a férjemék családjában is így volt, szinte csak Józsefekből áll a család! :shock:

Tök gagyi, nem? Nálunk is azt akarták, hogy József legyen, vagy az apa után Zoltán a fiam, de mondtam, hogy szó sem lehet róla, és különben is, már az anyósomék is megszakították a hagyományt ugye, mert apuci már nem József, hála Istennek. Nem azért, mert nem szép ez a név, csak annyi ilyen névvel rohangászó pasi van, főleg a családban, hogy jujj! :lol:

Szóval én nem hagyom magamat! Apucival összedugtuk a buksinkat, vettem egy névkönyvet, és mindketten aláhúzigáltuk a nekünk tetsző neveket. A végén egyeztettünk, és maradt 2. Ebből pedig nagylelkűen átengedtem écsapának a jogot szülés után, hogy válasszon Ő, melyik illik jobban a babura. Így lett Szilárdnak ez a neve. A másik név Kristóf lett volna, de jobban illik Szilire ez, ami most van.

Tehát csak bátran szállj szembe a hagyománnyal, de azért némi kompromisszumra is szükség van! :D
Vendég

Sziasztok!

Nagyon merges vagyok, irto hosszu iromanyaim ketszer szaltak el! :evil: Egyszer elkuldesnel eltunt aztan meg magatol kikapcsolt a gep! :evil:

Most akkor roviden:

OKriszti:
nalunk ugye ez van, ugyanugy hivjak apat es fiat es neha marha idegesito amikor kiabalok az uramnak es nem valaszol aztan amikor mar harmadszor kiabalok neki akkor szolal meg hogy: nekem szolsz? :evil: Ugy kell mondanom hogy Rate papa ha hozza szolok, jo mi?
Amugy ez a Ti dontesetek, nem a ferjed szuleie vagy a Te szuleide hiszen a Ti fiatok lesz vagy lanyotok. :lol:

Anyapoc: de igen, felelotlen voltam hogy hazautaztam autoval es otthon is porogtem ezerrel nem pihentem, ugy erzem ez is hozzajarult ahhoz hogy elvesztettem a kicsit, ezt a hibat megegyszer nem kovetem el! Xs-ses tanga? :mrgreen: Hat, a doki oreg es csunya de a fiam szexi gyerekdokijat el tudom igy kepzelni :lol: ja, kepzeljetek egy bolcsibe jarnak a fiaink. Ahanyszor meglatom kiver a viz. :wink:

Athiz: A Szilard nev szerintem nagyon szep!

Kokusz: MIkor kell megjonnie? Csak hogy tudjuk mikor kell drukkolni!

Lanyok, PE-t akarok!!! Van valami termeszetes progeszteron csokkento tea vagy valami? Es PE. meghozo? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
progeszteron csökkentő? :shock:
A progi csökkenésétől menstruálni fogsz nem peteérni! Nem prolaktint akartál írni? Hát teaszakértő nem vagyok, én prolaktincsökkentő gyógyszert szedek, Bromokriptin a neve.
Anyapoc,
ma vettem egy hímzőrámát, és tegnap belekezdtem egy óriási nagy tájképbe, teljesen belebolondultam ebbe a xszembe :D
Amúgy ma kiszedték a varrataimat. Örültem neki.
Okr,
viccen kívül tudtam hogy hiányzik nekem valaki de nem tudtam ki! Mikor felbukkantál ismét rögtön tudtam hogy te hiányoztál! Sajnos nem tartok igényt egyelőre a tűkre. :( Majd jövőre.
Vendég

Afonya: hat persze hogy prolaktint akartam irni! :lol: Jaj, de hule vagyok! Nem nagyon ertek en ehhez csak PE-t akarok es kesz, bar ar azt sem bannam ha megjonne csak tortenjen mar valami!

Van itt valaki aki teaszakerto?

Orulok hogy kiszedtek a varratokat es mindek rendben!

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy volt ilyen temaban otthon de eltunt! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, én pl. Babancs és a többiek, akik már használtak ilyet ajánlásával elkezdtem egy teakombinációt, ami egyenlőre úgy tűnik, totálisan beválik, rendbeszedi és tartja a ciklust, peteérést, stb. Cickafark és palástfűtea keverékéről van szó. Max. napi 2 csészével kell inni, és valszeg nálatok is lehet kapni. Szerintem neked is érdemes kipróbálnod! :wink: Babancs állítólag ettől lett babás! :D
Vendég

Tontica
A barátcserje ,amit keresel.De nem tea formájában van,hanem cseppek,vagy tabletta.Agnus castus a becsüteletes neve.Ha így kéred a patikában akkor adnak recept nélkül.Mondjuk lehet nálatok gyógynövényes boltban i van,itt csak gyógyszertárban lehet forgalmazni.
Névről:hát pont amiatt nem szeretném,amit írtál.

Athiz
Ügyesek voltatok névválasztásnál.Nálunk nem József ám,apa,csak példának írtam :D

Áfonya
Ari vagy,hogy hiányolsz! :D A tűket pedig szívesen küldtem volna! :(

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Beírtam egy csomót,erre lánykám fogta és kikapcsolta a gépet... :?

Kokusz

Mi a gond?Lelked? :roll: Jobbulj :)!

Kriszti

Na igen,ezért is írtam,hogy a Te melód más :roll:...
Nálam azért jóval könnyebb a helyzet,mert bár agyilag nagyon elfáradok,azért itthon lehetek időben :).
Na ja,mindenki annyir bír(jon :D),amennyit vállalt :).Ezért nem megyek én egy darabig vissza egész állásba...egyenlőre ennyi elég,azt sem tudom, a suli hogyan jön majd be,bár egyenlőre úgy érzem,még simán belefér :D!
Nevek... :? Szt ne hagyd magad,jogotok van megválasztani a gyereketek nevét !!! :evil: Legfeljebb kiegyeztek abban,hogy a második neve legyen Apáé :).....

Athiz

Hát nektek is részvétem a családi tradíciók miatt,de ügyi vagy,hogy nem engedtél a 21-ből :D!

Tontica

Én másként látom a helyzetetedet,de Te tudod.Szt az utazás,pörgés nem volt felelőtlenség.Nem te tehettél arról,hogy a húgyuti fertőzés miatt beindult a szülés!Sokkkal inkább az a doki a felelős,aki nem nézett meg CTG-n(ahogy Te is írtad),holott méhösszehúzódásaid voltak,akkor még le lehetett volna állítani!
Én is jöttem-mentem,pörögtem mindkét terhesség alatt és nem történt semmi,még csak a méhszájam sem nyílt ki idő előtt!Pedig Villővel a pocakomban hetente autóztunk fel Pestre,meg vissza (300 km),emelgettem Bulcsút az elejétől.És mágis mindkettő 2 héttel előbb jött!A fekvés és pihenés nem garancia,viszont a jó orvosi ellátás igen.
Viszont azt nem értem,hogy ha ennyire nem akarsz "felelőtlen" lenni,akkor miért sietteted a tested?Miért nem várod meg,hogy magától meginduljon a mensi?Vagy a PÉ?Miért akarsz beavatkozni?Lehet,hogy csak rontanál a helyzeten,nem? :roll:
Ez nem bántás,félre ne érts!!!! :roll:
Csakegy egyébként nem tűnt el,másik topikokban ott van,csak szt nem tetszett neki,amit írtam... :? Írj neki privit!
Xs-es klottgatyát mégsem írhattam :D!Na,csak nem másfelé tekingetni :D:D:D!

Áfonya

Gratu a varratkiszedéshez :).Látom,jól megfertőzött a keresztszemes :D!Én kerettel nem tudtam hímezni :roll:!

anyapoc

Athiz

babancs szt a párjától lett babaás :mrgreen: :mrgreen:
Bocs,ezt nem tudtam kihagyni... :oops:

anyapoc

Sziasztok

Tontica

Sajnos jelen pillanatban fogalmam sincs hogy hogy állok a ciklusommal. Ma van a 19. napom de nem tudom hogy a lapar mennyire fogja megkavarni. Szóval lila gőzöm sincs hogy most mivan .... és ez eléggé frusztrál.

Anyapoc

Ja szóval elkezdtem az ELTE-n a farmakológus szakot estin. :) Nem is tudom mi bajom van .... szerintem az hogy most nem tudom hogy is állok. Sem a ciklusommal sem úgy egyátalán ezzel az egész gyerektémával. Annyira ellentmondásos dolgokat olvasok a pco-ról és arról a műtétről amit nekem megcsináltak.
Sokan azt mondják hogy hamar teherbeesnek a lapar után sokan meg azt hogy semmit nem ér. Ha legalább tudnám hogy volt vagy lesz PÉ-m akkor nem is érdekelne .... de passz.
kokusz

Anyapoc, minő humor, fejeden egy tumor! Na jó, egyébként valszeg igaz! :lol: :lol:
Vendég

Athiz

Köszi az elismerést :D:D!

Kokusz

Szuper :).Húúú,de okos leszel akkor :).És ezt csak úgy,vagy vmihez csinálod?Mármint vmi mellékdologként? :roll:
Szt ez a lapar dolog úgy áll,hogy akiknek nagyobb belgyógyászati bajuk nincs a sok ciszta mellett,azoknál tuti hatásos,mert megindul a rendes PÉ.Akiknél más gond is van,azoknál bizony vannak egyéb tényezők,amit még rendbe kell tenni.Ezért a két tábor.Ez persze csak az én meglátásom,logikám,lehet,hogy más okok is vannak...
Minden esetre talán hamarosan kiderül :).Veszíteni valód tuti nincs :wink:!

anyapoc

Ja,Athiz

Én úgy ismerem,hogy fejeden egy dudor.... :roll: Tumornak nem örülnék... :?

anyapoc

Anyapoc

Hát ezt a azért kezdtem el mert mindenképpen akartam még tanulni. Ami igazából érdekelne az sajnos csak nappali képzés keretében megy, és azt meló mellett nem tudnám csinálni. Ez a fogtechnikus suli .... ez az álmom.
Úgyhogy ez maradt, a farmakológus szak. Végülis hasznát veszem majd a munkám során, úghogy nem lesz hiábavaló.

Lapar: azt hiszem igazad lehet ..... mindenesetre most csak bíznom kéne egy picit a sikerben ....
Szerdán megyek varratszedésre, majd kifaggatom a dokit hogy mi a véleménye.
kokusz

Jaj ne csinaljatok mar! Itt ulok es rohogok! :lol: Fejeden egy tumor?! :mrgreen: Na, annak en sem orulnek!
Babancs a teatol lett babas? :mrgreen:
Na, ezt a teat nekem is ki kell probalni! :lol:

Anyapoc: mondom hogy nem vagyok 100-as :lol: azt hiszem en csak azt szeretnem ha tortenne vegre valami, ez igy pe. meg minden nelkul olyan uncsi! :lol: en azt hittem egy kis termeszetes gyogynovenytea nem durva beavatkozas es nem art.
Azt hogy ki a felelos, en vagy a doki akkor tudom majd eldonteni ha meglesz a vizsgalat eredmenye es megmondjak egyertelmuen mitol indult be a szules, mar ha meg tudjak mondani. Attol nem tiszta a dolog hogy annak idejen igy mondtak hogy: Van egy KIS hugyuti fertozes, azt hiszem a veteleshez "NAGY" sulyos, fertozes kell.
Na mindegy, mar kar ezen filozni!
Ja, megfeledkeztunk a konyvrol amit ugy volt hogy elkuldesz.
Tehetek en rola hogy pont az en stilusom a doki? :wink: Amugy 3 gyereke van es gondolom boldog hazassagban el mint en. :roll:

KOkusz: lehet hogy most nem tudod hogy allsz de ez a lapar biztosan egy nagy elorelepes volt!

OKriszti: ez a baratcserje pontosan mire is van? Leviszi a prolaktint? Ugye nem artalmas, nincs mellekhatasa?

Athiz: Neked is koszi, utananezek ennek a teakevereknek is! :D Hatha engem is teherbeejt! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szép jó napot!

Anyapoc, hát persze, hogy nem szeretnél tumort, ki szeretne? És persze nem is kívánom, inkább azt, hogy soha ne legyen. De ha dudorral jobban tetszik... :lol: :lol:

Tonti, örülök, hogy jókedvre derítettünk! Én igazság szerint nyugodt szívvel használom ezeket a teákat, nálam pl. a nyugtatótea sem jött be soha, csak sokat pisiltem tőle. Viszont vese és bélmosásnak kiváló! :D

Hát a pasit meg nézd meg nyugodtan, és mosolyogj rá kedvesen, legfeljebb szépet fogsz álmodni. :shock: :oops: :lol: :lol:
De a férjedet ne tudósítsd azért erről, ha jót akarsz magadnak! :lol:

És végül az én kis görbuszom:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 268.16.jpg

Tegnap már enyhe pozitívat mutatott az LH teszt, úgyhogy lassan megint itt az akciózás ideje, csak el ne aludjunk! :lol:
Vendég

Sziasztok! :lol:

Junko drága! :lol: :lol:
Ciklusom: hát ilyen a PCO-sok sorsa. :(
(Kokusz nem megijedni!!! Nekem sosem volt normális ciklusom.)

Szóval Junko, igen nanááá hogy voltam a Pick meccsen :lol:
Igaz nem nyertünk, de a tisztes helytállás megvolt. De az a hangulat ami ott volt.... :lol: Meccs után egy napig csak mutogattam otthon, mert még a fülem nem volt tökéletes.

Hogy vagy???? Project?? Mert te is olyan vagy ám, mint én! :lol: Magadról alig írsz.

Most várom a csodát - miki személyében. :lol: Egyszer úgyis el fog jönni, oszt megcibálom a fülét, hogy ne felejtsen el jönni normális időm belül újra.....

Angel, angel, angel.....sokat gondolok ám rád is. :lol:

Zsazsóka! Inszem?? Mennek a drukkok!

Bali hát nagyon aranyos bébi! :lol: Egyszerű szülésed volt?

Lányok! Olvaslak ám benneteket, de idő hiányában ritkán tudok jönni. Amúgy töredelmesen bevallom, hogy a hőmérőmvel megszakítottam minden kapcsolatot. Annyira frusztrált! Ha lesz mensi, lesz mérés. Addig felejtsük el egymást. :wink:

Bee
beebeey

Bee, hát nem irigyellek a 90 napos cikluskád miatt! :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?